Αρχικά δημιουργήθηκε από tsiros_temp
conkark, κάτι πήγε στραβά, ή ιδέα μου είναι;
Τί εννοείς;
Αρχικά δημιουργήθηκε από tsiros_temp
conkark, κάτι πήγε στραβά, ή ιδέα μου είναι;
Τί εννοείς;
Μικρούς μας μαθαίναν παραμύθια αντί να μας μαθαίνουν πάλη.
Πριν, τα 2 μακροσκελή ποστ σου, θα ορκιζόμουν ότι είναι ίδια... και όχι μόνο αυτό, αλλά το 2ο ήταν σε θέση που θα έπρεπε να είναι ένα δικό μου... Τώρα που το ξανακοιτάω, τα ποστ όλα είναι εκεί που πρέπει και όπως πρέπει.Αρχικά δημιουργήθηκε από conkark
Τί εννοείς;
Μάλλον πρέπει να πάω για ύπνο...
εγω εχω ενα πω για τον Πανουση.Σαν πακετο ειναι καλος και γελαμε μιας και μας αφυπνιζει πολυ εξυπνα.Σαν μουσικος ομως δεν εχει προσφερει τιποτα στον χωρο.μονο τσικνοτραγουδακια.
http://www.edu.uoc.gr/~math2172/panousis/ ΑΥΤΟ αν θελετε να διαβασετε κατι παραπανω.
οσο για το φιλο που μας εγραψε περι κομματων και τα λοιπα θα σου πω οτι παιζω μπασσο αλλα επειδη πεινασα μετα απο 5 χρονια προσπαθειας θα δουλεψω κανα 20 χρονια και μετα θα το παιξω Τζιμακος γιατι αν δεν εχεις χρημα ειναι πολυ suzana η ζωη.
οσο για τις συνεντευξεις και τα φραγκα που παιρνει εχω να σου πω οτι οι τρυπες ουδεποτε δωσανε συνεντευξη στην TV και ειδικα σε ασχετο(η σταη καποια στιγμη στον τζιμη:τελικα εχεις καλη φωνη)επισης οπου παιζουν τα λεφτα ειναι πολυ λιγοτερα και οποτε τους καυλωνε παιζανε και τσαμπα.
οσο για τον Γονιδη και τους υπολοιπους θα πω οτι η μουσικη δεν ειναι μονο ροκ καθε ειδος χρειαζεται και καθε ειδος παιρνει πραγματα απο το αλλο.
"Ή δεν βλέπεις τις εθελούσιες εξόδους που ήδη η δεξιά εγκαινίασε; Την ακρίβεια, την ανεργία, τα ψέμματα, το ότι οι νέες γενιές δεν βλέπουν μέλλον, τα λόγια, την έλλειψη ζήτησης εξειδικευμένης επιστημονικής εργασίας, τα δημόσια λαδώματα, τις πολιτικές λαμογιές, τις κλοπές του χρηματιστήριου, την πορνεία, τους λαθρομετανάστες παντού γύρω μας με το εισαγόμενο έγκλημα, τους πενιχρούς μισθούς, την αδικία, την αναξιοκρατία,τους πένητες, τους επαίτες, τους αστέγους, τη σκυλονεολαία που τους δίνουν τον Γονίδη ως πρότυπο, τα κοριτσάκια που τα κάνουν λεσβίες, τα αγόρια που τα ωθούν στην "αδελφοσύνη", τους παντρεμένους που ζητάνε ομαδικό σεξ, τις ύβρεις στα ιδανικά του Χριστού, "
ολα αυτα ρε φιλε η δεξια τα εκανε και μαλιστα σε δυο χρονια.
για συμαζεψου λιγο γιατι μπερδευεις την πουτσ@ με την βουρτσα.
Αν γουσταρεις παντως τον κουμουνισμο υπαρχουν χωρες που μπορεις να μεινεις να δεις και την προοδο που φερνει η αριστερα στον λαο της.
ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.............
Άνοίξαμε φίλοι......πού τάχει όλα καί συμφέρει......!!!!!
Τό πρόβλημα δέν είναι γιά μένα προσωπικά άν θά άνοίξω τό στόμα
μου φίλε conkark....
Tό έχω άνοίξει πρίν 30 χρόνια......σέ πολύ πιό δύσκολους καιρούς
Είμαι γνωστός ...ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΦΟΒΗΘΩ ΤΙΠΟΤΕ....
καί...ΑΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΙΑ.....!!!!!!!!!!
Ή πρώτη μου κρυάδα ήταν στά δέκα μου χρόνια όταν ό πατέρας μου προσπαθούσε νά μού έξηγήσει ...ΓΙΑΤΙ....δέν θά πάρω
τό βιβλιάριο τής ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ....μέ τά δύο χιλιάρικα όταν κέρδισα
στήν έκθεση γιά τήν άποταμίευση στήν τετάρτη δημοτικού......64-65........ΩΡΑΙΕΣ......ΜΕΡΕΣ....!!
Μούδωσαν βέβαια έναν σκέτο μεταλλικό κουμπαρά τού ταχυδρομικού ταμιευτηρίου......!!!!!!!
Μήν κρίνεις .....λοιπόν....τό πόσο δημόσιος ύπάλληλος είμαι....
ΝΑΙ.....έχεις δίκαιο...τώρα πιά είμαι ...ΑΧΡΗΣΤΟΣ.....άλλά τό τί δίνω
στό παιδί μου.......ΑΣΤΟ ΦΙΛΕ.....!!
