Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 11 από 11

Θέμα: Ψεκασμός ή καρμπυρατέρ?

μοναχικός καβαλλάρης Το avatar του/της kostisthegreek

Ψεκασμός ή καρμπυρατέρ?

Εγώ έχω την εντύπωση ότι από τότε που βάλανε ψεκασμό στα μηχανάκια έχασαν τη φιλικότητά τους με τον οδηγό.
    Μπορεί να κατάφεραν λίγη περισσότερη ιπποδύναμη κλπ αλλά χάσαν τη φιλικότητα και την ομαλότητά τους ειδικά στις χαμηλές.
    Τα καρμπυρατέρ ήταν πιο υπάκουα στον οδηγό.
    Πήρα τη strada κι έρχομαι...

Κάθε ένα έχει πλεονεκτήματα και γενικά ένα πολύ καλο καρμπ είναι προτιμότερο από φτηνιάρικο ψεκασμό...

Αλλά! Ο ψεκασμός κάνει ό,τι κάνει το καρμπ και καλύτερα. Αν ο κινητήρας είναι νευρικός στα χαμηλά είναι επειδή έτσι έχει ρυθμιστεί ο ψεκασμός. Κυρίως.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της banditgr
    enat3ei...o psekasmos exei ena karo ilektronika...polous esthitires,petaloydes servo...exei...exei....Ayto poy exei omos perissoteri plaka einai i dilosi tis yamaha gia to neo R6....prospathoune na kanoune to injection na moiazei se leitourgia me carb ...peite to kathara kataskeyastes....sas voleyei o psekasmos..sas kanei tin douleia eykoloteri..exete ena universal psekasmo kai me software doyleyei me 10 mixanakia....
    Το κρεβάτι είναι το πιο επικίνδυνο μέρος του κόσμου.
    Ενενήντα τοις εκατό των ανθρώπων πεθαίνουν εκεί.

Και το carb δεν πάει πίσω σε περιπλοκότητα... βελόνες βελονίτσες υποπιέσεις μπαλονακια ρυθμίσεις κόντρα-ρυθμίσεις. Το καρμπιρατέρ είναι 'μαύρη τέχνη' όπως λένε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της harlek
    Ατού του ψεκασμού είναι η δυνατότητα αυτορρύθμισης (αν υπάρχει), καθώς και το ότι μπορεί να λάβει πάρα πολλές παραμέτρους υπόψη, τόσο περιβαλλοντικές (θερμοκρασία και πίεση αέρα) όσο και σχετικές με τη λειτουργία του μοτέρ (θερμοκρασία ψυκτικού, θέση γκαζιού, στροφές κινητήρα κ.λπ.)

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71

Re: Ψεκασμός ή καρμπυρατέρ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από kostisthegreek
    Εγώ έχω την εντύπωση ότι από τότε που βάλανε ψεκασμό στα μηχανάκια έχασαν τη φιλικότητά τους με τον οδηγό.
    Μπορεί να κατάφεραν λίγη περισσότερη ιπποδύναμη κλπ αλλά χάσαν τη φιλικότητα και την ομαλότητά τους ειδικά στις χαμηλές.
    Τα καρμπυρατέρ ήταν πιο υπάκουα στον οδηγό.
    Απο το avatar σου αν κρινω εισαι κατοχος Pegaso(μοτερ καινουργιου ΧΤ με αποτομα βηξιματα).Οποτε με αυτο το μοτερ λογικα αναρωτιεσαι εαν ο ψεκασμος ειναι καλυτερος απο ενα καρμπυρατερ!
    Περνα απο ενα μαγαζι της Suzuki και παρε μια βολτα ενα Vstrom650.Τοτε θα καταλαβεις ποσο καλος ειναι ενας καλα σχεδιασμενος και ρυθμισμενος ψεκασμος!
    Γενικα ο ψεκασμος καυσιμου εχει σαν κυριο πλεονεκτημα την ανα πασα στιγμη σωστη αναλογια μιγματος που δινει στο μοτερ πραγμα που δινει μεγαλυτερη οικονομια.
    Μονο μειονεκτημα(σχετικο) ειναι μια σχετικη πολυπλοκοτητα με το πληθος απο σενσορες που δινουν σημα στην κεντρικη μοναδα και απαιτουν την προσοχη σου.Αν ομως εχεις μια σχετικη ανεση με το πολυμετρακι δεν ειναι και τοσο φοβερα τα πραγματα
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Re: Re: Ψεκασμός ή καρμπυρατέρ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
    Απο το avatar σου αν κρινω εισαι κατοχος Pegaso(μοτερ καινουργιου ΧΤ με αποτομα βηξιματα).Οποτε με αυτο το μοτερ λογικα αναρωτιεσαι εαν ο ψεκασμος ειναι καλυτερος απο ενα καρμπυρατερ!
    Περνα απο ενα μαγαζι της Suzuki και παρε μια βολτα ενα Vstrom650.Τοτε θα καταλαβεις ποσο καλος ειναι ενας καλα σχεδιασμενος και ρυθμισμενος ψεκασμος!
    Γενικα ο ψεκασμος καυσιμου εχει σαν κυριο πλεονεκτημα την ανα πασα στιγμη σωστη αναλογια μιγματος που δινει στο μοτερ πραγμα που δινει μεγαλυτερη οικονομια.
    Μονο μειονεκτημα(σχετικο) ειναι μια σχετικη πολυπλοκοτητα με το πληθος απο σενσορες που δινουν σημα στην κεντρικη μοναδα και απαιτουν την προσοχη σου.Αν ομως εχεις μια σχετικη ανεση με το πολυμετρακι δεν ειναι και τοσο φοβερα τα πραγματα
    Ας τα να πάνε φίλε μου. Είναι το πρώτο μου ψεκαστό κι απ΄ότι έχω διαπιστώσει και ακούσει και διαβάσει ο ψεκασμός του δεν είναι και τόσο καλός.
    Υπάρχει μήπως καμιά γιατρειά?

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71

Re: Re: Re: Ψεκασμός ή καρμπυρατέρ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από kostisthegreek
    Ας τα να πάνε φίλε μου. Είναι το πρώτο μου ψεκαστό κι απ΄ότι έχω διαπιστώσει και ακούσει και διαβάσει ο ψεκασμός του δεν είναι και τόσο καλός.
    Υπάρχει μήπως καμιά γιατρειά?
    Ενταξει δεν ειναι και να χαλιεσαι επειδη βηχει ο ψεκασμος!Πολυ απλα εχεις ενα πολυ καλο μηχανακι το οποιο εχει λιγο αποτομο ψεκασμο,απλα μαθαινεις να ζεις με αυτο!
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    pantos an bro kitaki me weber gia to guzzi tha tin apoxoristo tin marelli me oli mou tin kardia................

Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
    pantos an bro kitaki me weber gia to guzzi tha tin apoxoristo tin marelli me oli mou tin kardia................
    Αν βρεις κάποια λύση και για μένα θα είναι καλοδεχούμενη!

Re: Re: Re: Re: Ψεκασμός ή καρμπυρατέρ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
    Ενταξει δεν ειναι και να χαλιεσαι επειδη βηχει ο ψεκασμος!Πολυ απλα εχεις ενα πολυ καλο μηχανακι το οποιο εχει λιγο αποτομο ψεκασμο,απλα μαθαινεις να ζεις με αυτο!
    Πράγματι είναι καλό μηχανάκι και με πολύ καλές επιδόσεις για την κατηγορία του αλλά το δουλεύω καθημερινά μέσα στον Πειραιά και μου τη σπάει λίγο. Πάντος όπως λες το συνηθίζω σιγά σιγά κι όσο στρώνει και η μηχανή καλύτερο μου φαίνεται.

Παρόμοια θέματα

1. Ρυθμησεισ Καρμπυρατερ Για Zephyr
    από zephyrxristos στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 18/05/2005, 11:37
  2. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 29/09/2004, 08:36
  3. Καρμπυρατερ
    από xtzanos στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 05/08/2004, 13:05