Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 74

Θέμα: Μου την έκλεψαν το πρωϊ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
    δεν θα πεινασει κιολας .......δλδ τα αυτοκινητα πιο δυσκολα κλεβονται?? και μιλαμε για μεγαλυτερα ποσα .....πανω απο 20000 αξιας.
    δεν ξέρω κανέναν που να ψάχνει ρωτώντας δεξιά κι αριστερά για γκαράς ΙΧ, ξέρω αρκετούς που ψάχνουν κατά καιρούς για γκαράς μοτο

αυτό κάτι λέει

εγώ για το 400άρι έπιασα θέση σε γκαράζ ΠΡΙΝ παραλάβω το μηχανάκι για να το χώσω μέσα από την πρώτη νύχτα

..πάλι αναβάτης.. Το avatar του/της sotpag
    κριμα ρε γμτ και δεν ειναι το μονο.... εχουν φυγει αρκετα ....

το νου σας παιδια....
    13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από booZe
    Έτυχε και ήταν ολοκαίνουριο. Αν πχ η μέση ηλικία μιας μηχανής που "χάνεται" είναι 2 χρόνια θα είχε δώσει 700*2=1400 ευρώ. Πόσα μηχανάκια στα 100 κλέβονται κατά μέσο όρο; Να πω αυθαίρετα 5 στα 100. Αν κάνεις λοιπόν τον λογαριασμό, έχουμε: θα έχουν εισπράξει στα δύο χρόνια 1400*100=140.000 και οι αποζημιώσεις 5*14.000=70.000. Τα νούμερα είναι τυχαία, αλλά σίγουρα όλο και κάτι θα τους μένει στην τσέπη --και όχι μόνο για να καλύπτουν τα έξοδά τους...
    η θεωρία σου είναι βασισμένη σε παραδοχές που μπορεί να είναι σωστές

σκέψου από την άλλη πως ΜΟΝΟ μια εταιρία κάνει ασφάλεια κλοπής, οι άλλες προφανώς δεν θέλουν το ρίσκο

κι αυτό δεν είναι θεωρία, είναι πραγματικότητα

GSX-R1000
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
    δεν θα πεινασει κιολας .......δλδ τα αυτοκινητα πιο δυσκολα κλεβονται?? και μιλαμε για μεγαλυτερα ποσα .....πανω απο 20000 αξιας.

παντως ο dimmenidis καλα εκανε και τα εσκασε για κλοπη αλλιως τωρα μαυρο δακρυ θα ειχε........οχι οτι τωρα θα χαιρεται κιολας αλλα τουλαχιστον θα παρει τα λεφτα του .........

στην ασφαλιστικη που πηγες σου ζητησαν να παραδωσεις τα κλειδια? τι αλλο σου ειπαν??
    Τίποτα δεν μου είπαν. Μου ζητήσαν Άδεια, Δίπλωμα, Και τα 2 κλειδιά για να σιγουρευτούν, Χαρτιά αστυνομίας και τέλος. Μου λένε απλά πως αμα βρεθεί θα με ειδοποιήσει η αστυνομία αλλιώς να πάω τέλος σεπτέμβρη 27-28 εκείνου του μήνα και χωρίς άλλη ειδοποίηση να παραλάβω τα χρήματά μου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από dimmeneidis
    Τίποτα δεν μου είπαν. Μου ζητήσαν Άδεια, Δίπλωμα, Και τα 2 κλειδιά για να σιγουρευτούν, Χαρτιά αστυνομίας και τέλος. Μου λένε απλά πως αμα βρεθεί θα με ειδοποιήσει η αστυνομία αλλιώς να πάω τέλος σεπτέμβρη 27-28 εκείνου του μήνα και χωρίς άλλη ειδοποίηση να παραλάβω τα χρήματά μου.
    μου ειπε ο ασφαλιστης της ιντεραμερικαν οτι αν βρεθει μετα απο 3 μηνες ειναι πλεον ιδιοκτησια της ασφαλειας(ευκολονοητο) και αν θες την αγοραζεις ξανα ..........

καλη υπομονη ρε dimmenidi και οι 90 μερες θα περασουν συντομα .....