Δέν νομίζω όμως ότι θά έπρεπε νά φέρουμε τήν κουβέντα στό τί
είμαι ή τί δέν είμαι....ΕΓΩ....,έπειδή έκανα τίς παρατηρήσεις μου καί
είχα τίς διαφωνίες μου στό κείμενο σου...
Όπως βλέπεις δέν έγραψα τό τί είσαι ΕΣΥ...ή τό τί θά μπορούσες νά ΕΙΣΑΙ......!!!!!!!!
Καί τά έγραψα αύτά γιά νά μήν τό ξαναγυρίσουμε σέ προσωπικό
έπίπεδο,είναι ...ΛΑΘΟΣ...
ΤΩΡΑ.....αύτό μέ τό τσιγάρο όποιος τό κατάλαβε ή όποιος...
ΗΘΕΛΕ.....νά τό καταλάβει έχει καλώς...
Τό ποτήρι είναι καί μισογεμάτο.....καί μισοάδειο...!!
Όσο γιά τίς έπαναστάσεις τών συνδικαλιστών καί τά παιχνιδάκια
τών κομμάτων τά έφαγα στή μάπα πιά....
Πολύ μού άρέσει πλέον νά κάθομαι έτσι στή γωνία καπελλωμένος καί νά ..........
περιμένω τό τέλος..!!!!!!!!
Βαρέθηκα νά ΚΛΑΝΕΙ.....ή Μόσχα πού δέν ύπάρχει πιά καί νά
ΜΥΡΙΖΩ....έγώ...!!!!!!!!!
Δέν είναι όλα άπό άριστερά καλά καμωμένα....
Σιχάθηκα τό δεκάλογο τού καλού άριστερού....
ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ.....γίνονται πλέον στό όνομα τού..ΧΡΗΜΑΤΟΣ....
καί όχι τού ΧΡΩΜΑΤΟΣ.....!!!!!!!!!!!!
Μέ πήγες πολύ πίσω ρέ φίλε....
Συγχώρα με γιά τό ύφος τής γραφής.....
Ήταν τό προσωπικό γιαυτό άπάντησα ....άλλιώς είναι ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥ
ΜΕΓΑΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ.........ή κουβέντα..
Χρόνια τώρα...
Μήν παραμυθιάζεσαι όλοι οί παλιοί έχουμε φάκελλο...
Μπορεί νά τούς έκαψε ό Άντρέας
ΑΛΛΑ......είχαν βγεί τά κομπιούτερ
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΛΕΦΤΕΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ
ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ....Άπ'ότι θυμάμαι ούτε ό Κολοκοτρώνης ήτανε..!!
Αύτό δέν μπορεί νά μού τό κόψει κανείς...
Τό σώμα μπορεί νά βαρέθηκε...
άλλά τό πνεύμα ζεί....
Καί όπως θυμάσαι καί άπό τόν Όργουελ τό πνεύμα είναι τό
πρόβλημα τής έξουσίας...
Άν μού έπιτρέπεις μιά συμβουλή μέ αύτό τό ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ...πού γράφεις...άποψη μου...μάλλον ΦΟΒΙΖΕΙΣ...τούς νέους παρά
τούς βγάζεις άπό τό λήθαργο...
Αύτή ή γλώσσα είναι πολύ ξερή ...μού θυμίζει τότε πρίν άπό χρόνια
στή Βουλγαρία πού πήγα νά βγάλω φωτογραφία μπροστά στόν τάφο τού Δημητρόφ ...καί ήρθε ό φαντάρος καί μού άρπαξε τή
μηχανή άπό τά χέρια....ΝΟ..ΝΟ...μού είπε..!!!!!
Ή τό άλλο όταν ρώτησα γιατί δέν έχετε αύτοκίνητα έδώ ρέ παιδιά...???
Ά....άφού έχουμε λεωφορεία....καί άμα θές άμάξι δηλαδή ή μηχανάκι τί κάνεις....??
Γράφεσαι στή λίστα καί περιμένεις 5 χρόνια γιά νά πάρεις Βάρτμπουργκ....έκτός άμα είσαι στό κόμμα μέλος,τότε μπορεί σέ
2-3...!!!
Όσο γιά τίς έπαναστάσεις ό καιρός τους έχει περάσει.....
ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ........!!!!!!!
Μέ δυό παπαδοπαίδια καί τρείς ρουφιάνους....
ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.......ΔΕ........ΓΙΝΕΤΑΙ......!!!!!!
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από MOZART
"Ή δεν βλέπεις τις εθελούσιες εξόδους που ήδη η δεξιά εγκαινίασε; Την ακρίβεια, την ανεργία, τα ψέμματα, το ότι οι νέες γενιές δεν βλέπουν μέλλον, τα λόγια, την έλλειψη ζήτησης εξειδικευμένης επιστημονικής εργασίας, τα δημόσια λαδώματα, τις πολιτικές λαμογιές, τις κλοπές του χρηματιστήριου, την πορνεία, τους λαθρομετανάστες παντού γύρω μας με το εισαγόμενο έγκλημα, τους πενιχρούς μισθούς, την αδικία, την αναξιοκρατία,τους πένητες, τους επαίτες, τους αστέγους, τη σκυλονεολαία που τους δίνουν τον Γονίδη ως πρότυπο, τα κοριτσάκια που τα κάνουν λεσβίες, τα αγόρια που τα ωθούν στην "αδελφοσύνη", τους παντρεμένους που ζητάνε ομαδικό σεξ, τις ύβρεις στα ιδανικά του Χριστού, "
ολα αυτα ρε φιλε η δεξια τα εκανε και μαλιστα σε δυο χρονια.
