Εκτος αν έχεις φίλο με αμάξι ( εεε φανταστικέ μου Νίκο)
![]()
![]()
Aρχισαμε τις χαριτωμενιες????![]()
Εκτος αν έχεις φίλο με αμάξι ( εεε φανταστικέ μου Νίκο)
![]()
![]()
Aρχισαμε τις χαριτωμενιες????![]()
alexk eeήτης είσαι και εσύ;;
δεν έχω δει πάντως τη ρένα σου.. αν και πάω σπάνια. 5192 εδώ, πράσινο klx 2μίση![]()
Fuck the universe.
εναλλακτικα μπορεις να ξεκινησεις κολυμπωντας, πχ βουτας στο πασαλιμανι και βγαινεις Βούλα :wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
Γιατι δεν πας για μπανιο με τα ποδια, ειναι η καλυτερη γυμναστικη
Και δεν αγχωνεσαι κιολας...
![]()
εγώ έχω μια ελαφριά κουκούλα μαζί μου, οπότε τα βάζω ολα πάνω στη μηχανή, το κράνος το κλειδώνω μαζι και το μπουφάν από το μανίκι και τα σκεπάζω όλα βάζοντας και συναγερμό![]()
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
Παλιότερα, έβαζα μπαγκαζιέρα, τώρα απλά παίρνω λιγότερα σε σάκο που φοράω πάνω μου (πλάτη ή μπροστά αναλόγως).
Παρόλο που αντί για πέτσινο παντελόνι φοράω απλό τζιν, τα υπόλοιπα είναι γνωστά (μποτάκια -bering-, μπουφάν, κράνος, μαγιό μέσα από το παντελόνι -και κακώς δε φοράω γάντια το καλοκαίρι, θα αρχίσω όμως). Όλα μπαίνουν στο σάκο και βγαίνει η πετσέτα, το βιβλίο, και το μονόλιτρο θερμός.
Εννοείται ότι με βλέπουν όλοι σαν εξωγήινο...
Άλλα έχω φάει χαζές τούμπες, και δε ξέρω πότε θα ξανατύχει για να βάλω τον εξοπλισμό μόνο τότε.
παντως σημερα μπανακι με το αμαξακι μου που πηγα Νεα Μακρη παρατηρουσα της μηχανες και κανενας και καμια τους απο 30-40 που ειδα δεν φορουσε τπτ παραπανω απο το μαγιο του, την αμανικη φανελιτσα του και τα γυαλακια του. Ααα ειδα και μια τυπισσα με μια ΛΑΡΑ να φοραει και ενα κολλητο σορτσακι![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από alexk
Πολύ απλά, δεν πας για μπάνιο με το μηχανάκι.
Σωστόοοοος! Κ εγώ αυτό θα απαντούσα. άντε κ πάτε 3 άτομα (ο ένας φιλαει τα πράγματα κ μετά εναλλάξ.)
Τι κάνεις μετά με τα αλάτια; Βάζεις το κρανάκι σου κ το κάνεις χάλια;
Απαπαπαπαπα... Τουτού κ πάλι τουτου (ή δανείζεσαι αλλουνού κράνος κ μουφάν!![]()
![]()
)
4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
The MRT will be back soon!!!
ρε ειναι απλο ρε...
πας και λες...
"ειμαστε απο τον Μιχαλη"
και μπαινεις και τσαμπα ,
και σου προσεχουν και τα πραματα ...
μπουχαχαχαχαχα...
(και αμα καταλαβε κανεις εκτος του Μπιλη)....
και ειδον εκ του στοματος δρακοντος και εκ του στοματος του θηριου και εκ του στοματος του αντιχριστου, πνευματα τρια, ακαθαρτα ως βατραχοι,
πνευματα τεσσερα ακαθαρτα ως μπατσοι
εκει που η φαντασια ξεπερναει την πραγματικοτητα
Για μπάνιο μόνος σου δέν πάς έτσι κι αλλιώς. Μπορείς να βάλεις κάποιον απο την παρέα να φυλάει τα πράγματα και θα είσαι ήσυχος. Βέβαια το καλύτερο είναι να παίρνεις μόνο τα απαραίτητα και όχι πράγματα αξίας (εκτός κινητού). Και άμα θές και φωτογραφική μαζί σου φρόντισε να είναι απο τις φτηνές γιατί δέν είναι μόνο η πιθανότητα να στην κλέψουν αλλά είναι και η άμμος, τα αλλάτια κ.λ.π.
Άσχετο. Σήμερα πήγα με αμάξι κινέτα για μπάνιο και είδα μιά παρέα 5-6 μηχανών SPORT-STREET και ένοιωσα πολύ ωραία που οι άνθρωποι βάζουν μυαλό. Μιλάω για υπερπροστασία.
-Μαλί με ειδικό προστατευτικό και αεροδυναμικό ζελέ OGK
-Ζελατίνα OAKLEY
-Απο πάνω οι μισοί γυμνοί αλλά με το νέο υπερπροστατευτικό αντιλιακό για πτώσεις της Spidi
-Για πλάτη δέν μιλάω αφου είχαν για προστασία την κοπέλα τους
-Αντιανεμικό Θωρακισμένο μαγιό της ΝΙΚΕ για προστασία στα πόδια και τέλος την εξειδικευμένη σαγιονάρα ΜΙΓΚΑΤΟ που μόλις φίγεις απο τη μηχανή μετατρέπεται σε RACING Μπότα απο ενισχυμένο KEVLAR όπως κάνει ο ΣΠΟΡΤ ΜΠΙΛΙ.
