Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 24

Θέμα: downhill...

downhill...

καθως θεωρώ ιεροσυλία να ανοίγουμε συζήτηση περι ορθογραφίας σε ένα ποστ που περιγράφει το θάνατο συναδελφου μοτοσυκλετιστή ......
    ανοίγω αυτό το ποστ για να σου πω πως..
    όσα πτυχία κι αν διαθετει κάποιος κι όσο καλός κι αν είναι στην ορθογραφία .....καμμια αξία δεν έχει αν εκτός από τη μόρφωση δεν διακατέχεται κι από παιδεία.
    όσο για τα φόρα, είναι ελευθερος να γράφει ο καθένας όπως θέλει,εκτός αν εσένα σου ζήτησαν πτυχίο αει για να σου επιτρεπει η εγγραφή .
    αν θέλεις να βλεπεις κειμενα με σωστή ορθογραφία και γλώσσα καλύτερα διάβασε Παπαδιαμάντη κι όχι moto.gr.
    μακρια από σκυλαδες, ρατσιστες και απαιδευτους

παράθεσε βρε και ένα σχετικό λινκ να καταλάβουμε που αναφέρεσε!!!!

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Καλυτερα στους προβληματισμούς..

αν και το βλέπω για τις διαμάχες σε λίγο..
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

whatever u want sniper!

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    +10000000 Ειχε πολυ λιγη σημασια αυτο που διαβαζεις και πως αυτο ειναι γραμμενο (πχ ορθογραφικα λαθη)ο ανθρωπος που δεν ειναι πλεον κοντα στην οικογενεια του απο καποια ηλιθιοτητα δεν τον πειραξε???αυτο ειχε μονο να πει??οπως ειπε πιο πανω και η Βανεσσα(νομιζω οτι σε λενε ετσι?)ας διαβαζει ΜΟΝΟ παπαδιαμαντη κλεισμενος στον κοσμο των παραμυθιων του!!!εδω ειναι ο αληθινος κοσμος και χανονται καθε μερα παλικαρια και κοπελιες,γιατι?γιατι δεν υπαρχει σεβασμος στον συνανθρωπο μας,ψυχες ειμαστε ολοι και καποτε ολοι θα πεθανουμε,ειτε μας αρεσει η οχι,απλα ειναι βλακεια να χανομαστε ετσι αδικα και μας λεει ο αλλος οτι δεν το διαβαζει γιατι εχει ορθογραφικα λαθη??το νοημα θα κοιτας και το συναισθημα που προσπαθει να σου περασει,μην κολλας δεν ειμαστε ολοι Μπαμπινιωτες,ουτε αριστοι ορθογραφοι,ελπιζω να εχει ηδη μετανιωσει για αυτο που ειπε,να ηταν απλα μια κακια στιγμη

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Leipsippos
    Εγω που εχω μια ελφρα μορφη δυσλεξιας ακια ολο τα μπερδευω τα γραμματα ακι ποτε δνε εχω κατεφερει αν γραψω σωστα το ακι ακι το αν , αν συνεχισω αν γφραφω;;

O πληθυντικός του"Μπαμπινιώτης" κάνει "Μπαμπινιώτιδες"

:wacko:

:rotflmao: :rotflmao:

υγ: βανέσσα με λενε!

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από wild_cat/anima
    whatever u want sniper!

Δεν ειναι καλό πράγμα η υπερβολή

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Leipsippos
    Εγω που εχω μια ελφρα μορφη δυσλεξιας ακια ολο τα μπερδευω τα γραμματα ακι ποτε δνε εχω κατεφερει αν γραψω σωστα το ακι ακι το αν , αν συνεχισω αν γφραφω;;
    u r not the only 1!

ποστ εκ μεταφοράς απο το άλλο thread

Προς downhill

Αρχικά δημιουργήθηκε από downhill
    Δαιν εχοισ κε αδηκω.Χανομασται,στα κικλοματα του δυχτυου,στους δρωμους...ο θαιως σοζοι τιν βασσηλησα,γιατοι όχοι κε εμμας;
    Μπορείς απλά να παραδεχτείς οτι είχες άδικο να επιμένεις για θέματα ορθογραφίας σε ποστ τέτοιας δυσάρεστης θεματολογίας.

Μπορείς και να μην το παραδεχτείς φωναχτά αλλά να μην το συνεχίσεις...

Μπορείς να διαλέξεις την εύκολη λύση: φτηνή ειρωνία, από το πιο πάνω ανορθόγραφο κείμενο - κακέκτυπο του Μποστ, έως την νέα υπογραφή σου...

Επέλεξες την εύκολη λύση...

Δεν πειράζει, μην κουράζεσαι κιόλας.

Το άσχημο της ιστορίας είναι οτι και δίκιο να έχεις για το ζήτημα της ορθογραφίας, το έχασες...

Αν και, αλοίμονο αν το όποιο φορουμ απέκλειε άτομα που, για τους όποιους λόγους, είναι ανορθόγραφοι.

Διότι, απο τέτοια απλά - φαινομενικά - πράγματα εκκολάπτεται το αυγό του φιδιού, πρώτα αποκλείουμε τους ανορθόγραφους, μετά τους φαλακρούς (όχι τον Bartlal :wacko: ), μετά τους κοντούς, τους μαύρους κλπ κλπ...