Μιλαμε για μαμω τα σπασιματα
    Καινουργια μηχανη Ευχομαι με τον ενα ή τον αλλο τροπο να τελειωσει καλα η ιστορια

Εγω εψαχνα τωρα που τη πηρα να την ασφαλισω για κλοπη και ολοι μου λεγανε οτι δεν ασφαλιζουν μοτο. Δυστυχως δεν ρωτησα σε Interamerican. Βρηκα μια εταιρεια μονο που με 350 ευρω το χρονο σου το ασφαλιζε για το 70% και ειχε και καλυψη για ατυχημα στον οδηγο μεχρι 15.000 άλλα οταν ζητησα να μου δειξουν τους ορους για να τους διαβασω αρνηθηκαν (για την ακριβεια ο πρακτορας τους) και ετσι φυσικα δεν την εκανα σε αυτους.
    -Εγω σε αυτό το ΓΑΙΔΟΥΡΙ δεν ανεβαινω

αδελφε θα πρερε να τους καταλαβεις (λεμε τωρα)... να σε παρουν απο πισω τοσα χιλιομετρα?? με χουν παρει και μενα απο πισω σταματησα περιμενα και φυγανε.. αλλη φορα το χω ανοιξει και εξαφανιστηκα.. ευχομαι να ναι η τελευταια φορα.. ενημερωσε μας για νεα..
    zito i trella.....

GSX-R1000
    Αρχικά δημιουργήθηκε από antonis21
    αδελφε θα πρερε να τους καταλαβεις (λεμε τωρα)... να σε παρουν απο πισω τοσα χιλιομετρα?? με χουν παρει και μενα απο πισω σταματησα περιμενα και φυγανε.. αλλη φορα το χω ανοιξει και εξαφανιστηκα.. ευχομαι να ναι η τελευταια φορα.. ενημερωσε μας για νεα..
    Έπρεπε ρε γαμώτο να το είχα ανοίξει και να την κάνω αλλά είμουν χαλαρός εκείνη τη στιγμή και ανυποψίαστος... Εννοείτε πως αν το είχα καταλάβει θα είχα λάβει τα μέτρα μου.
    Ευχαριστώ πάντως...

Χοντρή φάση ρε γμτ....ότι και να είναι καινούρια καλλονή....ε συγνώμη, μηχανή ήθελα να πω....αλλά πως την έφαγαν έτσι......? Άφησες επάνω τα κλειδιά....διότι απλός 2 άτομα και στην πυλωτή και για λίγο που ανέβηκες επάνω....τόσο γρήγορα όλα αυτά.....? Έχουν γίνει εξπέρ μου φαίνεται τα καθίκια.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Αρχικά δημιουργήθηκε από antonis21
    αδελφε θα πρερε να τους καταλαβεις (λεμε τωρα)...
    Antonis, δεν μας κάνεις pm το τηλ. σου?
    Σε περίπτωση που μας τύχει κάτι τέτοιο και πονηρευτούμε, νομίζω ότι είσαι ο ιδανικός (λόγω βιογραφικού) για συνοπτικές διαδικασίες (2-3 ψιλές στα γρήγορα)... και μετά πακέτο στην αστυνομία.

dimmeneidis, προφανώς μετά τους θυμήθηκες και το συνδύασες, έ? Σου 'γέμιζαν' το μάτι οι τύποι, πως ήταν?

Θυμάμαι ένα άρθρο του Performance Bikes (στην Αγγλία κλέβονται πιο πολλά μηχανάκια κι από Ιταλία) το οποίο ήταν μετξύ πραγματικότητας-φαντασίας, όπου αφήναν αφύλαχτες μοτό σε σημεία-κράχτες για τα κλεφτρόνια και έστηναν καρτέρι 3-4 mates, μέσα σε ένα Transit Van. Με το που πλησίαζε το μηχανάκι ο κλέφτης και άρχιζε το πασπάτεμα, τον βουτάγανε και του έκαναν ένα advanced μάθημα κοινωνιολογίας...

Καλά ξεμπερδέματα

You BETA believe...

YEC Το avatar του/της alexk
    Φίλε λυπάμαι πάρα πολύ. Δεν ξέρω τι να πω.

Και εγώ έχω ασφάλεια κλοπής για το δικό μου, αλλά δεν το αφήνω πουθενά μόνο του. Η σκέψη του να μου το πάρουν, και με όλα τα έξτρα που έχω, με κόβει στη μέση.

Το Κ6 σου δεν έχει immobilizer ή συναγερμό?

Όπως και να έχει, εύχομαι να πάνε όλα καλά και σε λίγο καιρό να πάρεις το νέο σου Κ6.
    www.clubcsl.com

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alexk
    Φίλε λυπάμαι πάρα πολύ. Δεν ξέρω τι να πω.

Και εγώ έχω ασφάλεια κλοπής για το δικό μου, αλλά δεν το αφήνω πουθενά μόνο του. Η σκέψη του να μου το πάρουν, και με όλα τα έξτρα που έχω, με κόβει στη μέση.

Το Κ6 σου δεν έχει immobilizer ή συναγερμό?

Όπως και να έχει, εύχομαι να πάνε όλα καλά και σε λίγο καιρό να πάρεις το νέο σου Κ6.
    αυτο ηθελα να ρωτησω και γω εχοντας διαβασει ολα τα παραπανω ποστς,μα καλα το immobilizer τι κανει?για τον π@υτσ@ ειναι?θελει πολλη ωρα για να ξεκλειδωθει ρε παιδια δεν ειναι δυνατον μονο σε 2-5 λεπτα που ελειψες απο το σημειο που την ειχες παρκαρει να σπασανε κλειδαρεια,να ξηλωσουν καλωδια και να βρουν τα καταλληλα για να την παρουν μπροστα,πιο πιθανο ειναι να ειχαν φορτηγο και να την πηραν σηκωτη! το ξερω λιγο απιθανο αλλα μου φαινεται πιο λογικο αυτο.Μα καλα και συ βρε φιλε ΣΚΟΥΤΕΡ να ακολουθει το Κ6 απο αθηνα μεχρι την καλλιπολη Τελος παντων καλα ξεμπερδαματα σου ευχομαι να μην την βρεις και να παρεις μια ολοκαινουργια με τα λεφτα της ασφαλειας (ευτυχως που ειχες ασφαλεια κλοπης)

daytona 675 : SS master Το avatar του/της jbear
    κριμα...
    τα καθικια
    και μετα σου λενε οτι υπαρχει θεος, αν τους βλεπει και δε κανει τιποτα τι να τον κανουμε?

Ας ληξει τουλαχιστον ευχαριστα το θεμα...
    Θελω ενα Ducati 1098 S ΤΩΡΑAAAA!!! :a07:

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία" - Σωκρατης

Να παθουν καρκινο τα μουνοπ@ν@!!

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Σε άρθρο του MAX POWER (UK) είχαν βάλει πρώην κλεφτρόνια, να πάρουν καινούριο 4τροχο , με immobilizer & alarm.
    Το είχαν πάρει μέσα σε 3-4 λεπτά.

Άλλοι το έκαναν με PalmOS και άλλοι με απλό βραχυκύκλωμα, πάντα εξαρτώμενου του μοντέλου που είχαν μπροστά τους.

Μάλιστα , πολλοί εξ αυτών , ήταν και άτομα , που είχαν πάρει χρήματα απο μαντράδες , και ασφαλιστικές, για να κλέψουν τα πάντα , πάνω απο τα αυτοκίνητα, αλλά να αφήσουν το σασί , για να μην θεωρηθεί ολική κλοπή!!!!!

Αίντε τώρα να μην έχεις κάνει και μερική και εκεί που έδωσες 15-20000? για όχημα , να σου μείνει μόνο το σασί!!

Παρεπιπτόντως.... για παρακολούθησε λίγο το μαγαζί απο όπου την πήρες , μήπως και δείς την φάτσα κανενός που στην σήκωσε... έχουν ακούσει πολλά τα αυτιά μας, για τέτοιες περιπτώσεις.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ξανα εκλεψαν το τρανσαλπ μου... -- (ΞΑΝΑ)ΒΡΕΘΗΚΕ
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Κλοπές
    Απαντήσεις: 53
    Τελευταίο μήνυμα: 12/04/2013, 01:27
  2. Απαντήσεις: 91
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2006, 15:52
  3. Έτσι, γιατί μου την έδωσε...
    από idi στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2004, 08:36