Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 16

Θέμα: ΧΟΡΝΕΤΑΚΙΔΕΣ ΒΟΛΤΑ2

ΧΟΡΝΕΤΑΚΙΔΕΣ ΒΟΛΤΑ2

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΗΖΗΤΑΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΙΑ ΜΟΥ ΑΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙΡΟ ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΤΡΑΒΗΧΤΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΑΝΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΣΦΙΓΓΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΕΓΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΛΑΜΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΙΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΑΜΑ ΕΧΕΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΛΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΠΙΑ ΕΝΟΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΡΟΧΑ ΑΛΙΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΥΡΙΟ ΑΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΚΑΛΑΜΟ ΕΚΤΟΣ ΑΜΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΟ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΝΑΥΠΛΙΟ ΚΑΙ ΧΑΛΚΙΔΑ ΤΑ ΕΧΩ ΣΚΗΡΟΒΑΡΕΘΕΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΙΣΥΧΙΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΗΣΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ.

Παίρνεις κάτι δυνατό και γράφεις έτσι, ή σου βγαίνει αυθόρμητα;

ΓΙΑΤΙ ΡΩΤΑΣ?ΟΧΙ ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ

Aρχικα θα προτεινα να μην γραφεις κεφαλαια γιατι στο Internet ειναι σαν να φωναζεις. Κατα δευτερον βαζε κ καμια τελεια κανα κομα κλπ να καταλαβαινουμε ποτε τελειωνει η καθε προταση

Και . .. ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙΡΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!
    Moto Metalheads Club \m/
    Τωρα και MotoGP Αγωνες!!

Unified Network Systems

WebHosting/ Mailhosting / Δικτυα /IT Support

Φτουσκουλικομυρμηγκότρυπα Το avatar του/της Sabre

Και εγώ θα πρότεινα

Να κανονιστεί μια βόλτα από την αρχή της εβδομάδας για ΣΚ (έτσι ώστε να μαζευτούμε όσοι θέλουμε)

και να μην βρέχει
    Έχουμε δεί το τέλος της ιστορίας, το τέλος του υπαρκτού σοσιαλισμού, το τέλος της Θρησκείας, το τέλος της αυταπάτης, ακόμα και το τέλος της χιλιετηρίδας...
    Μόνο το τέλος της μαλακίας δεν προβλέπεται να δούμε σύντομα.

Εγω το σαββατο αυτο που θα μας ερθει θα παω ερμοιονη εχω κατι γνωστους εκει αλα την κυριακη ειμαι ελευθερος αμα εχετε να προτινετε κατι.τωρα τονους δεν εβαλα δεν θυμαμε το κουμπι παντος εκοψα τα κεφαλαια γραμματα τα λεμε παιδια

Άλλος? η θα πάω πάλι μόνος μου (που είσαι ρε Bill?) :rotflmao:
    Κυριακή καλά είναι αρκεί να πέσει καμιά συμμετοχή ακόμα.
    Άντε να δούμε....
    Έχουμε δεί το τέλος της ιστορίας, το τέλος του υπαρκτού σοσιαλισμού, το τέλος της Θρησκείας, το τέλος της αυταπάτης, ακόμα και το τέλος της χιλιετηρίδας...

Κυριακή θα είμαι έξω οπότε αν είναι για κάπου κοντά είμαι μέσα. Τελικά sabre μάλλον θα περιμένω το μοντέλο του 2007 δες σχετική φωτό στα νέα του φλόρουμ
    ONLY THE GOOD DIE YOUNG

@Billy: Για κάτσε να δούμε ολόκληρη την μηχανή διότι μόνο ένα φανάρι βλέπω (photoshopia ole).Και τα ξαναλέμε.

Βόλτα μπορούμε να κάνουμε και εντός Αττικής εάν υπάρχει πρόβλημα χρόνου για όσους θέλουν να έρθουν την Κυριακή.
    Και πολύ θα ήθελα να έρθουν τόσο hornets όσο και άλλα μοντέλα.
    Αλλά δέν βλέπω κίνηση.
    Πάαααλε μόνος μου θα πάω........................

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Αντε να δούμε πότε θα μαζευτούμε.....

Εγώ πήγα Σερρες στο Ducati weekend, 3 μέρες στην πίστα και σύνολο 1600 χλμ σε 3 μέρες.
    Οπότε πρέπει να κάτσω λίγο στα αυγά μου, να κάνω βόλτα τα παιδάκια μου και άλλα τέτοια.

Πάντως εδώ είμαστε δεν χανόμαστε!
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Θα ερθω και εγω την κυριακη να δειτε που το εχω φτιαξει ας το κανουμε κανενα σουνιο η λαυριο επειδη πολλοι δεν θα μπορουν για πιο μακρια.

παίζει και Μαραθώνας πάντως για αλλαγή.
    με τις βόλτες που κανονίζετε θα με κάνετε να αγοράσω το μοτόρι παρόλο που λέω να περιμένω το μοντέλο του 2007.
    ONLY THE GOOD DIE YOUNG

That's the plan!

Παίζει Μαραθώνας,Πόρτο Ράφτη (με alternative διαδρομή)και φυσικά στα Σούνια στα Λαύρια!

Άντε και θα ψήσω τον κολλητό με το Ζ να έρθει.

Κανονιστε που εγω μεσα ειμαι αρκει να ξερω θα ερθει κανεις με την κοπελια του για να ξερω να φερω και εγω την δικια μου μην ερθω και ειμαστε ολο αντρες και φρικαρει με αυτα που θα λεμε μπορει να ψησω τον αδερφο μου να ερθει με το cbr600rr.

Την κυριακη δουλευω γαμωτο αλλα σχολαω γυρω στις εντεκα το λεω για να ξερετε τι ωρα μπορειτε να κανονισετε

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΧΟΡΝΕΤΑΚΙΔΕΣ ΒΟΛΤΑ
    από power hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2006, 16:41

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •