Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 55

Θέμα: η ευχή της ξανθιάς

φύγαμε...έλα... Το avatar του/της lady-rider

η ευχή της ξανθιάς

Μια ξανθιά, μια καστανή και μια κοκκινομάλλα έχουν βγει σ' ένα ερημικό νησί, μετά από ναυάγιο. Ζούσαν εκεί για χρόνια, ώσπου μια μέρα βρήκαν ένα μαγικό λυχνάρι...Το έτριψαν και το τζίνι πετάχτηκε έξω:
    - "Μόνο τρεις επιθυμίες σας μπορώ να πραγματοποιήσω, άρα η κάθε μια από σας έχει από μία.", τους είπε το τζίνι.
    - "Εχω μείνει εδώ χρόνια και έχω πεθυμήσει την οικογένειά μου, τον άντρα μου, την κανονική ζωή μου. Θέλω να πάω σπίτι μου.", λέει η καστανή.
    Αμέσως έφυγε αυτή και η κοκκινομάλλα λέει την επιθυμία της:
    - "Θέλω να φύγω απ' αυτόν τον βρωμότοπο. Κι εγώ θέλω να πάω σπίτι μου."
    Φεύγει κι αυτή και η ξανθιά ξεσπάει σε λυγμούς. Κορόμηλο το δάκρυ, όχι αστεία. Το τζίνι την πλησιάζει και τη ρωτάει τι της συμβαίνει.
    - "Θα 'θελα να είναι εδώ οι φιλενάδες μου", απαντά η ξανθιά.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    http://s4.bitefight.gr/c.php?uid=38071

Δεν κάνω επανάσταση απλά ζω σ' άλλη διάσταση.
    Διάλεξα ρόλο και σενάριο στην παράσταση...

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν. Καθώς μελετούν το σπίτι ο αραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη :... - Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε σιδηρόδρομο. Δεν θα έχει πολύ θόρυβο;
    - Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
    Και η ξανθιά :
    - Αχ, να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο !

Είναι που λέτε μια ξανθιά, μια μελαχρινή και μια κοκκινομάλλα, οι οποίες έχουν ναυαγήσει σε ένα ερημονήσι. Η απέναντι ακτή απέχει 100 μίλια...πολύ μεγάλη απόσταση. Αλλά, μια και δεν έχουν καθόλου φαγητό και νερό πρέπει να προσπαθήσουν να τη διασχίσουν αλλιώς θα πεθάνουν. Κανονίζουν, λοιπόν να φύγει μια από αυτές και να πάει να φέρει βοήθεια. Ξεκινάει λοιπόν η κοκκινομάλλα, η οποία κάνει δέκα μίλια, νιώθει ότι δεν μπορεί να τα καταφέρει και γυρίζει πίσω. Μετά αποφασίζουν να δοκιμάσει η μελαχρινή, η οποία ήταν σε καλύτερη φυσική κατάσταση. Πράγματι, έκανε 15 μίλια, αλλά κουράστηκε και αυτή και γύρισε πίσω. Έτσι, απέμεινε η ξανθιά. Βλέποντας ότι είναι η μόνη ελπίδα που είχαν, η ξανθιά ξεκίνησε με όλες της τις δυνάμεις, έκανε 95 μίλια, και ξεθεωμένη είπε:
    - Αποκλείεται να τα καταφέρω, και γύρισε πίσω.

:rotflmao:

Re: η ευχή της ξανθιάς

Αρχικά δημιουργήθηκε από lady-rider
    Μια ξανθιά, μια καστανή και μια κοκκινομάλλα έχουν βγει σ' ένα ερημικό νησί, μετά από ναυάγιο. Ζούσαν εκεί για χρόνια, ώσπου μια μέρα βρήκαν ένα μαγικό λυχνάρι...Το έτριψαν και το τζίνι πετάχτηκε έξω:
    - "Μόνο τρεις επιθυμίες σας μπορώ να πραγματοποιήσω, άρα η κάθε μια από σας έχει από μία.", τους είπε το τζίνι.
    - "Εχω μείνει εδώ χρόνια και έχω πεθυμήσει την οικογένειά μου, τον άντρα μου, την κανονική ζωή μου. Θέλω να πάω σπίτι μου.", λέει η καστανή.
    Αμέσως έφυγε αυτή και η κοκκινομάλλα λέει την επιθυμία της:
    - "Θέλω να φύγω απ' αυτόν τον βρωμότοπο. Κι εγώ θέλω να πάω σπίτι μου."
    Φεύγει κι αυτή και η ξανθιά ξεσπάει σε λυγμούς. Κορόμηλο το δάκρυ, όχι αστεία. Το τζίνι την πλησιάζει και τη ρωτάει τι της συμβαίνει.
    - "Θα 'θελα να είναι εδώ οι φιλενάδες μου", απαντά η ξανθιά.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

μηπως ειναι η ιδια που εκανε γυρω γυρω την πλατεια??????

ευη????

Αρχικά δημιουργήθηκε από lady-rider
    Είναι που λέτε μια ξανθιά, μια μελαχρινή και μια κοκκινομάλλα, οι οποίες έχουν ναυαγήσει σε ένα ερημονήσι. Η απέναντι ακτή απέχει 100 μίλια...πολύ μεγάλη απόσταση. Αλλά, μια και δεν έχουν καθόλου φαγητό και νερό πρέπει να προσπαθήσουν να τη διασχίσουν αλλιώς θα πεθάνουν. Κανονίζουν, λοιπόν να φύγει μια από αυτές και να πάει να φέρει βοήθεια. Ξεκινάει λοιπόν η κοκκινομάλλα, η οποία κάνει δέκα μίλια, νιώθει ότι δεν μπορεί να τα καταφέρει και γυρίζει πίσω. Μετά αποφασίζουν να δοκιμάσει η μελαχρινή, η οποία ήταν σε καλύτερη φυσική κατάσταση. Πράγματι, έκανε 15 μίλια, αλλά κουράστηκε και αυτή και γύρισε πίσω. Έτσι, απέμεινε η ξανθιά. Βλέποντας ότι είναι η μόνη ελπίδα που είχαν, η ξανθιά ξεκίνησε με όλες της τις δυνάμεις, έκανε 95 μίλια, και ξεθεωμένη είπε:
    - Αποκλείεται να τα καταφέρω, και γύρισε πίσω.

:rotflmao:

μετα απο αυτο ναι ειμαι σιγουρος η ιδια ηταν!!!!

Ρακό - μέλος Το avatar του/της villy

Παίζουμε?

Θέλω...
    Θέλω κι άλλες...
    Θέλω κι άλλες διακοπές...
    Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη............
    Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη το καλοκαίριιιιιιιιιιιι......

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ήταν δυο ξανθιές και περπατούσαν στον δρόμο, όταν ξαφνικά χτυπάει το κινητό της μιας. Ψαχνει, ψάχνει αλλά δεν το βρίσκει...Τότε της λέει η άλλη:
    - βρε χαζή, μήπως το άφησες στο σπίτι σου;;;!!!

Εξηγεί το πρόβλημά της η ξανθιά στην τεχνική υποστήριξη:- Προσπαθώ να γράψω το password μου, και δεν γίνεται! Το πληκτρολόγιο γράφει... μόνο αστεράκια!!!
    - Α, μην ανησυχείτε δεσποινίς, αυτό γίνεται για την δική σας προστασία. Έτσι ώστε στην περίπτωση που κάποιος βρίσκεται από πίσω σας, όταν γράφετε το password σας, να μην το δει.
    - Ναι, λέει η ξανθιά, αλλά το πληκτρολόγιο γράφει αστεράκια ακόμα και αν δεν είναι κανένας πίσω μου...

