Ρε φιλε dirtbird τι το κοβεις καλυτερα να το στρωσω κλειστο η ανοιχτο??απο το μαγαζι μου ειπε να το στρωσω ανοιχτο οπως εγραψα και πιο πριν...Πιστευω να μην υπαρχει προβλημα αν
στρωθει ανοιχτο.
Ρε φιλε dirtbird τι το κοβεις καλυτερα να το στρωσω κλειστο η ανοιχτο??απο το μαγαζι μου ειπε να το στρωσω ανοιχτο οπως εγραψα και πιο πριν...Πιστευω να μην υπαρχει προβλημα αν
στρωθει ανοιχτο.
Εννοειτε και οποιος αλλος ξερει μπορει να βοηθησει..Και για τα λαδια και το στρωσιμο!!!
Ta ladia pou xrisimopoiousa egw sto dikio mou htan ta IPONE, MOTUL kai CASTROL.
gia emena apofasisa ta CASTROL R2!
(den eixa pote allo mhxanaki ektos apo dixrono)
Και εγω ακουω οτι τα καλυτερα ειναι τα motul και τα castrol...Απο αυτα δεν ξερω πολλα απο προσωπικη εμπειρια γιατιο δεν ειχα ποτε διχρονο.Σε αυτα ομως με τρελενει ο ηχος τους!!Τωρα απο λαδια πρεπει να βαζω συνεχεια την ιδια μαρκα και τυπο???
Καλα θα ήταν να βάζεις πάντα τον ιδιο τυπο λαδιού.
Σε περιπτωση που θελει να αλλάξεις θα πρέπει να βγάλεις απο το δοχείο όλο το παλιό λάδι και να βάλεις το το άλλο.
Ενταξει για λαδια ειπαμε castrol η motul....Τωρα για αυτες τις αλλαγες που θα γινουν εχω μπερδευτει!!!!Ποτε ειναι καταλληλο ρε παιδια να γινουν μετα το στρωσιμο η τωρα που θα το παρω????
Τώρα εσύ πως το βλέπεις το πράγμα...???Αρχικά δημιουργήθηκε από matrap
Τωρα για αυτες τις αλλαγες που θα γινουν εχω μπερδευτει!!!!Ποτε ειναι καταλληλο ρε παιδια να γινουν μετα το στρωσιμο η τωρα που θα το παρω????
Θα στρώσεις ένα μηχανάκι και μετά θα κάνεις σημαντικές αλλαγές στην λειτουργία του μοτέρ του ...
Τι θα είναι τότε (στρωμένο ή άστρωτο) ???
![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Για αυτο ακριβως λεω ποτε να γινουν φιλε old man!!!!Οι αλλαγες δεν ειναι σημαντικες απο οτι εμαθα ειναι ενα καλωδιο στην ηλεκτρονικη και καποιεσ ροδελες απο την εξατμιση.Δεν ειναι επεμβαση στον κινητηρα δηλαδη καποιο πειραγμα.....
Eγω θα προτεινα να κανεις και αλλο τοπικ στις Γενικες![]()
Ρε τι πάθαμε...!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από matrap
Για αυτο ακριβως λεω ποτε να γινουν φιλε old man!!!!Οι αλλαγες δεν ειναι σημαντικες απο οτι εμαθα ειναι ενα καλωδιο στην ηλεκτρονικη και καποιεσ ροδελες απο την εξατμιση.Δεν ειναι επεμβαση στον κινητηρα δηλαδη καποιο πειραγμα.....
Μιλάω για το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ των αλλαγών (Διπλασιασμός Ιπποδύναμης και Ροπής) !!!
Θεωρείς ότι αν στρώσεις ένα μοτέρ με 15 άλογα και μετά το πας στα 30 άλογα (άσχετα με ποιον τρόπο...), το "νέο" μοτέρ θα είναι στρωμένο ???
(Και επειδή θα ξαναπείς: "Μα γι'αυτό ρωτάω...")....
Κάνε όλες τις αλλαγές/επεμβάσεις και ΜΕΤΑ ξεκίνα το στρώσιμο !!!
(Στην αντιπροσωπεία θα σου πούνε μάλλον το αντίθετο, οπότε τότε ξανανοίγεις άλλο thread και πάει λέγοντας...)
![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Ok καταλαβα old man!!!!Μαλλον ετσι θα κανω....
τι δηλαδη?Αρχικά δημιουργήθηκε από matrap
Ok καταλαβα old man!!!!Μαλλον ετσι θα κανω....
![]()
Oπως μου ειπε να κανω απο τωρα τις αλλαγεσ για να στρωθει ετσι.....
Keleytis Το τοπικ εγινε στις βελτιωσεις για αλλον σκοπο.Για καποια πραγματα που θα ηταν για βελτιωση στο μηχανακι αλλα στην συζητηση ηρθε αλλιως......
Στρωμένο θα είναι το μοτέρ.Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Θεωρείς ότι αν στρώσεις ένα μοτέρ με 15 άλογα και μετά το πας στα 30 άλογα (άσχετα με ποιον τρόπο...), το "νέο" μοτέρ θα είναι στρωμένο ???