Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Να πω κι εγώ?
Από τότε που πήρα το πρώτο Arai δεν ξαναπήρα άλλη μάρκα.
Εχουν όντως καλύτερη ποιότητα κατασκευής απο τα Shoei που είναι τα 2α καλύτερα κράνη.
Είναι σχεδόν εξ ολοκλήρου χειροποίητα και έχουν την υπογραφή του υπαλλήλου που έκανε τον τελικό έλεγχο.
Και αν βγαλεις το εσωτερικο "foam" λογικα θα δεις και την υπογραφη του τεχνιτη που το εφτιαξε, οπως και στα Shoei. Και τα δυο χειροποιητα ειναι.. Την καλυτερη ποιοτητα απο που το εβγαλες?
Κάνουν περισσότερο θόρυβο από τα Shoei και από άλλα κράνη, το design των πλαινών φταίει που είναι ξεπερασμένο, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το αλλάζουν.
Σημαντικότερο όλων είναι η εφαρμογή και τα Arai βγαίνουν σε διαφορετικά σχήματα (εσωτερικά) ώστε να υπάρχει σίγουρα ένα που να σου κάνει τέλεια. Στα Shoei δεν μου κάνει κανένα.
Δεν σημανει τιποτα αυτο, εμενα δεν μου κανουν τα Arai πχ. Ειναι οπως θα κατσει το κεφαλη του καθενος
Ακόμα και στις φτηνές σειρές έχουν top ποιότητα, αντίθετα με τα Shoei που πρέπει να τα σκάσεις γερά και να πάρεις τοπ σειρά. Στα πιο low τα Shoei το μέγεθος το αλλάζουν με πιο χοντρα μαξιλαράκια. Δειτε ενα XXS να καταλάβετε, κρανάρα, μαξιλαρούκλες με μικρό κεφαλάκι μέσα...
Δηλαδη το XR1000 η το Raid ειναι "μαπα" κρανοι..?
Η διαφανής ζελατίνα του Arai εχει περίπου 60-70 αλλά αν την προσέχεις κρατάει χρόνια.
Ο bart εχει απόλυτο δίκιο για τα καθαριστικά. srx αν βάλεις καθαριστικά θα σπάει σαν το FM.
Tα FM EINAI ΜΑΠΑ! Για ρωτείστε και τον Fallapa....
Αυτα, δοκίμασε τα και κοίτα να σου είναι καλά εφαρμοστό!