Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 75

Θέμα: Δεν νομίζετε πως έχει παραγίνει....

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    ...Όπως είπαν και οι από πάνω κυρίες αν δεν θες, μην τα διαβάζεις.....

Ε Οχι και κυρίες... Δεσποινίδες... παρακαλώ..

...
    Απλά... Είπες ότι ακριβώς σκεφτόμουν και θά'θελα να γράψω !

Εγραψα απλά ότι ασθαίνομαι...

Και για να συμπληρώσω προς τον φίλο tanuki....

Καλά είναι να συζητάς για μηχανές μιάς καί όλοι αγαπάμε τον μηχανοκίνητο αθλητισμό λιγο ή πολύ δεν έχει σημασία...

Αλλά όλο για μηχανές....μηχανές....

το πολύ το "ΚΥΡ' ΕΛΕΗΣΟΝ" το βαριέτε και ο παπάς... έτσι δεν είναι?

Αλλωστε δεν αρχίσαμε να μιλάμε και για μόδα... και το τί θα φορεθεί στις παραλίες... ακόμα.... (λές??? :a53:... κομμένες οι μπύρες για σήμερα sub....)
    "It is better to die on your feet than to live on your knees!"--Emiliano Zapata

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Στην πραγματική ζωή μας όμως άντε να λέμε ή να ακούμε ένα το πολύ ανέκδοτο την ημέρα... τι λέω... το μήνα ίσως για να μην πω το εξάμηνο ή το χρόνο... Εδώ κάποιοι προφανώς μπαίνουν καθημερινά σε site με ανέκδοτα και μετά τα μεταφέρουν εδώ.

Όπως και σε κάθε τι θα έπρεπε να έχουμε ένα μέτρο που αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει και είναι πάρα πολύ κουραστικό έως και βαρετό. Τόσο σαν ιδέα όσο και πρακτικά για όλους εκείνους που πατάνε new posts όποτε μπαίνουν και πρέπει να ξεσκαρτάρουν ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ 2 σελίδες ανέκδοτα για να δουν τι τους ενδιαφέρει!

Θα μπορούσαμε να έχουμε και topics με cinema, μουσική, δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο... όλα του καθημερινού μας ενδιαφέροντος είναι. Απ'όλα αυτά έχουμε διαλέξει τα ανέκδοτα ώς "αναγκαίο κακό". Θα μπορούσαν και να μην υπάρχουν σαν κατηγορία αλλά να εμφανίζονται όπως στην καθημερινή μας ζωή... μέσα στην κουβέντα έτσι ώστε να υπάρχει και ένα μέτρο...

Εναλλακτικά θα μπορούσε να με ενοχλεί πολύ λιγότερο έως και καθόλου αν υπήρχε τρόπος να μην τα βλέπω στα new posts!
    Θάνος..

Re: Re: Re: Δεν νομίζετε πως έχει παραγίνει....

Αρχικά δημιουργήθηκε από tanuki
    Kαθόλου άγχος sub...

Eυχαριστώ για τις μπύρες..

θα προτιμήσω το άλλο όμως!
    ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!

Nα θυμάσαι όμως το ρητό: Το "φυτό" σε κάνει φυτό...

Take care...
    "It is better to die on your feet than to live on your knees!"--Emiliano Zapata

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    να βαλω και εγω +1 στον sub_zero....

τι εγινε ρε παιδια τελικα βγηκε ο sub??

τοσους ψηφους του ριξαμε...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    ........
    τοσους ψηφους του ριξαμε...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ευτυχώς αναφέρεις ευκρινώς την λέξη "ψήφος" :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Exei kai anekdota to forum???
    " Θέλεις ξανά ν' αποτελειώσεις μοναχός
    Ενα ταξίδι που ποτέ δεν τελειώνει"

Για ταξιδευτές: www.cars4rent.gr/

Στην πραγματική ζωή μας όμως άντε να λέμε ή να ακούμε ένα το πολύ ανέκδοτο την ημέρα... τι λέω... το μήνα ίσως για να μην πω το εξάμηνο ή το χρόνο... Εδώ κάποιοι προφανώς μπαίνουν καθημερινά σε site με ανέκδοτα και μετά τα μεταφέρουν εδώ.

Όπως και σε κάθε τι θα έπρεπε να έχουμε ένα μέτρο που αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει και είναι πάρα πολύ κουραστικό έως και βαρετό. Τόσο σαν ιδέα όσο και πρακτικά για όλους εκείνους που πατάνε new posts όποτε μπαίνουν και πρέπει να ξεσκαρτάρουν ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ 2 σελίδες ανέκδοτα για να δουν τι τους ενδιαφέρει!

Θα μπορούσαμε να έχουμε και topics με cinema, μουσική, δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο... όλα του καθημερινού μας ενδιαφέροντος είναι. Απ'όλα αυτά έχουμε διαλέξει τα ανέκδοτα ώς "αναγκαίο κακό". Θα μπορούσαν και να μην υπάρχουν σαν κατηγορία αλλά να εμφανίζονται όπως στην καθημερινή μας ζωή... μέσα στην κουβέντα έτσι ώστε να υπάρχει και ένα μέτρο...

Εναλλακτικά θα μπορούσε να με ενοχλεί πολύ λιγότερο έως και καθόλου αν υπήρχε τρόπος να μην τα βλέπω στα new posts!