για συμαζεψου λιγο γιατι μπερδευεις την πουτσ@ με την βουρτσα.
Αν γουσταρεις παντως τον κουμουνισμο υπαρχουν χωρες που μπορεις να μεινεις να δεις και την προοδο που φερνει η αριστερα στον λαο της.
ΚΑΤ'ΑΡΧΗΝ ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟ ΥΒΡΑΙΟΛΟΓΙΟ, ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΙΓΕΣΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ; ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΜΗΠΩΣ; Ή ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΠΕΣΩ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ; Ή ΕΙΣΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΠΟΥ ΓΛΥΦΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΞΕΡΟΚΟΜΑΤΟ; ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΦΑ'ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΜΑΠΑ. ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΕΠΕΙΤΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟΎ; ΔΗΛΩΣΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ; ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΑ ΣΕ ΑΙΣΧΡΟ ΒΑΘΜΟ. ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΜΙΛΗΣΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΘΙΚΗ, ΔΙΟΤΙ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΔΙΣ ΕΥΡΩ, ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΑΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΙΔΡΥΜΑ.
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΣΑΣ. ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΑ ΜΟΡΦΩΜΕΝΑ ΣΑΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝ ΕΝ ΧΟΡΩ ΤΟ ΑΕΊΜΝΗΣΤΟ: "ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ-ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ΣΚΙΣΤΟΥΣ ΤΟ...", ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ :a029: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΟΜΩΣ. ΑΚΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΤΗΝ ΣΚΥΛΟΫΠΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ , ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΑΎΡΙΟ ΤΙ ΩΡΑΊΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΊΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΔΕΝ ΘΑΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΝ ΜΟΥΣΙΚΟΣ: ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΠΑΣΣΟ ΣΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ.![]()
ΘΛΙΒΟΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΝΑ ΑΝΗΚΩ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΛΑΜΠ ΜΕ ΣΕΝΑ![]()
Μα καλά, ακόμα δεν έχετε πάρει χαμπάρι ότι είναι στην ιδιοσυγκρασία σας η κόντρα και ότι δεν έχετε διαφορές, αλλά σα μαγνήτες που είναι ομοίως διευθετημένοι, απωθείστε από συνήθειο;
Θα σας έλεγα "ξυπνήστε!" αλλά είναι ξεκάθαρο ότι όλοι μας εδώ μέσα είστε ήδη ξύπνιοι!
ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟ "ΠΆΝΩ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ!
Δεν είναι δυνατόν να αλλάξει κάτι. Αυτό όμως που μπορούν να κάνουν, όσοι μπορούν, είναι να σηκώνουν το κεφάλι και να κοιτάνε προς τα που πηγαίνουν όλοι, καθώς παρασέρνονται από τη μάζα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.............
Άνοίξαμε φίλοι......πού τάχει όλα καί συμφέρει......!!!!!
Τό πρόβλημα δέν είναι γιά μένα προσωπικά άν θά άνοίξω τό στόμα
μου φίλε conkark....
Tό έχω άνοίξει πρίν 30 χρόνια......σέ πολύ πιό δύσκολους καιρούς
Είμαι γνωστός ...ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΦΟΒΗΘΩ ΤΙΠΟΤΕ....
καί...ΑΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΙΑ.....!!!!!!!!!!
Ή πρώτη μου κρυάδα ήταν στά δέκα μου χρόνια όταν ό πατέρας μου προσπαθούσε νά μού έξηγήσει ...ΓΙΑΤΙ....δέν θά πάρω
τό βιβλιάριο τής ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ....μέ τά δύο χιλιάρικα όταν κέρδισα
στήν έκθεση γιά τήν άποταμίευση στήν τετάρτη δημοτικού......64-65........ΩΡΑΙΕΣ......ΜΕΡΕΣ....!!
Μούδωσαν βέβαια έναν σκέτο μεταλλικό κουμπαρά τού ταχυδρομικού ταμιευτηρίου......!!!!!!!
Μήν κρίνεις .....λοιπόν....τό πόσο δημόσιος ύπάλληλος είμαι....
ΝΑΙ.....έχεις δίκαιο...τώρα πιά είμαι ...ΑΧΡΗΣΤΟΣ.....άλλά τό τί δίνω
στό παιδί μου.......ΑΣΤΟ ΦΙΛΕ.....!!
Δέν νομίζω όμως ότι θά έπρεπε νά φέρουμε τήν κουβέντα στό τί
είμαι ή τί δέν είμαι....ΕΓΩ....,έπειδή έκανα τίς παρατηρήσεις μου καί
είχα τίς διαφωνίες μου στό κείμενο σου...
Όπως βλέπεις δέν έγραψα τό τί είσαι ΕΣΥ...ή τό τί θά μπορούσες νά ΕΙΣΑΙ......!!!!!!!!
Καί τά έγραψα αύτά γιά νά μήν τό ξαναγυρίσουμε σέ προσωπικό
έπίπεδο,είναι ...ΛΑΘΟΣ...
ΤΩΡΑ.....αύτό μέ τό τσιγάρο όποιος τό κατάλαβε ή όποιος...
ΗΘΕΛΕ.....νά τό καταλάβει έχει καλώς...
Τό ποτήρι είναι καί μισογεμάτο.....καί μισοάδειο...!!
