if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law
εύκολο είναι νομίζεις για μια γυναίκα?![]()
...you people...
..ready to smile...
...speak to the wind...
...open your wings...
...ready to fly...
...life is life out there...
nimbus
Το σέρβις το κάνουν με το πουλί τους οι άντρες; (με το μπαρδόν, δεσποινίς...)
ή έχεις την εντύπωση ότι είναι πιό ζόρικο από το να την καβαλάς;
Μη μασας βρε
Και γω όταν πάρω το ντου-κάτι μου, θα κάνω το σερβις μόνος!
(γιατί δεν έχεις στείλει ούτε μύνημα ούτε τίποτα βρε; )
xrider, το site καλό φαίνεται. είναι όντως οκ αυτά που γράφει μέσα;
(χάθηκα ε? ωραία όταν χάνομαι...όταν με το καλό έρθεις Αθήνα, πάρε τηλέφωνο για καφέ)
Όταν πάρεις ducati και κάνεις το σέρβις μονος σου και μάθεις, θα σου δώσω και το monsteraki![]()
![]()
...you people...
..ready to smile...
...speak to the wind...
...open your wings...
...ready to fly...
nimbus
xrider, το site καλό φαίνεται. είναι όντως οκ αυτά που γράφει μέσα;
----------------------------------------------------------------------------------
O TYPOS EINAI EGYHSH!![]()
Θα σου ζητήσω μια χάρη, χωρίς να θέλω να σε κάνω να νοιώσεις άσχημα. Προσπάθησε να γράφεις με μικρά και όχι με κεφαλαία. Είναι πολύ πιό εύκολο να διαβάσουμε αυτά που γράφεις.
(έχει και ρύθμιση βαλβίδων. γουστάρω. Monster δεν έχω βέβαια, λεπτομέρειες... )
μαζί με την ρύθμιση βαλβίδων, καύσεων, σέρβις, έλεγχος ρουλεμάν, τροχών, έχει και 390 ευρουδάκια![]()
...you people...
..ready to smile...
...speak to the wind...
...open your wings...
...ready to fly...
nimbus
μαζί με την ρύθμιση βαλβίδω, καύσεων, σέρβις, έλεγχος ρουλεμάν, τροχών, έχει και 390 ευρουδάκια
-------------------------------------------------------------------------
DEN XERO GIA ELLADA,MONO PERYSI EKANA STHN ELLADA
GIA VALVIDES,LADIA,TAKAKIA FRENON BROSTA-PISO,NTIZA GAZIOY,BOYZAKIA,RY8MISMA ANARTHSHS KAI DEN 8YMAMAI TI ALLO,TO KALOKAIRI PLHROSA (STO MAC)200EURIA AN 8YMAMAI KALA.MIKRE MOY EINAI DYSKOLO NA GRAFO GREEKLISH ME MIKRA.![]()
Ωβρέ Γιώργη!!!! Πότε μωρε θα χτυπήσεις τη monsterω να γουστάρεις, μωρέ;;;;!!!!;;Αρχικά δημιουργήθηκε από tsiros_temp
Θα σου ζητήσω μια χάρη, χωρίς να θέλω να σε κάνω να νοιώσεις άσχημα. Προσπάθησε να γράφεις με μικρά και όχι με κεφαλαία. Είναι πολύ πιό εύκολο να διαβάσουμε αυτά που γράφεις.
(έχει και ρύθμιση βαλβίδων. γουστάρω. Monster δεν έχω βέβαια, λεπτομέρειες... )![]()
![]()
![]()
![]()
έκαναν καλή δουλειά τουλάχιστον?Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
μαζί με την ρύθμιση βαλβίδω, καύσεων, σέρβις, έλεγχος ρουλεμάν, τροχών, έχει και 390 ευρουδάκια
-------------------------------------------------------------------------
DEN XERO GIA ELLADA,MONO PERYSI EKANA STHN ELLADA
GIA VALVIDES,LADIA,TAKAKIA FRENON BROSTA-PISO,NTIZA GAZIOY,BOYZAKIA,RY8MISMA ANARTHSHS KAI DEN 8YMAMAI TI ALLO,TO KALOKAIRI PLHROSA (STO MAC)200EURIA AN 8YMAMAI KALA.
...you people...
..ready to smile...
...speak to the wind...
...open your wings...
...ready to fly...
nimbus
XM....HTAN NA FYGO GIA ITALIA KAI DEN EIXAN NTIZA GAZIOY KAI MOY THN ESTHLE FILOS APO ITALIA...TIS EPOMENES MERES EPREPE NA KANO KATI DOKIMES SE KATI NEO POY EIXA STO MOTO GIA NA EIMAI SIGOYROS GIA TO TAXIDI...OKTOMBRH EIXE POLY BROXH STHN ELLADA KAI PERISOTERH BROXH KAI OMIXLH STHN ITALIA KAI ETSI DEN THN PHRA MAZI MOY.
SE LIGES MERES POY GYRNAO KAI 8A THN XANADOYTLEPSO,8A SOY PO.![]()
PADOS STO MAC PAO PANTA GIA VALVIDES KAI IMANTES...KAI O TYPOS EINAI ASTERI!EMENA TOYLAXISTON AN KAI EXEI ALLES MOTO,THN ALLH MERA MOY THN EXEI ETOIMH.
Εγω παντως και τα monster που ειχα αλλα και το multi στον Θωμα (MAC) το παω και εχω μονο καλα λογια να πω.Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
PADOS STO MAC PAO PANTA GIA VALVIDES KAI IMANTES...KAI O TYPOS EINAI ASTERI!EMENA TOYLAXISTON AN KAI EXEI ALLES MOTO,THN ALLH MERA MOY THN EXEI ETOIMH.
Κατι που δεν ισχυει σε καμια περιπτωση για το εν λογω μαγαζι για ολα τα υπολοιπα...
εγώ πάω την μηχανή μου στον κύριο Στέλιο, Σαββαίδης, δίπλα στον παπασταύρου στην καλληρόης.
...you people...
..ready to smile...
...speak to the wind...
...open your wings...
...ready to fly...
nimbus
Egw pantos thn rythmisi twn balvidwn thn ekana me to pouli mou sto multi.Opote isws exete problhma oi gynaikes.
Egw pantos thn rythmisi twn balvidwn thn ekana me to pouli mou sto multi.Opote isws exete problhma oi gynaikes.
TOTE MALLON EXEIS PROVLHMA ME TO POYLI SOY H ME TIS VALVIDES TIS MHXANHS SOY!!