Διάβασα το post Δαίδαλε, οι μηχανικοί που συστήνουν τα παιδιά φαίνονται καλοί αλλά εγώ (και τα μηχανάκια μου) βρισκόμαστε 45 λεπτά από το αεροδρόμιο, λίγο μακρυά. Α, και να μην αναφέρω ότι χρειάζεται C130 για να φέρω! (Αλεξανδρούπολη...).
Σχετικά με το ότι διορθώθηκε το πρόβλημά σου μετά το service των καρμπυρατέρ είναι θετικό. Πίστεψέ το, εμένα επιδεινώθηκε ΜΕΤΑ από service "καθαρισμού και ρύθμισης". Δεν ξέρω γιατί, ο μάστορας είναι συνομίλικός μου (33) και τον εμπιστεύομαι αν και μου πιάνει τον κwλο κανονικά. Επίσης είναι βέβαιο ότι είναι τύπος του "βιβλίου". Δεν κατσαβιδιάζει κινητήρα αν δεν δει τις ακριβείς ρυθμίσεις από το εγχειρίδιό του. Καλά είχα διαβάσει σε ένα forum για bandit, "μην τυχόν πειράξετε ηλεκτρικά και καρμπυρατέρ" (...).
Αρχίζω και συνηθίζω τα προβλήματα (πνίξιμο μέχρι τις 6000 στροφές, σκασίματα στις 7000, ουρλιαχτά μέχρι τις 14000 αλλά η τελική superb στα 190km/h). Αφού σκέφτομαι αν πάω κανένα ταξιδάκι π.χ. στον Αρδα (άντε, ελάτε!) να βάλω μια μικρή μπαγκαζιέρα πίσω με τα απαραίτητα (μπουζόκλειδο, 12βολτο κονφλέρ, πετσετάκι σκουπίσματος, αναπτήρα για κάψιμο ακίδας, κανέναν αράπη να με σπρώχνει - δεν έχω τίποτα με τους μαύρους, ιδιαίτερα μετά το μουντιάλ τους έχω χορτάσει για καλά - και το bandit μου μαύρο είναι!).
Πλάκα - πλάκα, μπορεί κάποιος να μου βρει μπράτσα και βαλίτσα για πίσω έστω και universal? Δεν ταιριάζει από κανένα άλλο 400άρι γιατί το GSF έχει λεπτεπίλεπτα στρογγυλά χερούλια στο πίσω μέρος και θέλει τα δικά του. Αν μπορέσετε να μου δώστε κανένα τηλέφωνο από εκεί, thanks.
Κάποια στιγμή μου την κάρφωσε να βάλω κανένα 750 κινητήρα πάνω, αλλά ο μηχανικός μου έκοψε την φόρα. "Είναι μικρό τα σασί", μου είπε. "Ναι, αλλά εγώ είμαι 115 κιλά", του είπα. Τίποτα, ανένδοτος...
Υ/Γ
Ελεγξα το ρουμπινέτο, δεν στάζει σταγόνα με την μηχανή σβηστή, αρα είναι ΟΚ από εκεί. Επίσης είδα τρία σωληνάκια, το ένα πιο χοντρό (εύσωμο) από το άλλο. Φαντάζομαι είναι με την σειρά α) βενζίνη β) αντλία υποπίεσης (αυτό που φυσάγ) εξισσορόπηση θερμοκρασίας καυσίμου; Ολα είναι στην θέση τους.