Σαφεστατος...Αρχικά δημιουργήθηκε από john pap
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ; '' ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑ'' ''ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΦΟΜΟΙΩΣΕΙΣ'' ΕΓΩ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟ ΖΗΤΗΣΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ; ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ; ΛΑΘΟΣ ΦΕΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ.ΕΙΣΑΙ ΑΓΕΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΩΓΟΣ, ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΜΙΚΡΟΣ ΜΙΛΑΣ.ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΟΥ ΕΞ ΑΡΧΗΣ; ΕΣΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΡΩΤΗΣΑ ΜΗΠΩΣ;ΠΛΑΚΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΑΣΤΕΙΕΥΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΝΑ ΜΕ ΔΙΔΑΞΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΕΧΕΙΣ,ΑΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ, ΤΟΤΕ ΑΚΟΥ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ,ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝ ΜΙΚΡΟΣ ''ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ'' ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΚΡΟΣ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΞΕΝΟΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.ΜΑΘΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΕΣΗ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ ΑΝ ΕΧΟΥΝ.Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΔΩΥ.Γ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΝΑ ΜΑΘΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΑ.
Αλλα ακομα με κεφαλαια....
Και αυτα που εγραψες δεν αναιρουν το γεγονος οτι εγω σου ζητησα ευγενικα να διευκρινισεις ακριβως το προβλημα σου για να παρεις μια κατατοπιστικη και σωστη απαντηση, και ΕΣΥ απο εγωισμο φερθηκες αναγωγα, οσο και αν προσπαθεις να το κουκουλωσεις τωρα.
Την ηλικια μην την ανακατευεις γιατι εις βαρος σου θα αποβει.
Τεσπα τι αλλα;