Ξυπνα wormουλακι ...Αρχικά δημιουργήθηκε από nikik
:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:
Καλημέρα!!!
:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:
Ειναι στρωμενο το τραπεζι για το μεσημεριανο!
:rotflmao:
![]()
Μηχανή θέλω Χρήστε.... Οχι Π@@τάνα :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Δε σου λεω πετα το για να μη χασεις και τα 300 Ευρω που κανει ...
Δωστω για ανταλλακτικα λοιπον (μπορει να βγαλεις και κατι παραπανω αν το πουλας κομματι - κομματι), και παρε ρε μια μηχανη που να πηγαινει παντου, και να κανει τα ΠΑΝΤΑ!
![]()
![]()
![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Ααααασχετο!
Ειπα για τραπεζι και το θυμηθηκα.
Ρε 'σεις ...
Τι τρωει αυτο το παιδι ο Περικλης!![]()
![]()
Τρομαξα μιλαμε!![]()
Να 'σαι καλα μαναριμ' και να ψηλωνεις κι αλλο!
![]()
![]()
![]()
Δεν τρώει πολύ ρε..... απλά λόγω ύψους μέχρι να πάει στον εγκέφαλο η πληροφορία από το στομάχι ότι γέμισε περνάει χρόνος (lag πιο επιστημονικά) και συνεπώς συνεχίζει και τρώει...![]()
Αχ! Ωραία. Και έχω μια πείνα!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Ξυπνα wormουλακι ...
Ειναι στρωμενο το τραπεζι για το μεσημεριανο!
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Δεν τρώει πολύ ρε..... απλά λόγω ύψους μέχρι να πάει στον εγκέφαλο η πληροφορία από το στομάχι ότι γέμισε περνάει χρόνος (lag πιο επιστημονικά) και συνεπώς συνεχίζει και τρώει...![]()
![]()
Να του φτιαξουμε μια database με τις καταλληλες ποσοτητες, να ξερει που να σταματαει!:rotflmao:
![]()
KALHMERA PERA os PERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Έκλαιγα επειδή δεν είχα παπούτσια,
ώσπου είδα κάποιον που δεν είχε πόδια.
Ο cityfly να δεις τι κάνει... που έλεγα να σας πω να πηγαίνουμε λίγο πιο σιγά για να μας προλαβαίνει και ήταν πρώτος στο κάθε φανάρι.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Καλημέρα....... :ZZZ:
Μετά από ένα εξοντωτικό trail ride χθες το βράδυ....... το cbr κάνει πράγματα που δεν φανταζόμουν......... ΕΝΑΝ ΚΑΦΕ γρήγορα :ZZZ:
![]()
![]()
Θάνος..
Πιο φανάρι ρε συ Θάνο;
Εγώ μιλάω για την επιστροφή, που ο προαναφερόμενος με το Μπλε-Ρουά μηχανάκι με πήγε από κατι βουνά που δεν ήξερα ότι υπάρχουν στο λεκανοπέδιο, με τσιμέντο κάτω και κάτι ανηφορικές αλλά και κατηφορικές κλίσεις και στροφές που νόμισες ότι είσουν σε αερομαχία με τούρκικα μαχητικά......... (στο hud είδα 3,1g)
Και έλεγα και γω.... καλά ρε γμτ... το δικό μου είναι γρήγορο.... αλλά αυτή η Μπλέ-Ρουά Γκραν κάσα την πάει σφαίρα ο π@@στης..... Μετά μου το σκάει το παραμύθι : Ααααα εδώ έρχομαι κάθε μέρα-μένουν οι δικοί μου.....![]()
Πιο φανάρι ρε συ Θάνο;
Εγώ μιλάω για την επιστροφή, που ο προαναφερόμενος με το Μπλε-Ρουά μηχανάκι με πήγε από κατι βουνά που δεν ήξερα ότι υπάρχουν στο λεκανοπέδιο, με τσιμέντο κάτω και κάτι ανηφορικές αλλά και κατηφορικές κλίσεις και στροφές που νόμισες ότι είσουν σε αερομαχία με τούρκικα μαχητικά......... (στο hud είδα 3,1g)
Και έλεγα και γω.... καλά ρε γμτ... το δικό μου είναι γρήγορο.... αλλά αυτή η Μπλέ-Ρουά Γκραν κάσα την πάει σφαίρα ο π@@στης..... Μετά μου το σκάει το παραμύθι : Ααααα εδώ έρχομαι κάθε μέρα-μένουν οι δικοί μου.....![]()
:rotflmao: Θα σου δώσω δυο-τρεις συμβουλές να τις έχεις πάντα μαζί σου όταν ακολουθείς το Χρήστο...
Αν δεις αρκούδα, ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ!
Να χαμηλώσεις το βλέμμα αμέσως!
Αν δεις ότι δεν πιάνει αυτό πέσε μπρούμυτα.
Το πολύ πολύ να σε σκουντήσει με το πόδι μια δυο φορές και θα φύγει.
Θάνος..
Πιο φανάρι ρε συ Θάνο;
Και έλεγα και γω.... καλά ρε γμτ... το δικό μου είναι γρήγορο.... αλλά αυτή η Μπλέ-Ρουά Γκραν κάσα την πάει σφαίρα ο π@@στης.....
![]()
Ετσι, ετσι ...
Για να μην εχει καμμια δικαιολογια ο βρωμιαρης!
"Ξερεις βοβηθηκα οτι θα με καθυστερησεις" ελεγε ...
"Ξερεις εκει που πηγα ηταν βουνο" ελεγε ...
"Ξερεις βγηκα και σε χωμα" ελεγε ...
Αλλα τι περιμενεις απο ανθρωπο που εχει μηχανη με καλτσον ...
![]()