Οπως και να εχει μην κανεις το λαθος να παρεις cr και να πας για enduro....
Θα μαρτυρας την ωρα και την στιγμη που ανεβηκες απανω του!
![]()
Οπως και να εχει μην κανεις το λαθος να παρεις cr και να πας για enduro....
Θα μαρτυρας την ωρα και την στιγμη που ανεβηκες απανω του!
![]()
Warning!! Motorsports can be Dangerous....
Λατρεμένο μου γουρουνάκι (οι υπόλοιποι παρακαλούνται να ΜΗΝ σχολιάσουν...)Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Αγαπημενε μου..!! Καταλαβα τι λες αλλα απο το να δωσω 4 εως 6 χιλιαρικα για κατι αλλο, το να παρω το CR και να του βαλω ενα φως και μια πινακιδα τσαμπε μου ακουγοταν καλυτερο...:....
Για το μηχανάκι που μιλάω ΔΕΝ θα δώσεις πάνω από 2000€ (σε ΑΡΙΣΤΗ κατάσταση....).
Βρίσκεις από 1000 (παρτάλι...) έως 1500 (αξιοπρεπές...) και εξαρτάται ΤΙ και ΠΟΣΑ γουστάρεις να του "χώσεις" !!!
(Ξέρω βέβαια γλυκό μου σκιουράκι, ότι είσαι "γουσταρλής" άντρας...)![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Εσυ ειδικα που ξερεις τι θα παρω γιατι πεταγεσε...??![]()
![]()
Απλα ντρεπομαι να το πω.....:hypnotize![]()
![]()
Κανόνισε όμως γιατί θα πρέπει να "προσαρμοστεί" ανάλογα και το δώρο του γα.... εεεεεεεεεεε αυτό τελος πάντων που πας να κάνεις δε ξέρω πως λέγεται !![]()
![]()
- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Λατρεμένο μου γουρουνάκι (οι υπόλοιποι παρακαλούνται να ΜΗΝ σχολιάσουν...)....
(Ξέρω βέβαια γλυκό μου σκιουράκι, ότι είσαι "γουσταρλής" άντρας...)![]()
![]()
![]()
Θα δω Μπαρμπα μου γιατι παιζουν και κατι καινουργια εξοδα....
Οσο για τα γλυκα σου λογια...
Μια εικονα 1000 λεξεις......
![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
Θελεις να μου κανετε ολοι μαζι δωρο την διαφορα στα λεφτα...???Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
Κανόνισε όμως γιατί θα πρέπει να "προσαρμοστεί" ανάλογα και το δώρο του γα.... εεεεεεεεεεε αυτό τελος πάντων που πας να κάνεις δε ξέρω πως λέγεται !![]()
![]()
![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Θελεις να μου κανετε ολοι μαζι δωρο την διαφορα στα λεφτα...???![]()
VISA πέρνεις ?![]()
![]()
- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan
Τσιγγουνιδες.....Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
VISA πέρνεις ?![]()
![]()
Αποφασισε! :hypnotizeΑρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
Αν υποθέσουμε οτι θέλουμε ένα μηχανάκι.....για χώμα....
και μόνο ....
..... το οποίο όμως να μην ζορίζεται φρικτά μέχρι να φτάσει στο χώμα....
Αναφορικά με τα τετράχρονα exc... έχω ένα 520 εδώ και περίπου 3 χρόνια και στην παρέα υπάρχουν αρκετά 400-450-525.
Όλοι τα προσέχουν (λάδια-ξύδια), σε κανέναν (και το τονίζω αυτό), σε κανέναν δε έχει μείνει στο βουνό, δεν έχει βγάλει σοβαρή βλάβη.
Το δικό μου έχει 15.000 χωμάτινα χιλιόμετρα, τα μόνα προβλήματα που έχουν βγεί είναι ένα ελατήριο επιλογέα ταχυτήτων, και τσιμούχες τρόμπας νερού...
Κ Α Ν Ε Ν Α, άλλο πρόβλημα.
![]()
![]()
Λοιπον Νικο τρια μηχανακια πιστευω οτι κανουν για την υποθεση τρελι ραιντ μεχρι 400 κυβικα που θελεις !! Καθαροαιμες κατασκευες αποριπτονται, γιατι τα ραιιντ εχουν αρκετα χιλμ ασφαλτου μεχρι να φτασεις στην εκκινιση, και μαλλον δεν σε βλεπω ζεστο και για την αγορα τρειλερ !
4τραχρονα..
DRZ 400
XR 400
KLX 300
TTR 250
2xrona...
WR 200
Μην ξεχνας οτι σε αυτου του ειδους τους αγωνες παιζει μεγαλο ρολο η ανετη σελλα και η φιλικοτητα της μοτοσυκλετας οταν μετα απο μερικες 10δες χιλμ που θα βρισκεσε καπου στην μεση του , και θα αισθανεσε σαν να εχεις φαει το ξυλο της αρκουδας!!!
![]()
![]()
![]()
Το ΚDX (200-220) γιατί δεν κάνει?Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Λοιπον Νικο τρια μηχανακια πιστευω οτι κανουν για την υποθεση τρελι ραιντ μεχρι 400 κυβικα που θελεις !! Καθαροαιμες κατασκευες αποριπτονται, γιατι τα ραιιντ εχουν αρκετα χιλμ ασφαλτου μεχρι να φτασεις στην εκκινιση, και μαλλον δεν σε βλεπω ζεστο και για την αγορα τρειλερ !
4τραχρονα..
DRZ 400
XR 400
KLX 300
TTR 250
2xrona...
WR 200
Μην ξεχνας οτι σε αυτου του ειδους τους αγωνες παιζει μεγαλο ρολο η ανετη σελλα και η φιλικοτητα της μοτοσυκλετας ,μετα απο μερικες 10δες χιλμ οταν θα βρισκεσε καπου στην μεση του , και θα αισθανεσε σαν να εχεις φαει το ξυλο της αρκουδας!!!
![]()
![]()
![]()
Το ΤΤR είναι ψευτοεντούρο (άντε playbike).![]()
You BETA believe...
Γιατί ΔΕΝ βρίσκεις πουθενά !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Το ΚDX (200-220) γιατί δεν κάνει?
(Αν, παρ'ελπίδαν, ΔΕΝ σε φυλάξει ο Θεός και βρεις κάποιο, ΕΜΠΛΕΞΕΣ !!!):rotflmao:
![]()
Υ.Γ.
Λείπουν οι περισσότεροι ρε Σωτήρη, γι αυτό σΕ "κολλάω" !!!
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Ότι δεν βρίσκεις, ναι δεν βρίσκεις.
Αλλά σαν πλαίσιο ήταν καλύτερο μηχανάκι (ειδικά αν βρεις από τα τελευταία που νομίζω έχουν cartridge πηρούνι).
Προβλήματα αξιοπιστίας είχαν κυρίως με τη ζωή των ελατηρίων πιστονιού (και αυτά προκαλούντο μάλλον από το μέτριο φινίρισμα των θυρίδων στο χιτώνιο) Νομίζω ότι υπήρχαν και περιπτώσεις που έσπαγε το νεύρο της βασικής θυρίδας εισαγωγής.
Το θέμα είναι ότι αυτά επισκευάζονται σχετικά εύκολα (πια).
Πάντως από τα πλέον εύχρηστα και φιλικά εντουράκια.
![]()
![]()
![]()
You BETA believe...
dirtbirdΠως το χαρακτηριζεις ψευτοεντουρο ??? Τι διαφορα εχει σε πλαισιο αναρτησεις με το XR KAI TO DRZ και μονο με αυταΤο ΤΤR είναι ψευτοεντούρο (άντε playbike).![]()
Επισεις αν ο Νικος ηθελε μηχανακι για εντουρο δεν θα του προτεινα κανενα απο τα παραπανω !!Αλλο οι αγωνες εντουρο και αλλο οι αγωνες Τραιαλ Ραιιντ --- Ραλλυ ραιιντ!! Μοιαζουν μεν... Αλλα οι απαιτησεις σε ταχυτητα & ταιρεν σε οτι αφορα τα ραιιντ ειναι διαφορετικες και λιγοτερο απαιτητικες !!!
![]()
![]()
Μια φορα προτεινα και εγω γιαπωνεζικα για χωμα και δες με τωρα !!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: