Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Παντως καλυτερα το παιδί μου να καβαλάει το δικο του μηχανακι...παρα να καθεται συνοδήγός στον κάθε κάγκουρα 15χρονο......![]()
![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Lucky father (τίποτε δεν πλήρωσες ακόμη...) !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Η μεγάλη μου (8) της αρέσει αλλά δεν την βλέπω πολύ ζεστή ακόμα...
Ο μικρός (5) έχει 2 ποδήλατα κι ένα ηλεκτρικό σκουτερ
Εγώ έχω ήδη "φεσωμένα" 2 ΚΤΜ 50 SX για τα αγόρια και 1 Mallaguti Grizzly Ε για την μικρή !!!
(Και από Σεπτέμβρη πάμε για 125).
Κι εσυ στους lucky είσαι!Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Lucky father (τίποτε δεν πλήρωσες ακόμη...) !!!
Εγώ έχω ήδη "φεσωμένα" 2 ΚΤΜ 50 SX για τα αγόρια και 1 Mallaguti Grizzly Ε για την μικρή !!!
(Και από Σεπτέμβρη πάμε για 125).
Ωραίος, από μικρά στα χώματα τα έβαλες!
Εγω σαν γνωστός αρχαιολάγνος, έχω ένα original Yamahaki GT80 (σαν πολύ μικρό DT του τότε είναι) του 75-78 που το φυλάω για τα παιδιά.
Εχει και 4 ταχύτητες όμως και δεν ξέρω αν είναι κατάλληλο, οταν ερθει η ώρα θα δούμε.![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Τα παιδιά όσο μικρότερα είναι τόσο πιο εύκολα μαθαίνουν πράγματα και τους μένουν για πάντα. Καλό είναι λοιπόν να τους μάθουμε σωστή συμπεριφορά και να τους δώσουμε οδική παιδεία γενικότερα.
Πρέπει να μαθαίνουν από μικρά πως να συμπεριφέρνονται είτε ως αναβάτες, είτε ώς αυτοκινητιστές, είτε ως πεζοί.
Έτσι ότι δρόμο και να ακολουθήσει μελλοντικά το παιδάκι μας θα είμαστε σίγουροι για τις σωστές βάσεις που έχει οπότε και δεν θα είναι τόσο επιρρεπές σε "κακές" επιρροές.
Γενικά πάντως είναι δύσκολη η στιγμή για κάθε γονιό όταν το παιδί του ζητάει ή αποφασίζει να πάρει το πρώτο μηχανάκι ή και να οδηγήσει τουτού. Θυμάμαι τη σχετική συζήτηση που είχα με τους γονείς μου και στεναχωριέμαι λίγο.
Παιδιά δεν έχω ακόμη αλλά η αγωνία είναι ίδια για όλους τους γονείς πιστεύω.
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
[B). [/B]
ΠΟΤΕ τέτοια μούτρα, για τα παιδιά!![]()
Υγεία να έχουνε και να μας (σου) τα τρώνε!
κάνεις ότι δεν θέλεις ε;;;;
![]()
![]()
![]()
Τι να θέλω ρε π@π@ρα ..???Αρχικά δημιουργήθηκε από maintenance
κάνεις ότι δεν θέλεις ε;;;;
![]()
![]()
![]()
Εδώ με τα 50άρια και στα κλειστά κομμάτια με "σπρώχνουν"...
(Και είναι ΜΟΝΟ 11 χρονών) !!!
![]()
![]()
![]()
Λίγο βαρύ για το ύψος της σέλας αλλά, άμα του πάρουν το αέρα, πας σύντομα για αγορά άλλου !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
έχω ένα original Yamahaki GT80 (σαν πολύ μικρό DT του τότε είναι) του 75-78 που το φυλάω για τα παιδιά.
Εχει και 4 ταχύτητες όμως και δεν ξέρω αν είναι κατάλληλο, οταν ερθει η ώρα θα δούμε.![]()
![]()
(Αν θυμάμαι καλά, το συγκεκριμένο μηχανάκι είχε το παρατσούκλι "Ο Πέτρος που πάει παντού").
