Χτες ειμαι με την μηχανη εγω και η φιλη μου με το αμαξι.
Ως εδω καλα. Μεσα στο αμαξι κολλητος απο θεσσαλονικη με την αραβωνιαστικια του. Αυτος καθεται δεξια στην θεση του συνοδηγου.
Παμε να φαμε σε μια ταβερνα ομορφα και ωραια.
Εκει που παμε λεω, θα παω απο δεξια τωρα που σταματησαν να πω καμια μαλακια με το φιλαρακι μου μεχρι να αναψει πρασινο. Αριστερα η φιλη μου, δεξια εγω και πιο δεξια ενα παρκαρισμενο αμαξι. Η αποσταση μεταξυ του ενος απο το αλλο αμαξι ενα μετρο.
Χωραω για πλακα.
Εκει που καθομουν και μιλαγα παει να ξεκινησει αλλα εχει κοψει το τιμονι ολο αριστερα, συμπλεκταρει αλλα το χανει, και φευγει πισω το αμαξι με χτυπαει και με ριχνει πανω στο αλλο.Απο το αγχος τρομαξε και δεν πατησε τιποτα ουτε φρενο ουτε χειροφρενο τιποτα.
Εγω εχω παθει σοκ, δεν το πιστευω και εχουμε μεινει μαλακες ολοι.
Να υπενθυμισω οτι το μηχανακι το πηρα πριν 2 εβδομαδες και εχει κανει 700 χιλιομετρα. Καινουργιο δηλαδη.
Το μηχανακι δεν επαθε τιποτα σχεδον, απλα κατι γρατσουνιες στο αριστερο πλαστικο που δεν φαινονται καθολου, αλλα τα αμαξια γαματα.
Με το αριστερο και το δεξι αντιβαρο αντιστοιχα εκανα απο μια λακουβα και μια γρατσουνια στον καθενα. Ενα αριστερα ενα δεξια.
Τεσπα ηρθε ασφαλεια εγραψε το γεγονος ο τυπος θα πλερωθει κανονικα του ζητησα εγω προσωπικα συγνωμη ισα με 1000 φορες.
Τωρα θα μου πεις τι δουλεια ειχες απο δεξια να πας. Αλλα ενταξει χιλιες φορες το εχουμε κανει. Σταματημενοι ειμασταν.
Μονο για τα ανεκδοτα ειναι παιδια. Και να θελαμε να το κανουμε δεν γινοταν. Σε οσους το εχω πει εχουν λιωσει απο τα γελια.
Δεν πειραζει τελικα ισως παει γουρι για να μην το ματιαζουν. Τι μπορεις να παθεις στα καλα του καθουμενου. (στην κυριολεξια)
![]()
![]()