Αααααα δεν διαβάζετε κιόλας...!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Το γκουρλώνω το έμαθα..... Το γουρλώνω είναι συνώνυμο;;;;![]()
(Το έγραψα παραπάνω..)
Το "κ" στο γ(κ)ουρλώνω παθαίνει συγκοπή (ή σύνθλιψη ??) - ρε μπ@ύστη Τανάσ' βοήθα λίγο !!!
![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Ωχ τώρα το είδα...Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Τώρα το είδα ...
Το "Γκουρλωμένος" είναι Παθητική (gay) Μετοχή !!!
μωτ...τα απολυτήριά σας.
Μην ..μας τα απολυτήρια μας... η (αρχαία μετοχή παθητικού παρακειμένου) κατάληξη -μενος χρησιμοποιείται και ως επίθετο στην νεα ελληνική....
![]()
ΕΠΕΙΔΗ, ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕ Ο ΟΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΕ ΕΧΕΙ ΕΞΗΓΩ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΚΑΙ ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΟΤΙ Η ΜΗΧΑΝΗ ΣΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΠΟΡΕΙΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ, ΕΙΧΕ ΕΝΤΟΝΑ ΤΙΝΑΓΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣ ΠΙΣΩ(ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΝΕΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΑ) ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΣΥΜΠΛΕΚΤΑΡΙΖΑ(ΕΤΣΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ) ΕΣΒΗΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΛΕΠΤΑ.
ΤΟ ΓΚΟΥΡΛΩΝΩ ΕΙΝΑΙ Α' ΕΝΙΚΟ ΕΝΕΣΤΩΤΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΓΟΥΡΛΩΝΩ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΟΜΑΛΑ ΡΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΡΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ!!ΒΛ. ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΜΤΧ ΚΛΠ!!!
![]()
:rotflmao:
seos
γεια σου τασοΑρχικά δημιουργήθηκε από tasos21
ΕΠΕΙΔΗ, ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕ Ο ΟΡΟΣ........μην παρεξηγεις το ποστ γιατι ο δημιουργος του μας ριχνει κατι χρονακια στις σπουδες (αμερικη,αγγλια .....μαστερ κτλ.)
.........οποτε σεβασμος στην τριτη ηλικια
![]()
Telika ειναι ή δεν είναι συνωνυμα; Εχει και αλλη σημασια η λέξη γκουρλώνω?
Ειναι τοπικη διάλεκτος, γκουρλωνει δηλαδη όπως λενε στέκλα το γαϊδούρι στην Αχαΐα; 'Η ειναι λιμουτσης ο ιδιοκτητης οπως λενε στην Κορινθία και για αυτο τα τραβαει το μηχανακι, μήπως εχει τέρτσα το μπεκ;
ΑΝΤΕ ΠΑΡΤΕ
Καί τήν πραγματική έτυμηγορία τής λέξης.............
έντείνω τό βλέμμα άνοίγοντας διάπλατα τά μάτια , άπό έκπληξη, φόβο,...κ.λ.π.
Άπό τό γρουλλώνω....γρυλλώνω....μεσαιωνικό....
Άρχαίο .........γρύλλος...μέ περισπωμένη.....
όπου γρύλλος.........ΓΟΥΡΟΥΝΙ.......
Τώρα γκ......ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.....
Όλα αύτά κατά τόν φίλο μας ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗ.............................................!!!!!!!
Άντε μέ κάνατε καί διάβασα.....
Μια διευκρίνηση:Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
γεια σου τασο........μην παρεξηγεις το ποστ γιατι ο δημιουργος του μας ριχνει κατι χρονακια στις σπουδες (αμερικη,αγγλια .....μαστερ κτλ.)
.........οποτε σεβασμος στην τριτη ηλικια
![]()
Δεν είναι ο Ολδμαν ο δημιουργός του ποστ, απλά εγώ μετέφερα κάποια ποστ από άλλο θρεντ... γιατί είχαμε ξεφύγει λίγο![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Τα περί "δημιουργού" αποσαφηνίστηκαν από τον Πακετάνιο, πιστεύω ...Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
ο δημιουργος του μας ριχνει κατι χρονακια στις σπουδες (αμερικη,αγγλια .....μαστερ κτλ.)![]()
Τα περί "σπουδών" είναι πλήρως ψευδή και ανυπόστατα.
(Έχω επισκεφθεί πλειστάκις την Αμερικάνικη Ήπειρο, αλλά ΟΧΙ για σπουδές - τουλάχιστον αυτές που εννοείς).
(Την δε Γηραιά Αλβιώνα, ουδεπόποτε !!!)
(Όσο για τα master, phD κ.λ.π, ακόμη ΔΕΝ έχω πάρει το Πτυχίο !!!).
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Τα περί "δημιουργού" αποσαφηνίστηκαν από τον Πακετάνιο, πιστεύω ...
Τα περί "σπουδών" είναι πλήρως ψευδή και ανυπόστατα.
(Έχω επισκεφθεί πλειστάκις την Αμερικάνικη Ήπειρο, αλλά ΟΧΙ για σπουδές - τουλάχιστον αυτές που εννοείς).
(Την δε Γηραιά Αλβιώνα, ουδεπόποτε !!!)
(Όσο για τα master, phD κ.λ.π, ακόμη ΔΕΝ έχω πάρει το Πτυχίο !!!).
![]()
![]()
![]()
είσαι και απατεώνας.....
Σκέφτομαι και προβληματίζομαι πλέον :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
είσαι και απατεώνας![]()
![]()
![]()
Αν λες για το τάμα που είχα κάνει στην Αγ. Αναστασία την Φαρμακολύτρια, μπας και βρω στρόφαλο για το Morini, σε πληροφορώ ότι τελικά ήταν από Laborgini Urraco (και ΔΕΝ ταίριαζε !!!).
![]()
![]()
![]()
ΓΚΟΥΡΛΩΝΩ σημαινει τα τρωω πνιχτα, τα πνιγω δηλ. τα γκουρλωσε τα λεφτα.στα πνιχτα.Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
ΑΝΤΕ ΠΑΡΤΕ
Καί τήν πραγματική έτυμηγορία τής λέξης.............
έντείνω τό βλέμμα άνοίγοντας διάπλατα τά μάτια , άπό έκπληξη, φόβο,...κ.λ.π.
Άπό τό γρουλλώνω....
Τώρα γκ......ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.....
Επειδη στη δουλεια μου συναναστρεφομαι με εργολαβους, οταν φερνουν καποιους πινακες οπου αναφερουν τις εργασιες που εχουν κανει, οταν βλεπουμε οτι τα χωματουργικα(το ποσο που εχει εκτιμηθει) εχουν φαγωθει τοτε λεμε...'Τα γκουρλωσε'
In Thrust We Trust
Turn To Burn