+2

Όπως επίσης θα μπορούσαμε να μην έχουμε διαμάχες!
    Γιατί να μπαίνω και να βλέπω τον καθένα που λεει πράσινο και ο άλλος κόκκινο?Ούτε που κάθε μέρα όλοι λένε χρόνια πολλά και καλημέρα!Ούτε που όλοι θέλουν να πάνε βόλτα!Κ γιατί κάθε Δευτέρα?Και γιατι Δέλεαρ?

Ωραία λογική!
    Να μαζευτούμε όλοι να πούμε τι μας χαλάει και τι δεν μας αρέσει και στο τέλος να σβήσουμε και το site!!
    Το moto δεν ανηκει σε κανεναν για να το φερει στα δικα του μετρα και να το κανει οπως θέλει και όπως αρέσει σε αυτόν!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
    Το moto δεν ανηκει σε κανεναν για να το φερει στα δικα του μετρα και να το κανει οπως θέλει και όπως αρέσει σε αυτόν!
    Το ίδιο ισχύει και για σένα.

Ωστόσο το moto όντως ανήκει σε κάποιους και αν θέλουν το φέρνουν και στα μέτρα τους.

Παρ'όλα αυτά δικαιούμαστε να έχουμε γνώμη, γούστο και άποψη και να τη λέμε επίσης ελεύθερα χωρίς υποδείξεις.

Συνάδελφος σχολίασε τα ανέκδοτα και για τα ανέκδοτα μιλήσαμε.
    Θάνος..

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    Σε ποιο λινκ ειναι τα ανεκδοτα ;;

Re: Δεν νομίζετε πως έχει παραγίνει....

Αρχικά δημιουργήθηκε από tanuki
    ΤΟ ΚΑΚΟ!!!!

με τα ηλίθια ανούσια επαναλαμβανόμενα ανέκδοτα, τις ανακυκλώσεις, τις επιανακυκλώσεις, με τα χαζοχαρούμενα

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:rotflmao: :rotflmao:

και δεν συμμαζεύεται λέμε...

ΕΛΕΟΣ ΡΕ!!!!!

Υποτίθεται πως μπαίνω σε ένα φόρουμ μοτοσυκλετιστών (και πιστέψτε με...μπορεί να μην γράφω αλλά μπαίνω κάθε πρωί) και το μόνο που βλέπω είναι 5 σελίδες καινούρια ανέκδοτα...

αλλάξτε και όνομα στο site όπως πάει..

Δεν είναι μομφή προς κάποιον τα παραπάνω..
    Προσωπική μου γνώμη μόνο!

Κάτι έχει χαθεί στη διαδρομή ίσως..

Νο hard feelings

Με τιμή

tanuki
    καταρχας φιλε μου, το no hard feelings, δεν ταιριαζει με το ηλιθια ανουσια ανεκδοτα......

γιατι, αν ταιριαζει..........

θα μπορουσα να σου πω οτι εισαι μαλακας, και να υπογραψω,

no hard feelings,
    pap, και να μη τρεχει τιποτα!

εξαλλου, θα πρεπει να εχεις κατα νου, οτι ο μοτοσυκλετιστης, ή ο μηχανοβιος, ή όπως θελεις ονομασε μας, ξεχωριζει απο τη μαζα, οχι μονο επειδη οδηγει μηχανη, αλλα επειδη βλεπει τη ζωη και οσα συμβαινουν γυρω του με τελειως διαφορετικο ματι.

προσωπικα λοιπον, αισθανομαι πολυ τυχερος που ειμαι μελος μιας τετοιας ''κοινοτητας'', και που συναναστρεφομαι με ανθρωπους που καταφερνουν με ηλιθια ανεκδοτα να ξεγελουν την καθημερινοτητα που οι καιροι μας επιβαλλουν....

ειναι χαρισμα για καποιον, να μπορει να αντιμετωπιζει τις καταστασεις γυρω του με χιουμορ, και την ωρα που οι υπολοιποι ''γερνανε'' πισω απο ενα γραφειο, να εχει τη διαθεση να γραψει ενα ανεκδοτο και να το μοιραστει με τους υπολοιπους!

ειλικρινα λοιπον, no hard feelings at all,
    γιωργος παπανικολαου.
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
    Έχετε χιούμορ; Βγάλτε το στις συζητήσεις!
    Το βγάζαμε και το βγάζουμε (αν ξεφύγει απ'το ξύρισμα..)
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
    Στο χέρι σας δεν είναι αυτό..;; (δεν ξέρω αν γίνεται..).Εμένα δεν θα με πείραζε αυτό (να μην φαίνονται στα new posts..)
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sub_zero
    Αλλωστε δεν αρχίσαμε να μιλάμε και για μόδα... και το τί θα φορεθεί στις παραλίες... ακόμα.... (λές??? :a53:... κομμένες οι μπύρες για σήμερα sub....)
    Mαγιώ dainese ή alpinestars..;;

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

και που ν'ανεβουν και οι θερμοκρασιες...
    να κοιτας εκει που θες να
    πας,αλλοιως θα πας εκει που
    κοιτας....

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Πάντως από ότι κατάλαβες φίλε tanuki στους πιό πολλούς μας αρέσει το moto.gr όπως είναι γιατί ασχολούμαστε με τις μοτό αλλά όχι μόνο με αυτές, μας αρέσει η ζωή να έχει πολλές πλευρές

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 24/12/2016, 20:37
  2. δεν ξέρω αν έχει ήδη αναφερθεί!!!!!
    από DoctorS στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 27/04/2005, 01:27
  3. δεν θυμαμαι να εχει ξαναμπει
    από grsart στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 14/04/2005, 21:51