Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 93

Θέμα: ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΑΤΥΧΗΜΑ

ayto to forum ine mia ikogenia kai ta meli tis katapliktika!!!...to pathos i agapi gia tis mixanes sas kani anthropous me sebasmo me agapi...
    xerome pou aniko se mia tetia ikogenia!!! ilikrina....

ayto pou sinebi se emena exi simbi kai se ales ikogenies apo edo mesa opos anakalipto siga siga....

gnorizo oti ine ena site pou afora ena skopo kai mono kai oti isos eprepe na po os edo...ayto pou me krata iste esis ine i sizitisis o anabatis i motosikleta ine to moto.gr ola ayta pou iste esis!!!

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    Πολυ εχουμε καποια στιγμη μοιραστει μεσα σε αυτο το φορουμ , το πονο μας, την αγωνια μας, τα ζορια μας..! Δεν ειναι αδυναμια, θελει δυναμη να μπορεις να μοιραστεις..!

Να εισαι καλα κοριτσι και οτι χρειαστεις υπαρχουν πολυ ανθρωποι εδω μεσα που θα σε βοηθησουν!
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

Admin, the ugly monster Το avatar του/της Alkis

και από εμένα

Τα συλλυπητήριά μου, τώρα είδα το ποστάκι σου που ξαναβγήκε στην επιφάνεια καθότι είχα καιρό να μπω.

Μου ήρθε στο μυαλό μια περίπτωση που μου έτυχε προχθές στην Συγγρού ενώ κατέβαινα. Λίγο πριν τη διχάλα, και ενώ ήμουν στην 2η αριστερή λουρίδα, όχι για να τρέξω, αλλά για να πάρω το ρεύμα προς Πειραιά, έρχεται από πίσω και αριστερά μου ένα μερσεντάκιας με ασύληπτη ταχύτητα και κόβει απότομα δεξιά και μπαίνει στις δεξιές λουρίδες. ίσα που ένιωσα τον καθρέφτη του.

Δεν ξέρω, αλλά τι να πω για τον τύπο; Δεν το ήθελε; το ήθελε και το παραήθελε. Απλά μερικοί δεν υπολογίζουν τίποτα. Και άμα με έριχνε κάτω, θα λέγαμε πάλι, "ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ";, αλλά πως να δει, εγώ ίσα που κατάλαβα τι αυτοκίνητο ήταν, τίποτα παραπάνω, σχεδόν εξαφανίστηκε.

Σου εύχομαι να μάθεις τι έγινε, τουλάχιστον για το γαμώτο. Κουράγιο, σίγουρα αυτό που θέλει ο αδερφός σου από κει που σε βλέπει, είναι να μην πάρεις την κατηφόρα επειδή τον έχασες. Μια ματιά θέλει μια φορά την ημέρα εκεί ψηλά, να ζήσεις διπλά αυτά που δεν πρόλαβε.

Copyright Infinity - All Nights Reserved. The Bastard Administrator from Hell

Παλαιό μέλος Το avatar του/της x-rider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από maria_eleni1978
    tin dinami ayti pedia mou tin edose o theos kai to leo ayto dioti sigoura den tha milousame aytin tin stigmi...den gnorizo pou tha kateliga...otan o anthropos xani kapio agapimeno tou prosopo xani kai ena komati apo tin kardia tou apo tin zoi tou niothi oti i zoi ine poli mikri poli apli...kai to kathe lepto metra gia tin ipolipi ikogenia ....metra sto na ine enomeni i ikogenia mikra pragmata pou theoroume simantika ginonte poli asimanta...agapi xriazete na exoume mesa mas akoma kai se anthropous pou theorousame exthrous mas kai na ginomaste kaliteri anthropi mera me tin mera...ayto den nomizete oti tha theli kai o anastasios (tasos) apo ki pano psila na xerete me mas;
    kaliteri anthropi omos prepi na ginomaste panta....agapi prepi na exoume panta kai oxi na perimenoume na simbi kati tragiko diladi to mathima na mas gini mathima.....
    apla pragmata mporoun na mas dosoune eytixia se ayton ton kosmo.....

to onoma mou ine marilena apo to maria kai eleni...........

dinami kai kouragio se olous mas pedia........

συλληπητηρια για τον αδερφο σου

οσο για αυτα που γραφεις μεσα απο τετοια λυπη,

(την αναφορα στον Θεο)

μπραβο που το σκεφτεσε ετσι

καλη δυναμη σε σενα , και στους δικους σου

distixos iparxoun asiniditi odigi...ematha oti eno pigene toso siga pou ton perase ena leoforio o leoforiatzis ide na pernai san sifounas apo mprosta tou meta apo ligo...e tin kataliksi tin gnorizete...

onireum
    O αδερφός σου σίγουρα βρίσκεται σε πολύ όμορφο μέρος και νιώθει πολύ καλά... Εύχομαι ό,τι καλύτερο σε σας, σε μας και σε όλους...!

Βάζουμε την αγάπη μπροστά.. και αυτή σαν αστείρευτο φως ξεχύνεται και εξαλείφει τον πόνο και το σκοτάδι...!

Προσωπική μου άποψη είναι ότι ο θάνατος αφορά το σώμα.. Το πνεύμα όμως και η ενέργεια της ύπαρξης είναι κάτι το διαφορετικό...! Δύναμη!!!

ta silipitiria moy.
    min xexnas oti i zoi ine
    mprosta sou.
    est modus in rebus.

Silipitiria kai apo mena.......................

Μαρια - Ελενη... Δεν θα σου πω οτι μπορω να νοιωσω τον πονο σου, και ας εχασα κ εγω πριν χρονια πολλα τρεις αγαπημενους μου ανθρωπους απο δυστυχημα με μηχανη...

Θα σου ελεγα "Δυναμη" αλλα βλεπω οτι την εχεις βαθεια μεσα σου, βλεπω εναν Ανθρωπο με ΟΛΗ την εννοια του ορου: εκεινου που κοιταει Ψηλα. Ο αδερφος σου ειναι εκει που κοιταζεις κ σε ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ κοριτσι μου.

Ευχομαι ο καιρος μπροστα σου να σου δωσει απαντησεις, γαληνη και αληθινη ευτυχια. Δεν ξεχναμε Ποτε, αλλα συμφιλιωνομαστε με τις Στιγμες και προσδοκουμε την Ευτυχια....

Να εισαι παντα καλα.
    Νίκος
    Open Horizons

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ

ΠΑΝΤΑ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΠΙΚΡΕΣ

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από maria_eleni1978
    ayto to forum ine mia ikogenia kai ta meli tis katapliktika!!!...to pathos i agapi gia tis mixanes sas kani anthropous me sebasmo me agapi...
    xerome pou aniko se mia tetia ikogenia!!! ilikrina....

ayto pou sinebi se emena exi simbi kai se ales ikogenies apo edo mesa opos anakalipto siga siga....

gnorizo oti ine ena site pou afora ena skopo kai mono kai oti isos eprepe na po os edo...ayto pou me krata iste esis ine i sizitisis o anabatis i motosikleta ine to moto.gr ola ayta pou iste esis!!!
    Ελπιζω ολοι εσεις που διαβαζετε εδω μεσα να διαβασετε καλα αυτο το συγκεκριμενο κομματι του ποστ και να καταλαβετε-συνειδητοποιησετε οτι μπορει ο χρονος σιγα σιγα να θεραπευσει-μειωσει τον πονο καποιου αδικοχαμενο φιλου,αδερφου.ο χρονος ειναι μεγαλος γιατρος μολις χθες εχασα ενα παιδικο φιλο και ημουν για πολλη ωρα πανω στον ταφο του μεχρι που βοηθησα στην ταφη και εβαλα με εναν αλλο φιλο του την πλακα που τον σφραγισε για παντα μακρυα μας,φιλε-αδερφε Δημητρη να ναι ελαφρυ το χωμα που σε σκεπασε και που'σαι ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ,ΘΑ ΖΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΜΑΖΙ!!!Τα συλληπητηρια μου και στην Μαριλενα που οσο την βλεπω νομιζω οτι την ξερω κιολας,πρεπει να πηγαιναμε μαζι σχολειο αλλα τον αδερφο της δεν τον θυμαμαι,κουραγιο σε οσους εχουν χασει το φως στην ζωη τους,παντα θα υπαρχει μια αχτιδα ικανη να ξαναδωσει νοημα και κουραγιο σε αυτους που μενουν πισω.ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΘΟΣ

kalo kalokeri pedia......

Καλησπερα Παιδιά
    Στις 16-4-2017 γεννηθηκε η κορη μου Κυριακή τού Πασχα την γιορτή του αδερφου μου
    Το ονομα του αδερφου μου Αναστάσιος
    30 Σεπτεμβρίου βαφτιζουμε την Αναστασια μας
    Μας λειπει πολύ

ΑΙΩΝΙΑ η μνήμη σε όσους έχουν φυγει μην τους ξεχνάμε πότε να προσευχομασται πάντα για την ψυχη τούς μονο έτσι τους βοηθούμε με την προσευχή μας

Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΑΤΥΧΗΜΑ
    από maria_eleni1978 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 27/02/2006, 14:51
  2. Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 18/05/2005, 09:58

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία