Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 24 από 24

Θέμα: downhill...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Nα πω ότι τα γράφαμε με μολυβι, πάει καλά.....

Αλλά με υπολογιστές και με Word που πιάνει το 95% των ορθογραφικών.....

ε τότε καλά θα ήταν να μην βλέπουμε χοντρά ορθογραφικά.... γενικότερα μιλάω....

Δεν την λέω σε κάποιον που δεν ξέρει (λες κι εγώ ξέρω..... Πρακτικό Αρρένων τελείωσα )

Αλλά όπως προσπαθούμε για κάποια άλλα πράγματα καλά θα ήταν να προσπαθήσουμε και γι αυτό....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Είχα καθόλου αυστηρό ύφος ή παπάρια...???
    Κάτι έγινε...

Ναι ρε συ, σύμφωνοι, πολλά κείμενα "βγάζουν μάτι" τόσο ορθογραφικά όσο και συντακτικά..

Αλλά τι να κάνεις;

Εγώ συμφωνώ στην προσπάθεια να εκφραζόμαστε (γραπτά και προφορικά) όλοι μας καλύτερα. Απο αυτή την άποψη το ποστ του "κατηφόρα" θα είχε τα δίκια του, αν είχε τεθεί σε άλλη φάση... (ήταν τελείως άτοπο εκεί που τέθηκε)

Υπάρχουν άνθρωποι που γράφουν/μιλάνε "άτσαλα" (ευγενικό, ε; ) είτε γιατί βαριούνται, είτε γιατί ΔΕΝ κατάφεραν να μάθουν.

Οι μεν πρώτοι ναι, "σφάξιμο", οι δεύτεροι όμως; (θα μΕ πεις, "που να το ξέρω ρε μαστορα;")

Εν κατακλείδι, εγώ απλά είμαι εναντίον των αποκλεισμών.. .ΚΑΘΕ έιδους

Λείπει κι ο Sonic ρε π@@στη μου!

:rotflmao: :rotflmao:
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper

Δεν την λέω σε κάποιον που δεν ξέρει (λες κι εγώ ξέρω..... Πρακτικό Αρρένων τελείωσα )

Αλλά όπως προσπαθούμε για κάποια άλλα πράγματα καλά θα ήταν να προσπαθήσουμε και γι αυτό....

προσωπικα εαν ηθελα να γραψω ενα τετοιο κειμενο, το τελευταιο πραγμα που θα σκεφτομουν θα ηταν το word κ η ορθογραφια μου...

(και εξακολουθω να εχω την εντυπωση οτι απο λαθος εγραψε με ελληνικους χαρακτηρες)
    kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Καταρχήν να πω ότι δέν με ενοχλούν τα ορθογραφικά (και τα greeklish τα ανέχομαι άν αυτός που τα χρησιμοποιεί το κάνει από ανάγκη).

Σκέφτομαι ότι ο λόγος που γράφω σε αυτό το φόρουμ είναι η Γιαγιά Αρκούδα, και δε με χαλάει καθόλου που "παίζει" ανορθόγραφα ποστ. Το περιεχόμενο ξεπερνά τα μικρά τεχνικά προβλήματα -όπως και η αρχαία μηχανή μου, τις άτσαλες κινήσεις μου, χεχε. Δε διορθώνω ποτέ με το Word. Απλά ξαναδιαβάζω τι γράφω.

Όσο για το αρχικό ποστ που συζητάτε, επειδή (δυστύχώς και φέτος) μου έτυχε μετά από ένα γερό μπαμ να τρέξω και να μαζέψω ένα παιδί και τη κοπελιά του που φάγανε μια χαζή τούμπα με ένα fmx, θα σας πω μόνο ότι κάποιοι που τρέξανε μαζί με μένα τρέμανε -τα παιδιά μόνο γρατζουνιές πάθανε.

Το σοκ και η θέα και για αυτόν που πάει να βοηθήσει είναι πολυ, και όταν το ξαναφέρνεις στο μυαλό όχι το Alt+Shift δε θυμάσαι να πατήσεις, τρέμεις και όταν γράφεις.

Και εγώ τώρα ξαναθυμήθηκα εκείνα τα παιδιά στη τσούντα πριν κάμποσες δεκαετίες με σπασμένα κρανία και μυαλά και αίματα στην άσφαλτο που οι μπάτσοι επιδεικτικά να αφήνουν ενώ με μάνικα πλένουν τα λάδια -για παραδειγματισμό...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Λείπει κι ο Sonic ρε π@@στη μου!
    :rotflmao: :rotflmao:
    exoun xathei oi statheres ajies apo to forum telika...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

p.s. o afro pou einai? ola kala?

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper

Καλέ μου Μονδέτωρα,
    δεν γνωρίζει ο καθένας μας καλή ορθογραφία και δε υπολογιστές.
    Μπορεί να ξέρει τα βασικά από έναν υπολογιστή και αυτά να χρησιμοποιεί. Δεν σημαίνει ότι επειδή είμαστε στο 2006 όλοι ξέρουν ορθογραφία,υπολογιστές κλπ κλπ !!
    Μην το παρατραβάμε και στην τελική αν μας ενοχλεί η ορθογραφία δεν διαβάζουμε το συγκεκριμένο thread και προχωράμε στο επόμενο

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Οσοι απο εμας εχουν χασει εναν ανθρωπο,καταλαβαινουν οτι ολα αυτα ειναι
    ανουσια.......Οι υπολοιποι συναδελφοι δυστυχως δεν αντιλαμβανονται τι συμβαινει,ειναι δηλαδη ΄στον κοσμο τους΄...........

Παλαιό μέλος
    ANΟΙΞΑΤΕ..........

Πάρα πολύ μεγάλο θέμα......
    Τό πού ήμασταν ......καί πού βαδίζουμε.....
    Τό τί είχαμε.....καί τί χάνουμε......
    Άλλοίμονο άν τελειώσουν οί....ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗΔΕΣ.....λεβέντες μου.......
    Άν δέν είναι ή γλώσσα, ένα άπό τά σημαντικώτερα στοιχεία τού πολιτισμού καί τής κουλτούρας μας τότε ΤΙ ΕΙΝΑΙ.......???????
    Οί Έλληνες γράφαν άπό τότε πού οί άλλοι βγάζαν κραυγές.................καί μουγκρητά....!!!!!!
    Όποιος δέν ξέρει νά γράφει.........καί νά μιλάει κατ'έπέκτασιν, είναι
    ΠΟΛΥ....ΕΥΚΟΛΗ.....ΛΕΙΑ.....γιαυτούς......
    ΠΟΥ........ΜΑΣ......ΤΑΙΖΟΥΝ..........Χ Ο Ρ Τ Ο.....!!!!!!!!!!!!
    Δέν είναι γιά νά γράφω τώρα περισσότερα........θά
    σάς κούραζα πάρα πολύ......
    Πρώτα γιά τόν έαυτό μας λοιπόν πρέπει νά μάθουμε.......
    ΝΑ....ΜΙΛΑΜΕ.....ΝΑ....ΓΡΑΦΟΥΜΕ....ΚΑΙ...ΝΑ...ΣΚΕΠΤΟΜΑΣΤΕ......... ...........Λ Ε Υ Τ Ε Ρ Α.......!!!!!!!!!!!
    ΑΛΛΑ......ή έπίδειξη ......ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ....ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ.....είναι ή χείριστη μορφή έκφρασης ....!!!!!!!
    Γιαυτό καί γώ .....είμαι πρώτα μέ αύτόν πού γράφει τό παίζω.....πέζο.....καί τό θέλω...θάίλο....ΓΙΑΤΙ......πιστεύω ότι αύτός
    μέ ...ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ......πιό πολύ....!!!!!!!
    Αύτόν βοηθάω νά έκφραστεί καί νά μιλήσει....οί άλλοι δέν μέ έχουνε άνάγκη....
    Μπορεί νά μήν έμαθε καλά τήν άλφαβήτα......άλλά ίσως μού μάθει νά στρίβω νά φρενάρω.....καί νά ΕΠΙΒΙΩΝΩ...μέ τή μοτό..!!!!!!!!
    ΚΑΤΙ....ΘΑ...ΔΩΣΩ.....ΚΑΤΙ .....ΘΑ.....ΠΑΡΩ.....!!!
    Γιαυτό βρισκόμαστε έδώ.....καί ...ΟΧΙ...γιά τήν άσκηση..ύψηλής κριτικής....όσο άντιαισθητικό καί νάναι τό φαινόμενο.......
    όσο καί νά ένοχλεί τούς................................ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ !!!!!!!!!!!!!