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Εδώ με τα 50άρια και στα κλειστά κομμάτια με "σπρώχνουν"...
(Και είναι ΜΟΝΟ 11 χρονών) !!!
![]()
![]()
![]()
ΕΥΓΕ στα παιδιά...
έτσι .............. να μην μας κουνιέσαι....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν το ήξερα οτι είχε και παρατσούκλι!Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Λίγο βαρύ για το ύψος της σέλας αλλά, άμα του πάρουν το αέρα, πας σύντομα για αγορά άλλου !!!![]()
(Αν θυμάμαι καλά, το συγκεκριμένο μηχανάκι είχε το παρατσούκλι "Ο Πέτρος που πάει παντού").
![]()
![]()
![]()
Καλά που δεν το πήρε τελικά ο ανηψιός μου ο Πέτρος στη Θεσσαλονίκη και το κράτησα για τα δικά μου παιδιά!
Θα πήγαινε παντού και θα τον ψάχναμε :rotflmao:![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
για το τι πρέπει να γίνεται με καλύπτουν οι παραπάνω συνάδελφοι μπαμπάδες.
Η μεγάλη (πλέον) κόρη μου, κοντεύει στα 3 και μάλλον προτιμάει τις γουρούνες :-)
Στη μηχανή κάθεται μόνο αν είναι σταματημένη και κρύα . Αν μεγαλώσει κάμποσο το βλέπουμε το παρακάτω...
Η μικρή πρέπει να αρχίσει να μπουσουλάει πρώτα για να δούμε τι θα γίνει :-)
![]()
Κυρίες και κύριοι,
Ολοι πάνω κάτω απαντήσατε το ίδιο...Στην πραγματικότητα τα παιδιά όλων μας θα έχουν σχέση με την μηχανή εφόσον εμείς θα συνεχίσουμε να έχουμε σχέση με αυτή.
Το πρόβλημα λοιπόν δεν είναι να αναρωτιώμαστε αν και πότε θα τους έρθει, αλλά έχοντας σας δεδομένο ότι ΟΔΗΓΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ στην Ελλάδα δεν υπάρχει, και από την στιγμή που κανένας ξένος δεν θα μάθει τίποτα στα παιδιά μας...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.
Δεν χρειάζεται να παρακαλάμε να μην τους αρέσει...
η κόρη μου είναι 2 ετών, εδώ και έξι μήνες έχει ένα ηλεκτροκίνητο από το οποίο έχει φάει άπειρες τούμπες μέχρι να το συνηθίσει. Οταν κατεβαίνουμε στο γκαράζ για να πάρουμε το αυτοκίνητο, πρώτα θα σκύψει να κοιτάξει τα λάδια της μηχανής από το ματάκι, και μετά θα μπεί στο αυτοκίνητο. Οταν μπούμε στο αυτοκίνητο, ακόμη και αν φοράω ζώνη, μου επισημαίνει ότι και εγώ φοράω ζώνη.
Ηδη της έχω παραγγείλει ένα mini ΚΤΜ, για όταν γίνει τεσσάρων, ώστε να αποκτήσει την εμπειρία και τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας, και στο τέλος τέλος αν δεν της αρέσει το αφήνουμε στην άκρη.
Πάντως το σίγουρο είναι ένα. Είτε ανεβεί στην δικιά της, είτε στου φίλου της ώς έφηβη, θα ξέρει πως πρέπει να είναι για να είναι προστατευμένη, και πως πρέπει να πηγαίνει για να είναι ασφαλής (όσο ασφαλής μπορείς να είσαι στην εμπόλεμη ζώνη που λέγεται Ελλάδα).
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΟΤΙ ΣΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΟΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ.
![]()
ΚΤΜ βρε αθεοφοβε ;;
Χαθηκε κατι που δε χαλαει ;;
Στη μουτζουρα θες να τοχεις το κοριτσι ;;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:a19:![]()
μπαμπάδες ή μάλλον γονείς για φίλιμα...
έτσι...