Αυτο που εσυ αποκαλεις πραγματικοτητα δεν υπαρχει.Γιατι:Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Δεν μου λέει κάτι... το να έχεις άποψη δεν σημαίνει οτι πρέπει να έχεις και εμπειρία...
Δηλαδή για να πώ οτι , ας πούμε το να κάτσω πίσω απο μια εξάτμιση και να ρουφάω καπνό , είναι βλαβερό , πρέπει να κάτσω και να το κάνω;....
ΤΟ ίδιο ισχύει και για το τσιγάρο... χρειάζομαι κάτι σαν και αυτό , για να με βοηθήσει να δώ κάτι όμορφο ή για να απολαύσω μια στιγμή;...
Γιατί νομίζεις οτι το τσιγάρο και το αλκοόλ χαρακτηρίζονται ώς τα ναρκωτικά των φτωχών;... Εθισμός είναι και οχι πραγματικότητα... και δεν χρειάζεται να φτάσω στο σημείο να το δοκιμάσω , ή να εθιστώ ακόμα και σε αυτό , για να αποφανθώ αν είναι καλό ή οχι...
Gandalf
α) δεν υπαρχει παρα υποκειμενικη πραγματικοτητα,οταν ο ανθρωπος κρινει και φυσικα κρινει με τα δικα του μετρα
β)Η υποτιθεμενη αντικειμενικη πραγματικοτητα που εσυ αναφερεις ειναι η πραγματικοτητα της στατιστικης και των επιστημονικων δεδομενων που αφηνει απ'εξω το ανθρωπινο στοιχειο,ειναι δηλαδη μιση.Αρα δεν ειναι καν πραγματικοτητα.
Καλο;Ποιος μιλησε για καλο;Απλα εσυ δε δειχνεις θεληση να καταλαβεις το γιατι καποιοι καπνιζουν ή πινουν
Σου θημιζω οτι οι πιο καλοι παιχτες ποδοσφαιρου στο κοσμο καναν τρελλες καταχρησεις,
Τζον Μπεστ αλκοολας τρελλος ελεγε:Μια φορα στην ζωη μου αποφασισα να κοψω το ποτο .... ηταν τα 20 χειροτερα λεπτα της ζωης μου
Μαραντονα-Κοκα
Ο αλλος ο Βραζιλιανος εποχης πελε ,αλκοολας
Οι καλητεροι εκαναν τα χειροτερα
κατι προσφερουν ολες αυτες οι ουσιες που αδηνατεις να διακρινεις.
Και στην τελικη:
" κανενας π@στης επιστημονας και καμια γ@μημενη ερευνα δεν μπορεσε ποτε να εξηγησει το ανθρωπινο παθος".
οπως ειπε κι ενας φιλος.
Και πιστεψε με αν υπαρχει κατι που αξιζει στον ανθρωπο ειναι ακριβως αυτο.
Η ολη διαφωνια μου μαζι σου μπορει να συνοψιστει στην παρακατω θεση:
Σεβαστητε τα παθια των αλλων.
![]()