Σελίδα 10 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 183

Θέμα: Σχόλια & ευχές περί "ΕΣΚΑΣΕ!!! κινητήρας..."

I had a dream ... Το avatar του/της WWW
    Η γεύση της νίκης είναι πάντα γλυκιά. Ο εχθρός ταπεινώνεται, υποχωρεί. Ένα σου λέω φίλε tropea. Μην υποχωρήσεις στο ζήτημα της δίκης. Ένα τέτοιο δεδικασμένο το έχουμε ανάγκη όλοι οι μοτοσυκλετιστές προκειμένου να στηριχθούμε σε αντίστοιχες μαλακίες των αντιπροσωπειών. Βάζουμε τις γυναίκες μας πάνω στα ρημάδια, τα παιδία μας, τις κοπέλες μας. Έχουν υποχρέωση να κάνουν την δουλειά τους σωστά.

Μην υποχωρήσεις φίλε Tropea στο δικαστικό μέρος, ό,τι κι αν σου δώσουν ...

πριν απο λιγο ειδα αυτο:

http://loudbike.blogs.com/photos/87_...ama/index.html

και θυμηθηκα την περιπτωση σου.

καλη συνεχεια και καλο κουραγιο

Τροπεας τι να πω ρε φιλε το πιο σημαντικο ειναι οτι εσυ εισαι καλα και εισαι μαζι μας
    Τωρα οσο μπορεις κυνηγα τους για να δικαιοθεις οχι μονο εσυ αλλα και ολοι εμεις μαζι!
    Αυτο που με ανησυχει πιο πολυ ειναι που βλεποντας το μοτερ σου ετσι στις φωτο σφιγγει το στομαχι μου μιας και το strom μου φοραει τον ιδιο κινητηρα!
    Αχ αυτη η suzuki!
    Τι να πω μακρια απο μας!

Τροπέα καταρχήν συγχαρητήρια για τις κινήσεις σου.

Απ ότι φαίνεται έχω κ εγώ τα ίδια με τη YAMAHA με άξονα ψαλιδιού που δεν βιδώθηκε κατά τη συναρμολόγηση μετά από βάψιμο με αποτέλεσμα σε περίοδο 2 μηνών σταδιακά να μισοβγεί και να το προλάβω λίγο πριν γίνω μακαρίτης.

Το θέμα όμως το δικό μου είναι
    1) Δεν έχω υλική ζημιά. (παρατήρησα παρκάροντας τον μόλις στηριζόμενο άξονα του ψαλιδιού χωρίς το μπουλόνι)
    2) Αν και έχω φωτογραφίες που τυχαία έβγαλα την 1η Απριλίου που δείχνουν ότι το παξιμάδι ήδη λείπει, καθώς και τις χθεσινές που δείχνουν ότι ο άξονας σε μερικά χιλ ακόμη θα έβγαινε και θα έμενα χωρίς ψαλίδι και ρόδα σε καμιά στροφή, δεν μπορώ να αποδείξω το πρόβλημα όταν το παρέλαβα.

Το τιμολόγιο λέει αρχές Μαρτίου επισκευή ψαλιδιού. Μπορώ να αποδείξω ότι βγήκε για βαφή.

Οι φωτογραφίες αποδυκνύουν ότι το μπουλόνι έλειπε και ότι σταδιακά ο άξονας έβγαινε με αργούς ρυθμούς και θα με άφηνε σε λίγο μακαρίτη.

Θα μιλήσω αύριο με την ARAG για το ποινικό. Δε φαίνεται κανένα πρόβλημα στον άξονα, τα πάσα κλπ, αλλά και να υπήρχε θα ταν ευθύνη τους να το προσέξουν στη συναρμολόγηση.

Αν έχεις κάποιες συμβούλές ή e-mails θα σε παρακαλούσα αν μπορείς να μου τα στείλεις.

Καλή συνέχεια σου εύχομαι και καλή δύναμη.
    Δεν επιμένω αλλά έχω δίκιο! (niki_kar)
    LS

Να ξέρεις ότι έχεις γίνει η φωνή όλων μας.

Πήγαινέ το μέχρι το τελος.

Keep us posted..
    Be safe... Nomatter what...

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Φίλε Tropea τι να σου πώ?
    Μόλις σήμερα είδα το τόπικ και κάθησα και το διάβασα όλο.
    Πολλά μπράβο για την υπομονή,επιμονή και ακεραιότητα που έδειξες και δείχνεις στην όλη διαδικασία!!!
    Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά και με το δικαστήριο που είναι σε εκκρεμότητα(το ποινικό αν δεν κατάλαβα λάθος).

Να ξέρεις ότι αυτή σου η προσπάθεια είναι παραδειγμα για όλους μας.

Εγώ προσωπικά σε ευχαριστώ γιατί μου έμαθες ένα πολύ σημαντικό μάθημα.
    κατι που ενώ όλοι το ξέραμε,φάνηκε στην πορεία να το ξεχάσαμε...
    "Ο επιμένων,νικά"!!!