Και η συνέχεια γνωστή...

Arbeit macht Frei...

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Πλακα κανω ... δεν εχω δυσλεξια, απλα βιαζομαι και δεν κοιταω τι γραφω τις πιο πολλες φορες, εχω ομως φιλους οι οποιοι εχουν (με εναν μαλιστα παραλιγο αν φαμε αποβολη γιατι μου ειχε δωσει το γραπτο του στο γυμνασιο να του το διορθωσω και μας πιασανε αλλα εκει φανηκε το προβλημα και την γλυτωσαμε) παντως το θεμα ορθογραφια εδω μεσα οντως βγαζει ματια απο μερικους, δεν ειναι κακο ομως, γιατι ερχονται σε επαφη με τους περισσοτερους απο εδω που γραφουμε σε ενα καλο επιπεδο και το ματι πλεον συνηθιζει στη σωστη τοποθετηση των γραμματων.
    Δεν ειναι αναγκη αν μπορουμε να διακαιολογησουμε οτι το γ προσωπο πληθυντικου αοριστου του ρηματος συγχωρω παιρνει χρονικη προαυξηση και μπλα μπλα ... μονο να το βλεπεις πως ειναι το σωστο, απο την επαναληψη το μαθαινεις.
    Οσοι δεν μπορουν να διαβασουν τι να κανουμε τωρα, οπως ανεχομαστε τους ανορθογραφους θα δεχτουμε και τους περιοριμσενης εγκεφαλικης λειτουργιας που μπορουν να αντικαταστησουν τα γραμματα για να βρουν την λεξη που πρεπει.

Δεν αναφερομαι προσωπικα σε καποιον, μη δω ποστ με τσαντισμενες φατσες, γενικα μιλαω, αυτο ειναι και αυτο που συμβαινει και στις δυο περιπτωσεις στο κατω κατω. Το μυαλο τα κανει μανταρα.

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    εγω παλι, το θεωρω γελοιο να την "λες" σε αποιον επειδη ΙΣΩΣ δεν ειχε την δυνατοτητα να μαθει γραμματα.

οσο γελοιο και αν σας φαινεται αυτο στην εποχη μας ξερω ατομα που τους εχει συμβει και καθε αλλο παρα απαξιωτικα τους βλεπω!

ΕΛΕΟΣ πια! ο καθενας προσπαθει!

εαν εσας σας κανει καλυτερους να ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ γιατι στην πραγματικοτητα αυτο γινεται, τους οσους δεν ξερουν ορθογραφία ειστε γελοιοι...

Οσο για τον downhill, τι να πεις, βρηκε τη χειροτερη δυνατη περιπτωση για να πει.... αυτο τεςπα που ηθελε να πει...

Και μετα; ε, τι άλλο; λος πουλος....
    kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
    εγω παλι, το θεωρω γελοιο να την "λες" σε αποιον επειδη ΙΣΩΣ δεν ειχε την δυνατοτητα να μαθει γραμματα.

οσο γελοιο και αν σας φαινεται αυτο στην εποχη μας ξερω ατομα που τους εχει συμβει και καθε αλλο παρα απαξιωτικα τους βλεπω!

+1

Εκει δειχνεις οτι εσυ οντως εχεις μαθει 5 πραγματα απο την στιγμη που λες οτι ξερεις. Αλλιως δεν εχεις διαφορα απο αυτο που κοροιδευεις.

Ο downhill πιστευω διαλεξε λαθος κειμενο να το θεσει (ή θέση) μαλλον τιθεται (ή τιθετε) αλλο θέμα εδω!!!

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Αν και, αλοίμονο αν το όποιο φορουμ απέκλειε άτομα που, για τους όποιους λόγους, είναι ανορθόγραφοι.
    Ρε Ηλία...

Συμφωνώ απόλυτα με την Μπεργκμανική προσέγγιση του θέματος (άσχετο αν δεν τον γουστάρω... ), αλλά πες μου ειλικρινά αν είσαι διατεθειμένος να σκεφτείς για να ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ σε κάποιο ερώτημα ή να σκεφτείς ΚΑΙ για να ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ την ερώτηση ???

Αφήνω έξω την συνήθως απαντούμενη περίπτωση όπου το ανορθόγραφο κείμενο διακρίνεται επίσης και για το "ιδιόρυθμο" συντακτικό του.

Ειδικότερα εσύ (λόγω πρόσβασης στην "Ζώνη") βλέπεις τι γίνεται από "φρικαλέα" γραπτά - τα οποία "σφάζονται" εν τη γεννέσει τους (αρκεί να μην τον ψιλομπαίρνουν μερικοί.. ) και των οποίων οι δημιουργοί επανέρχονται δριμύτεροι και "τσαμπουκαλεμένοι").

Είχα καθόλου αυστηρό ύφος ή παπάρια...???
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αν θεωρείτε το downhill βαρετό
    από project.breeze στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2012, 08:56
  2. GS downhill !!!!
    από mototraveler στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 02/05/2010, 08:29

Κανόνες δημοσιεύσεων