χαχχα σπυρακο εκει που παρκαρω επιτρεπεται!!
Το θέμα με το parking των μηχανών όπως είπε και ο vaspiou έχει λυθεί. Αλλά εκτός από το parking δεν παρατήρησε κανένας σας οτι στο The Mall δεν υπάρχουν ψύκτες; Ακόμα και τα Goody's, KFC που παντού αλλού έχουν ψύκτες, εκεί δεν έχουν γιατί δεν τους το επιτρέπει η διεύθυνση (το ρώτησα αυτό, λίγο πριν πάω στην υποδοχή και συμπληρώσω δελτίο παραπόνων). Συνεπώς αν αποφασίσεις να φας εκεί πρέπει να τους τα σκάσεις για να πιείς νερό.
Αν λοιπόν θέλετε λόγο για να μην πάτε στο The Mall (γιατί στο κάτω κάτω αν έχετε πρόβλημα με το Parking πηγαίντε με το τρένο), η έλλειψη ψυκτών είναι κατά την γνώμη μου πιο σοβαρή δικαιολογία.
I used to think it was a terrible thing that life was so unfair. Then I thought, 'what if life *were* fair, and all of the terrible things that happen to us came because we really deserved them?' Now I take great comfort in the general unfairness and hostility of the universe.
των μοτο??μπα σε καλό σας.
εκει τους περισευε ο χωρος τον βαφτίσαν παρκινγκ...και τις προαλες κλεψανε ενα 950 ΑDV. KTM απο το γαμαουα παρκινγκ.
Εχω προσπαθησει επανειλημενα να ακολουθησω τις ταμπελες αλλα δεν καταφερα ποτε να βγω καπου..Αρχικά δημιουργήθηκε από Leipsippos
εχει ταμπελες που λενε που ειναι οι σκαλες και οι ανελκυστηρες,
Θελει απλα να κοιταζεις για το που ειναι η πορτα, γιατι αλλιως κανεις κυκλους..
Πρωτη φορα που ειχα παει, ειχα παρκαρει ΔΙΠΛΑ απο τις σκαλες.
Δηλαδη ηταν η τζαμαρια που εβλεπες τις κυλιομενες, κ εγω ειχα παρκαρει διπλα.
Ανεβηκα απανω, μετα απο κανα 2ωρο κατεβηκα και δεν εβρισκα το αμαξι..
Ημουν στον σωστο οροφο, αλλα δεν ειχα παρει χαμπαρι οτι εχει πολλες κυλιομενες ανα οροφο, και ειχα τρελαθει!!
:rotflmao: :rotflmao:
Κατα τα αλλα γλιστραει τιγκα εκει κατω..
Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..
εγώ πάλι? που δεν έχω πατήσει ποτέ το πόδι μου (ούτε τη ρόδα μου) στο mall....
χάνω τίποτα σημαντικό ?
Δεν εχεις κανει κουρα αδυνατισματος !Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
εγώ πάλι? που δεν έχω πατήσει ποτέ το πόδι μου (ούτε τη ρόδα μου) στο mall....
χάνω τίποτα σημαντικό ?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αυτό το κούρα είναι το θηλυκό του κούρου ?Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Δεν εχεις κανει κουρα αδυνατισματος !
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πρώτη και τελευταία είχα πάει τα Χριστούγεννα με το 4τροχο...
Πέρα απο το οτι έψαχνα και εγώ το αυτοκίνητο για κανά 10λεπτο, (είχα κρατήσει ευτυχώς αριθμό και γράμμα-χρώμα αλλά οχι το επίπεδο) , διαπίστωσα απο άλλους οτι το κόστος πληρωμής για το παρκάρισμα, ήταν διαφορετικό για κάθε επίπεδο...
Με μια διαφορά της τάξης των 3 λεπτών περίπου ανά ώρα...
Οπότε, θα μου επιτρέψετε απλά να μην ξαναπατήσω και να προτιμήσω , εμπορικές συνοικίες, που και πιο εύκολα είναι τελικά και κάνεις και τις βόλτες σου.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Δηλαδή τι περιμένατε από την αμερικανιά?
Ασκόπως τεράστιο.
American dream δηλαδή!
Ο μόνος λόγος που θα πήγαινα είναι τα "Hooters"!!!!
χεχεχεχε!
![]()
![]()
Και γω γι'αυτο πηγα χε χε χε![]()
![]()
![]()
![]()
απογοητευση τα hooters . πανακριβα και εντελως πλαστικα και το 90% απο τις γκομενες δεν λεγαν και πολλα. τεσπα για μια φορα καλα ηταν. τωρα σαν χωρος το mall μου αρεσει γιατι ειναια νοιχτο το σαββατοκυριακο απο τισ 8 μεχρι τις 8 ενω ολα τα αλλα κλεινουν γιατι μπορει να βρεις τα παντα σε 3 οροφους, ενταξει το parking ειναι τεραστιο χαοτικο και αν δεν θυμασαι νουμερο παιζει να φυγεις με ταξι.την εχ πατησει και εγω ετσι πολλες φορες εχωντας ντερλικωσει απο ruby i απο υπολοιπα και να εχω και την γκρινια των υπολοιπων. Το χειρωτερο πραγμα να περπατας φαγωμενος
![]()
Μήπως να γράψεις βιβλίο ή να ο κάνεις σειρά?? Με τόσες πόρτες που άνοιξες και τόσα επίπεδα που άλλαξες θα κρατήσει μια σεζόν.Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
...........και μου λεει θα σου κανω εγω ψιλα!
Του λεω φιλε μου σε ευχαριστω, αλλα δεν περνει 50αρικο το μηχανημα του παρκινγκ.
Μου λεει οκ, μου εχει τυχει και εμενα και εψαχνα και δεν μου χαλαγανε, λες και δεν φαινεται αν ειναι πλαστο...
Αγριοκοιταζω να λυσασμενος σκυλος την κοτα, λεω ξανα ευχαριστω στον φιλο και αρχισω να κατεβαινω!
Πληρωνω στο μηχανημα αλλα.....!!!!!
Δεν θυμαμαι που παρκαρα την δευτερη φορα, ουτε καν το διαζωμα!!!
Για να μην πολυλογω, εχασα 30 λεπτα στο να ψαχνω που ειναι το αμαξι, και εμενα να θελω να τα τσακισω ολα!!!!![]()
Τα νευρα μου ειχαν σπασει πριν απο καμια ωρα, και δεν ελεγχα τι εκανα!
Σε καποια φαση πετυχα ενα σεκιουριτα,και τον αρχισα στις φωνες λες και εφταιγε αυτος που χτιστηκε ετσι το mall!
Μαλλον θα νομιζε οτι ημουνα τρελος ετσι που μουρμουριζα οπως εφευγα!
Τελικα το βρηκα το ριμαδι το αμαξι, στο τελευταιο κομματι του παρκινγκ που ειχα σχεδιασει να ψαξω(Αχ ρε κερατα Murphy), λουσμενος στον ιδρωτα και ετοιμος να βαλω τα κλαματα απο την ταλαιπωρια!
Σας ευχομαι μην το ζησετε παισια, καλυτερα 2 ωρες στην ουρα στην εφορια!!!!
![]()
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Ε τότε δεν πάω καθόλου.Αρχικά δημιουργήθηκε από Dionisisk5
απογοητευση τα hooters . πανακριβα και εντελως πλαστικα και το 90% απο τις γκομενες δεν λεγαν και πολλα.![]()
![]()
Τωρα φευγω για mall για ψωνια με την δικια μου. Θα περασω μια βολτα να μπανισω τι παιζει απο τα hooters μπας και ανανεωθηκε το εμψυχο δυναμικο να σε ενημερωσωΑρχικά δημιουργήθηκε από Kizoku
Ε τότε δεν πάω καθόλου.![]()
![]()
![]()