Δεν εχεις οπτικο παιδιο.... μπα δεν ισχυει ειναι μεχρι να το συνηθησεις εγω τωρα δεν βολευομαι χωρις κρανος και στην αρχη μου φαινοταν οτι δεν εβλεπα καλα αλλα ειναι θεμα συνηθειας.
Δεν εχεις οπτικο παιδιο.... μπα δεν ισχυει ειναι μεχρι να το συνηθησεις εγω τωρα δεν βολευομαι χωρις κρανος και στην αρχη μου φαινοταν οτι δεν εβλεπα καλα αλλα ειναι θεμα συνηθειας.
Α, και θα έχεις "οπτικό πεδίο" όταν δε θα μπορείς να κρατήσεις τα μάτια σου ανοιχτά από τον αέρα; Όταν θα σου σκάνε στη μάπα τα μυγάκια; Τα χαλίκια και η σκόνη από το φορτηγό μπροστά σου;
βάλε το κρανάκι σου, κάνε λίγη ώρα βολτίτσα και θα δεις ότι δε σου χαλάει κανένα οπτικό πεδίο. Να έχεις μόνο φροντίσει να είναι καθαρή η ζελατίνα σου (να την καθαρίσεις σωστά!) γιατί αλλιώς δε βλέπεις τ'@@ σου...
Eτσι και αλλιως ειναι επικυνδυνο να κοιτας τα @@ την ωρα που οδηγας![]()
ρε ναρκωτικα περνετε πρωι πρωι
ειναι γεγονος παντος αν το μαθεις δεν το βγαζεις,
αν και κατι που δεν λεει κανεις ειναι πως οσο καλο κανει ,αλλο τοσο προβλημα ειναι να το φορα καλοκαιρι με 40 βαθμους μεσημερι σε μποτιλιαρισμα .... αχετε ακουσει κατι για θερμοπληξια;;;![]()
![]()
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
Με λευκο κρανος εχω την εντυπωση πως ειναι καλυτερα... εδω με το δικο μου μαυρο και νιωθω καλυτερα να μην με χτυπαει ο ηλιος.
Σωστός!! καλύτερα να ιδρώνεις μέσα στο κράνος παρά να σε χτυπάει ο ήλιος κατακέφαλα, εκεί να δεις θερμοπληξίαΑρχικά δημιουργήθηκε από George-3-
εδω με το δικο μου μαυρο και νιωθω καλυτερα να μην με χτυπαει ο ηλιος.
Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
…αν
Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:
Pics
EddY,δες αυτό:
http://www.freewebs.com/zireous/gr_moto_brc.html
Και αυτό:
http://www.freewebs.com/zireous/gr_moto_links.html
Και βάλε βάσεις απο νωρίς για να πηγαίνεις με ασφάλεια...
Όλες οι γερές τούμπες που έχω φάει τα πρώτα χρόνια ήρθαν (έχω καμιά 15άρα χρόνια να φάω τούμπα, και δε πάω αργά...)
άντε με το καλό!!! με πολύ πολύ προσοχή, σύνεση κ ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ καλό εξοπλισμό!!!
![]()
![]()
![]()
4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
The MRT will be back soon!!!
ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!!! Όταν θα αποκτήσεις δική σου μηχανή...θα δείς τον κόσμο με άλλα μάτια...μέσα πάντα από το κράνος σου!!!
![]()
Z...ee you later!