Εχτές με ένα ER-6n Kawasaki δανεικό είμουν στη ποσειδόνος μέσα στη κίνηση. Πήγαινα με 30-35 χλμ ανάμεσα απο τα αμάξια για να προλάβω να αντιδράσω σε κανένα περίεργο κλείσιμο. Απο πίσω μου ένα ΧΤ επι 10 λεπτά να μου κορνάρει και να με πιέζει να τρέξω ή να κάνω επικύνδυνο ελιγμό για να περάσει. Εν τέλη να ακούω απο πίσω μου: "Άντε ρε φίλε κάνε στην άκρη" που στο τέλος κατέληξε: "κοίτα το γελοίο τον άσχετο". Εγώ είχα αρχίσει να φορτώνώ που γενικά είμαι πολύ ήρεμος άνθρωπος αλλά δέν μίλαγα ούτε έδινα καθόλου σημασία. Απο την άλλη παραξενέυτηκα γιατί απο τόσες διόδους που υπήρχαν δέν έφευγε παρα ήταν κολλητά απο πίσω μου. Εν τέλη άρχισα να πιέζομαι και να τρέχω με 60-70 χλμ και αυτός απο πίσω ακόμα να πιέζει. Εγώ εκνευριστικά ψύχραιμος, λέω πού θα πάει, θα περάσει.
Και τελικά:
Ένα αυτοκίνητο πάει να αλλάξει λωρίδα, πέφτω επι τόπου στα φρένα και χτυπάω λιγάκι τον μπροστινό τροχό χωρίς να πέσω ή καμιά ζημιά. Κατεβαίνω κάτω, τον κλωτσάω και πέφτει κάτω μαζί με τη μηχανή του (μές τη κίνηση όλα αυτά) και τον αρχίζω στις χριστοπαναγίες και στις κλοτσιές απο τα νέυρα μου. Βέβαια ρε φιλαράκο με το υφάκι που έχεις και την συμπεριφορά αυτή δέν άντεξα άλλο, να μας σκοτώσεις θέλεις δλδ? Απλά σου ζητάω συγνώμη γιατί δέν είχα σκοπό να σε χτυπήσω αλλα ήταν τα νεύρα της στιγμής που δέν τα κράτησα. Εσυ τη ζωή σου δέν τη σέβεσαι; Και άν όχι να σεβαστείς των άλλων. Και πάλι συγνώμη που σε χτύπησα. Ειλικρινά...![]()