Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 60

Θέμα: den kataligw pouthena...

Admin, the ugly monster Το avatar του/της Alkis
    Δεν είσαι μόνος σου ρε. Είναι πάρα πολλοί, που τραβάνε τα ίδια ζόρια με σένα. Άλλοι ακόμα δεν το έχουν καταλάβει, άλλοι ντρέπονται να το δείξουν και προβάλουν προσωπίδες της τραγωδίας, άλλοι το έχουν συνηδειτοποιήσει, άλλοι το σκέφτονται, άλλοι αποφάσισαν να κάνουν κάτι, άλλοι ξεκίνησαν να μιλήσουν, άλλοι είναι στην αρχή της αλλαγής, άλλοι κοντεύουν, άλλοι τα έχουν καταφέρει, κι άλλοι νομίζουν ότι τα έχουν καταφέρει.

Μίλα, κι όσο μιλάς, θα δεις πιοι άνθρωποι θα σε πλησιάσουν, και πιοι θα σε απορρίψουν. Θα δεις πιοι άξιζαν και πιοι όχι. Βγάλε προς τα έξω αυτό που περνάς. Αυτό κάνω πλέον εγώ. Σε άλλους αρέσει σε άλλους όχι. Αλλά αυτοί που θα σε καταλάβουν και θα σε πλησιάσουν, θα κάνουν το έργο σου ποιο γλυκό, με λιγότερο πόνο. Και ταυτόχρονα θα κάνεις κι εσύ το ίδιο γι αυτούς. Χωρις καμιά προσπάθεια.

Μόνο μίλα. Μη σταματάς.
    Copyright Infinity - All Nights Reserved. The Bastard Administrator from Hell

moda banana Το avatar του/της monstermind
    θεωρώ τον εαυτό μου πολύ ικανό και έξυπνο... μπορεί να μην είμαι παρά ένα σκουλίκι, αλλα δεν είμαι χαμένος, χαίρομαι που βλέπω και άλλους ανθρώπους να κάνουν τις ίδιες σκέψεις. να μου δείξουν απαντήσεις που πιθανόν δεν έχω ακόμα σκεφτεί... δεν έκανα αυτό το ποστ για να δείξω το αδιέξοδο μου, μα ένα αδιέξοδο της εποχής... η πίστη σε κάτι ανώτερο έχει χαθεί πλέον και δεν έχουμε απο πουθενά να πιαστούμε... όσο απλό και τετριμένο και αν ακούγεται πλέον, δεν πιστεύω οτι το έχουμε κανει κτήμα μας...

δεν είμαι στεναχωρημένος, αλλα χαρούμενος (και αυτό δεν είναι ποιητική υποκρισία) που η σκέψη μου ζωντάνεψε, που η ψυχή μου ξύπνησε απο έναν λήθαργο, και σαλεύει για να ζωντανέψει το μυαλό και το σώμα....

αυτο που θέλω να πω... και αν δεν το πώ χύμα δεν πιστεύω οτι θα το καταλάβει κανείς... είναι οτι δεν νιώθω μόνος, ουτε με λυπάμαι, ούτε στεναχωριέμαι, και ΄δεν ξεκινησα το ποστ με σκοπο να βρω στηρίγματα ή παρηγοριά, απλά για να βγάλω άκρη...

Δεν είναι απαραίτητα να είναι όλα αυτά ούτε στηρίγματα, ούτε παρηγοριές.

Την άκρη κυνηγάμε όλοι.

Αφού λοιπόν ξύπνησες από το λήθαργο...

Θα τα πού με στο φανάρι!

αριστουργηματικο!

Αν όμως όσο μιλάς διαπιστώνεις όλο και πιο συχνά πως οι άνθρωποι που σου ταιριάζουν, που αγγίζουν το πνεύμα και την ψυχή σου δεν είναι ούτε οι φίλοι, αλλά ούτε οι γνωστοί σου, τότε τι κάνεις??? Συνεχίζεις να προσπαθείς??? Και εάν η προσπάθεια αυτή έχει ξεκινήσει χρόνια πριν, και τώρα σε έχει κουράσει???
    Δεν ξέρω... Δεν είμαι ηττοπαθής... Απλά δεν νομίζω πως αξίζει να μιλάς... συνέχεια... Εάν είναι να βρεθεί ο άνθρωπος που θα συμφωνήσει με τις ανησυχίες σου, θα βρεθεί... Χωρίς κόπο. Ίσως αργήσει. Ίσως δεν έρθει και ποτέ.

Αλλά δεν πιστεύω πως αξίζει να μιλάς σε όλους. Γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να "αδειάσεις"... Και τότε θα είναι δύσκολο να βρεις τρόπο να "ξαναγεμίσεις"...

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από monstermind
    [B]θεωρώ τον εαυτό μου πολύ ικανό και έξυπνο... μπορεί να μην είμαι παρά ένα σκουλίκι, αλλα δεν είμαι χαμένος, χαίρομαι που βλέπω και άλλους ανθρώπους να κάνουν τις ίδιες σκέψεις. να μου δείξουν απαντήσεις που πιθανόν δεν έχω ακόμα σκεφτεί... δεν έκανα αυτό το ποστ για να δείξω το αδιέξοδο μου, μα ένα αδιέξοδο της εποχής... η πίστη σε κάτι ανώτερο έχει χαθεί πλέον και δεν έχουμε απο πουθενά να πιαστούμε... όσο απλό και τετριμένο και αν ακούγεται πλέον, δεν πιστεύω οτι το έχουμε κανει κτήμα μας...

ego 8eoro oti pragmatika ise skouliki:rotflmao:
    opos episis oti pragmatika ise poli eksipnos ke poli perisotero apo tous sinomilites sou edo mesa ke episis fenete oti den psaxnis na vris apantisis stis erotisis sou tis opies gnorizis idi. se afto to simio nomizo oti ftiaxnis vounalakia gia na ta skarfalonis mias ke den iparxi kanis na to kani afto gia sena. exis katantisi mia ntiva noimosinis ke i monaksia tis egkefalikotitas sou prokali me skopo tin anixnefsi noimosinis antaksias tis dikia sou me skopo tin trivi ke tin ektonosi skepseon ideon, diladi anazitas mia pnevmatiki sinousia sto epipedo sou. pios 8a mpi ston kopo na to kani omos ke pios exi tin ikanotita na to kani?
    ke mexri pou 8a ton afisis na ftasi.xerese otan kapios mpeni se ena simio na kentrisi esto ke me lan8anon tropo tis eksipnes ptixes tou egkefalou sou me tis skepsis tou ala ise iperoptis ke ise poli mikros akoma gia na mporesis na katevis apo to alogo ke na milisis me tin psixi tou opioudipote. mpori na ta zis ola se ikones stin fantasia sou na ta vionis ke na ta gnorizis stin pragmatiki tous ipostasi ala me ikones oxi pragmatiko vio. stamata na pseftoanarotiese ke apolafse to ka8isma stin veranta sou xriazete ke afto ala ise poli ikanos gia na parousiazis tetiou idous anazitisis.
    ektos ke an psaxnis gia gkomena tote pao paso
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της GyPsy
    Αντε να πω και γω την γυφτια μου....
    Η πολυ σκεψη σε κολαει, μην ξεψυριζεις τα πραγματα...
    Η δραση ειναι που σωζει,δρασε ενστικτωδος και θα βγεις δικαιωμενος....
    Ξερεις τι ειναι σωστο,μην προσπαθεις να βρεις ολες
    τις παραμετρους...Ειναι τοσες πολλες που μεχρι να τις βρεις
    και να τις λυσεις θα ειναι αργα...το προβλημα θα εχει γινει
    πολλαπλασιο...
    Στιψε το γκαζι και παρε την στροφη με οσα...
    δεν σωζονται ολα με φρενο....!!!
    Πωλείται XX 98' Full Extra.

Πωλήθηκε...

