εγω ειμε παλη ο vstrom panos με το νεο μοθ νικ λογο τεχνικοθ προβληματος.εθχομε να μην εγραφα τωρα αθτα τα λογια.ηταν λιγο μετα της 6 και πιγενα για ενα επαγγελματικο ραντεβου στο λοθτρακη και λιγο πρην τα μεγαρα ειδα σταματημενα αμαξια,κακο σκεφτομε αυτο,πλησιαζοντασ ειδα και φαρους απο οδικη.σκεφτικα ελπιζω να μην χτηπησε κανεις.πλησιαζοντας ηδα περιεργα μεροι πλαστικα που διστιχος λογο επαγγελματος κατι μου θημιζαν.λιγο πιο κατο ενα κρανος ακοθμπισμενο στο διαζομα.....ελπιζω να εινε καλα.ξαφνικα σταματαμε τελιως και για αρκετη ωρα,βγηκα απο το κουτη μου και ειδα αυτο που δεν ηθελα.ενα κορμι στην ασφαλτο,αιμα πολη αιμα,ενα παληκαρη να καθετε κατω και να κλαει,ενα πραγμα που εμιαζε με ανθροπο κατω στην ασφαλτο.ειπα δεν θελω να δω θελω να φηγω.μερικοι απο τουσ διπλανους οδηγους πηγαν κοντα μα φηγαν γρηγορα.εγω εχω κατσει στο αμαξι και δεν θελω να δω.ροταω καπιον που γιριζει τι εγινε??και απανταει ενα αυτοκινητο η φορτηγο δεν ξερει με σιγουρια βγικε στην αρηστερη αποτομα κανοντας μια σφηνα.το μπλε fazer καρφοθηκε με μεγαλη ταχητητα πανο του η απο κατο του.η σηνεχια γνωστη.το πεδι φορουσε μπουφαν δεν ξερω αν το κρανος ηταν δικο του η του φηλου του αλλα εμηνε στον τοπο.ο οδηγος διπλα μοθ σινεχιζει.τελιομενο εινε μορε ασ τον βαλουν στην ακρη να φιγουμε βιαζομε.........σε καπια στηγμη ο δρομος ανιγει και πλισιαζω,βλεπω ενα παληκαρη κατω σκεπασμενο με ενα spyke μπουφαν απο το στηθος και πανω.το αιμα ετρεχε ακομα.τα αμαξια που περνουσαν απο αριστερα το πατουσαν.κανεις δεν σκεφτικε να κανει κατι γιαυτο λιγο σεβασμο στο νεκρο,ας μην παταμε το αιμα του κορμιου του...ημαρτον.μπορει να ηταν το δικο μας αιμα,του φιλου μας του αδερφου μας.οι μνημες ξηπνισαν μεσα μου.ταραχτικα τοσο που τελικα γηρισα πισω δεν πηγα καν στο ραντεβου.κριμα αλλος ενας.......
κουραγιο στην οικογενεια του στους φιλους και γνοστους.να πω να εινε ο τελεθτεος?και τι θα αλαξει?
τουλαχιστον εκει που θα παει ας εινε πιο τηχερος γιατι τελικα ολλα εινε θεμα τηχης και τπτ αλλο.μπορει να εγραψα πολλα αλλα ειμε σοκαρισμενος.συνχορεστε με