Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 31

Θέμα: Το γ@μ@ς το καθίκι ή τον σκοτώνεις?

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Kizoku
    το καινούριο έχει 70 ευρώ
    Αν είναι και βαμμένο είναι μια χαρά. Το πολυεστερικό που είχα πάρει από το Perfect, είχε 40? άβαφο. Με το κόστος βαφής το ίδιο θα σου έρθει...

Είχε όμως και carbon γύρω στα 100-120?, που δεν θέλει βάψιμο. Λεω τώρα.....
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
    Αν είναι και βαμμένο είναι μια χαρά. Το πολυεστερικό που είχα πάρει από το Perfect, είχε 40? άβαφο. Με το κόστος βαφής το ίδιο θα σου έρθει...

Είχε όμως και carbon γύρω στα 100-120?, που δεν θέλει βάψιμο. Λεω τώρα.....
    Δε νομίζω να είναι άβαφο γιατί με είχε ρωτήσει και το χρώμα για το μηχανάκι και κάτι άλλα πλαστικά που είχα αλλάξει πάλι βαμένα ήταν.
    Στο Perfect που μου είπες δεν έχω προλάβει να πάω αλλά θα πάω να τσεκάρω τι παίζει.
    Καλά για ανθρακόνημα δεεεεεεεν....παίζει γιατί θα μου το ξηλώσουν πριν καν το τοποθετήσω.
    the lights came on fast
    lost in motorcrash
    gone in a flash unreal...

PcBox.GR

ο trackαδόρος!!! Το avatar του/της Alx 84
    Τον κανεις να φτύσει το μητρικό γάλα!!! καθίκια!

Κουκουλίτσα κάνε ένα κόπο κ βάζε την για να μην έχεις άλλα...
    4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
    The MRT will be back soon!!!

Εκκολαπτόμενος βρωμιάρης Το avatar του/της johnpan
    70Ε μόνο? Ρε εσύ είσαι πολύ κωλόφαρδος τελικά ε? Κοίτα ρε να δεις κάτι μάγκες ρε... Αμα ήταν δικό μου το cbr125 θα είχε 120Ε το φτεράκι ΣΤΑΝΤΑΡ !!!
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /
    είναι του δρόμου η χαρά !

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
    70Ε μόνο? Ρε εσύ είσαι πολύ κωλόφαρδος τελικά ε? Κοίτα ρε να δεις κάτι μάγκες ρε... Αμα ήταν δικό μου το cbr125 θα είχε 120Ε το φτεράκι ΣΤΑΝΤΑΡ !!!
    Είδες?
    Τρελή κωλοφαρδία με έχει πιάσει. Βάλε και την κλήση που έφαγα προχθές (εσύ φταίς). Μια χαρά πάνε όλα!!!
    Στο πουλάω αν το θες!!!

4000 γιατί είναι συλλεκτικό!
    the lights came on fast
    lost in motorcrash

PcBox.GR

Αρχικά δημιουργήθηκε από Kizoku
    Είδες?
    Τρελή κωλοφαρδία με έχει πιάσει. Βάλε και την κλήση που έφαγα προχθές (εσύ φταίς). Μια χαρά πάνε όλα!!!
    Στο πουλάω αν το θες!!!

4000 γιατί είναι συλλεκτικό!
    Εγώ δε φταίω, και εγώ εκεί θα το έβαζα το δικό μου. Θες να τη μοιραστούμε? Κανένα πρόβλημα. Σκίστη στα δύο και δώσε μου τη μισή!

Θοδωρής style!
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

[i]
    Θοδωρής style! [/B]
    Τι τον νοιάζει αυτόν?
    Είδες που πήγε η δικιά του κλήση!!!
    αααααααααχχ...
    the lights came on fast
    lost in motorcrash

PcBox.GR

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    PROTA TO G@M@S KAI META TO SKOTONEIS!
    NA EXEI KAI SYNAIS8HMA!!
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Και η ιστορία συνεχίζεται δυστυχώς.

Τα νεύρα που έχω αυτή τη στιγμή δεν περιγράφονται. Θέλω να πιάσω την οθόνη και να την πετάξω στον τοίχο. ¨εχε χάρη που είμαι στη δουλειά και δεν είναι δικιά μου.

Τώρα το πρωί που κατέβηκα κάτω να καβαλήσω για να πάω στη δουλειά έλειπαν οι καθρέπτες μου.
    Λοιπόν τη δουλειά την καταλάβατε όλοι υποθέτω έτσι. Κάποιο θρασύδειλο μ@λ@κισμενο έχει το ίδιο μηχανάκι με μένα και το έχει δει κατάστημα ανταλλακτικών.

Οπότε και σκεπασμένο στανταρ τα ίδια θα είχα γιατί το έχουν βάλει στο μάτι. Άλλωστε έχει πόσες και πόσες άλλες μηχανές από κάτω και μόνο το δικό μου κλέβουν.
    Δεν παίζει θα καταφύγω στη λύση παρκάρισμα μπροστά στο αστυνομικό τμήμα αφού τους τα χώσω και λίγο γιατί από περιπολίες που γίνονταν παλιότερα πλέον μόνο στη φαντασία μας. Όχι ότι θα γίνει και κάτι βέβαια γιατί με περισσό
    τερα νεύρα θα φύγω σίγουρα με τις μ@λ@κίες του στύλ "ας πρόσεχες" που θα ακούσω.

Αστυνόμευση σου λένε. Τελικά δεν μπορείς να περιμένεις τίποτα από αυτό το κωλοκράτος, όλα μόνοι μας πρέπει να τα αναλαμβάνουμε.
    Να στηθώ στο μαπαλκόνι δηλαδή με ένα λοστό και όταν δω κίνηση κατεβαίνω και σπάω τα πόδια και τα χέρια του #&$%!@.
    the lights came on fast
    lost in motorcrash

PcBox.GR

μάλλον έφαγε τούμπα ο αληταράς...

και οτι δεν "ψωνίζει" από σένα, τα αγοράζει/επιδιορθώνει στο πιο κοντινό εξουσιοδοτημένο....???

surfing the wild side

Νέο μέλος
    kapote bolta to bradaki gia poto 3 mixanakia ena dt ena papi kai ena xr.pitsirikades xoris diploma tote ta afisame se ena steno.molis epistrepsame mas eixane faei tis eksatmiseis apo to xr kai to papi kai ta marspie apo to dt....ola auta se mia mikri komopoli peripou 6000 katoikon kapou stin b.ellada....

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    εμ....συναγερμό χρειάζεσαι.. μιας και ουσιαστικά στο ψειρίζουν , μέχρι να τους χρειαστεί κάτι παραπάνω και να στο φάνε όλο.

Βάλε τον συναγερμό και πάρκαρε το , κοντά στο τμήμα, σε απόσταση οπτικής επαφής απο το φυλάκιο. Ακόμα και αν δεν κάνουν τίποτα, είναι τελείως αποθαρρυντικό για το μαλακισμένο που στο ψειρίζει.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    εμ....συναγερμό χρειάζεσαι.. μιας και ουσιαστικά στο ψειρίζουν , μέχρι να τους χρειαστεί κάτι παραπάνω και να στο φάνε όλο.

Βάλε τον συναγερμό και πάρκαρε το , κοντά στο τμήμα, σε απόσταση οπτικής επαφής απο το φυλάκιο. Ακόμα και αν δεν κάνουν τίποτα, είναι τελείως αποθαρρυντικό για το μαλακισμένο που στο ψειρίζει.

Gandalf
    Στο τμήμα το παρκάρω πλέον. Και έχω μιλήσει και με τα παιδιά εκεί σχετικά με το πρόβλημά μου. Οπότε με ξέρουν και εμένα και το μηχανάκι μου πλέον. Και υπάρχει και άμεση οπτική επαφή με το σκοπό εκεί που το βάζω.

Να σημειώσω κιόλας ότι οι αστυνομικοί ήταν πολύ εντάξει απέναντί μου και έκατσαν και το συζητήσαμε το θέμα όλοι τους. Πάντως τους παραπονέθηκα σχετικά και με τις περιπολίες.
    the lights came on fast
    lost in motorcrash

PcBox.GR

με τους καθρέπτες τι απέγινε? (s/n και λοιπά?)
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

Burn rubber,not your soul Το avatar του/της Morpheus_X
    Πρακτικό αυτό που έκανες με το τμήμα αλλά στη θέση σου θα του έβαζα τους καθρέφτες θα το πάρκαρα από κάτω και θα έστηνα καρτέρι!Όσα βράδια χρειαζόταν.Και όταν επέστρεφε το μαλακισμένο θα του γ@μούσ@ ότι είχε και δεν είχε, και στο τέλος θα τον έβαζα να με πάει στο μηχανάκι του και θα του έπαιρνα πίσω τα ανταλλακτικά!
    Όποιος φοβάται, πέφτει και κοιμάται!

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 08/05/2011, 06:21
  2. ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ......
    από zoropatra στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 19/07/2008, 10:01
  3. Το έχουν οι μέρες να ασχολούμαστε με τον ΟΣΦΠ...
    από Gandalf dr685sm στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 13/12/2006, 05:38
  4. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 28/07/2004, 11:18
  5. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 17/11/2003, 11:35

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας