Σελίδα 3 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 140

Θέμα: Το όνομα αυτού... Hayden!!!

daytona 675 : SS master Το avatar του/της jbear
    Σιγουρα εχει δρομο ακομα το πρωταθλημα. Δεν ξερω αν ο γιατρος υποτιμησε καπως τον hayden, το λεω γιατι δε φαινεται να "επαιξε" αρκετα μαζι του... Στους επομενους αγωνες θα πρεπει να του κανει σκ@τ@ την ψυχολογια οπως την εκανε στους Biaggi & Gibernau. Οπωσδηποτε νικη στο Βρετανικο και Γερμανικο (θα ειμαι παρον!!!) GP αλλα το μεγαλυτερο "χτυπημα" θα ειναι νικη μεσα στο "σπιτι" του! Με αυτες τις 3 νικες σερι και το απαραιτητο παιχνιδι θα του κοπουν τα ποδια...
    Θελω ενα Ducati 1098 S ΤΩΡΑAAAA!!! :a07:

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία" - Σωκρατης

____________________ Το avatar του/της G M
    Εαν παρει πρωταθλημα ο Hayden θα ειναι με θέσεις εντός και εκτός podium που συνήθως έχει μετα απο καθε αγωνα.

Αδιαφορος οδηγος χωρίς κατι το εξαιρετικο.....Rossi, Capirossi, Hopkins,Gibernau έχουν πολλά περισσότερα απο τον KFC. Εαν παρει τυχον πρωταθλημα ουτε ο ιδιος δεν θα τολμάει να αποκαλέσει τον ευατό του καλύτερο οδηγο

Οι ατυχίες των υπολοιπων οδηγων τον εχουν φέρει στην κορυφη της βαθμολογιας και οχι οι "ξεχωριστές" του ικανοτητες.....

Χαστουκοψαριδης Το avatar του/της xastoukopsaro
    οτι να ναι........... στο τελος θα ακουσω οτι εχει και θεαματικη οδηγηση ο χαιντεν και οτι καθαρα λογω σηγκυριων αλλες χρονιες δεν νικησε....
    παντα οποιος ειναι στην κορυφη εχει θαυμαστες αλλα και εχρους αλλα να μην λεμε και οτι θελετε......

Κατα τηην γνωμη μου ο ροσσι δεν ξερει αν οδηγαει...
    στροφες ειναι αυτες που περνει....??
    εγω θα το πηγαινεα καλύτερα....
    και τα 7 πρωταθλημτα που πηρε στημενα ηταν....

Freddo Cappucino Racer Το avatar του/της fazerakis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από G M
    Εαν παρει πρωταθλημα ο Hayden θα ειναι με θέσεις εντός και εκτός podium που συνήθως έχει μετα απο καθε αγωνα.

Αδιαφορος οδηγος χωρίς κατι το εξαιρετικο.....Rossi, Capirossi, Hopkins,Gibernau έχουν πολλά περισσότερα απο τον KFC. Εαν παρει τυχον πρωταθλημα ουτε ο ιδιος δεν θα τολμάει να αποκαλέσει τον ευατό του καλύτερο οδηγο
    .....
    Παιδιά συγγνώμη αλλά χθές ξαναείδα τον αγώνα και κανένας οδηγός δεν μου φάνηκε αδιάfορος. Όλοι τους είναι εξαιρετικοί οδηγoί και αυτό φαίνεται από το πόσο εύθραυστα και ποικοίλα είναι τα αποτελέσματα σε κάθε αγώνα. Μέχρι τον προηγούμενο αγώνα 7 οδηγοί είχαν μικρότερη διαγορα από 20βαθμούς.

Ο Rossi έχει ανεβάσει με το ταλέντο του το επίπεδο όλων των οδηγών που τολμήσαν να τον ακολουθήσουν (και κάποιοι τον περάσαν ανα καιρούς)
    Στο συγκεκριμένο αγώνα κρίμα για τον Texas Tornado, ξενέρωσα πολύ αφού είμαι οπαδός του από τα Superbikes και αδιαφορώ για τον Heyden ακόμα και αν είναι ο επόμενος πρωταθλητής.
    Μεν ξεχνάμε οτι και ο Keny Roberts Jr. υπήρξε πρωταθλητής και πέρασε 5 χρόνια στην αφάνια ενώ μόλις φέτος έχει αρχίσει να αποδίδει πάλι.
    Τέλος θα επαναλάβω. Ποιος είναι ατάλλαντος και άχρηστος στα GP?
    O Heyden?
    O Capirossi?
    O Nakano?
    O Edwards?
    O Pedrosa?
    O Melandri?
    O Gibernau?
    O Vermulen?
    O Hopkins?
    O Stoner?
    O Roberts?

Όλοι τους έχουν κάνει αξιόλογες εμφανήσεις έχουν πάρει παγκόσμια πρωταθλήματα GP, SBK και όλοι γ@μ@νε.

Τέλος θα προσθέσω οτι το πρωτάθλημα δεν το παίρνει απαραίτητα ο απόλυτα καλύτερος οδηγός αλλά ο ποιο σταθερός και...τυχερός.
    I FEAR YOU HAVE MISTAKEN ME FOR SOMEONE WHO GIVES A SHIT
    Καλοκαιρινο Jacket Bering €30
    Richa Jacket Lady Χειμερινο €50

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jbear
    Γερμανικο (θα ειμαι παρον!!!) GP
    κωλοφαρδε!! αντε κ φωτο οταν ερθεις.στη λαγκουνα σεκα θελω να κερδισει ο κολιν για ρεβανς.

____________________ Το avatar του/της G M
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fazerakis
    Παιδιά συγγνώμη αλλά χθές ξαναείδα τον αγώνα και κανένας οδηγός δεν μου φάνηκε αδιάfορος. Όλοι τους είναι εξαιρετικοί οδηγoί και αυτό φαίνεται από το πόσο εύθραυστα και ποικοίλα είναι τα αποτελέσματα σε κάθε αγώνα. Μέχρι τον προηγούμενο αγώνα 7 οδηγοί είχαν μικρότερη διαγορα από 20βαθμούς.
    To αδιάφορος Γιωργο πηγαινε για τον Hayden συγκρινοντας τον παντα με τους Rossi, Capirossi, Hopkins,Gibernau οι οποιοι κατα την αποψη μου εχουν περισσοτερες ικανοτητες απο τον KFC αλλα για διαφορους λογους βρισκονται πισω στην βαθμολογία.....

Ποιος είναι ατάλλαντος και άχρηστος στα GP?
    O Heyden?
    O Capirossi?
    O Nakano?
    O Edwards?
    O Pedrosa?
    O Melandri?
    O Gibernau?
    O Vermulen?
    O Hopkins?
    O Stoner?
    O Roberts?

Μου απαντάς εσύ στο : Ποιος από τους παραπάνω είναι ικανός να ΚΕΡΔΙΖΕΙ σε κάθε αγώνα? Όχι μια σημαία και μια δέκατος...Να κερδίζει σε ΚΑΘΕ αγώνα...

Άσε θα σου πω εγώ...Μόνο ο Rossi..Κανείς άλλος..

Αυτή τη σχρονική περίοδο ΚΑΝΕΝΑΣ αναβάτης δε μπορεί να πάρει πρωτάθλημα με νίκες παραμόνο με ατυχίες του γιατρού.

Συμφωνώ ότι ένας αναβάτης με σταθερές δεύτερες ή τρίτες και τέταρτες θέσεις μπορεί βασιζόμενος σε αστάθειες/ατυχίες των άλλων να πάρει πρωτάθλημα αλλά με αυτό θα ζει...

ΝΑΙ..ο Hayden είναι πολύ πιθανό να το πάρει φέτος..κανείς δε διαφωνεί..Η ουσία είναι όμως ότι τον πρωταθλητή ΔΕ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΠΟΤΕ. Τσάμπα μάγκας δηλαδή που λέει κι ο λαός.

Και ο Kenny Roberts JR πήρε κάποτε κάπως έτσι το πρωτάθλημα (1 νίκη)....Στον τελευταίο αγώνα στο Rio όμως κανείς δε του έδωσε σημασία...Ο νικητής Rossi αποθεώθηκε...

Θεωρώ υπεράνθρωπη την οδήγηση που κάνουν αυτοί οι αναβάτες και τους σέβομαι μέχρι τον τελευταίο. Στο κορυφαίο όμως αυτό επίπεδο κάποιος πρέπει να ξεχωρίσει...να λάμψει...Και για να λάμψει και να αποθεωθεί πρέπει να κερδίζει..

Ο Hayden σε τέσσερα χρόνια στην κατηγορία έχει 2 νίκες...(για τον Rossi δε λέω, είναι ανούσιο...)....

