Aσε τις ειρωνιες, μια χαρα ειναι το μηχανκι μου, το κολλημενο μυαλο σου εχει το προβλημα.Aν λες για τα 130-140 τοτε φτιαξτο το μηχανακι σου εχει σοβαροοο προβλημα
Aσε τις ειρωνιες, μια χαρα ειναι το μηχανκι μου, το κολλημενο μυαλο σου εχει το προβλημα.Aν λες για τα 130-140 τοτε φτιαξτο το μηχανακι σου εχει σοβαροοο προβλημα
Δεν το ειπα σε σενα Στον George 3 το ειπα του οποιου εκανα και παραθεση το ποστ...Αρχικά δημιουργήθηκε από oulas
Aσε τις ειρωνιες, μια χαρα ειναι το μηχανκι μου, το κολλημενο μυαλο σου εχει το προβλημα.
Και σε παρακαλω οπως δεν σε κατηγορω για κατι ετσι θελω και την ιδια συμπεριφορα απο σενα
Ok παρεξηγηση λοιπον...Αρχικά δημιουργήθηκε από oulas
Ok, den to katalaba to perno piso.![]()
Δεν ειμαι κολλημενος με τιποτα (πρωτα κοιταζω την τιμη και τι παιρνω και μετα αγοραζω) απλα εχει τυχει να παιρνω μονο διχρονα και δεν θα ελεγα οχι ποτε σε ενα τετραχρονο (καλα τα αγαπαω λιγο αλλα πιο λιγο απο την τσεπη μου).....αλλα ανω των 250 κυβικων...
Οτι εχω δει/καβαλησει απο εκει και κατω απλα δεν παει οπως θα επρεπε να πηγαινει...
Η πρωτη μου συμβουλη πανω απο ολα θα ηταν να μην διαλεγε ο φιλος κατι σε 50αρι αλλα να ανεβαινε κυβικα (και οχι απαραιτητα σε διχρονο) αλλα απο την στιγμη που συζηταει μονο για 50αρι...ειναι μονοδρομος...
Oχι ρε πλακα κανω με την κλιμακωση που εχει το TZR η εκτη με 130χαω ειναι πολυ χαμηλα απο στροφες... οταν δουλευει ομως... bye bye 400αρια!!!