Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 106

Θέμα: Varadero Vs Z750 Vs Beverly

Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
    Εμένα αυτό που με εκνευρίζει είναι ότι από αυτή την διαμάχη απουσιάζουν τα BMW….κάποτε κάναμε θραύση εδώ μέσα ….!!!!
    Όλο και κάποιος θά'θελε να πει και κάτι για τις βάρκες σας αλλά μάλλον πως "ναυάγησε" η ιδέα...

!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	smilley titanic.gif 
Προβολές:	242 
Μέγεθος:	5,9 KB 
ID:	52265

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1

Re: Re: Varadero Vs Z750 Vs Beverly

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΗΧΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Ζ1000 :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Με τεχνολογια του 96' πανω κατω.

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Όλο και κάποιος θά'θελε να πει και κάτι για τις βάρκες σας αλλά μάλλον πως "ναυάγησε" η ιδέα...

!!!

Ετσι ντε !!!!!!!!

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της Kortenaer
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Βαρκα ξεβαρκα μια χαρα περναει το ποταμακι...
    στην οχθη ειναι που εχουμε προβλημα..... :a13:

πρωην μελος Το avatar του/της idi

Re: Re: Re: Varadero Vs Z750 Vs Beverly

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Με τεχνολογια του 96' πανω κατω.
    σωστα! 10 χρονια μροστα ηταν η kawa

Παλαιό μέλος
    Εγω που εχω Beverly 500, δεν φοραω κουστουμι γιατι δεν χρειαζεται στην δουλεια μου, ειμαι παντα με φουλ εξοπλισμο, κανω μπαντιλικια αν το επιτρεπουν οι συνθηκες (πρεπει να γλυστραει και λιγο κατω δεν εχω Ζ), φοραω τους μαμα καθρεφτες και εχω κανει 10000χλμ σε 6 μηνες απο τα οποια τα περιπου 7000 σε βολτες σε ποια κατηγορια ανηκω??
    Βοηθηστε με!!!!!! Αν ειμαι φλωρος πρεπει να το ξερω!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
    Εμένα αυτό που με εκνευρίζει είναι ότι από αυτή την διαμάχη απουσιάζουν τα BMW….κάποτε κάναμε θραύση εδώ μέσα ….!!!!
    ναι ρε γμτ!!!
    Λες να αλλαξαν γνωμη εδω μεσα καποιοι????????

τι θα κανουμε τωρα εμεις????????

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gmeles
    Εγω που εχω Beverly 500, δεν φοραω κουστουμι γιατι δεν χρειαζεται στην δουλεια μου, ειμαι παντα με φουλ εξοπλισμο, κανω μπαντιλικια αν το επιτρεπουν οι συνθηκες (πρεπει να γλυστραει και λιγο κατω δεν εχω Ζ), φοραω τους μαμα καθρεφτες και εχω κανει 10000χλμ σε 6 μηνες απο τα οποια τα περιπου 7000 σε βολτες σε ποια κατηγορια ανηκω??
    Βοηθηστε με!!!!!! Αν ειμαι φλωρος πρεπει να το ξερω!!!!!!
    βασικα πρεπει να ρωτησουμε τον φανταστικο δημιουργο του θρεντ αλλα εγω λεω οτι εισαι ετσι γιατι μου φαινεται απο τον ΓΡΑΦΙΚΟ ΣΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.... καγκουρα!
    '
    kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Παλαιό μέλος
    Ουφ........Δηλαδη ειμαι σαν κι εσας!!!!!!! Ειχα αρχισει να ανησυχω με ολα αυτα που διαβαζα γιατρε μου!!!!! Ευτυχως, τελος καλο ολα καλα!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από gmeles
    Ουφ........Δηλαδη ειμαι σαν κι εσας!!!!!!! Ειχα αρχισει να ανησυχω με ολα αυτα που διαβαζα γιατρε μου!!!!! Ευτυχως, τελος καλο ολα καλα!!!!!

και να μη ξεχνας να βγαζεις τους καθρεφτες τουλαχιστον 2 φορες το μηνα!

kawasaki street warriors

Μαυρομιχάλης. .. Το avatar του/της stavrobeis
    "δεν ειναι αστειο για τον απλουστατο λογο οτι εχει γινει η ιδια συζητηση-διαμαχη ΑΠΕΙΡΕΣ φορες!

ε, απλα καποιοι θεωρουν πολυ αστειο την επαναληψη που σε καμμια περιπτωση δεν αποτελει τη μητερα της μαθησης...

και δεν τσαντιζομαι, απλα κατανταει βαρετο και αηδια...."

Το βαρετό και αηδιαστικο μου ποστ, προκαλεσε τον φιλο μας να γραψει 19 ολοκληρες απαντησεις, εκ των οποιων οι μισες ηταν αφοτου ειχα σταματησει εγω να συμετεχω και περιελαμβαναν ειρωνεις και ενδιαφεροντα σηματακια :a31: οπως αυτο.

Σε συνεργασια με αλλους συμφορουμιτες σας.. διασκεδασαν κοροιδευοντας τον "κουλο με το Fazer" ...υποκλινομαι στους Ροσιδες..

Μπραβο και σε πολλους συμμετεχοντες που με βαση την "συντεχνιακη" μορφη που εχει το φορουμ ενιωσαν τοσο εξυπνοι οταν και οι 3-4 συμφωνουσαν απολυτα μεταξυ τους και εκαναν συζητηση χωρις να υπαρχει αντιλογος και χωρις να προκαλουνται...
    Γραφοντας το τελευταιο ποστ στο φορουμ, διαπιστωνω τις "κλικες" που υπαρχουν και την αλληλουποστιριξη μεταξυ ορισμενων..
    Λογικο βεβαια, μιας και συμβαινει σε καθε κοινωνικο χωρο, οπως και εδω..
    Διαβασα ενα παρομοιο ποστ με το δικο μου για κοστουμια, Varadero, η αντιδραση φυσικα δεν ηταν ιδια με αυτη που αντιμετωπισα εγω μιας και ειμαστε φιλαρακια..(...δεν ελεγε και για τα Z...)
    Κλεινωντας, ορισμενοι μαλλον θα πρεπει να βρουν πραγματικα παιδακια να τους παιζουν...και φιλους που να μην ειναι virtual...μιας και απο οτι φαινεται το φορουμ τους εχει αρρωστησει το μυαλο...
    Εγω μαλλον αρρωστο θεωρω καποιον που καθεται ολη τη μερα και γραφει σε ενα φορουμ...φτανοντας 10000 ποστ..
    Λογικο βεβαια, γιατι για πολλους το μερος αυτο αποτελει εναν τοπο επιβεβαιωσης, επιδειξης γνωσεων, επιδοσεων και φυσικα υψηλου πνευματος!!!
    Τελικος σκοπος φυσικα, να γινουμε αποδεκτοι στο μικροκοσμο του φορουμ..
    Και για να γινει αυτο πρεπει να δειξουμε τον Virtual χαρακτηρα μας που περιλαμβανει ,μαγκια αλλα και συνεση, αυτογνωσια και μοτοσυκλετιστικη παιδεια...
    Για ορισμενους λοιπον ...get a life...
    Αντε κραξτε παλι τωρα, θα περασετε καλα μιας και δεν θα υπαρχει αντιλογος...

Υ.Γ. Και οταν καποιος παθαινει θανατηφορο ατυχημα και κανεις δεν τον ξερει, ποσο αστειο ειναι να γραφουμε "κουραγιο στους γονεις".."ας ειναι ελαφρυ το χωμα" ....
    Χ

(δε ξέρω να υπογράφω)

www.xristopistoi.tk

Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrobeis
    "δεν ειναι αστειο για τον απλουστατο λογο οτι εχει γινει η ιδια συζητηση-διαμαχη ΑΠΕΙΡΕΣ φορες!

ε, απλα καποιοι θεωρουν πολυ αστειο την επαναληψη που σε καμμια περιπτωση δεν αποτελει τη μητερα της μαθησης...