Όσο γιά τίς έπαναστάσεις τών συνδικαλιστών καί τά παιχνιδάκια
τών κομμάτων τά έφαγα στή μάπα πιά....
Πολύ μού άρέσει πλέον νά κάθομαι έτσι στή γωνία καπελλωμένος καί νά ..........
περιμένω τό τέλος..!!!!!!!!
Βαρέθηκα νά ΚΛΑΝΕΙ.....ή Μόσχα πού δέν ύπάρχει πιά καί νά
ΜΥΡΙΖΩ....έγώ...!!!!!!!!!
Δέν είναι όλα άπό άριστερά καλά καμωμένα....
Σιχάθηκα τό δεκάλογο τού καλού άριστερού....
ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ.....γίνονται πλέον στό όνομα τού..ΧΡΗΜΑΤΟΣ....
καί όχι τού ΧΡΩΜΑΤΟΣ.....!!!!!!!!!!!!
Μέ πήγες πολύ πίσω ρέ φίλε....
Συγχώρα με γιά τό ύφος τής γραφής.....
Ήταν τό προσωπικό γιαυτό άπάντησα ....άλλιώς είναι ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥ
ΜΕΓΑΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ.........ή κουβέντα..
Χρόνια τώρα...
Μήν παραμυθιάζεσαι όλοι οί παλιοί έχουμε φάκελλο...
Μπορεί νά τούς έκαψε ό Άντρέας
ΑΛΛΑ......είχαν βγεί τά κομπιούτερ
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΛΕΦΤΕΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ
ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ....Άπ'ότι θυμάμαι ούτε ό Κολοκοτρώνης ήτανε..!!
Αύτό δέν μπορεί νά μού τό κόψει κανείς...
Τό σώμα μπορεί νά βαρέθηκε...
άλλά τό πνεύμα ζεί....
Καί όπως θυμάσαι καί άπό τόν Όργουελ τό πνεύμα είναι τό
πρόβλημα τής έξουσίας...
Άν μού έπιτρέπεις μιά συμβουλή μέ αύτό τό ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ...πού γράφεις...άποψη μου...μάλλον ΦΟΒΙΖΕΙΣ...τούς νέους παρά
τούς βγάζεις άπό τό λήθαργο...
Αύτή ή γλώσσα είναι πολύ ξερή ...μού θυμίζει τότε πρίν άπό χρόνια
στή Βουλγαρία πού πήγα νά βγάλω φωτογραφία μπροστά στόν τάφο τού Δημητρόφ ...καί ήρθε ό φαντάρος καί μού άρπαξε τή
μηχανή άπό τά χέρια....ΝΟ..ΝΟ...μού είπε..!!!!!
Ή τό άλλο όταν ρώτησα γιατί δέν έχετε αύτοκίνητα έδώ ρέ παιδιά...???
Ά....άφού έχουμε λεωφορεία....καί άμα θές άμάξι δηλαδή ή μηχανάκι τί κάνεις....??
Γράφεσαι στή λίστα καί περιμένεις 5 χρόνια γιά νά πάρεις Βάρτμπουργκ....έκτός άμα είσαι στό κόμμα μέλος,τότε μπορεί σέ
2-3...!!!
Όσο γιά τίς έπαναστάσεις ό καιρός τους έχει περάσει.....
ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ........!!!!!!!
Μέ δυό παπαδοπαίδια καί τρείς ρουφιάνους....
ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.......ΔΕ........ΓΙΝΕΤΑΙ......!!!!!!
![]()
![]()
ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ,
ΑΠ' Ο,ΤΙ ΔΙΑΠΙΣΤΏΝΩ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΕΧΕΙΣ ΠΟΤΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ, ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ. Η ΠΟΡΩΣΗ ΟΜΩΣ, ΒΛΑΠΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΒΑΖΕΙ ΤΗ ΤΣΙΜΠΛΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ. ΤΟ '64 ΚΈΡΔΙΣΕΣ ΕΝΑΝ ΚΟΥΜΠΑΡΆ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΊΟΥ (ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ), ΚΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑΥΤΟ-ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ- ΕΝΩ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΘΑ ΣΟΥ ΕΔΙΝΕ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ. ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ; ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΙΣ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ, ΤΑ ΣΥΝΕΧΗ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΤΙΣ ΠΡΟΙΚΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΙΓΚΗΠΩΝ, ΤΙΣ ΑΜΑΞΕΣ, ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΤΙΑΝΟΥΣ, ΤΙΣ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ, ΤΟΥΣ ΑΥΛΑΡΧΕΣ, ΧΟΫΔΑΔΕΣ, ΛΕΥΙΔΗΔΕΣ, ΑΡΝΑΟΥΤΗΔΕΣ ΚΛΠ ; ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ! ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΤΑ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ;
Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΚΕΝΤΡΩΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΩΦΕΛΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΜΟΡΦΩΣΗ. ΕΞΟΠΛΗΣΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΕ 8.000 ΑΝΤΡΕΣ, ΑΝΤΙΤΑΧΘΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΖΟΝΣΟΝ! ΘΕΣΠΙΣΕ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ. ΕΔΩΣΕ ΜΙΣΘΟ ΣΤΟΥ ΙΕΡΕΙΣ. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΞΙΑΣ ΕΙΧΑΝ ΑΓΡΙΕΨΕΙ. ΚΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ. ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΌ ΕΝΆΜΙΣΥ ΧΡΟΝΟ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΜΕ 53%. ΓΙΑΥΤΟ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΙΟΥΛΙΑΝΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΦΟΙΤΗΤΗ ΤΗΣ ΑΣΟΕΕ, ΣΩΤΗΡΗ ΠΕ'ΤΡΟΥΛΑ. ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΒΑΛΑΝΕ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΣΕ ΛΙΓΟ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΧΑΛΚΕΥΜΕΝΗ, MY FRIEND. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΑ'ΠΑΝΕ ΕΤΣΙ, ΒΛΕΠΕΙΣ.
--ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΤΟ ΜΙΣΟΑΔΕΙΟ Η ΜΙΣΟΓΕΜΑΤΟ ΑΠΑΝΤΩ: ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΕΧΕΙ ΝΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΜΕΣΗ. ΕΤΣΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΕΓΩ.
--ΕΠΕΙΤΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ ΝΑ ΚΛΑΝΕΙ Η ΜΟΣΧΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΥΡΙΖΕΙΣ ΕΣΥ. ΕΝΝΟΕΙΣ, ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΚΛΑΣΙΜΟ ΤΟ ΕΙΣΠΝΕΕΙΣ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ;
--ΜΗ ΠΛΑΝΑΣΑΙ ΟΤΙ ΦΟΒΙΖΩ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ. ΟΙ ΝΕΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΞΥΠΝΟΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΙΩΡΕΙΤΑΙ ΩΣ ΔΑΜΟΚΛΕΙΟΣ ΣΠΑΘΗ, ΠΑΝΩ ΑΠ' ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ. ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΩΣΩ Ν'ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΧΘΟΝΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΠΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥΣ.
--ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΣΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΛΙΤΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΛΟΙΔΟΡΕΙΣ ΜΟΝΟ Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΜΠΛΟΚ. ΑΡΑΓΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΚΕΙ; ΕΡΓΑΣΙΑ ΥΠΗΡΧΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΣΠΙΤΙ ΕΙΧΑΝ ΟΛΟΙ. ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΟΛΟΙ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΟΛΟΙ. ΒΕΒΑΙΑ, ΕΙΧΑΝ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ. ΚΑΤΙ ΌΜΩΣ, ΜΕ ΩΘΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΩ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ, ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ, ΤΑ ΠΤΥΧΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ, ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΕΝΟΙΚΙΩΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΜΙΣΘΟ, ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΛΠ, ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ, ΣΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ. ΒΕΒΑΙΑ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΕΞΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ! Ο ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΣ, ΚΑΙ Ο ΦΤΩΧΟΣ ΦΤΩΧΟΤΕΡΟΣ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ. ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ-ΠΟΛΙΤΕΣ. ΕΙΜΑΙ ΚΕΝΤΡΩΟΣ. ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΑΪΜΟΥ ΠΑΣΟΚ!
ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΕΦΟΣΟΝ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΚΙ ΟΤΙ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΣΤΟ ΝΙΚ ΣΟΥ, ΠΡΟΒΑΛΛΕΙΣ ΒΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΟΤΡΑΓΟΥΔΑ, ΜΕ Ό,ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΩΘΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΚΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΚΑΘΕΚΤΟ ΤΗΝ ΧΜΜΜ, ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ."ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ, ΧΑΝΟΥΜΙΣΕΣ, ΒΑΖΕΛΕΣ, ΟΛΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΚΑΙ ΦΑΝΕΛΕΣ", ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΦΕΥΓΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠ'ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΝΟΥΣΗΣ.
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙΣ. ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΜΗΧΑΝΕΣ ΑΜΑ ΘΕΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΤΙΣ ΕΚΘΕΤΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΒΡΙΖΟΥΜΕ.
Υ.Γ. ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ, ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. Σ'ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ.
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΣΙΡΟ, Η ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ, ΚΑΙ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΚΟΣΜΑΚΗΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΚΤΟΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥΑρχικά δημιουργήθηκε από tsiros_temp
Μα καλά, ακόμα δεν έχετε πάρει χαμπάρι ότι είναι στην ιδιοσυγκρασία σας η κόντρα και ότι δεν έχετε διαφορές, αλλά σα μαγνήτες που είναι ομοίως διευθετημένοι, απωθείστε από συνήθειο;
Θα σας έλεγα "ξυπνήστε!" αλλά είναι ξεκάθαρο ότι όλοι μας εδώ μέσα είστε ήδη ξύπνιοι!
ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟ "ΠΆΝΩ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ!
Δεν είναι δυνατόν να αλλάξει κάτι. Αυτό όμως που μπορούν να κάνουν, όσοι μπορούν, είναι να σηκώνουν το κεφάλι και να κοιτάνε προς τα που πηγαίνουν όλοι, καθώς παρασέρνονται από τη μάζα.:a19:
"ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΡΑΙΝΑ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥ'Ν" ΤΡΥΠΕΣ. ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΕΙΣ; ΟΧΙ ΡΕ ΤΣΙΡΟ ΜΟΥ, ΜΗ ΓΙΝΕΣΑΙ ΗΤΤΟΠΑΘΗΣ ΚΙ ΕΣΥ. ΕΙΔΕΣ ΠΩΣ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ; ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΚΑΛΠΗ. ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ; ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠ'ΤΗ ΠΟΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΑΔΩΝ ΜΑΣ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ; ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ: ΜΙΑ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΗ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ, ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ. ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ, ΕΩΣ ΤΩΡΑ, ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ Μ'ΑΥΤΟ. Ε, ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΘΑ ΚΑΤΑΧΡΩΝΤΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ; ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ; ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΦΩΝΕΣ, ΟΥΤΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ. ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΣΤΗ ΚΑΛΠΗ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ. ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΤΙ. ΔΙΟΤΙ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΕΛΠΙΔΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΜΕ ΘΑΝΑΤΟ. ΜΙΛΑΩ ΣΩΣΤΑ Ή ΕΙΜΑΙ ΛΑΘΟΣ;:a47:
Όχι, και ούτε πρόκειταιΑρχικά δημιουργήθηκε από conkark
ΕΙΔΕΣ ΠΩΣ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ;![]()
Τί μου λές τώρα; Με χειροκροτούσαν στο αμφιθέατρο όταν, την ώρα που οι κομματισμένοι τσιρίζαν αναμαλλιασμένοι για και-γω-δε-ξέρω-τι, έγραψα με τεράστια γράμματα στον πίνακα
ΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΟΥΜΕ ΦΟΥΡΝΕΛΟ
ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΧΤΙΣΟΥΜΕ
Κόκκινοι σταυροί στις πόρτες
μπάτσοι και φρικιά στις κόντρες
και χιλιάδες παπάκια
με βενζίνα στην άσφαλτο
Γκόμενες όλο καμάρι
όλοι οι άντρες πρώην φαντάροι
μια ζωή θητεία,
ξεφτίλα και βόλεμα
Γαμάτε γιατί χανόμαστε
Φυλακές ψυχιατρεία,
εργοστάσια νεκροταφεία
και το βράδυ στις ταβέρνες
ρετσίνα κι αντάρτικα
Καταναλωτικά γουρούνια
μας κρεμάσανε κουδούνια
αν δεν μπεις στο κοπάδι,
πίσσα και πούπουλα
:a19:
πρωτον ανθρωπε με το ανωτερο επιπεδο δεν ειπα οτι ειμαι δεξιος αλλα μαλλον εισαι τοσο ανοητος που οταν ξεκινας να μιλας εκτος οτι μας πριζεις τα @ρχιδια λες οτι σου κατεβει.Τι υπουργους και παπαριες μας γραφεις ονειρα θερινης νυκτος ειναι τα μηπως σου.Αρχικά δημιουργήθηκε από conkark
ΚΑΤ'ΑΡΧΗΝ ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟ ΥΒΡΑΙΟΛΟΓΙΟ, ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΙΓΕΣΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ; ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΜΗΠΩΣ; Ή ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΠΕΣΩ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ; Ή ΕΙΣΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΠΟΥ ΓΛΥΦΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΞΕΡΟΚΟΜΑΤΟ; ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΦΑ'ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΜΑΠΑ. ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΕΠΕΙΤΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟΎ; ΔΗΛΩΣΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ; ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΑ ΣΕ ΑΙΣΧΡΟ ΒΑΘΜΟ. ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΜΙΛΗΣΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΘΙΚΗ, ΔΙΟΤΙ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΔΙΣ ΕΥΡΩ, ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΑΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΙΔΡΥΜΑ.
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΣΑΣ. ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΑ ΜΟΡΦΩΜΕΝΑ ΣΑΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝ ΕΝ ΧΟΡΩ ΤΟ ΑΕΊΜΝΗΣΤΟ: "ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ-ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ΣΚΙΣΤΟΥΣ ΤΟ...", ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ :a029: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΟΜΩΣ. ΑΚΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΤΗΝ ΣΚΥΛΟΫΠΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ , ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΑΎΡΙΟ ΤΙ ΩΡΑΊΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΊΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΔΕΝ ΘΑΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΝ ΜΟΥΣΙΚΟΣ: ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΠΑΣΣΟ ΣΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ.![]()
ΘΛΙΒΟΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΝΑ ΑΝΗΚΩ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΛΑΜΠ ΜΕ ΣΕΝΑ![]()
οσο για την ΣΚΥΛΟΫΠΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ που αναφερεις το φιλαρακι σου ο τζιμακος μια χαρα την υοθετει και δεν πας να λες οτι θες.Στην Τουρκια δεν προκειται να παω γιατι τους εφαγα στην μαπα στην θητεια μου το φιλαρακι σου ομως ο τζιμακος δεν πηγε γιατι θελει αρχιδι@ για να πας.οσο για τα κομματα εκτος βουλης να ξερεις οτι κυβερνηση δεν γινεται με τρια ατομα που εχουν στα ψηφοδελτια.
Αν θλιβεσαι να εισαι στο ιδιο κλαμπ με εμενα δεν επρεπε να μπεις στον κοπο να απαντησεις.Παρε τον μπουλο λοιπον και το V-strom και πηγαινε να παρεις αερα.Εδω ειναι forum μοτοσυκλετας ροκ ασυμβιβαστε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: .
Εισαι απλα γραφικος
Αρχικά δημιουργήθηκε από MOZART
πρωτον ανθρωπε με το ανωτερο επιπεδο δεν ειπα οτι ειμαι δεξιος αλλα μαλλον εισαι τοσο ανοητος που οταν ξεκινας να μιλας εκτος οτι μας πριζεις τα @ρχιδια λες οτι σου κατεβει.Τι υπουργους και παπαριες μας γραφεις ονειρα θερινης νυκτος ειναι τα μηπως σου.
οσο για την ΣΚΥΛΟΫΠΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ που αναφερεις το φιλαρακι σου ο τζιμακος μια χαρα την υοθετει και δεν πας να λες οτι θες.Στην Τουρκια δεν προκειται να παω γιατι τους εφαγα στην μαπα στην θητεια μου το φιλαρακι σου ομως ο τζιμακος δεν πηγε γιατι θελει αρχιδι@ για να πας.οσο για τα κομματα εκτος βουλης να ξερεις οτι κυβερνηση δεν γινεται με τρια ατομα που εχουν στα ψηφοδελτια.
Αν θλιβεσαι να εισαι στο ιδιο κλαμπ με εμενα δεν επρεπε να μπεις στον κοπο να απαντησεις.Παρε τον μπουλο λοιπον και το V-strom και πηγαινε να παρεις αερα.Εδω ειναι forum μοτοσυκλετας ροκ ασυμβιβαστε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: .
Εισαι απλα γραφικος
Η απάντησή μου σε δημόσια βρωμόστομους σαν κι εσένα είναι: ΟΥΣΤ ΦΑΣΙΣΤΑ:a57:![]()
ΦΙΛΕ ΜΟΥ CONKARK..........
Νομίζω πώς μάλλον άστειεύεσαι μαζί μου.....
Είμαι σίγουρος ότι συνεχίζεται τό ήλεκτρονικό φακέλλωμα...
Γιαυτό γιά όποιον ...ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ.....
είμαι .....ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ......καί όλη μου τή ζωή...
όταν ψήφιζα κατά καιρούς....ψήφιζα καί ψηφίζω .......ΑΡΙΣΤΕΡΑ.....άνθρώπους μέ άριστερές ίδέες....
Όχι άπό παράδοση όπως οί δεξιοί.....άλλά γιατί διάβασα, σπούδασα,
καί έμαθα ....ΙΣΤΟΡΙΑ......όχι τού.....ΣΧΟΛΕΙΟΥ...!!!
Όχι ότι οί δεξιοί δέν είναι σπουδαγμένοι , άλλά ίσως νομίζουν ότι είναι πλούσιοι.....άλλιώς 40τόσο τά έκατό λεφτάδες στή Έλλάδα....??
Ούτε σόγια έχουν αύτοί πού ψηφίζω ούτε μέσα μαζικής ένημέρωσης..Τό Γλέζο
γιά παράδειγμα σίγουρα τόν ξέρεις... είναι..όλοι αύτοί πού βαρέθηκαν νά ντρέπονται καί κάθησαν στήν άκρη σάν καί μένα...
ΟΧΙ ΟΜΩΣ......αύτούς πού πιάσαν τά κονσερβοκούτια τό 50...
ούτε αύτούς πού φάγανε τόν Άρη...!!!!
Τό internet ΔΕΝ ΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ....ούτε γιά τρομοκράτες ούτε ΓΙΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ.........!!!!!!!!
Είμαι άπό τή φύση μου φιλήσυχος άνθρωπος καί όταν όργίζομαι μέ
κάποιον τό πολύ νά ευχηθώ νά πάθει καρκίνο,άσε πού μετά έχω
τύψεις........!!!!!!
Τήν ίστορία φίλε μου δέν τήν έμαθα άπό τό σχολείο ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΩΝ.....αύτό είναι σίγουρο...
ΑΛΛΙΩΣ δέν θά μάθαινα ποιός μεγάλος δημοκράτης , σάν ύπουργός
τότε ΑΝΟΙΞΕ ΤΗ ΓΥΑΡΟ....καί όταν τόν ρώτησαν ΓΙΑΤΙ....είπε
έ....τί θέλατε νά τούς σκοτώνουμε....!!!!!
Δυό φορές φίλε μου μετά τά γεγονότα τής Βάρκιζας πήγε ή Έλλάδα
νά σταθεί ΑΡΙΣΤΕΡΑ......
καί τίς δύο ήρθε τό μεγάλο ΚΕΝΤΡΟ....νά τήν έξαφανίσει..
Τήν πρώτη , άντε νά στά πώ γιά νά μήν παιδεύεσαι, τότε πού άνέφερες....μέ τούς μεγάλους Δημοκράτες....τό 53%...ήταν κέντρο??
καί τή δεύτερη μέ τό πράσινο χρώμα πού τυχαία είχε τό χρώμα
τού δολλαρίου....!!!!!!!!!
Αύτό έκανε τό κέντρο τόσα χρόνια στήν Έλλάδα....
ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕ......ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ....
άλλοτε στό όνομα τής δημοκρατίας καί άλλοτε στό όνομα τής Δήμητρας....!!!!
Ό μεγάλος έκτονωτής τού ΑΝΤΙΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ......τού Έλληνικού λαού...
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ....
Άλλά φίλε μου τό γράψιμο σου δέν είναι γράψιμο κεντρώου....
παρά .....ξεχασμένου έκτός έποχής [μ-λ] όπως τότε πού είμασταν
φοιτητές μέ τά πράσινα τά τζάκετ πού νομίζαμε όλοι ότι είμαστε
Γκουεβάρες....!!!!!!!!!!
Τί νά πώ γιά τούς Άμερικάνους ...
Ένα μόνο...ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ ΕΙΣΑΙ....???
Άκόμα άναρωτιούνται αύτοί οί καλοί άνθρωποι...οί σύγχρονοι Ρωμαίοι....γιατί τούς ήρθαν οί πύργοι στό κεφάλι....
Τί νά πώ για ένα λαό άνθρωπε μου πού ή εύημερία του βασίζεται
στό πόσα όπλα θά πουλήσουν καί πόσους λαούς θά πνίξουν στό αίμα.....???????
