Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 48 από 48

Θέμα: ΤΣΙΓΑΡΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ

Αποσυντονισμένο Μέλος Το avatar του/της Desperado
    Φίλε AFTER ανήκεις και εσύ στην ηρωική 3η δεκαετία??? εγώ είμαι 32
    Φίλε lykos συμφωνώ με αυτά που λες , θυμάμαι ότι ακόμα ένα σημαντικό κίνητρο που είχα για να το κόψω ήταν ότι μου την είχε δώσει στα νεύρα να εξαρτιέμαι από ένα σκ@τοπακέτο με τσιγάρα, έπινα καφέ έψαχνα το πακέτο, έβγαινά έξω? το ίδιο, έτρωγα το ίδιο...μου την βίδωσε σε κάποια φάση και λέω αι σιχτίρ πια....δεν γουστάρω να εξαρτιέμαι από τίποτα και τα πέταξα όλα.....Α! το έκοψα όντας φαντάρος στην Κύπρο.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Druuna
    Για αλλη μια φορα με καλυψες απολυτα....Stavrogin ....
    Ν' αρχισω ν' ανησυχω μηπως?

Κι οπως ειπε κι Τσαγκ Τσαο: Το παθος κραταει τον πατο του συμπαντος και η μεγαλοφυια ζωγραφιζει την οροφη του..

Γιατι να ανυσηχεις;
    Η θεση μας ειναι και ευχαριστη και οχι.
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Αρχικά δημιουργήθηκε από matsamitsou
    Θα συμφωνήσω ως προς την υποκειμενική πραγματικότητα, αλλά δεν μου αρέσει αυτό για το σεβασμό στα πάθη των άλλων.
    Ξέρεις και εγώ έχω ένα πάθος ... μου αρέσει μετά το φαγητό αν δεν πιω μπύρα να τρώω σοκολάτα. Η σοκολάτα γενικά δεν είναι και ότι καλύτερο για την υγεία αλλά και αυτό μπορεί να θεωρηθεί κάτι υποκειμενικό. Η διαφορά μας δεν είναι άλλη από το ότι δεν υποχρεώνω κανέναν να φάει σοκολάτα μαζί μου.
    Τα πάθη των άλλων περιορίζονται εκεί που ξεκινάει η ελευθερία ΜΟΥ (υποκειμενικό εώς εγωιστικό αυτό εεεεε ; ) ελευθερία για καθαρό αέρα, ελευθερία στο να μην γίνομαι παθητικός καπνιστής, ελευθερία στο να μην βρομάνε τα ρούχα μου καπνό κτλ.
    Συνοψίζοντας λοιπόν ... κάπνισε όσο γουστάρει η ψυχή σου... αλλά μην με υποχρεώνεις να καπνίσω μαζί σου. Δεν θυμάμαι την τελευταία φορά που με ρώτησε καπνιστής αν με ενοχλεί ο καπνός πριν ανάψει τσιγάρο.

Σέβομαι την ανάγκη σου και την καταλαβαίνω στα πλαίσια του υποκειμενισμού αλλά δεν νομίζω ότι σέβονται και οι περισσότεροι καπνιστές τις ανάγκες των μη καπνιστών.

Υ.Γ: Καλά αυτό για τον πάτο του σύμπαντος έγραψε ....

Φυσικα εχεις δικιο.Καλο ειναι να σεβομαστε τις αναγκες των μη καπνιστων.Μονο ομως σε κοινους χωρους ή στους χωρους τους.Στον χωρο μας εμεις ειμαστε οι βασιλεις κι εμεις βαζουμε τους κανονες.

Επισης καλο θα ηταν να σεβονται οι μη καπνιστες τις αναγκες των καπνιστων αλλα δεν φαινεται να ειναι αντιλυπτο αυτο.

Zireous -ωραιος

Εος- εισαι πολυ μπροστα φιλε,προβλεπω οτι θα μεγαλουργησεις στην ζωη σου.
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. Απλα παρτε καφε και τσιγαρα και απολαυστε το...
    από 955i στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2009, 10:45
  2. Απαντήσεις: 69
    Τελευταίο μήνυμα: 28/07/2006, 18:07
  3. Και κάτι ακόμα
    από bikersonly στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 05/11/2003, 15:41
  4. Προς admins, moderatores και όποιος άλλος...
    από TManiac στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 08:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF