Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 56

Θέμα: ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ????

Τελικά όλα είναι ένα κλικ Το avatar του/της LINA
    καλυτερα να τους μαθουμε οσα γνωριζουμε εμεις οι ιδιοι σαν γονεις παρα να δειξουμε αδιαφορια μπας και δεν καβαλησουνε ποτε !! κατι το οποιο δεν υπαρχει περιπτωση ποτε στη ζωη τους να μη συμβει και να κινδυνευουν απο αγνοια μιας και καπου καπως καποτε θα βρεθουν εστω και ως συνοδηγοι στις 2 ροδες ας φορανε τουλαχιστον το κρανος !

Οποτε ειδικα για τις κορες που ως συνηθως ειναι συνοδηγοι στους καγκουρες τους 15 χρονους με τις sebring (σου σπανε το τυμπανο τουλαχιστον) και ως συνηθως χωρις κρανος και στη μια ροδα ..... καλυτερα να χει το δικο της και να τριβουν τα ματια τους οι καγκουρες παρα να την παρουν στο λαιμο τους και να την αδειασουν πουθενα

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    Ετσι οπως τα λες ! Καλυτερα με δικο τους μηχανημα και με παιδεια αναλογη !

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    pantos o mpampas mias proin, prin polaaaaaaaaaaaa xronia tin estile 3 fores na parakolouthisi tin litourgia tis kiriakis (ke tin perimene apenanti sto kafe giati aristeros gar then empene se eklisies) meta tin pige, san kalos giatros pou itan, 3 episkepsis sta endotera tou kat, ke meta pige ke tis pire to mixanaki pou dialekse aftos. (Poso mou exi lipsi ekino to ER)

Prosopiki mou apopsi ine na ton xoso apo mikro sta xomata, ke pote ston dromo. Otan apofasisi monos tou san enilikas oti theli ke mpori, as to kani. Min geliomaste. Me tosa pou blepoume ke akoume kathimerina, ti simboules na dosis se ena pedi me tis ormones tou sto kokino. Sigoura tou les ti na prosexi, sigoura tou ipografis na bgali diploma otan mpori (o pateras mou to apofasise meta apo 1-2 dikastiria) ke, prosopika toulaxiston, teliono eki.

Ke otan o liomas erthi ke sto stili adiabasto, meta ti kanis??????? (afou ksekiliasis ton lioma enoite) Brizis mipos ton eafto sou pou tou pires mixanaki, i to theoris thelima theou?

Epitrepste mou na exo tin apopsi, oti stin xora pou zoume ine psilosimptomatiko oti kathomaste oli emis ke kanoume tetiou idous theoritikes sizitisis. Oli exoume xasi kapion apo mixani, ite sigeni ite filo. Prosopika then nomizo oti tha antexa na exana ton tsoglano........

PS ton katafera ke kaname ena giro tis pilotis me to Guzzi YEAHHHHHHHHH

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Ο Sniper και ο Oldman με καλύψανε (κι' ας μην είμαι μπαμπάς ακόμη) .

Τα παιδιά είναι έξυπνα και καταλαβαίνουν οσο μικρά κι' αν είναι - ξέρω απο τα ξαδέλφια μου -. Χρειάζονται καθοδήγηση σε ολα τα στάδια της ζωής τους.

Ενα απλό "ΜΗ" "ΟΧΙ" ή "ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ..." οταν το παιδί ρωτάει/κάνει κάτι μόνο αντίδραση και επικίνδυνη περιέργεια θα φέρει.

Δώσε του μια ειλικρινή απάντηση και ενα πρακτικό παράδειγμα και θα σε ακούσει, θα καταλάβει. Τότε θα έχεις κερδίσει το παιδί σου!

Δεν αρκεί να κάνεις το παιδί.
    Πρέπει και να το μεγαλώσεις...
    Να είστε σωστοί με τα παιδιά σας και ολα θα έρθουν στην ώρα τους.
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Leipsippos
    Οσο μεγαλωνω και ερχεται η στιγμη που σκεφτομαι οτι θα εχω παιδια και βλεπω φιλους να εχουν παιδια και τι κοπο κανουν να τα μεγαλωσουν και φιλους στην ηλικια μου (και πιο μεγαλους που εχασα δύο απο μηχανη μεσα στο χειμωνα) και ερχεται η ρημαδα η ωρα και καποιος βλακας (που αναθεμα την ωρα που γεννιοταν) παιρνει την ζωη απο το παιδι και απο τον γονιο μαζι, που του πηρε 20 χρονια να το κανει ανθρωπο το κ*λόπαιδο και το χανει σε μια στιγμη, αναρωτιέμαι αν αξιζει τον κοπο. Αν αξιζει πρωτα απο ολα ολο αυτο το κακο και η τρομαρα του πατερα μου που ειμαι σιγουρος οτι καθε φορα που καβαλαω την μηχανη θα τρεμει το φυλλοκαρδι του. Δεν ξερω αν θα αφησω τα παιδια μου να καβαλησουν μηχανη, εξαρταται απο πολλους παραγοντες, σε 30 χροναι ποιος ξερει να μου πει; Το μονο σιγουρο ειναι οτι εχω αρχισει να το σκεφτομαι σοβαρα αν αξιζει το κοπο να ειμαι καβαλα και τι λουκι εχουν να τραβηξουν αυτοι που θα μεινουν πισω (και καλα να φυγω μια και εξω, αμα μεινω παραλυτος Κατι τετοια σκεφτομαι και το παραταω σιγα σιγα το σπορ.

Τελικά όλα είναι ένα κλικ Το avatar του/της LINA
    Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr

Ke otan o liomas erthi ke sto stili adiabasto, meta ti kanis??????? (afou ksekiliasis ton lioma enoite) Brizis mipos ton eafto sou pou tou pires mixanaki, i to theoris thelima theou?
    AN !!! breis ton lioma poy esteile to paidi soy den kaneis tipota giati an kaneis pas esy fylaki kai oxi aytos !!! gia na min xreiastei na briseis ton eayto soy poy toy pires mixanaki ton afineis na doylepsei na mazepsei lefta kai na agorasei mono tou opos akribos ekana ego (oi goneis moy den ebalan dekara gia to diko mou) opote ekei glitoneis tis tipseis. Oso gia to thelima theou pou anafereis pistepse me den yparxei kanenas theos pou na symetexei sto atyxima i oxi..... kai milao ek piras !!!

P.S. sorry gia ta greeklish alla kolise kai den allazei se ellinika

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    An prosekses ke ego gia enilika egrapsa, opote ta xrhmata dika tou tha ine.
    Episis den nomizo oti i siniditi apofasi enos enilika na agorasi mixani tha apalase emena pou to fitepsa to mamouni apo tipsis i efthines. An to epektinoume se alous ethismous nomizo oti tha simfonisis mazi mou.

Oso gia to ti tha kano ston lioma, o kathenas exi tous kodikes tou, ke tin prosopiki estisi dikeosinis. I dikia mou ine afti tou ksenerotou, ke gia polous fobitsiari xesti ke den ksero ke ego ti allo. Alla mexri tou simiou pou trabas tin grammi. Ke o kathe anegefalos pou skotoni aberta kosmo den nomizo oti sinetizete apo ton tropo litourgias tis ellinikis dikeosinis.

(exo prosopiko paradigma anthropou me xarti apo dromokaitio oti prepi na kapnizi gara (dsen thimame gia pio logo) pou exi katharisi 2-3 pezous ke ta dikastiria ton bgazoun ekso)

PS Den tha mou parete leksi gia to pos bgazzis tetio xarti

Εγω παιδες στα 29 μου,ακομα προχτες εξηγουσα στο πατερα μου κατι περιεργα που συνεβεναν στο γκαραζ στα 16 μου,δηλ πως στραβωσε η γκαραζοπορτα του λεω ξερεις?
    Απο τον αερα μου λειι
    -οχι εγω τη στραβωσα με τη vespa του λεω(που ειχε σε ακινησια πολλα χρονια ο πατερας μου)και αλλα τετοια.
    Μου λειι οτι αυτα ειναι βιωματα σου και θα τα εχεις για τα παιδια σου αφου δεν γινετε η αλεπου 100 και τα αλεπουδακια 102.
    Μετα απο τη βεσπα και τις 2 μηχανες που πηρα τις πηρα με δικα μου λεφτα πραγμα που με εκανε να τις σεβαστω ως προς την χρηση τους!
    Με λιγα λογια δεν του αρεσαν οι μηχανες και δεν μου το μετεδωσε και το αλλο τις πηρα με δικα μου λεφτα και με εκανε να τις σεβαστω αλλα και να μην εχει τυψεις ο ιδιος στο μελλον αν παθω κατι(θεος φυλαξει)πραγμα που ολοι οι γονεις πιστευω τρεμουν τα φιλοκαρδια τους.
    Αυτα
    Μην υπογραφετε εκει μπορει να χαθει....εδω υπογραψτε στο μπλουζακι μου...θα κανετε φρρρρρρρ να σας ακουσω..φανταστικε τροχονομε.....