και δεν τσαντιζομαι, απλα κατανταει βαρετο και αηδια...."

Το βαρετό και αηδιαστικο μου ποστ, προκαλεσε τον φιλο μας να γραψει 19 ολοκληρες απαντησεις, εκ των οποιων οι μισες ηταν αφοτου ειχα σταματησει εγω να συμετεχω και περιελαμβαναν ειρωνεις και ενδιαφεροντα σηματακια :a31: οπως αυτο.

Σε συνεργασια με αλλους συμφορουμιτες σας.. διασκεδασαν κοροιδευοντας τον "κουλο με το Fazer" ...υποκλινομαι στους Ροσιδες..

Μπραβο και σε πολλους συμμετεχοντες που με βαση την "συντεχνιακη" μορφη που εχει το φορουμ ενιωσαν τοσο εξυπνοι οταν και οι 3-4 συμφωνουσαν απολυτα μεταξυ τους και εκαναν συζητηση χωρις να υπαρχει αντιλογος και χωρις να προκαλουνται...
    Γραφοντας το τελευταιο ποστ στο φορουμ, διαπιστωνω τις "κλικες" που υπαρχουν και την αλληλουποστιριξη μεταξυ ορισμενων..
    Λογικο βεβαια, μιας και συμβαινει σε καθε κοινωνικο χωρο, οπως και εδω..
    Διαβασα ενα παρομοιο ποστ με το δικο μου για κοστουμια, Varadero, η αντιδραση φυσικα δεν ηταν ιδια με αυτη που αντιμετωπισα εγω μιας και ειμαστε φιλαρακια..(...δεν ελεγε και για τα Z...)
    Κλεινωντας, ορισμενοι μαλλον θα πρεπει να βρουν πραγματικα παιδακια να τους παιζουν...και φιλους που να μην ειναι virtual...μιας και απο οτι φαινεται το φορουμ τους εχει αρρωστησει το μυαλο...
    Εγω μαλλον αρρωστο θεωρω καποιον που καθεται ολη τη μερα και γραφει σε ενα φορουμ...φτανοντας 10000 ποστ..
    Λογικο βεβαια, γιατι για πολλους το μερος αυτο αποτελει εναν τοπο επιβεβαιωσης, επιδειξης γνωσεων, επιδοσεων και φυσικα υψηλου πνευματος!!!
    Τελικος σκοπος φυσικα, να γινουμε αποδεκτοι στο μικροκοσμο του φορουμ..
    Και για να γινει αυτο πρεπει να δειξουμε τον Virtual χαρακτηρα μας που περιλαμβανει ,μαγκια αλλα και συνεση, αυτογνωσια και μοτοσυκλετιστικη παιδεια...
    Για ορισμενους λοιπον ...get a life...
    Αντε κραξτε παλι τωρα, θα περασετε καλα μιας και δεν θα υπαρχει αντιλογος...

