Εγω μόλις ολοκλήρωσα τα πρώτα 1000 και τη Δευτέρα πάει για το πρώτο service στο Λαδόπουλο στη Βουλιαγμένης. Ξέρει κανείς κάτι για το συγκεκριμένο συνεργείο ή κανά άλλο? Αυτό που με ενδιαφέρει είναι αν ακούσει κάτι περίεργο να το πεί και οχι να κάνει τη πάπια για λόγους εγγύησης.
Οσον αφορά τη μηχανή να πω την αλήθεια δε με έχει τρομάξει καθόλου τη περίμενα πιο νευρική τώρα βέβαια στο στρώσιμο τη να δείξει και αυτή. Από Τρίτη ξεκινάνε τα καλά.....
φιλε ειναι απλο το σερβις τον 1000 και μην ανυσηχεις για το μηχανακι, δεν προκειται να ακουστει τιποτα.Μονο να τον ρωτησεις τι λαδια σου περασε γιατι αν στο επομενο βαλεις διαφορετικη μαρκα πρεπει να αλλαχτει και το φιλτρο.Αρχικά δημιουργήθηκε από voufi
Εγω μόλις ολοκλήρωσα τα πρώτα 1000 και τη Δευτέρα πάει για το πρώτο service στο Λαδόπουλο στη Βουλιαγμένης. Ξέρει κανείς κάτι για το συγκεκριμένο συνεργείο ή κανά άλλο? Αυτό που με ενδιαφέρει είναι αν ακούσει κάτι περίεργο να το πεί και οχι να κάνει τη πάπια για λόγους εγγύησης.
Οσον αφορά τη μηχανή να πω την αλήθεια δε με έχει τρομάξει καθόλου τη περίμενα πιο νευρική τώρα βέβαια στο στρώσιμο τη να δείξει και αυτή. Από Τρίτη ξεκινάνε τα καλά.....
απο βδομαδα θα δεις τι μηχανακι αγορασες μιας και το παρτυ ειναι μετα τις 9000![]()
Βασικα το ηθελα λιγο πιο κυριλε γιαυτο πηρα γκρι μαυρο.
Ωραιο το κοντερ σου. Εχεις βαλει αλλαη λαμπα απο πισω ε?
ΣΩστοςςςςςςς![]()
to konter εχει 12 μικρα ledakia μεσα, να ναι καλα ο billgeo που το εφτιαξε.Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
Βασικα το ηθελα λιγο πιο κυριλε γιαυτο πηρα γκρι μαυρο.
Ωραιο το κοντερ σου. Εχεις βαλει αλλαη λαμπα απο πισω ε?
ΣΩστοςςςςςςς![]()
Σαββατο απογευμα και κυριακη πρωι θα ειμαι κατω και κανονιζουμε βολτα με αρκετες φιρμες ετοιμασου
κουκλι ειναι !!Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
Και ιδου η καινουργια μου αγαπη.
![]()
![]()
και παλι καλοταξιδο και πολλα, ασφαλη χιλιομετρα να εχετε!!
τι δικο μου το μαυρο ειναι το ομορφοτερο και φυσικα το πιο γρηγορο απο ΟΛΑ!!!
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από MOZART
to konter εχει 12 μικρα ledakia μεσα, να ναι καλα ο billgeo που το εφτιαξε.
Σαββατο απογευμα και κυριακη πρωι θα ειμαι κατω και κανονιζουμε βολτα με αρκετες φιρμες ετοιμασου
πως γινεται να αποκτησουμε και εμεις οι ταπεινοι δουλοι του 636 αυτη την πατεντα ...
φανταστικε μου MOZART!!![]()
![]()
θα το προτιμουσα με κοκκινα λαμπακια!!
εεε????![]()
![]()
![]()
![]()
κανεις μεγαλο λαθος!!!!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
κουκλι ειναι !!
![]()
![]()
και παλι καλοταξιδο και πολλα, ασφαλη χιλιομετρα να εχετε!!
τι δικο μου το μαυρο ειναι το ομορφοτερο και φυσικα το πιο γρηγορο απο ΟΛΑ!!!
![]()
![]()
![]()
τα πιο γρηγορα ηταν ειναι και θα ειναι τα πρασινα!!!!!!
οκ???????
χαχαχαχ