: no more dreams : Το avatar του/της 888
    ki ama to prolavoume...
    age 15+

me 748R stis SeRReS

egw sta 15 mou kavalaga ena motobecan!! me ta petalia.....
    minimotos.gr

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
    Ο Sniper και ο Oldman με καλύψανε (κι' ας μην είμαι μπαμπάς ακόμη) .

Δώσε του μια ειλικρινή απάντηση και ενα πρακτικό παράδειγμα και θα σε ακούσει, θα καταλάβει. Τότε θα έχεις κερδίσει το παιδί σου!

Δεν αρκεί να κάνεις το παιδί.
    Πρέπει και να το μεγαλώσεις...
    Να είστε σωστοί με τα παιδιά σας και ολα θα έρθουν στην ώρα τους.
    Eτσι ακριβως! +1
    Με καλυψες, ας τα δωσουμε την σωστη
    παιδεια να γινουν λιγο καλυτερα απο εμας.

: no more dreams : Το avatar του/της 888
    δυστηχώς ΔΕΝ αρκει η παιδεία που του δίνεις....

Ένας ΠΟΛΥ σημαντκός παράγωντας είναι οι παρέες, και η "παιδεία" που επικρατεί στους χώρους που γυρνάει... σχολείο-παρέες-βόλτες ... κλπ

Και αυτό βέβαια πάντα σε συνάρτηση με τον χαρακτήρα του παιδιού, τα ΔΙΚΑ του χαρακτηριστικά κι όχι τα επίκτητα. Ανάλογα μ' αυτόν, οι εξωγενείς επιρροές μπορούν απο το να αλιώσουν-παραμορφώσουν έως το να αμφισβητούνται τα στοιχεία που έχει πάρει από την οικογένειά του.

Σταθμός η εφηβεία όπου όλα αλλάζουν, ΟΛΑ τιθονται επί αμφισβήτιση!

(...άντε να δουμε τι άλλο μας περιμένει )
    minimotos.gr

Μέλος απο...τότε... Το avatar του/της powerphot

Re: ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ????

Υπάρχει κι η άλλη πλευρά!
    Όταν ένα παιδί γενιέται "επάνω σε 2 ρόδες,
    μεγαλώνει επάνω σε 2 ρόδες,
    παίζει επάνω σε 2 ρόδες,
    ανεβαίνει επάνω σε 2 ρόδες που είναι παρκαρισμένες στην πιλωτή,
    σπάει τους καθρέφτες και τα φλασάκια μαζί με τα άλλα "διαολάκια" της γειτονιάς,
    και γενικά μεγαλώνει βλέπωντας τις 2 ρόδες να πηγαινοέρχονται στο σπίτι, τότε......
    ......υπάρχει κι η άλλη όψη.
    ΤΩΡΑ είναι μανιακός με....τα αυτοκίνητα!
    Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    να πω κατι?

ΡΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ????????

!!!!!!!!!!!!!!!!

δε το περιμενα

ρε .......ΦΟΒΕΡΟ Ε?

ο πατερας μου οδηγει μηχανη πριν εγω εμφανιστω στο μυαλο του σαν ιδεα

και η μητερα μου μηχανακι

τα πιο παλλια μηχανακια που θυμαμε ηταν ενα CM400 kai ena τσαλακι της μητερας μου

θυμαμε με εβαζε ο πατερας μου πανω στη μηχανη μπροστα και kρατιομουν απο το τιμονι

οτι κραζουμε εμεις σημερα για τα παιδια (αναμνησεις ομως που ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΧΩ σωστες η λαθος)

μια μερα πεταχτηκε ενα αμαξι και εγω ημουν δεν ημουν 7 χρονων
    (ειναι το μοναδικο που θυμαμε απο τοσο μικρη ) και τρομαξα και οπως κραταγα το τιμονι το μετακινισα δεξια

ακομα θυμαμαι πως μου φωναξε ο πατερας μου

αχαχαχα δε θα το ξεχασω ποτε....

οταν δε πηρε την drag star πριν 10 χρονια και γυαλιζε και ερχωταν να με παρει απο το σχολειο καμαρωνα σαν παγωνι το λεω και ολα τα παιδια με κοιταγαν καλα καλα lol:

τες πα το θεμα ειναι οτι αναιβενω σε μηχανες απο πολυ μικρη λογω των γονιων μου...κια φυσικα δεν αργησα να ζητησω μηχανακι

η απαντηση ηταν καταπελτης

θες μηχανακι?πολυ ωραια τελειωσε το σχολειο δουλεψε και παρε μονη σου................

.....................................

ετσι και εγινε.....και επειδη σπουδαζα και δουλευα για εξευτιλιστικα ποσα πηρα το πρωτο μου μηχανακι στα 22...ενα typhoon 125 δεκαετιας χρεπι με 500 ευρο....ακομα το εχω...το λατρευω.....ειναι δικο μου

και μετα πηρα το freewind παλι μονη και μετα το Ζ και γενικα οι γονεις μου δε μου λενε τιποτα αλλα δεν βοηθανε και σε τιποτα

καλα μην ειμαι και υπερβολικη το ταιφουν το εχει φτιαξει ο πατερας μου ουκ ολιγες φορες

το θεμα ειναι οτι και ο αδελφος μου ξυπνησε μια μερα και ειπε θελω μηχανακι

και πηρε την ιδια απαντηση και πηγε και αγορασε με 200 ευρο ενα glx 50ri ΧΡΕΠΙ και πηγαν και του πηραν ενα σκουτερ..... αδικια ε?ισως....ισως παλι να επρεπε να το κανουν ετσι γιατι εγω δεν εξυνα γονατο στην πειραικη....ειναι πιο επιφοβος...

εγω τι θα κανω?

οτι καναν και σε μενα οι γονεις μου αν ειναι συμφωνει ο αντρας μου παντα δεν θα ειναι μονο δικα μου τα παιδια (αν θελει ο Θεος να αποκτησω καποτε)

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Το είπαν και κάποια παιδιά πιο πάνω.

Μεταλαμπαδέψτε στα παιδιά σας τη σωστή κυκλοφοριακή αγωγή. Είτε ώς πεζοί, είτε ώς οδηγοί ποδηλάτων, μηχανών, αυτοκινήτων. Κι ας γίνει πιλότος αεροπλάνου που λέει ο λόγος.

Αυτό έχει σημασία και όταν αποκτήσω παιδιά αυτό θα κάνω.

Αν θα καβαλήσει ή όχι, από μόνο του ή όχι, αν θα έχει ατύχημα (μακριά από όλους μας) ή όχι είναι αδιάφορα διότι η ζωή είναι απρόβλεπτη καλώς ή κακώς.

Το θέμα είναι να ξέρει να σέβεται κανόνες και αρχές ζωτικής σημασίας για το ίδιο και τους άλλους. Κι αυτό το μαθαίνει κάθε παιδί στο σπίτι του από τους γονείς του.

Ακόμη θυμάμαι όταν πολύ μικρός (πρίν ακόμη πάω νηπιαγωγείο, ναί, τόσο μικρός) ο πατέρας μου για να περάσουμε το δρόμο πεζοί μου έλεγε, "κοίτα πάντα και δεξιά και αριστερά να δείς αν έρχεται κανείς και αν δεν έρχεται περνάς." Και δεν είχα κανένα πρόβλημα να πάω μόνος μου στο νηπιαγωγείο με τα πόδια μόνος μου σε αστικό περιβάλλον με ελαφριά είναι η αλήθεια κίνηση στους δρόμους. Οπότε και σήμερα στις σύγχρονες αστικές ζούγκλες αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία η σωστή κατεύθυνση των γονιών και μάλιστα εσείς που είστε και μοτοσικλετιστές με προφανή και αρκετή εμπειρία επί του θέματος.

Αρκεί να σας πω πως η μάνα μου, ακόμη και τώρα που στα 28μου αγόρασα μηχανή, μου έλεγε τα δικά της. Όταν όμως με είδε με φούλ εξοπλισμό, δερμάτινα και τα ρέστα, απλά έκανε τουμπεκί. Σοκαρίστικε με την εικόνα της στολής και την προστασία που προσφέρει, για τα δικά της μάτια της μάνας που δεν ξέρει και μόνον ακούει διάφορα. Τις προάλες δε σε test ride που είχα πάρει, έριξε αγιασμό........στο μοτόρι τέσπα, εγώ μια χαρά το καβάλησα και το παρέδοσα, μακάρι και οι επόμενοι να μην πάθουν το παραμικρό.

Να είστε καλά με υγεία.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Με σταματησαν τα παιδια της ομαδας...
    από Runner Ducati στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 04/08/2005, 21:28
  2. Πως γίνονται τα παιδιά! ?
    από pissaman στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2005, 09:20
  3. Απο Που ΕρΧονται Τα Παιδια?
    από melsaltas στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 10/02/2005, 12:03
  4. Τα παιδια παιζει!