Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 48

Θέμα: ΤΣΙΓΑΡΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ

Το κρασί, καμία σχέση με το τσιγάρο, είναι υγειινό. Όχι "ακίνδυνο", αλλά πραγματικά κάνει καλό. Μισό ποτήρι κόκκινο κρασί.

Επίσης ο καφές κάνει καλό και μειώνει το ρίσκο καταστροφής του συκωτιού. (όχι ο φραπές. ο φραπές δεν είναι καφές. είναι ένα καφέ ζουμί. μιλάω για τουρκο-αραβο-ελληνικό, εσπρέσο, φίλτρου...)

...

να'χαμε μια συκωταριά

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Εγω εχω για κολλητους τον Λοντο τον Καρποζηλο και του Σουγκλακο.
    Ο καρκινος των πνευμονων δεν με τρομαζει πια:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ξεκινα την παρεα με τον γκουσγκουνη μπας και βρεις αλλο τροπο να μην καπνιζεις οταν σου ερχεται!!!
    :a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από tsiros_temp
    όχι ο φραπές. ο φραπές δεν είναι καφές. είναι ένα καφέ ζουμί.

Ευγε νεε μου

Ο νες καφε, ειναι ο χειροτερος καφες(εαν ηταν καφες)
    Βλαβερος μεχρι εκει που δεν παει, και καλυτερα να μην μαθετε ποτε απο τι γινεται.
    Σταματηστε τον, και αφηστε αλλους να ξερουν

Δεν γίνεται από τίποτα περίεργο. Καφές είναι, κατάλληλα επεξεργασμένος (αφυδατομένος κτλ). Παλιότερα η επεξεργασία ήταν περισσότερο χημική και είχε κάποια ρίσκα, τώρα τελευταία (>1940) σκαρφίστηκαν μια κάπως ασφαλέστερη μέθοδο.

για περισσότερες λεπτομέρειες http://en.wikipedia.org/wiki/Instant_coffee

Χουμ.

Χαστουκοψαριδης Το avatar του/της xastoukopsaro
    τωρα το πασχα αποφασισα να το κοψω.... ετσι γιατι μια μερα μου βρωμαγε το μπουφαν μου τσιγαρο και ξενερωσα.....
    οι πρωτεσ μερεσ ηταν δραμα.... μετα απο κανα δυωρο που ξυπνουσα ειχα εναν πονοκεφαλο που κοντευα να πεθανω....
    εκεινη την ωρα απλα εβρισκα να κανω κατι που να μην μπορω να καπνισω... μεχρι και πιατα επλενα...
    Αργοτερα εκανα ενα τσιγαρακι λιγο πριν το μεσημερι για να ερθω στα ισια μου.
    Φαγητο το επομενο ηταν μετα το φαγητο ανεξαρτητα την ωρα που θα ετρωγα.
    και μετα κανα δυο το βραδυ με την μπυρα.,.. αυτο για 3-4 μερες μετα εκοψα το πρωινο και μετα το βραδινο....

Τοπιο οραιο πραγμα ηταν ομως ενα....
    Εχω γευση.... παραδειγμα τρως μακαρονια και εχουν γευση!!!! και εκτως απο την γευση αλλλα και οσφρηση!!!
    Καποτε εκαν 40 τσιγαρα την ημερα... ειχα πεσει στα 20....
    τωρα ειμαι σε κανα δυο την ημερα αν τυχει..
    ενα πραγμα εχω να πω.... ζεις καλυτερα και πανω απο ολα .... γευσεις..... οσμες.....

Αν περασουν οι πρωτοι 10 πονοκεφαλοι μετα ειναι οκ.... απ ευθειας συνδεση με την ασπιρινη ημουν 2-3 πρωτες μερες!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από tsiros_temp
    Δεν γίνεται από τίποτα περίεργο. Καφές είναι, κατάλληλα επεξεργασμένος (αφυδατομένος κτλ). Παλιότερα η επεξεργασία ήταν περισσότερο χημική και είχε κάποια ρίσκα, τώρα τελευταία (>1940) σκαρφίστηκαν μια κάπως ασφαλέστερη μέθοδο.

για περισσότερες λεπτομέρειες http://en.wikipedia.org/wiki/Instant_coffee

Χουμ.
    Ξερω απο ανθρωπο που ειναι στελεχος στην νεστλε, οτι ο συγκεκριμενος καφες, φτιαχνεται απο το χειροτερο ειδος και ποιοτητα καφε που υπαρχει.
    Δειτε μαλλον αυτο
    Αν ανοιξετε μια συσκευασια ελληνικου ή ιταλικου καφε, η μυρωδια ειναι υπεροχη.
    Αντιθετως, αν ανοιξεις ενα ταπερακι νες, βρομαει!!

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Ποτέ δεν κάπνισα και είμαι στα 34 πλέον...
    Η αίσθηση του καπνού και μόνο , μου φέρνει αλεργία στα μάτια και με κάνει να αισθάνομαι πραγματικά άσχημα, σε σημείο που να έχω κόψει τις βραδυνές εξόδους σε clubs και τα ρέστα , εκτός και αν έχουν non-smoking area...

Θα μου πείς τώρα στην Αθήνα ζείς και το νέφος που ρουφάς μέρα με την μέρα , είναι σαν να κάνεις έτσι και αλλιώς 2-3 τσιγάρα με πολύ πιο επικίνδυνο περιεχόμενο απο καπνό μόνο...
    Σύμφωνοι... αλλά αυτός ήταν και ο λόγος που πήγα στα όρια του Ν.Αττικής... να γλυτώσω απο το νέφος τουλάχιστον στο σπίτι...

Τρία λοιπόν πράγματα γλυτώνεις απο το τσιγάρο...

Υγεία (το σημαντικότερο), χρήματα (που περισσεύουν), περισσότερη πρόσβαση σε χώρους που τώρα δεν μπορείς να κάτσεις πάνω απο 20 λεπτά λόγω χαρμανιάσματος.

Κουράγιο θέλει και χαρακτήρα... έχω γνωρίσει ανθρώπους , που έκαναν 12 πακέτα την ημέρα και το έκοψαν μέσα σε μια νύχτα... τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες...

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Ελα σιγα σιγα να λεμε και τα πλεονεκτηματα του τσιγαρου.Ειναι λιγα αλλα ειναι καιρια.

Το να λεμε ολοι εμεις που καπνιζουμε οτι το κανουμε απλα και μονο λογο εθισμου ειναι το λιγοτερο ασηνεπεια προς τον εαυτο μας και τις επιλογες του.Δεν παω να δικαιολογησω την μ@λ@κια ,και φυσικα ειμαι αναγκασμενος να δεχτω ολα τα ιατρικα στοιχεια για το καπνισμα. Αλλα....

...Αν κοντρολαρεις τα νευρα σου με ενα τσιγαρο...

...Αν μετρας τον χρονο σου, αν δεινεις τεμπο με ενα τσιγαρο...

...Αν συντροφευεις την μοναξια σου με ενα τσιγαρο...

Δεν ειμαι ρομαντικος,ειμαι πραγματιστης.Και εξεραιτικα καχυποπτος απεναντι στα σκετα περι υγειας "πρεπει".

"Η πραγματικοτητα μας προδιδει ολους"

...Στο κατω κατω,περα απο την συνηθεια,καποια τσιγαρα καποιες στιγμες ειναι απολαυση,αυτα πως αντικαθιστουνται;
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Μέλος Το avatar του/της tsofras
    Αυτό είναι όλο το θέμα.....τα 1 , 2 που όντος τα απολαμβάνεις....

Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
    ...Στο κατω κατω,περα απο την συνηθεια,καποια τσιγαρα καποιες στιγμες ειναι απολαυση,αυτα πως αντικαθιστουνται;
    +1 !

Ταξίδι με μοτό χωρίς στάση για τσιγάρο δεν έχει την ίδια γεύση, όπως και να το κάνουμε !

Είναι το πεντάλεπτο που πρέπει να το ζήσω οπωσδήποτε σε κάθε μακρυνή διαδρομή !

να μην ακούω πράγματα που στερούνται λογικής....

Σταματάς για 5 λεπτά , για νερό - κατούρημα (εκεί να δέις ανακούφιση -ευχαρίστηση) - φαγητό κτλ...

Είπαμε είναι όλα δικαιολογίες... είναι δικαίωμα του καθενός να καπνίζει, αλλά καλό είναι να μην ψάχνει τίποτα καλό σε αυτό...

Άλλωστε τι καλό μπορεί να σου κάνει ενα αντικείμενο που καίγεται , το έχεις στο στόμα σου και ρουφάς τον καπνό εσωτερικά στο σώμα σου;...

Αν ικανοποιεί κάποιους να καπνίζουν ... πάσο και δικαίωμα - γούστο - καπέλο τους... αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι έχει κάτι καλό.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    να μην ακούω πράγματα που στερούνται λογικής....

Σταματάς για 5 λεπτά , για νερό - κατούρημα (εκεί να δέις ανακούφιση -ευχαρίστηση) - φαγητό κτλ...

Είπαμε είναι όλα δικαιολογίες... είναι δικαίωμα του καθενός να καπνίζει, αλλά καλό είναι να μην ψάχνει τίποτα καλό σε αυτό...