Μια ξανθιά παίρνει τηλέφωνο τον άνδρα της στο γραφείο του κλαίγοντας. -Γιατί κλαις αγάπη μου; -Να...Προσπαθώ να φτιάξω ένα παζλ, αλλά δεν τα καταφέρνω...Ολα τα κομμάτια, μου φαίνονται ίδια...
    Τι παζλ;
    Να...Είναι ένας κόκορας πάνω σε ένα κουτί, αλλά δεν μπορώ να το φτιάξω.
    Ελα ηρέμησε...Οταν γυρίσω θα το φτιάξουμε μαζί. Εντάξει;
    Γυρνάει λοιπόν ο σύζυγος στο σπίτι του και βλέπει την γυναίκα του να σπαράζει στο κλάμα, στο πάτωμα. Την πλησιάζει και της λέει:
    Ελα...σήκω και μην κλαις. Είσαι τόσο όμορφη... Ακου τι θα κάνουμε... Θα βάλουμε τα corn flakes πάλι μέσα στο κουτί τους, και δεν θα το πούμε πουθενά. !!!

Mια ξανθιά περνώντας από ένα κατάστημα με είδη κατασκήνωσης προσέχει ένα θερμός. Μη ξέροντας τι είναι, μπαίνει να ρωτήσει τον υπάλληλο,και τον ρωτάει τι είναι...

Εκείνος της απαντάει ότι είναι ένα θερμός.
    Εκείνη ρωτάει τι κάνει.
    O υπάλληλος της λέει ότι κρατάει τα ζεστά ζεστά και τα κρύα κρύα.
    Με τα πολλά η ξανθιά το αγοράζει.
    Μετά από ένα μήνα μια άλλη ξανθιά συναντάει την ξανθιά της ιστορίας μας στην παραλία. Και την ρωτάει και εκείνη με τη σειρά της τι είναι το κουτί δίπλα της.
    Η εν λόγω ξανθιά της απαντάει ότι είναι ένα θερμός, δηλαδή κρατάει τα ζεστά ζεστά και τα κρύα κρύα.
    - Ααα, κάνει η άλλη ξανθιά, και τι έχεις βάλει μέσα;
    Kαι αυτή απαντάει:
    - Ένα παγωτό κι ένα καπουτσίνο.

Πάει μια ξανθιά ένα πρωί σε ένα μαγαζί με είδη για ψάρια. - Καλημέρα (λέει η ξανθιά) - Καλημέρα (απαντά ο μαγαζάτορας) - Θα ήθελα μια πετονιά λέει η ξανθιά...
    - Πετονιά; Τι να την κάνετε εάν επιτρέπεται; ρωτά απορημένος ο μαγαζάτορας.
    - Λοιπόν λέει η ξανθιά έχω κλειστεί έξω από το αυτοκίνητο και την θέλω για να φτιάξω με αυτήν μια θηλιά και επειδή έχω αφήσει το παράθυρο του αυτοκινήτου μου λίγο ανοιχτό θα ρίξω την θηλιά μέσα για να πιάσω την ασφάλεια και να ανοίξω το αμάξι......
    Τρελαμένος ο μαγαζάτορας με όλα αυτά που άκουσε της λέει εάν μπορεί να έρθει μαζί της..
    - Ναι απαντάει η ξανθιά.
    Πράγματι πάνε στο σημείο που είχε το αμάξι της φτιάχνει την θηλιά και προσπαθούσε να πιάσει την ασφάλεια του αυτοκινήτου..
    Ξαφνικά ακούγεται μια άλλη ξανθιά από μέσα να λέει:
    - Λίγο πιο δεξιά λίγο πιο δεξιά

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΧΑΧΑΧΑ
    Χ
    ΑΧ
    ΑΧ
    ΑΧ
    Α

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ήταν τρεις πωλητές. Λέει ο πρώτος: - Εγώ σήμερα πούλησα μια έγχρωμη τηλεόραση σε έναν τυφλό! - Εγώ πούλησα ένα ραδιόφωνο σε έναν κουφό, λέει ο δεύτερος....Eγώ πάλι πούλησα ένα ρολόι κούκο σε μια ξανθιά, λέει ο τρίτος.
    - Ε και τι μ` αυτό λένε οι άλλοι δύο;
    - Ναι όμως της πούλησα και εκατό κιλά σπόρο για τον κούκο!

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. O Γιος της ξανθιάς
    από vaska στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 21/12/2011, 20:37
  2. Η μπανάνα της ξανθιάς!!!
    από bikerted στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 23/06/2010, 13:57
  3. Της φυλακής τα σίδερα.....
    από bikersonly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