Στο φετινό πρωτάθλημα ο επίδοξος πρωταθλητής βρέθηκε στη ρόδα του Rossi σε τρεις αγώνες μέχρι τώρα....Τι έκανε? Στο Καταρ τι έκανε? Στο Mugello τι έκανε? Στην Καταλωνία τι έκανε?...Γιατί δεν όρμηξε να πάρει τη νίκη και να δείξει ότι ΑΞΙΖΕΙ το πρωτάθλημα παρά προτίμησε να κάτσει σιγουράτζα πίσω?

Είναι αναβάτης με στόφα πρωταθλητή αυτός?

Τέλος πάντων...όλα αυτά είναι καθαρά προσωπικές μου απόψεις...Εκ του αποτελέσματος θα κρίνουμε...

Χαστουκοψαριδης Το avatar του/της xastoukopsaro
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mike_thedoctor
    Μου απαντάς εσύ στο : Ποιος από τους παραπάνω είναι ικανός να ΚΕΡΔΙΖΕΙ σε κάθε αγώνα? Όχι μια σημαία και μια δέκατος...Να κερδίζει σε ΚΑΘΕ αγώνα...

Άσε θα σου πω εγώ...Μόνο ο Rossi..Κανείς άλλος..

Αυτή τη σχρονική περίοδο ΚΑΝΕΝΑΣ αναβάτης δε μπορεί να πάρει πρωτάθλημα με νίκες παραμόνο με ατυχίες του γιατρού.

Συμφωνώ ότι ένας αναβάτης με σταθερές δεύτερες ή τρίτες και τέταρτες θέσεις μπορεί βασιζόμενος σε αστάθειες/ατυχίες των άλλων να πάρει πρωτάθλημα αλλά με αυτό θα ζει...

ΝΑΙ..ο Hayden είναι πολύ πιθανό να το πάρει φέτος..κανείς δε διαφωνεί..Η ουσία είναι όμως ότι τον πρωταθλητή ΔΕ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΠΟΤΕ. Τσάμπα μάγκας δηλαδή που λέει κι ο λαός.

Και ο Kenny Roberts JR πήρε κάποτε κάπως έτσι το πρωτάθλημα (1 νίκη)....Στον τελευταίο αγώνα στο Rio όμως κανείς δε του έδωσε σημασία...Ο νικητής Rossi αποθεώθηκε...

Θεωρώ υπεράνθρωπη την οδήγηση που κάνουν αυτοί οι αναβάτες και τους σέβομαι μέχρι τον τελευταίο. Στο κορυφαίο όμως αυτό επίπεδο κάποιος πρέπει να ξεχωρίσει...να λάμψει...Και για να λάμψει και να αποθεωθεί πρέπει να κερδίζει..

Ο Hayden σε τέσσερα χρόνια στην κατηγορία έχει 2 νίκες...(για τον Rossi δε λέω, είναι ανούσιο...)....

Στο φετινό πρωτάθλημα ο επίδοξος πρωταθλητής βρέθηκε στη ρόδα του Rossi σε τρεις αγώνες μέχρι τώρα....Τι έκανε? Στο Καταρ τι έκανε? Στο Mugello τι έκανε? Στην Καταλωνία τι έκανε?...Γιατί δεν όρμηξε να πάρει τη νίκη και να δείξει ότι ΑΞΙΖΕΙ το πρωτάθλημα παρά προτίμησε να κάτσει σιγουράτζα πίσω?

Είναι αναβάτης με στόφα πρωταθλητή αυτός?

Τέλος πάντων...όλα αυτά είναι καθαρά προσωπικές μου απόψεις...Εκ του αποτελέσματος θα κρίνουμε...
    +10000000

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Σωστός ο mike_thedoctor

fazerakis δεν τα λές καλά....
    Λές οτι
    O Heyden?
    O Capirossi?
    O Nakano?
    O Edwards?
    O Pedrosa?
    O Melandri?
    O Gibernau?
    O Vermulen?
    O Hopkins?
    O Stoner?
    O Roberts?

Όλοι τους έχουν κάνει αξιόλογες εμφανήσεις έχουν πάρει παγκόσμια πρωταθλήματα GP, SBK και όλοι γ@μ@νε.

Συμφωνώ στο αξιόλογες εμφανίσεις, αλλά οχι και πρωταθλήματα οι
    Ηευδεν (μονο ΑΜΑ)
    Nakano
    Gibernau
    Vermeulen
    Hopkins
    Stoner

O Roberts είναι μεγάλος οδηγός και θα το δείτε μόλις το μηχανάκι στηθεί. Τόσα χρόνια με το Suzuki δεν ρισκάριζε, και καλά έκανε αφού ετσι κι αλλιώς δεν πήγαινε το μηχανάκι.
    Οταν έχεις κερδίσει πρωτάθλημα δεν ρισκάρεις τα πάντα για να βγείς 8ος αντι 9ος. Στη βροχή θυμάστε πέρυσι με το ψόφιο μηχανάκι (Κίνα, Αγγλία)

Το πρόβλημα τώρα ειναι οτι ο γιτρός δεν θα μπορέσει να πάει για νίκη στο Donington, εκτός κι αν οι άλλι πάθουν κάτι. Είναι πολύ λίγες οι μέρες και δεν θα βελτιωθεί πολύ το χέρι.

Αν κερδίσει πάλι ο hayden στο Donington πάει το πρωτάθλημα, πάει και laguna μετά που το ξέρει καλά ο KFC.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing

Αν κερδίσει πάλι ο hayden στο Donington πάει το πρωτάθλημα, πάει και laguna μετά που το ξέρει καλά ο KFC.
    Γιατί έχω το προαίσθημα ότι η Laguna, θα πάει σε Yamaha;;;;;
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
    Γιατί έχω το προαίσθημα ότι η Laguna, θα πάει σε Yamaha;;;;;
    Πως το βλέπεις? Γιατρός η Edwards?

Σίγουρα μέχρι τότε θα έχει καλυτερέψει το χέρι, αλλά κι ο Εdwards την ξέρει απ έξω!

Θυμάσαι πέρυσι? O Edwards είχε πεί οτι ξέρι κάποια πατήματα τα οπία δεν θα χρησιμοποιούσε στις δοκιμές να μην τα δούν οι άλλοι.
    Και όντως πέρασε τον Rossi κάνοντας ευθεία το Sακι πριν την corcscrew!

O Rossi μέχρι τότε έπαιζε playstation να μάθει την πίστα!

Τώρα όμως είναι η 2η χρονιά που πάνε εκεί, για να δούμε.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

O Roberts είναι μεγάλος οδηγός και θα το δείτε μόλις το μηχανάκι στηθεί. Τόσα χρόνια με το Suzuki δεν ρισκάριζε, και καλά έκανε αφού ετσι κι αλλιώς δεν πήγαινε το μηχανάκι.
    Οταν έχεις κερδίσει πρωτάθλημα δεν ρισκάρεις τα πάντα για να βγείς 8ος αντι 9ος.
    Διαφωνώ για το αν είναι πρωτοκλασσάτος ο Roberts. Ακόμη και πριν πάρει πρωτάθλημα, δεν είχε κάνει τίποτα σπουδαίο. Το 2000 κέρδισε έλλειψη σοβαρού ανταγωνισμού και ατυχιών των υπολοίπων.
    Τώρα για το αν πρέπει να ρισκάρει κάποιος επειδή πήρε το πρωτάθλημα...... δλδ απέδειξε σε όλο τον κόσμο την αξία τους και δεν χρειάζεται να κάνει κάτι άλλο.
    Ο doctor δηλαδή, θα πρέπει να είναι τρελλός, που άφησε την δόξα και τα γκάζια της Honda, για να ξεκινήσει σε μια σαφώς υποδεέστερη ομάδα.

SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Μου απαντάς εσύ στο : Ποιος από τους παραπάνω ηταν ικανός κ κερδιζε σε κάθε αγώνα? Όχι μια σημαία και μια δέκατος...κερδιζε σε ΚΑΘΕ αγώνα...

Άσε θα σου πω εγώ...Μόνο ο Rossi(ηταν) ..Κανείς άλλος..
    εκτος αν βλεπω αλλο πρωταθλημα εγω φετος...

μα τοτε να ακυρωθει το φετινο πρωταθλημα...σα δεν ντρεπονται...
    να συνεχιζουν να τρεχουν ενω ο γιατρος εχει ατυχιες...

κ το ελεγα εγω να αλλαξουν οι κανονισμοι κ να βαθμολογειται μονο ο πρωτος σε καθε αγωνα...δεν με ακουνε
    ετσι για να δουμε ποιος εχει @@ για πρωταθλημα...

στις -μονο-2 νικες του ηταν εξω ο γιατρος???
    α ναι μωρε,η μια ηταν στο ''σπιτι του'' κ την αλλη ο γιατρος ειχε τσακιστει(ολομοναχος)

ε μαντεψε...εχω πει ΚΑΙ οτι δεν πρεπει να γινεται αγωνας στην seca γιατι εκει ''μενει'' ο hayden αλλα ΚΑΙ οτι πρεπει να αναβαλλονται οι αγωνες οταν ο βαλεντινος εχει χτυπησει...
    ποιος μ'ακουει εμενα ομως...