Να πω και εγώ τη μαλακία μου; οχι;
    Εγω θα την πω.
    Η σκέψη ειναι ενας κυκλος συνειδητοποίησης, που αλλοι τον ολοκληρώνουν ενώ αλλοι απογοητεύονται στην προσπάθεια και τα παρατάνε. Αυτοί που ολοκληρώνουν τον κύκλο καταλήγουν στην αρχή του, πράγμα αυτονόητο αφού είναι κύκλος, και τότε μόνο συνειδητοποιούν οτι θα μπορούσαν να μην είχαν μπεί καν στη διαδικασία του κύκλου. Τότε βλέπουν πόσο ευτυχείς δείχνουν αυτοί που δεν εχουν μπεί στον κύκλο, και πόσο δυστυχείς αυτοί που παγιδευτήκαν στην στροφή. Τότε βλέπουν οτι οι ίδιοι είναι καλύτερα και απο τους δύο προηγούμενους γιατι τώρα ξέρουν το γιατι και έχουν τη δύναμη να το αγνοούν.
    μπλα μπλα μπλα, δεν θα πω αλλο, συνεχίζω τον πρωϊνό καφέ και χαζεύω μέχρι να ξυπνήσω καλά....

Ακόμα εδώ είστε;

Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin

ego 8eoro oti pragmatika ise skouliki:rotflmao:
    opos episis oti pragmatika ise poli eksipnos ke poli perisotero apo tous sinomilites sou edo mesa ke episis fenete oti den psaxnis na vris apantisis stis erotisis sou tis opies gnorizis idi. se afto to simio nomizo oti ftiaxnis vounalakia gia na ta skarfalonis mias ke den iparxi kanis na to kani afto gia sena. exis katantisi mia ntiva noimosinis ke i monaksia tis egkefalikotitas sou prokali me skopo tin anixnefsi noimosinis antaksias tis dikia sou me skopo tin trivi ke tin ektonosi skepseon ideon, diladi anazitas mia pnevmatiki sinousia sto epipedo sou. pios 8a mpi ston kopo na to kani omos ke pios exi tin ikanotita na to kani?
    ke mexri pou 8a ton afisis na ftasi.xerese otan kapios mpeni se ena simio na kentrisi esto ke me lan8anon tropo tis eksipnes ptixes tou egkefalou sou me tis skepsis tou ala ise iperoptis ke ise poli mikros akoma gia na mporesis na katevis apo to alogo ke na milisis me tin psixi tou opioudipote. mpori na ta zis ola se ikones stin fantasia sou na ta vionis ke na ta gnorizis stin pragmatiki tous ipostasi ala me ikones oxi pragmatiko vio. stamata na pseftoanarotiese ke apolafse to ka8isma stin veranta sou xriazete ke afto ala ise poli ikanos gia na parousiazis tetiou idous anazitisis.
    ektos ke an psaxnis gia gkomena tote pao paso

εχεις δίκιο σε αυτά που λες... το ξέρω οτι είμαι πολύ μικρός, αλλά δεν ξέρω κατα πόσο αυτό αφορά την ηλικία... όσο περισσότερα γνωρίζεις, συνειδητοποιείς πόσα ακόμα έχεις να μάθεις... όσο και να μεγαλώνεις εσύ , μεγαλώνει και η γυάλα σου, οπότε σχετικά μένεις μικρός...

υπερόπτης δεν είμαι, ίσως κάποτε να είμουν, αλλά έτυχε να γνωρίσω ανθρώπους ( έναν για την ακρίβεια ) που την οξυδέρκεια τους την είχα διαβάσει μόνο σε βιβλία...

δεν ψάχνω να βρώ ανθρώπους αντάξιους της εγκεφαλικής σκέψης μου παραμερίζοντας τους υπόλοιπους... δεν είμαι τέρας νοημοσύνης, ούτε κάτι το ξεχωριστό, έχω απλώς ένα χάρισμα, που δεν το έχουν οι άλλοι, αλλά συνάμα, δεν έχω πλήθος χαρισμάτων που έχουν οι υπόλοιποι. αυτό και μόνο το γεγονός οτι όλοι μας έχουμε ένα χάρισμα, κάνει κάθε συνομιλητή μου αντάξιο να τον ακούσω, κάθε έναν, ικάνο να μου πει κάτι που δεν το έχω σκεφτεί... γιατί ακόμα και αυτή η "ανοιχτομυαλιά" ενός εγκεφαλικού νου, δεν είναι παρά ένα κριτίριο διαφοροποίησης που τον κατατάσσει σε κάποια κατηγορία, και συνεπώς του θέτει όρια.

