Χτες το βράδυ τρωω με την γυναίκα και φίλους σε ένα ταβερνάκι. Έχω το παπί παρκαρισμένο στο δρόμο κανονικά σαν αυτοκίνητο (παράλληλα με το πεζοδρόμιο). Βλέπω περήφανο βλάχο συνοδευόμενο με 2 τσολιά να κατευθύνετε προς το αυτοκίνητο που είναι παρκαρισμένο μπροστά από το παπί. Συνηθισμένος στην ηλιθιότητα σηκώνομαι και κάνω 3 μέτρα πιο πίσω το παπί για να μην το χτυπήσει. Ο μάγκας κάνει 4 μέτρα πίσω το μπουρδελο του και χτυπάει- ρίχνει κάτω το παπί. Σηκώνομαι πάνω και παω να σηκώσω το παπί φωνάζοντας (δεν βλέπεις ρε μαλ@κα). Ανοίγει η πίσω πόρτα και μου απαντάει η μαντάμ (αν έχεις μπει ποτέ σε BMW θα έβλεπες ότι δεν φαίνετε το παπί από μέσα από το αυτοκίνητο), της απαντάω ότι και εγώ ο κακομοιρογλου με το παπάκι μου έχω μπει σε BMW και ότι δεν είναι δικαιολογία. Κοιτά ω ότι το παπί δεν έχει πάθει τίποτα και σκέφτομαι ότι έχω δώσει μια υπόσχεση στη μέλλουσα γυναίκα μου ότι δεν θα ξανά τσακωθώ. Ο μούρη, νεόπλουτος σκατιβλαχος σηκώθηκε και έφυγε χωρίς να κατεβεί (αν και τον έβρισα) και χωρίς να ζητήσει συγνώμη...
Πάλι καλά δεν έριξε κάτω το ΚΤΜακι....Θα ήταν δύσκολο να κρατήσω την υπόσχεση..