Και ο Kenny Roberts JR πήρε κάποτε κάπως έτσι το πρωτάθλημα (1 νίκη)....Στον τελευταίο αγώνα στο Rio όμως κανείς δε του έδωσε σημασία...Ο νικητής Rossi αποθεώθηκε..
    .

σιγουρα εκεινη τη μερα ο ροσσι ηταν πολυ πιο χαρουμενος απο τον krjr...μη σου πω κ οτι ο krjr ευχοταν να ηταν στη θεση του γιατρου....

Το θεμα είναι μαικ ότι οι οπαδοι του βαλεντινου δεν δεχονται την πραγματικοτητα κ γινονται χειροτεροι γκρινιαρηδες από τους αντιστοιχους του max κ του gib που τοσα χρονια κατηγορουν...ολο δικαιολογιες...αν κ αν...

τα υπολοιπα,οπως βλεπεις,είναι απλα παιχνιδια με τις λεξεις κ τις εντυπωσεις...

Το χειροτερο όμως είναι ότι εκει που ολοι υποστηριζαν τον hayden(ο ρουκης,ο θεαματικος,ο ντιφτερ, ο δεν μασαω από mgp παιδια,ο τι είναι τα 2μισι? Ο ετσι ο αλλιως...μεχρι κ πουλεν του rossi τον λεγαν μερικοι...)τωρα που εγινε κ επισημα αντιπαλος του rossi ολοι το γυρισανε στο φτυαρι...αν είναι δυνατον

Εγω μια ζωη παπαρα τον ελεγα αλλα δεν γινεται να μην παραδεχτω 2 πραγματα

1ον παιζει το παιχνιδι που πρεπει κ το γουσταρει κιολας...

2ον ΝΤΡΙΦΤΑΡΕΙ...

αυτα ειναι ομως,θα'χει ο hayden κ δεν θα'χει ο max..
    γεια μας
    teenage angst has paid off well, now I'm bored 'n' old

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
    Διαφωνώ για το αν είναι πρωτοκλασσάτος ο Roberts. Ακόμη και πριν πάρει πρωτάθλημα, δεν είχε κάνει τίποτα σπουδαίο. Το 2000 κέρδισε έλλειψη σοβαρού ανταγωνισμού και ατυχιών των υπολοίπων.
    Τώρα για το αν πρέπει να ρισκάρει κάποιος επειδή πήρε το πρωτάθλημα...... δλδ απέδειξε σε όλο τον κόσμο την αξία τους και δεν χρειάζεται να κάνει κάτι άλλο.
    Ο doctor δηλαδή, θα πρέπει να είναι τρελλός, που άφησε την δόξα και τα γκάζια της Honda, για να ξεκινήσει σε μια σαφώς υποδεέστερη ομάδα.

Παρεξηγησις....

Ο Roberts δεν είναι τοπ, αλλά δεν είναι και low budget όπως πιστευουν όλοι.
    Το KR το στήσανε φέτος με μοτερ RCV περσινό και Michelin και είδες πως πάει. Οταν είχε 30 ιππους κάτω δεν είχε νόημα να ρισκάρει.
    Δεν έχει βέβαια και το προφίλ του Rossi που μπορεί να πάει και στην kawasaki (που λεει ο λόγος :rotflmao: ) και να πάρει πρωτάθλημα.

Τώρα ας το σκεφτούμε αλλιώς.

Αν αύριο εξαφανίζονταν ΟΛΑ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ βοηθήματα από τα MotoGP, ποιοι θα μπορούσαν να οδηγήσουν τα μηχανάκια?

Rossi
    Capirossi
    Gibernau
    Roberts
    Checa
    και μερικοί άλλοι...

Πάντως Pedrosa, Stoner, De Puniet κλπ 250άρηδες και WSBK δεν θα έκανα ούτε γύρο πριν πέσουν.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Stoner
    Κάτι μου λέει ότι ο πιτσιρικάς εχει καλά γονίδια..... Νομίζω ότι είναι γεννημένος πρωταθλητής...
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Σελίδα 3 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΑ
    από LIBYKOS στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 68
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2015, 14:15
  2. αντε να το πεις το όνομα...
    από Gi_4ce στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 10/10/2010, 17:37
  3. ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ
    από ΜΠΙΦΑΣ στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