Να'σαι καλά φίλε και πάντα όρθιος.

ayto me to koumpoma protis deuteras mou to kanei kai mena,allaksa ladia monos mou eno prin eixe paei sinergio,kai opos ta ebgaza bgikan kai komatia xartiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...!!!!!kai to filtro ladiou mpastakomeno sto xarti.kai elega....sikonei thermokrasia ,mallon logo zestis,einai kai aeropsikto,den mou koumponoun oi 1 2a,mallon de tis koumpono me dinami.opos pigaino me 2a,tin petaei se nekro kai ksanakoumpose moni tis ,paraligo kapakia ne me ferei. tora an exei kialla xartia mesa,,,,,stin epomeni allagi. alla pia...monos mou!!!!!!!!!!
    dagazono
    VINCERE................

φτηνα κτεβατια-επιπλα
    www.kouketa.com

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Και δεν τράβηξες ρε μάστορα μια φωτογραφία? χαρτί???
    Πάντως δεν το έχω αντιμετωπίσει ξανά μετά απο τότε που το χα αναφέρει...

an itan suzuki kai se egiisi mesa,mias kai edeikses ton dromo,toulaxiston tha eniotha pio anetos na tous ta kano nnnnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,,,,.telos padon.
    i plaka einai oti ekatsa torqa kai to diavasa olo apo tin arxi. mono mprabo mporo na po,an kai skeftomoun na paro to idio mixanaki.
    telika oxi....OXI .....oxi. giati sto spiti tou mparmpa exo ena gn 250 ,ena gs500 kai ena gsx 750. sto proto efigan apo kato ola ta ladia kai tora to exo gia desimo,otan prolabo,me 130km,kolisan ola ,to gs500 pano apo ta 140 ekane malakies kai mou ekege kati piknotes ,kati paparakia,kai to barethika,to 750 einai thirio gia mena kai de to kabalo,opote exo to manibela xt xoris polla polla . na simioso oti ola einai palia modela,min trelathoume kiolas,tou 92,alla sidirimena apsoga.
    kati akoma....as einai kala kai ta ergostasia mesa sti kina.
    dagazono
    VINCERE................

φτηνα κτεβατια-επιπλα
    www.kouketa.com

oso gia foto tora tha paro mia psifiaki giati kairos einai!
    dagazono
    VINCERE................

φτηνα κτεβατια-επιπλα
    www.kouketa.com

Αποσυντονισμένο Μέλος Το avatar του/της Desperado
    Φίλε tropea - Λάμπρο, έκατσα και διάβασα με προσοχή όλο το ποστ σου......Το μόνο που έχω να σου πω έιναι συγχαρητήρια για την ακεραιότητα του χαρακτήρα σου και για την τροπή που έδωσες στο θέμα...πρέπει επιτέλους όλοι μας να καταλάβουμε την δύναμη που έχουμε σαν καταναλωτές και στην Ελλάδα , γιατί στο εξωτερικό το ξέρουν ήδη.......μόνο εάν ταρακουνηθούν κάποιοι γερά θα σταματήσει αυτή η άθλια αντιμετώπιση προς όλους μας από τις διάφορες εταιρείες., του στυλ σε βλεπω σαν πορτοφόλι και μετά δεν με νοιάζει τίποτα..... Και πάλι σου δίνω συγχαρητήρια και αν και δεν σε ξέρω προσωπικά , σε εκτιμώ φίλε μου βαθύτατα.... Σε παρακαλώ να μας κρατήσεις ενήμερους και για οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη του θέματος... Καλή δύναμη... :a19:

ΚΑΚΑΡΕΤΖΑ έχω πάθει με όλα αυτά που διάβασα...αλλά Tropeas.. !!!!!!
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Goustaro tous mamhses re tropeaaaaaa!!!! Oleeeee mono se tainies blepeis na ginontai auta alla na pou oi tainies mas deixnoun ti moroume na kanoume alla apla fobomaste.

Ego leo na tous zhthseis 10 ekatom. euro gia psuxikh odynh( ) mhn arkesteis mono se allagh mhxanhs

Tropeas keep walking man........

motoGP V 4 COINCIDENCE? Το avatar του/της xapos_kil
    kouragio file mou... Synexise nomika eimaste pisteyw oloi mazi sou se otidipote xreiasteis mia mixani den rixnei staxti sta matia mas.. DiKH tWra !!!

Kali synexeia parakolou8oume tis exelixeis..

Vstromer Kilkis
    Klain main...

psihiki odini?pios pethane?
    den einai o sostos oros pedia...
    ithiki blavi mipos?ade kai sta tsakir kefia kai psihiki....lolol
    dagazono
    VINCERE................

φτηνα κτεβατια-επιπλα
    www.kouketa.com

Σελίδα 10 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. famous quotes from dirt people..