Όσο γιά τά καλά καί τά κακά τού άνατολικού μπλόκ πού λές ότι
κοροιδεύω......άστα νά πάνε....
ΑΥΤΟΔΙΑΛΥΘΗΚΑΝ......ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.......
Προφανώς ό Μάρξ καί τά φιλαράκια του δέν είχαν αύτό στό νού τους......έκεί στά καφέ τής Γερμανίας....!!!!!!!!
Δέν είχαν σκεφθεί ότι κάποτε ή χώρα τους θά χωρίζονταν μέ ένα
τείχος στά δύο.....καί ότι άπό τή μιά μεριά θά ήταν οί καλοί καί άπό τήν άλλη οί κακοί....!!!!
Αύτό μόνο στά φέουδα γινόταν...
Μόνο πού όλοι πήδαγαν έκεί πού ήταν οί ...ΚΑΚΟΙ.....
Είναι σάν τήν ΚΟΛΑΣΗ....φαίνεται...!!!!!!!!
Μάλλον δέν ήθελαν νά δουλέψουν , καί νά έχουν όλοι ζεστό νερό τζάμπα,καί περίθαλψη δωρεάν .....γιαυτό πήδαγαν...!!!!!!!
Άστα φίλε μου.....
ΓΙΑΤΙ..........καί οί δύο......είμαστε
ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ........ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ.....!!!!!!!
Βαρέθηκα φίλε μου τά σφυροδρέπανα......γιαυτό έβαλα στό άβατάρ
τήν ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ.....καί πολύ μού άρέσει, καί χαρακτηρίστε με όπως θέλετε.....Καί μπάλλα μπορείς νά βλέπεις , καί τάβλι νά παίζεις, καί πολιτικοποιημένος νά είσαι....
Όποιος βλέπει....ΚΑΙ.....ποδόσφαιρο δέν είναι ήλίθιος....
Η ζωή έχει καί άλλες χαρές.....μή κάνουμε σάν τούς παπάδες...μή τό ένα,μή τό άλλο...24ώρες τήν ήμέρα μέ τό κόμμα..!!!!!!
Τό ποδόσφαιρο είναι τό όπιο τού φτωχού......
Τό λέω κατά παράφρασιν αύτό.....!!!
Καί ξέρεις γιατί.........γιατί είναι τό μόνο πράμμα στόν κόσμο
ΠΟΥ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ....!!!!!
Είναι ώραία ψευδαίσθηση....
Δέν άντέχει άλλο πολιτική κουβέντα αύτό τό forum , ούτε διακυρήξεις, ούτε άφορισμούς τού τύπου άμαρτωλοί μετανοείτε.......!!!!!!
Έδώ μέσα έχει 15000 χιλιάδες , είναι έπόμενο νά έχει άπό όλα
ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ....
Καί είμαι έδώ γιά τά λάστιχα , καί τά μπουζί, καί τό πώς στρίβει τό
μηχανάκι.......ΚΑΙ ΟΧΙ........
γιά τό άν πρέπει νά μιλήσω μέ τό φασίστα ή όχι...
Έξάλλου όπως είπε καί κάποιος άρχηγός σέ..ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ....όλα
θά έχουν ξεχαστεί.
Καί ούτε πού μέ νοιάζει άν θά μού μάθει ό άναρχικός τί λάστιχα νά βάλω.....!!!!!!!!!
ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΩ ΚΑΦΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ......!!!
Ούτε τίς παρέες μου θά έπιλέξω άπό ΕΔΩ....
Τότε νά κάνουμε ένα forum γιά δεξιούς , ένα γιά άριστερούς,
ΕΝΑ ΓΙΑ ΧΑΦΙΕΔΕΣ.........κ.λ.π.
ΑΥΤΟ ΤΟ FORUM ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΕΣ
Πάει παιδιά αύτά περάσαν....
Άλλού είναι ή μάχη τώρα καί όχι στά χρώματα πιά...
Έγώ τό μηχανάκι μου μόνο έχω.....!!!!
Περνάτε έσείς καλά.....καί άφήστε με καί μένα.....
ΝΑ ΒΟΛΤΑΡΩ.....!!!!!!!!!!!
Ή Έλλάδα άπό τόν καιρό τού Περικλή καί τού Λεωνίδα είναι γεμάτη άπό.........ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ.....καί.....ΧΑΦΙΕΔΕΣ...!!!!!!!!
Όσο γιά τό Τζιμμάκο καί τούς όμοίους του καλά αύτά πού λέει...
άλλά...ΔΑΣΚΑΛΕ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΣ....γιατί όταν αύτός βολτάριζε στάς Εύρώπας καί γέμιζε τό πνεύμα του.....
ΕΓΩ... Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ κοίταγα έπί ένα χρόνο τόν Άγιο Εύστράτιο.....σάν ύποσμηνίτης, στή μονάδα άνεπιθυμήτων τής Πολεμικής Άεροπορίας......!!!!!!!!!!!!!
Δέν μπορεί έμένα ό κάθε ΤΕΤΟΙΟΣ Τζιμμάκος ούτε όραμα νά μού δώσει......ούτε λύση,ούτε διέξοδο....
ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΕΙ.......!!!!!!!
Πρίν άπό καμμιά εικοσιπενταριά χρόνια μέ τόν Παπακωνσταντίνου
στά γήπεδα καί Καρυωτάκη κάτι γινόταν.....!!!!!
ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ
ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ
ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΝΑ...!!!
![]()
![]()