ήρθαν μέρες καλές... Το avatar του/της nimbus
    Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
    ANΟΙΞΑΤΕ..........

Πάρα πολύ μεγάλο θέμα......
    Τό πού ήμασταν ......καί πού βαδίζουμε.....
    Τό τί είχαμε.....καί τί χάνουμε......
    Άλλοίμονο άν τελειώσουν οί....ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗΔΕΣ.....λεβέντες μου.......
    Άν δέν είναι ή γλώσσα, ένα άπό τά σημαντικώτερα στοιχεία τού πολιτισμού καί τής κουλτούρας μας τότε ΤΙ ΕΙΝΑΙ.......???????
    Οί Έλληνες γράφαν άπό τότε πού οί άλλοι βγάζαν κραυγές.................καί μουγκρητά....!!!!!!
    Όποιος δέν ξέρει νά γράφει.........καί νά μιλάει κατ'έπέκτασιν, είναι
    ΠΟΛΥ....ΕΥΚΟΛΗ.....ΛΕΙΑ.....γιαυτούς......
    ΠΟΥ........ΜΑΣ......ΤΑΙΖΟΥΝ..........Χ Ο Ρ Τ Ο.....!!!!!!!!!!!!
    Δέν είναι γιά νά γράφω τώρα περισσότερα........θά
    σάς κούραζα πάρα πολύ......
    Πρώτα γιά τόν έαυτό μας λοιπόν πρέπει νά μάθουμε.......
    ΝΑ....ΜΙΛΑΜΕ.....ΝΑ....ΓΡΑΦΟΥΜΕ....ΚΑΙ...ΝΑ...ΣΚΕΠΤΟΜΑΣΤΕ......... ...........Λ Ε Υ Τ Ε Ρ Α.......!!!!!!!!!!!
    ΑΛΛΑ......ή έπίδειξη ......ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ....ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ.....είναι ή χείριστη μορφή έκφρασης ....!!!!!!!
    Γιαυτό καί γώ .....είμαι πρώτα μέ αύτόν πού γράφει τό παίζω.....πέζο.....καί τό θέλω...θάίλο....ΓΙΑΤΙ......πιστεύω ότι αύτός
    μέ ...ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ......πιό πολύ....!!!!!!!
    Αύτόν βοηθάω νά έκφραστεί καί νά μιλήσει....οί άλλοι δέν μέ έχουνε άνάγκη....
    Μπορεί νά μήν έμαθε καλά τήν άλφαβήτα......άλλά ίσως μού μάθει νά στρίβω νά φρενάρω.....καί νά ΕΠΙΒΙΩΝΩ...μέ τή μοτό..!!!!!!!!
    ΚΑΤΙ....ΘΑ...ΔΩΣΩ.....ΚΑΤΙ .....ΘΑ.....ΠΑΡΩ.....!!!
    Γιαυτό βρισκόμαστε έδώ.....καί ...ΟΧΙ...γιά τήν άσκηση..ύψηλής κριτικής....όσο άντιαισθητικό καί νάναι τό φαινόμενο.......
    όσο καί νά ένοχλεί τούς................................ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ !!!!!!!!!!!!!

μπράβο σου, τα είπες όλα!
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...
    ...life is life out there...

nimbus

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Αν θεωρείτε το downhill βαρετό
    από project.breeze στο forum Off topic