Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 19 από 19

Θέμα: τεχνικος pc... επειγον

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kxIII

Re: τεχνικος pc... επειγον

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
    Ρε παιδια μου εχει σπασει τα νευρα το pc...

αρχισε πριν λιγες μερες να μου κανει κατι κολληματακια και επειδη ειχα να κανω καιρο format λεω να κανω ενα για να το καθαρισω λιγο, απο τοτε ομως και ενω ειναι ολα μια χαρα αρχιζουν τα δυσκολα απο την στιγμη που μπαινω στο internet, μετα απο λιγα λεπτα στο νετ αρχιζει να μου πεταει καποια μηνυματα και αφου παταω οκ για να τα ξεφορτωθω αρχιζει να μου κολλαει, να μην ανοιγει προγραμματα, να αργει υπερβολικα να ανοιξει σελιδες στο νετ και στο τελος να κολαει ολο το συστημα και να κανω επανεκκινηση...

δεν βαζω τιποτα μεσα μετα το format που να μπορει να περιεχει ιο και επισης εχω το nod32 σαν antivirus που μεχρι πριν τα κολληματα δουλευε αψογα, επισης κανω update και στα windows και στο antivirus αλλα παραμενει το προβλημα...

εχει κανεις ιδεα τι μπορει να συμβαινει και πως μπορω να το λυσω?

ισως ειναι καποιος ιος που ενεργοποιειται με το που μπαινω στο νετ και δεν μπορει να εντοπισει το antivirus

ακολουθουν τα μηνυματα που μου πεταει... μετα απο αυτα κολλανε ολα...
    Μακράν F-Secure
    Θα με θυμηθείς. Είναι λίγο παίδεμα στο να τον ρυθμίσεις αλλά μετά είσαι άρχοντας.

Όλα τα άλλα, πίστεψέ με, μόνο flauride δεν έχουν...

F-Secure

Αν μπάινεις με DSL ενεργοποίησε το firewall από τον router.

Αν όχι, δηλαδή dial up, ενργοποίησε τον firewall των windows(θεωρώ πως έχεις XP sp2)

Σε αυτή τη περίπτωση ίσως θα ήταν καλό να ενεργοποιήσεις από τον ΟΤΕ την φραγή διεθνών κλήσεων σε περίπτωση που κολλήσεις κανένα dialer
    Καλή η μηχανή, το κράνος καλύτερο...

Νέο μέλος
    Ενας καλός τρόπος χρήσης του Η/Υ για να αποφύγεις τα spyware,malware, trojan virus και αλλους "συγγενεiς" είναι να
    α) Κανεις προσεκτική χρήση στο internet ασχέτα πιο πρόγραμμα χρησιμοποιείς , πιο απλα να μην πατας αβίαστα σε οποιοδήποτε activex ή script που σου ζητά η κάθε σελίδα να τρέξεις
    β) Να ενημερώνεις τακτικά τα προγράμματα προστασίας που έχεις
    antivirus - firewall - antispyware με τις νέες αναβαθμίσεις που βγαίνουν

Μια καλή λύση στο θέμα internet ειναι να είχεις adsl γραμμή (με αντίστοιχη σύνδεση ενοήται!) και έναν αξιόπιστο router με hardware firewall ,στo λειτουργικό σύστημα (βλεπε π.χ. windows) καλά είναι να έχεις εγκαταστήσει firewall (zonealarm ή kerio)
    antivirus (nod32 ή kaspersky) και antispyware (spyware doctor ή microsoft antispyware) ,τα παραπάνω για να αξιοποιηθούν σωστά πρέπει να γινούν οι απαραίτητες ρυθμίσεις στο καθένα ανάλογα με την χρήση του Η/Υ και εντός και εκτός internet.

DrB
    (Προγραμματιστής - Αναλυτής σύστημάτων H/Y)
    DrB

Αρχικά δημιουργήθηκε από GeorgeFZR
    Ubuntu
    Solaris 10 for x86 proccessors :-)
    Auto gia heavy weight spitiki xrisi kai sto grafeio.....

Slackware.... otan eimoun poli poli neos

FreeBSD, BSDI....otan megalosa ligo....

;-))))
    I wait and I wait
    and what i really hate
    is the panic that stops me from breathing
    my knees hit the floor
    and I panic more

Admin, the ugly monster Το avatar του/της Alkis
    O Internet Explorer είναι πλέον μια λέξη προς εξαφάνιση από τη ζωή μου. Τον έχω καταργήσει στο σπίτι, τον έχω μπλοκάρει σε όλους τους χρήστες στη δουλειά και μπαίνουν μόνο με Firefox. Από τη στιγμή που το έκανα, οι χρήστες εκεί που κόλαγαν 10 spyware τώρα κολάνε 1 και αν.

Όσον αφορά το άλλο στρατόπεδο, όλοι οι servers στη δουλειά τρέχουν αποκλειστικά και μόνο Slackware! Η ηρεμία έχει απλωθεί στην επιχείριση...

Σταμάτα την χρήση του Internet Explorer! Άμα μπορείς ξύλωσέ τον, σκίστον, κάντον κουρέλι, κρέμασέ τον σε έναν πάσαλο, να τον βλέπουν όλοι για παραδειγματισμό!

Copyright Infinity - All Nights Reserved. The Bastard Administrator from Hell

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Επειγον!!!
    από 300Lions στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 21/02/2004, 15:03
  2. Επειγον…..
    από DUKASII στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 16/02/2004, 15:22
  3. Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 07/01/2004, 22:54