Και τα παιδιά ήταν και επιστήμονες συνάμα, προσπαθούσαν να καταλάβουν γιατί υγροποιείται ο αέρας όταν σπάς το φράγμα του ήχου (1mach).
α) Παίρνεις μαζί σου ένα πιτ-μπουλ στη σέλλα δεμένο με χταπόδια,και όταν είσαι στη θάλασσα απλώς λύνεις τα χταπόδια !
β) Πληρώνεις με την ώρα ένα αλμπανό με ούζι
γ) Πιάνεις κολλητό τον Καρακίτσο σεκιούριτυ κι έχεις σεκιουριτά τσάμπα.
δ)Αγοράζεις ένα φίδι και αφ'ενός το χρησιμοποιείς για ζώνη του παντελονιού σου, αφ'εταίρου έχεις και τη προστασία σου.
ε) Τρως μια ξεγυρισμένη φασολάδα,αφήνεις τη μηχανή,κι αν δεις κάνα κλέφτη πετάγεσαι απ'το νερό με κλάσιμο τούρμπο
ζ) Προπονείσαι σε τσίρκο κανα χρόνο εντατικά,και ρίχνεις στιλέτο από το νερό
η) Καλείς τον μάγο Γκέλερ και στη κάνει αόρατη !
θ) Κάνεις ένα νοητό κύκλο και τον γεμίζεις με χρησιμοποιημένες σερβιέτες χοντρής! Αλλά χωρίς φτερά.
Τώρα αν δεις δύο φορές τον κλέφτη, λες "μια του κλέφτη,δυό του κλέφτη...τρείς και η κακή του" .
Και να θυμάσαι ότι ΚΑΙ ο ψεύτης ΚΑΙ ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται!
Ασφαλώς υπάρχει και η κλασσική μέθοδος με το νέφτι!
Αυτό ακριβώς θα έλεγα και 'γω!Αρχικά δημιουργήθηκε από Alx 84
Σωστόοοοος! Κ εγώ αυτό θα απαντούσα. άντε κ πάτε 3 άτομα (ο ένας φιλαει τα πράγματα κ μετά εναλλάξ.)
Τι κάνεις μετά με τα αλάτια; Βάζεις το κρανάκι σου κ το κάνεις χάλια;
Απαπαπαπαπα... Τουτού κ πάλι τουτου (ή δανείζεσαι αλλουνού κράνος κ μουφάν!![]()
![]()
)
Γιατί και ντούς να έχεις στην παραλία και 2ο άτομο να σου φυλαει τα πράγματα, το αλάτι το μαμημένο ΔΕΝ φεύγει (ειδικά αν έχεις λιπαρό δέρμα).
Μετά άντε να φορέσεις μπότες, παντελόνι, γάντια, δερμάτινο και κράνος. Και καλά τα γάντια και οι μπότες παίζονται...τα υπόλοιπα![]()
Χώρια που σε κοιτάνε ολοι σαν τονστην παραλία να αλλάζεις ολο αυτόν τον εξοπλισμό.
Λόγω εξοπλισμού δεν εχω πάει ποτέ για μπάνιο με το Kaze-R.
Να μπορούσες να φυλάξεις κάπου ασφαλή ολα σου τα πράγματα και να κάνεις και κανα ντουζάκι με σαμπουάν/αφρόλουτρο/peeling σώματος (καλά χέσε το peeling) κάτι θα γινόταν...
(μάλλον μοτοσεκλιστική επανάσταση!!!)
Σπάσιμο ρε γμτ...
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Εγω βασικά βαζω τζιν πάνω απο το μαγιώ , αθλητικά παπουτσια και κράνος . Η κοπελια τωρα διαμαρτύρεται και φοράει μονο το κράνος . Προσπαθω να έχω το νου μου και κυρίως να πηγαίνω οσο πάει σιγα . Κανω κανα μισάωρο μεχρι γλυφαδα αλλα δεν πειράζει και πολύ ...
Δυστυχως εμεις οι κατα συνείδηση δικυκλιστές ειμαστε καταραμένοι ....να κρυώνουμε το χειμώνα και να βράζουμε το καλοκαίρι . Τοσο που καμια φορά αναρωτιέμαι αν αξιζέι το μοτόρι τόσες υποχωρήσεις ....
:smilea:
Modenas Kriss 125
γεια χαρα !
μια καλη ιδεα ειναι
χαζευεις αδιαφορα
βρισκεις ενα -δυο ζουζουνες
μια απλη παρακληση για μια ματια ευγενικα ¨μηπως pls καμια ματια
να κανω μια βουτιτσα εννοειτε
κανα 5λεπτο και μετα βλεπεις τι παιζει Αν δεν εχει ζουζουνες κοιτα για παππου συνταξιουχο αυτοι την βγαζουν
με τις ωρες κανει καλο μπορεις και σε μια
τσαντα ολα μεσα και ητσαντα περασμενη
καπου σταθερα απο τον ιμαντα πχ παγκακι
για να μη τη παρουν τρεχοντας
dimmeneidis και conkark γράψατε!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
έχω λιώσει στα γέλια!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
The MRT will be back soon!!!
Εγω το σαββατο πηγα λευκαντι για μπανιο. Ασχετο.
Αλλα ειχα ενα χαζοκρανος της πλακας μαρκα baokao4, και φορουσα κανονικα μπουφανακι αεριζομενο καλοκαιρινο και παπουτσι τυπου ορειβατικο.
Ενταξει σαν μαλακας ημουνα αλλα οκ. Μπανιο εκανα. Φορεσα το παντελονι το μπουφαν το κρανος τα παπουτσια και εφυγα.
Η κατασταση δεν αλλαξε και πανω στην μηχανη σαν μαλακας ημουνα παλι.![]()
![]()