Υ.Γ. Και οταν καποιος παθαινει θανατηφορο ατυχημα και κανεις δεν τον ξερει, ποσο αστειο ειναι να γραφουμε "κουραγιο στους γονεις".."ας ειναι ελαφρυ το χωμα" ....
    εισαι ακυρος για μια φορα ακομα.
    Στα ατομα που αναφερεσαι και δεν ξερω γιατι μιλας χωρις ονοματα εισαι πολυ λαθος.
    Ο adam ο οποιος εχει τα τοσα μνμ αν ριξεις μια ματια θα δεις οτι ειναι σε ολες της συναντησεις παρων και εγω τον γνωρισα οταν ηρθε στην Λαρισα.Αρα βγαζεις εντελως λαθος συμπερασμα αν νομιζεις οτι ειναι ενας ανθρωπος μπροστα στον υπολογιστη που δεν ξερει τι ειναι η ζωη.
    οσο για τις κλικες που λες φροντισαμε μερικοι να συναντηθουμε και να γνωριστουμε και δεν ειμαστε φιλοι εικονικης πραγματικοτητας.Εγω κατεβηκα απο Αθηνα μονο και μονο να τους γνωρισω.Πιστευω οτι αν συναντουσες μερικους απο αυτους δεν θα ειχες λογο να λες ολα αυτα,εσυ ομως το μονο που κανεις ειναι να κανεις σεναρια.το να αναφερεσαι σε χαρακτηριστικα μηχανων οπως τα z χωρις καθρεφτες μαλλον εριστικο ειναι καθως και ολα τα ss δεν εχουν καθρεφτες.Αν το αρχικο σου ποστ που ειναι οντως μια αστοχη παπαρια ειχε σκοπο να ενημερωσει για τα ατυχηματα απο μονος σου δεν επρεπε να το βαλεις στις διαμαχες.
    Εγω δεχομαι οτι ειναι επικυνδινα ολα αυτα αλλα θα μπορουσες να ποσταρεις με τιτλο ασφαλεια στους δρομους.Πες ενα λογο που δεν το εκανες.
    οσο για τους καθρεφτες θα σου πω οτι στο δικο μου 636 δεν βλεπεις τιποτα πισω παρα μονο τα χερια σου.Το προβλημα αγορι μου ειναι μπροστα ομως.
    τελικα μου κανεις για πολυ κομπλεξικος και επειδη δεν θελω να βγαλω λαθος συμπερασματα γιατι δεν ερχεσαι να γνωριστουμε.να δεις αν ειμαστε επιδιξειες , καγκουρες ή αν οντως αγαπαμε πραγματικα την μηχανοκινηση και ποσο μαλλον την μηχανη μας που με τοσο κοπο αγορασαμε.
    Αρχισε να γνωριζεις κανενα εδω μεσα γιατι υπαρχουν ανθρωποι πολυ πιο μορφωμενοι απο σενα και ανθρωποι που σιγουρα θα χρειαστεις, το βασικοτερο ομως ειναι οτι υπαρχουν ανθρωποι που θα σου χαμογελουν μολις σε δουν και θα νομιζεις οτι τους ξερεις χρονια

"Κλεινωντας, ορισμενοι μαλλον θα πρεπει να βρουν πραγματικα παιδακια να τους παιζουν...και φιλους που να μην ειναι virtual...μιας και απο οτι φαινεται το φορουμ τους εχει αρρωστησει το μυαλο..."

αυτο εκανα πως δεν το διαβασα.αλλα δεν αντεξα.
    δεν κοιτας λοιπον εσυ να ξεκολησεις απο την Σαλονικη να δεις οτι δεν ειναι μονο η χαλκιδικη και η παραλιακη και να γνωρισεις κανενα ανθρωπο παραπανω μπας και ανοιξει το μυαλο σου

αυτος εκανε τοσες μερες να απαντησει γιατι ειχε βγει αν γνωρισει αηθινους ανθρωπους;

για παντοτινη φιλια;

kawasaki street warriors

Παλαιό μέλος
    Καλα εεεε.......Ποιος ειμαι τελος παντων!!!!!!!! Με μολις 3 μυνηματα σ'αυτο το φορουμ μπηκα σε ΚΛΙΚΑ!!!!!!!! Οταν θα φτασω τα 10 θα πρεπει να μου στειλετε ολοι ενα βιογραφικο, 5 φωτογραφιες και μια υπευθυνη δηλωση αν θελετε να σας παιζω!!!!!!
    adam_tsouk ποιους αλλους παιζουμε?? :rotflmao:

Τι κλικες φιλαρακο???? Με κοροιδευεις????? Καλο θα ειναι να βαλεις λιγο χιουμορ στην ζωη σου!!!!! Ολα καλα αυτα που λες για την ασφαλεια, αλλα μην τους βαζεις ολους σε ενα τσουβαλι.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
    και να μη ξεχνας να βγαζεις τους καθρεφτες τουλαχιστον 2 φορες το μηνα!

Μετα το φαγητο??? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Street Triple vs Z750 vs SV650
    από Morton στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 07/05/2009, 20:21
  2. z750 vs gsr600
    από cbf600sa στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 94
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2006, 02:02