Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 43

Θέμα: για γελια και για ΜΠΟΥΝΙΕΣ

μαμα κοιτα το δελφιΝι Το avatar του/της Todi

Re: Η

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    (και για τους αλλους αυτο..)

εκει κοντα μένει ο Julius o TIMΩΡΟς!!!
    TOY KANΕΙΣ ΕΝΑ ΤΗΛ ...

ΚΑΙ ΣΚΑΕΙ ΜΕ ΤΗ ΜΠΕΡΤΑ ΤΟΥ ΠΕΤΩΝΤΑΣ...

ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΕΠΙΤΟΠΟΥ..

ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΛΕΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ -ΑΓΓΑΡΕΙΑ ΣΠΙΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ..:rotflmao:
    ή παει το σκυλάκι της πεθεράς στο παρκο για πιπι...:rotflmao:

εμενα παντως ολο παινευεται οτι σκιζει κατι Δουκες λεει στο ταβλι , και μια φορα λεει εχασε και ψαχνανε τον δουκα στην ομονια που πανιγυριζε...

τετοια πραματα διαδιδει..

τωρα για μπερτες κτλ.. δεν εχω ακουσει τιποτα και μενω διπλα..:rotflmao: :rotflmao:

και ειδον εκ του στοματος δρακοντος και εκ του στοματος του θηριου και εκ του στοματος του αντιχριστου, πνευματα τρια, ακαθαρτα ως βατραχοι,
    πνευματα τεσσερα ακαθαρτα ως μπατσοι
    εκει που η φαντασια ξεπερναει την πραγματικοτητα

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

Re: Re: Η

Αρχικά δημιουργήθηκε από Todi
    εμενα παντως ολο παινευεται οτι σκιζει κατι Δουκες λεει στο ταβλι , και μια φορα λεει εχασε και ψαχνανε τον δουκα στην ομονια που πανιγυριζε...

τετοια πραματα διαδιδει..

τωρα για μπερτες κτλ.. δεν εχω ακουσει τιποτα και μενω διπλα..:rotflmao: :rotflmao:
    δηλαδή για κουρτίνες και

το γαμημένο το σκυλάκι ΔΕΝ έχεις ακούσει τίποτις εσύ Τοντιε?:rotflmao:

Re: Re: Η

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    ή πηδάει κάτι παιδικά κωλ@ράκια στο τάβλι.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    μουαχαχαχαχαχα

δε προσεξα ρε Νικο οτι με προλαβες..

το ακουσες και συ ε?
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

και ειδον εκ του στοματος δρακοντος και εκ του στοματος του θηριου και εκ του στοματος του αντιχριστου, πνευματα τρια, ακαθαρτα ως βατραχοι,

Re: Re: Re: Η

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    δηλαδή για κουρτίνες και

το γαμημένο το σκυλάκι ΔΕΝ έχεις ακούσει τίποτις εσύ Τοντιε?:rotflmao:

εδω που τα λεμε εχω προσεξει οτι καθε φορα εχει και αλλου κοκκινο αποτυπωμα Μιτσουκο στο σωμα, στο κουτελο και τετοια..

το σκυλακι ελεγε πως ειναι μιας γκομεναρας γειτονησας..

Julius "o ποιο γνωστος παντοφλας αγγαριας του Φαληρου"

Για την κατσαρίδα οκ, τραγέλαφος αλλά συμβαίνει, τι να κάνει η κοπέλα, είναι στην φύση της να φοβάτε έστω και στην μέση του δρόμου.

Για το 2ο όμως πρέπει να το συζυτήσουμε λίγο πιο σοβαρα.

Επειδή δηλαδή η γκόμενα που ή έχει η ίδια τα φράγκα ή αυτός που την πηδ......ει έχει φράγκα, δηλαδή τι, μπορεί να κάνει ότι θέλει στο δρόμο. Δηλαδή επίδή έχει 2 @@ να την προστατεύουν και να την πηδ.....νε, πρέπει εμείς να κάνουμε τουμπεκί στο σκατοϋφάκι της. Δηλαδή ενώ μπορεί και να μας σκοτώσει και να βγεί και λάδι στα δικαστήρια πρέπει να βρίζει με πλάτες και να γαμάει με @@ αλλουνού. Και υπάρχουν πολλές τέτοιες και στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη οπότε θέλει προσοχή.

Κι αν εγώ έχώ όλα τα δίκια του κόσμου και αυτή συνεχίζει να με γράφει και να με βρίζει κανονικά λες και το να με κάνει κάποια ζημιά ή να με σκοτώσει είναι δικό μου σφάλαμα που δεν είχα και τάνκς να την περάσω από πάνω για να μην κινδυνεύω.....και τυχαίνει να κοπεί μια κλοστή μέσα στο μυαλό μου εκείνη τη στιγμή και όλος τυχαίος να είναι εκείνη της λογικής.........τι κάνω........?

Πείτε ρε παιδιά, τι κάνω? Για να λένε στις ειδήσεις την καημένη, αβοήθητη νεαρά κοπέλα σαν τα κρύα τα νερά ξυλοκοπήθηκε άγρια από μοτοσικλετιστή αγνώστων λοιπών στοιχείων διότι φορούσε δερμάτινη στολή?

Για πείτε ρε μάγκες διότι δεν υπάρχει πλέον ντροπή στον κόσμο ούτε για τα αυτονόητα.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsoukas77
    Πολλα γελοια περιστατικα στον δρομο.

Τις προαλλες,μια κοπελιτσα μπροστα μου,δεν μπορουσε να ξεκινησει σε ανηφορα.Εκανε 4 προσπαθειες και την επαιρνε συνεχως πισω.Ωσπου καποια στιγμη κατεβαινει και ερχεται προς εμενα."Μπορειτε να μου το πατε στο τελος της ανηφορας;",με ρωτα.Αφηνω την Duc στην ακρη και οδηγω το Seicento φορωντας το κρανος,για 100 μετρα ανηφορας περιπου.Αυτη ετρεχε πισω μου.Δεν την εκοψε καν να ανεβει συνοδηγος!
    Κατω τα χερια απο τον 'Ακη!

Αρχικά δημιουργήθηκε από tsoukas77
    Τις προαλλες,μια κοπελιτσα μπροστα μου,
    καλη????? .......μαλλον ,αν ηταν καμια πατσαβουρα σιγα μην πηγαινες ........προσκοπε

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
    Για την κατσαρίδα οκ, τραγέλαφος αλλά συμβαίνει, τι να κάνει η κοπέλα, είναι στην φύση της να βοβάτε έστω και στην μέση του δρόμου.

Ε ΟΧΙ !!!! ΝΑ ΠΕΣΩ ΕΓΩ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΜΑΞΙ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΟ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ (ΣΣ ΣΤΗΝ ΑΚΤΗ ΜΙΑΟΥΛΗ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ...) ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ.... ΓΙΑΤΙ Η ΚΟΤΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ?????

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΡΜ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ...

ΑΜΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ ΓΙΑ 10 ΔΕΥΕΤΡΟΛΕΠΤΑ..... ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΥΝΕΙ ΚΑΝΑ ΠΙΑΤΟ...

Θα πώ μόνο τούτο:

Κάθε μέρα μου τυχαίνουν 4 τουλάχιστον ανάλογα περιστατικά (με το 2ο εννοώ). Οι άνθρωποι στην επαρχεία είναι πιο ευάλωτοι από ότι φαίνεται στη μǻλǻκίǻ που τους δέρνει.

Στις 30 προσπεράσεις κορνάρω πρώτα στις 28 και συχνά βρίζω τον εαυτό μου που δε κόρναρα και στις υπόλοιπες.

EVI z750, καμμία εμπιστοσύνη στα κουτιά...

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi

ΑΜΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ ΓΙΑ 10 ΔΕΥΕΤΡΟΛΕΠΤΑ..... ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΥΝΕΙ ΚΑΝΑ ΠΙΑΤΟ...

ΕΤΣΙ ΕΤΣΙΙΙΙΙΙΙ
    Μονο για μαγειρικη και κανα πιατο η γεναικαα!!!!
    Θελετε να δωσετε μεγαλυτερη ελευθερια σε μια γυναικα?
    ΜΕΓΑΛΩΣΤΕ ΤΗΣ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsoukas77
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
    καλη????? .......μαλλον ,αν ηταν καμια πατσαβουρα σιγα μην πηγαινες ........προσκοπε
    Καλη ηταν!

Αλλα και να μην ηταν,αν δεν προχωρουσε αυτη,δεν θα μπορουσα να φυγω ουτε εγω,δεν χωρουσα...

Πορνομυαλοι...
    Κατω τα χερια απο τον 'Ακη!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Καλα εκανες EVI!

Επειδη δωσανε μερικες στο σωστο ατομο το \|/ τους, νομιζουν οτι μπορουν να κουμανταρουν ολους ετσι!

Το καλυτερο ειναι τα τους παρεις τα κλειδια, ωστε να μην ειναι δημοσιος κινδυνος εστω για τις επομενες 2-3 ωρες(μεχρι να τους φερει ο λαλακας το δευτερο ζευγαρι)

Μερικοι θα πουνε, δεν ειναι σωστο, πολιτισμος κτλ.

Eat my shorts, καθιστε να σας πηδ@ανε ολοι, εγω δεν θα κατσω

Ρε φιλε το εχω απορια. Μ@λ@κας ειναι ο αλλος να κατσεις να του παρεις τα κλειδια? Θα πρεπει να τον εχεις ριξει νοκ ουτ πριν

..πάλι αναβάτης.. Το avatar του/της sotpag
    Τι γελάτε ρε εγώ σήμερα κοιμήθηκα στην αυλή γιατί είδα ένα μικρό δεινόσαυρο στο δωμάτιο μου

13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Dionisisk5
    Ρε φιλε το εχω απορια. Μ@λ@κας ειναι ο αλλος να κατσεις να του παρεις τα κλειδια? Θα πρεπει να τον εχεις ριξει νοκ ουτ πριν
    Ξερω καποιον που ειχε παρει ενθυμιο ενα λεβιε ταχυτητων μαζι του για service, επειδη δεν ''δουλευε'' τα τελευταια χρονια....

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis

Re: Re: για γελια και για ΜΠΟΥΝΙΕΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
    Sthn proth, eprepe na perimeneis kana pentalepto na arxisoune na kornaroune oi apo piso kai na pas na tis peis... "dose 50 euro na kathariso gia parti sou to teras"

tha tsimpages kai penintarikaki

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. e-scooter (για γελια και για κλαματα)
    από lspiros στο forum Μετατροπές (Customizing)
    Απαντήσεις: 201
    Τελευταίο μήνυμα: 14/12/2010, 11:45
  2. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 04/07/2006, 04:22
  3. Για γέλια ή για κλάματα?
    από tsouf στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2006, 17:01
  4. Για Γελια..η Για Κλαμματα...
    από Μικρή Λουλού στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 53
    Τελευταίο μήνυμα: 30/06/2004, 01:03