οι λύσεις όλων τον προβλημάτων απατόνται από μια μεγάλη αλήθεια, τα εμπόδια στο δρόμο προς την λύση, δεν είναι τα ψέματα, μα οι πεποιθήσεις. όλοι κάποια στιγμή αποφασίζουμε να πιστέψουμε, να θέσουμε αυτήν την αλήθεια... δεν είναι όμως η αλήθεια, είναι πεποίθηση, δεν είναι ψέμα, είναι ένα μόνο κομμάτι της αλήθειας. αυτό το κομμάτι λοιπόν είναι αυτό που βάζω στο στόχο να αποκτήσω.

όσο για το εμπειρία-γνώση, θα διαφωνίσω ...

αν μάθεις μέσω εμπειρίας οτι 1+1=2 τότε το 2+2=4 είναι προιόν γνώσης... το οτι δεν έχεις εικόνα δεν σημαίνει οτι είναι λαθος...

μια εμπειρία δεν είναι παρα μια εικόνα, δεν είναι παρα το έναυσμα του συμπεράσματος, τα κριτίρια είναι τα άλλα συμπεράσματα απο προυγούμενες εμπερίες, οχι οι ίδιες οι εμπειρίες...

αν λοιπόν εχεις κρίνει λανθασμένα μια εμπειρία σου, τότε όλες αυτές που θα ακολουθήσουν θα καταλήξουν σε ελλατωματικά συμπεράσματα... και αν αυτό συνεχιστεί η όλη τεράστια εμπειρία σου θα σε έχει χώσει βαθιά σε ενα μικρόκοσμο...

απολαμβάνω τα μεγιστα τη μπαμπού καρεκλίτσα μου και τη δροσεράδα της θερινής νύχτας... και χαμογελάω όπως χαμογελούσα πάντα όταν παίζω με το κεφάλι μου, και βλέπω πόσο γρήγορα φτάνω σε αδιέξοδα... από ένα σημείο και μετά το γεγονός πως υπάρχεις δεν είναι μια ειρωνία, μα ένα καλόγουστο αστοίο...

κοιτα τώρα ποσο όμορφη μπορεί να ειναι η κουβέντα ανάμεσα σε ένα σκουλίκι και ένα μουλάρι...

:rotflmao:

[
    κοιτα τώρα ποσο όμορφη μπορεί να ειναι η κουβέντα ανάμεσα σε ένα σκουλίκι και ένα μουλάρι...

:rotflmao:
    [/B][/QUOTE]

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ti mou to 8imises afto re akoma gelao

akou moulari
    den sou milao re
    na pis to alogo mou moulari

skouliki e skouliki

Δεν νομίζω...

...ότι οι υπόλοιποι εδώ μέσα φίλε μου καταλάβαμε κάτι διαφορετικό από αυτά που έχεις πει.

Ένα συμπλήρωμα από διαφορετικές γνώμες και απόψεις είδες εδώ, και σίγουρα αποκλείεται να τις αφομοιώσεις ολόκληρες. Κάποιες μπορεί να μην σου λένε τίποτα.

Κανείς δεν λυπάται τον εαυτό του, η εξυπνάδα του φαίνεται από αυτά που έχει αφήσει πίσω του, και η αξία του φαίνεται πολλές φορές στην έκφρασή του και μόνο.

Αυτά που είπες στην αρχή, δεν φανερώνουν μια συγκεκριμένη φάση που περνάς τώρα, αλλά μια ολόκληρη ζωή. Ίσως τώρα μαζεύτηκαν πολλά και είδες το βουνό.

Κανείς δεν αμφισβήτησε την εξυπνάδα σου ή την καλοσύνη σου. Εξ' άλλου δεν έθεσες τέτοιο θέμα εξ' αρχής.

Ο καθένας σκέφτεται διαφορετικά, αν μπορείς να πάρεις κάτι από αυτό, παίρνεις. Αν δεν σε γεμίζει, προσπερνάς...

συμφωνώ απολύτα με τον Άλκη.

Ο καθένας σκέφτεται διαφορετικά, αν μπορείς να πάρεις κάτι από αυτό, παίρνεις. Αν δεν σε γεμίζει, προσπερνάς...

sory guys
    ala me afta pou lete mou 8imisate kati

ixe er8i enas ipourgos apo elvetia an 8imame kala ke tou epernan sinentefksi sto radiofono gia kapia 8emeata
    ke metaksi alon ton rotane
    pos pai i 8nisimotita stin patrida sas?
    ke aftos apantise:
    opos pantou ena 8anato ka8e an8ropos

Αρχικά δημιουργήθηκε από GyPsy
    Αντε να πω και γω την γυφτια μου....
    Η πολυ σκεψη σε κολαει, μην ξεψυριζεις τα πραγματα...
    Η δραση ειναι που σωζει,δρασε ενστικτωδος και θα βγεις δικαιωμενος....
    Ξερεις τι ειναι σωστο,μην προσπαθεις να βρεις ολες
    τις παραμετρους...Ειναι τοσες πολλες που μεχρι να τις βρεις
    και να τις λυσεις θα ειναι αργα...το προβλημα θα εχει γινει
    πολλαπλασιο...
    Στιψε το γκαζι και παρε την στροφη με οσα...
    δεν σωζονται ολα με φρενο....!!!

εσύ δεν σκέφτεσαι ποτέ?
    η ζωή είναι μια μάχη, και σε μια μάχη είσαι ή στρατηγός, ή στρατιώτης, ή και τα δύο...

κάθε σου φράση απαντάει και μία μεγάλη αλήθεια
    "το προβλημα θα εχει γινει πολλαπλασιο..."

όμως... αυτήν την απόφαση την πήρα πριν μερικά χρόνια...
    και ειλικρινά σταμάτησα να σκέφτομαι, σταμάτησα να κρίνω το περιβάλλον μου, να πλάθω καταστάσεις, να παίζω με την καρδιά και το μυαλό των γύρω μου... να διαβάζω βιβλιά και κυρίως... σταμάτησα να συζητάω... ακόμα και με μένα...

και νά μαι τώρα... 4 χρόνια μετά... να συνηδητοποιήσω οτι το ένα και μόνο όπλο μου το πέταξα... ξαφνικά ο θαυμασμός που εβλεπα στα μάτια των γύρω μου έχει γίνει λύπηση...

ζούμε σε ένα κόσμο που σε θέλει δυνατό, σε θέλει κατακτητή. Οι κάλοί και αγαθοί είναι μόνο παραδειγμα προς αποφυγήν...

σημείο των καιρών?

εδραξα λοιπόν ενστικτωδός... δεν έχω χάσει... αυτο δεν θα το πώ ποτέ για μένα... αλλά είναι το ενναλάκτικό κέρδος που κάνει την διαφορά... το θα είχα κερδίσει αν δεν είχα δράξει ενστικτωδός...

γιατι φίλε μου... εγώ έχω δυνατή σκέψη... όχι δυνατό ενστικτο... τα ένστικτα μου ήταν πάντα... λάθος...

έπιασα πριν λίγο καιρό το βιβλίο της φιλοσοφίας του λυκείου... στην εισαγωγή λέει με πολύ όμορφα λόγια, που δεν τα θυμάμαι, οτι η φιλοσοφία είναι η πρώτη από τις μή βιολογικές ανάγκες μας...

όταν έχεις τροφή και στέγη, δεν έχεις τίποτα άλλο να κάνεις από το να φιλοσοφίσεις....

σιγουρα η απάντηση βρίσκεται και εδώ, κάπου στη μέση. είναι μια διαδρομή με άκρα, την σκέψη απο τη μία και το ένστικτο απο την άλλη... και πρέπει να βρει ο καθένας μας που θα σταθεί...

Η πολυ σκεψη σε κολαει... η "πολύ"

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. den brisko kawasaki z750
    από tzo80 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 12/06/2004, 17:05
  2. den exo logia.....
    από afrotwin στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2004, 09:29
  3. Den odigoume me to stoma anoixto