Γνωρίζετε κάποιο μαγαζί με εξειδίκευση (δηλ να εχουν τοποθετήσει αρκετους και να ξερουν) στη τοποθετηση συναγερμών για μοτο (V-Storm)???
Ποιό θεωρείτε καλυτερο και γιατί?
Ευχαριστώ
Γνωρίζετε κάποιο μαγαζί με εξειδίκευση (δηλ να εχουν τοποθετήσει αρκετους και να ξερουν) στη τοποθετηση συναγερμών για μοτο (V-Storm)???
Ποιό θεωρείτε καλυτερο και γιατί?
Ευχαριστώ
Thomas_V-storm
Χωρίς να είμαι ειδικός, και χωρίς να ξέρω πολλά πράγματα για τα μηχανάκια και βέβαια για το μηχανάκι σου (πόσο καιρό το έχεις, τι συναγερμό θα βάλεις, για ποιο λόγο, κα άλλα τέτοια) θα σου πρότεινα να κάνεις δυο απλές κινήσεις. Να το συζητήσεις πρώτα με το μαγαζί από το οποίο θα πάρεις τον συναγερμό (αν και εφόσον τα εμπιστεύεσαι τα παλικάρια) και κατά δεύτερον να το συζητήσεις με τον μηχανικό σου (πάλι αν και εφόσον το εμπιστεύεσαι το παλικάρι) για να σου πουν τι θα κάνεις. Και όπως είπα και στην αρχή, δώσει περισσότερα στοιχεία για το τι συναγερμό θες να βάλεις, και άλλα. Οι περισσότεροι από εμάς είμαστε σχετικά άσχετοι, και μαθαίνουμε ρωτώντας, όπως κάνεις και εσύ. Άλλωστε, ο παίζων χάνει, και ο ψάχνων βρίσκει…..
The golden light above you show me where you're from
The magic in your eye bewitches all you gaze upon
You stand upon your hill and behop all around you
They wonder where you're from oh yeah they wonder where I found you
Oh my love it's a long way where you're from, it's a long way
Aμμουλιανη, διακοπές 2007
Ανακοίνωση - προειδοποίηση Υπουργείου Εσωτερικών - Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης
Θα παρω το V-Storm σε 1 μήνα(Αρχικά μου ειπαν στις 20 Ιουλιου, και σημερα μου εδωσαν νεα ημερομηνια παραλαβής μεσα - τελη Αυγουστου!!1 - παρενθεση εχεις κανεις κανενα γνωστό στην Suzuki για να το παρω πιο νωρίς ? Αντε και μεσο βαζουμε για να αγορασουμε μια μηχανή !!! που καντάντησα !! )
και κανω μια ερευνα αγοράς για να βαλω κατι αξιοπιστο και αποτελεσματικο. Δεν ειναι αμεση προταιρεότητα το κόστος, όσο να είναι κατι καλό ...
Εχω ακούσει οτι οι συναγερμοί με τηλε ειδοποίηση δεν πιάνουν πάνω απο μερικά μετρα ( 300 μ μεσα στην πολη) αρα λεω για συναγερμό + pager με SMS alert.
To σημαντικο ειναι το μαγαζί που θα στο βαλουν να ξερουν τι κανουν και οχι να κανουν πειραματα με τα ηλεκτρικα της μηχανης μου !!
Μηπως μπορει κανενας συνανθρωπος να με βοηθήσει??
Τις προάλες στη ερευνα αγορας που εκανα πηγα σε ενα μαγαζί στο πειραια και μου ¨προτειναν" το stock που ειχαν δηλ ενα lego 2 της Metastock, που προορίζεται για Παπάκι !!!!!!
Ακουσον ακουσον!! , υπαρχει πολυ λερα στο κοσμο !! δεν κοιτανε τις αν'αγκες του πελατη απλα θελουν τα ξεστοκάρουν !!
Τετοια δεν θελω !! για αυτό λέω , ξερει κανενας κανενα καλό μαγαζί με γνωση και να ενδιαφερεται για τον πελατη ?
Thomas_V-storm
Τώρα έγιναν πιο απλά τα πράγματα.....![]()
έδωσες το στίγμα σου και πλέον όσοι ξέρουν απο συναγερμό που σε ενδιαφέρει, μπορούν να σε βοηθήσουν....
Καλά μιλάμε μεγάλονα περιμένεις το μηχανάκι καλοκαιριάτικα.....
![]()
Προσωπικά, εδώ δεν είμαι φαν τη χρήσης συναγερμού. Θεωρώ πως υπάρουν άλλα αντικλεπτικά μέσα που σε προστατεύουν. Δε σου λέω να μη βάλεις...
Αυτά...
![]()
The golden light above you show me where you're from
The magic in your eye bewitches all you gaze upon
You stand upon your hill and behop all around you
They wonder where you're from oh yeah they wonder where I found you
Oh my love it's a long way where you're from, it's a long way
Aμμουλιανη, διακοπές 2007
Ανακοίνωση - προειδοποίηση Υπουργείου Εσωτερικών - Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης
Στην αρχη της καλιροης οπως κατεβαινεις απο Καλιμαρμαρο προς το FIX μολις περασεις τη Bουλιαγμενης το επομενο φαναρι στο δεξι σου χερι ειναι ενα μαγαζι που βαζει συναγερμους.
Εχω βαλει 2 φορες στα μοτορια μου εκει, και δεν ειχα προβλημα.
Δεν θυμαμαι ονομα να σου πω αλλα δεν υπαρχει αλλο οποτε θα το βρεις ευκολα
Και σημειωτεον οτι και εγω STROM εχω και εκει εβαλα τωρα το συναγερμο της spyball Εχει και πλεξουδα ετοιμη για STROM
-Εγω σε αυτό το ΓΑΙΔΟΥΡΙ δεν ανεβαινω
Ο φίλος μάλλον εννοεί:
mk car alarms
Α.ΜΙΧΑΗΛ - Π.ΚΟΖΑΡΗΣ
Καλλιρρόης 14
Τηλ: 9218750
Εγώ από εκεί έβαλα τον Spyball (320?) με ειδοποίηση και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.
Ο κύριος Παντελής γάτουλας.
![]()
Καλή η μηχανή, το κράνος καλύτερο...
Θα συμφωνήσω για το παραπάνω κατάστημα.
Κι εγώ έχω βάλει Spyball στο Strom μου (με
τηλεειδοποίηση) και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος.
Ο συναγερμός μπήκε στην θέση που έχει προβλέψει το εργοστάσιο και δεν κόπηκε κανένα καλώδιο.![]()