Άλλωστε τι καλό μπορεί να σου κάνει ενα αντικείμενο που καίγεται , το έχεις στο στόμα σου και ρουφάς τον καπνό εσωτερικά στο σώμα σου;...

Αν ικανοποιεί κάποιους να καπνίζουν ... πάσο και δικαίωμα - γούστο - καπέλο τους... αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι έχει κάτι καλό.

Gandalf
    Εσυ δεν ειπες οτι δεν εχεις καπνισει ποτε;
    Μην γινεσαι λοιπων αφοριστικος για κατι που δεν γνωριζεις καν.Αφου σου λειπει η εμπειρια του τσιγαρου το μονο που θα μπορουσε να σου εξασφαλισει αποψη ειναι η φαντασια.Δεν μπαινεις ομως καν στην διαδικασια και κατ εμε ,καλα κανεις.
    Δεξου λοιπων το γεγονος οτι δεν μπορεις να καταλαβεις και μεινε εκει.
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

GSX-R1000
    Το σωστό για μένα είναι μέχρι 4-5 τσιγάρα που ο γιατρός μου είπε πως ο οργανισμός προλαβαίνει να τα καθαρίσει και τέλος. Και τα ευχαριστιέσαι και δέν έχεις και κίνδυνο. Μειώνει το αγχος που το άγχος απο μόνο του σε σκοτώνει. Ούτε βρομάει το στόμα όλη μέρα, ουτε να μήν μπορείς να αναπνεύσεις. Άμα έχεις μέτρο, τα περισσοτερα πράγματα είναι καλά. Και με τη μηχανή άμα τρέχεις καμια φορα να κάνεις το κέφι σου, δεν έγινε και τίποτα (εκεί που σε παίρνει πάντα), αμα τρέχεις απο το πρωί μέχρι το βράδυ στο τέλος θα σκοτωθείς. Όλα με μέτρο και μήν ανυσηχείτε!!!

Μέλος Το avatar του/της tsofras
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dimmeneidis
    Το σωστό για μένα είναι μέχρι 4-5 τσιγάρα που ο γιατρός μου είπε πως ο οργανισμός προλαβαίνει να τα καθαρίσει και τέλος.
    Αυτό φίλε μου μάλλον είναι μύθος και για του λόγου το αληθές δες αυτό το
    άρθρο

Και συμφωνώ ότι αν δεν έχεις καπνίσει δεν μπορείς να καταλάβεις την αίσθηση. Η κοπέλα μου ήταν φανατική αντικαπνίστρια μέχρι τα 22 της. Το σιχαινόταν, "και δεν μπορώ να καταλάβω τι σ'αρέσει, και μετά το φαγητό το γουστάρεις" κτλ. Σας πλροφορώ ότι άρχισε να καπνίζει πέρσυ, και έγινε χειρότερη και απο εμένα. Καπνίζω 6 χρόνια και το έκοψα πιο έυκολα απο αυτήν που το άρχισε πέρσι....οπότε καταλαβαίνετε...

Μην γινεσαι λοιπων αφοριστικος για κατι που δεν γνωριζεις καν.Αφου σου λειπει η εμπειρια του τσιγαρου το μονο που θα μπορουσε να σου εξασφαλισει αποψη ειναι η φαντασια.Δεν μπαινεις ομως καν στην διαδικασια και κατ εμε ,καλα κανεις.
    Δεν μου λέει κάτι... το να έχεις άποψη δεν σημαίνει οτι πρέπει να έχεις και εμπειρία...
    Δηλαδή για να πώ οτι , ας πούμε το να κάτσω πίσω απο μια εξάτμιση και να ρουφάω καπνό , είναι βλαβερό , πρέπει να κάτσω και να το κάνω;....
    ΤΟ ίδιο ισχύει και για το τσιγάρο... χρειάζομαι κάτι σαν και αυτό , για να με βοηθήσει να δώ κάτι όμορφο ή για να απολαύσω μια στιγμή;...
    Γιατί νομίζεις οτι το τσιγάρο και το αλκοόλ χαρακτηρίζονται ώς τα ναρκωτικά των φτωχών;... Εθισμός είναι και οχι πραγματικότητα... και δεν χρειάζεται να φτάσω στο σημείο να το δοκιμάσω , ή να εθιστώ ακόμα και σε αυτό , για να αποφανθώ αν είναι καλό ή οχι...

Gandalf

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απλα παρτε καφε και τσιγαρα και απολαυστε το...
    από 955i στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2009, 10:45
  2. Απαντήσεις: 69
    Τελευταίο μήνυμα: 28/07/2006, 18:07
  3. Και κάτι ακόμα
    από bikersonly στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 05/11/2003, 15:41
  4. Προς admins, moderatores και όποιος άλλος...
    από TManiac στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 08:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF