Σελίδα 2 από 9 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 129

Θέμα: Γεώργιος Γκιόλβας..ποσοι τον εχετε ακουσει

Admin, the ugly monster Το avatar του/της Alkis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
    ... Το μέλλον φαίνεται από μικρά πράγματα όπως το Debian Linux ...
    Βάλε όπου Debian, Slackware , κατά τα άλλα οκ!
    Copyright Infinity - All Nights Reserved. The Bastard Administrator from Hell

Admin, the ugly monster Το avatar του/της Alkis

Κοίτα να δεις...

...παραλίγο να ξεφύγω.

Τον συγκεκριμένο επιστήμονα τον παρακολουθούσα αραιά και που αρκετά χρόνια, (όποτε κατάφερνα να βρω σχετικές αναφορές).

Πρόκειται για μια μεγάλη προσωπικότητα. Έχει πει και πράγματα τα οποία πολλοί τα θεωρούν εξωφρενικά εως δεν ξέρω γω τι. Πάντως πολύ περίεργα και αφνιδιαστικά σίγουρα, που πολύ δύσκολα τα ακούς από τέτοια κεφάλια.

Αλλά πολύ μεγάλο μυαλό!
    Copyright Infinity - All Nights Reserved. The Bastard Administrator from Hell

SUZUKIGSXR THE BEST!!! Το avatar του/της gsxrgirl
    To όνομα Γκιόλβας είναι κάτι πολύ μεγάλο,σεβαστό και αξιόλογο που θα έπρεπε όλοι να ξέρουμε ύστερα απο τα τόσα που έχει κάνει και δέν έχουν βγεί πρός τα έξω.Ήταν ένας ΕΛΛΗΝΑΣ που αγαπούσε πολύ την Ελλάδα και προσπαθούσε πολύ γι αυτήν..Με το τίμημα να μήν έχει καμία αναγνώριση και πολύ αργότερα με τό κόστος του θανάτου του.Έχει κάνει πολλές ευρισιτεχνίες με τις οποίες πολλοί έχουν σωθεί.Προσωπικά έχω To nicopal είναι ένα μηχάνημα που βάζοντας κάποια τσιγάρα μέσα και βάζοντας και ένα υγρό μπορεί να αποβάλει όλες τις χημικές ουσίες του τσιγάρου.Είναι αυτός που έβγαλε τις μπάρες για τις αφύλακτες διαβάσεις.Είναι τόσα πολλά που μερικά έχουν γίνει ευρέως γνωστά απο κάποιους που πραγματικά κατάλαβαν πόσο άξιζε αυτός ο άνθρωπος και άλλα πολλά που δυστυχώς χάθηκαν όπως κι αυτός.
    Όσο για την ομάδα Ε ένα έχω να πώ.Δέν έχει καμιά σχέση με αυτά που λένε τύπου Κεραμυδά και μερικών άλλων.
    Όσο για τον Γκιόλβα για να κλείσω εδώ το θέμα διότι είναι πολύ μεγάλο και αν το συνεχίσω ίσως να έχω να γράψω μερικές 10δες μηνύματα...ένα έχω να πω.

Αντίο θείο.Μας λείπεις και μακάρι να βλέπεις πως υπάρχουν παιδιά που σε αγαπάνε και ενδιαφέρονται να μάθουν η ακόμα και να διδάξουν για το ποιός ήσουν.
    Σ'γαπώ...αντίο.
    GSXR= GHOST RIDER . -

και για να μην ξεχνιόμαστε
    http://www.phpbbserver.com/motor

o τύπος είναι ανέκδοτο... οι μαλακίες που έχει πει δεν έχουν προηγούμενο.

...

Και σεις τον χαρακτηρίζετε "μεγάλο" ? Ισάξιο του Καραθοδωρή; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Από τη σελίδα...

"Τον Αϊνστάιν τον γνώρισα στην Ελβετία, όταν ήταν διευθυντής στο Διεθνές Γραφείο Ευρεσιτεχνιών."

Δε θα μπορούσε να ήταν ποτέ διευθυντής ο einstein σε γραφείο που δεν υπάρχει! Και στο γραφείο ευρεσιτεχνιών της σουηδίας ήταν γραφειάς (πήρε σε κάποια φάση προαγωγή σε "τεχνικό ειδκό, δεύτερης βαθμίδας"), όχι διευθυντής!!!

Έλεος ρε παιδιά! Ψεύδονται ασυστόλως, είναι πανεύκολο να αποκαλύψει κανείς ότι πρόκειται περί απάτης και σείς τους πιστεύετε!;

Τί μου θυμήσατε τώρα... Διάβαζα αυτό το άρθρο μαζί με ένα φίλο πριν χρόνια και είχαμε χεστεί στο γέλιο... 5 πράγματα να ξέρει κανείς από επιστήμη και φυσική, καταλαβαίνει από την πρώτη σελίδα ότι η όλη φάση είναι μια τεράστια απάτη.

ΤΡΕΛΕΟΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από dez
    απλα μου μυρισε λιγο λιακοπουλος και σια η ιστορια.
    λίγο;
    Δε μπορείς να φανταστείς πόσο!
    Γω στην πάτρα δε μπορώ να ανασάνω από τη μπόχα!

*σνιφ* *σνιφ*

Α, οι μασχάλες μου είναι.

Nothing to see here, move along...

Αρχικά δημιουργήθηκε από gsxrgirl
    αποβάλει όλες τις χημικές ουσίες του τσιγάρου.
    Όλες; Σοβαρά; Και τί μένει; Αέρας;

Έχεις, φαντάζομαι, υπ'όψη σου, ότι την περισσότερη βλάβη, όταν εισπνέεις τον καπνό του τσίγάρου, την κάνει το χαρτάκι που όταν καίγεται ελευθερώνει αιθάλη κτλ... Δεν παίζει αυτό να το γλυτώσεις με τίποτα

συγκεντρώσουουουου...

το μόνο λειτουργικό στο σύμπαν που παίζει ταινίες xvid και vcd με παρόμοια ποιότητα με αυτή των ακριβών επιτραπέζιων DVD players, εκτός των άλλων
    οι software λύσεις δίνουν καλύτερη ποιότητα, από standalone μηχανήματα, από εποχής powerdvd 3/4 (δε θυμάμαι κι'όλας, τόσος καιρός πάει).

Τα επιτραπέζια dvd/vcd/trexagireve players υστερούν από σχεδόν οποιονδήποτε software player έχει post-processing στον αποκωδικοποιτή.

Προς θεού, ο windows media player classic μου επιτρέπει να γράφω προγραμματάκι για το fragment shader pipeline της εκάστοτε κάρτας γραφικών (με fragment shaders, φυσικά) το οποίο εφαρμόζει σε κάθε ένα frame!!! Οι αλλαγές φαίνονται realtime xωρίς διακοπή κτλ... μπορείς να κάνεις απίστευτα πράματα.

Και μου διατυμπανίζεις το debian ως το "μόνο λειτουργικό στο σύμπαν"... Για συμμαζέψου...

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider

Re: Κοίτα να δεις...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Alkis
    ...παραλίγο να ξεφύγω.

Τον συγκεκριμένο επιστήμονα τον παρακολουθούσα αραιά και που αρκετά χρόνια, (όποτε κατάφερνα να βρω σχετικές αναφορές).

Πρόκειται για μια μεγάλη προσωπικότητα. Έχει πει και πράγματα τα οποία πολλοί τα θεωρούν εξωφρενικά εως δεν ξέρω γω τι. Πάντως πολύ περίεργα και αφνιδιαστικά σίγουρα, που πολύ δύσκολα τα ακούς από τέτοια κεφάλια.

Αλλά πολύ μεγάλο μυαλό!

O Gkiolvas odos itan megali prosopikotita,odos exei kanei megales efeureseis...to nicopal pou leei i kopelia den poleitai stin Ellada!!Sto exoteriko omos nai!!
    O Gkiolvas itan apo ta max myala isos tis teleutaias 50etias Ellinas.Omos o typos asxoli8ike stin ousia me stratiotikes efarmoges tis fisikis...eixe fantasia pou ebneei gia na ginei erevna.(oti boroume na fadastoume borei na ginei,oti den boroume na fantastoume DEN borei na ginei).
    Akrivos epeidi prokeitai peri stratiotikon efarmogon,pou simainei texnologia tin opoia 8a tin doume meta apo 50-80 xronia i se periptosi polemou o typos ixere arketa polla....i 8eoria gia to plasma aktinas yparxei opos yparxei (an diavasei kapoios ta NEA 08/07/2006)tropos na ginete kapoios i kati aorato.To ar8ro exei titlo o magikos mandyas toy Harry Poter.Kvantiki fisiki!
    Apla pisteuo oti an den eixe gerasei toso kai eimastan sigouroi oti den exei xemora8ei,isos na ton epairnan pio sovara.
    To programa pyrinikis obrelas ton Amerikanon einai diki tou anakalypsi,pou polei8hke kai sto Israhl(giati kai oi Israilinoi exoun tromeri texnologia gia eunohtous logous).
    Kai teleiono legontas ena pragma mono....An kapoios apo esas evlepe pragmatika enan exogiino kai itan monos toy se kapoio meros apomonomeno,pos 8a elege se alloys oti eide exogiino kai aftoi 8a ton pisteyan?? Apla den 8a ton pisteuan kai ara ta extreme pragmata dyskola ginontai pisteyta kai as einai pragmatika.
    *Htan ena paradeigma o exogiinos,8a borouse na itan i Belucci stin toualeta enos club gymni kai sou elege pare me tora paidara mou...poion 8a epei8es akoma kai an itan pragmatikotita?
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

just got me bike Το avatar του/της George-3-
    Οσο για τον "μαγικο μανδυα του Χαρυ Ποτερ" αν και δεν ξερω αν λεμε το ιδιο εχω δει σε site σχετικο δημοσιευμα προσφατα... πριν 2 ή 3 ημερες οποτε θα προσπαθησω να το βαλω.

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider

Οι ερευνητές απλώς οραματίζονται τα αόρατα...

http://ta-nea.dolnet.gr/print_articl...582&m=N45&aa=1

Το μαγικό ραβδί. Για να γίνει αυτό απαιτείται ένα ιδανικό υλικό. Όμως, οι επιστήμονες καταλαβαίνουν πως αν σχεδιάσουν με επιτυχία ένα μαγικό ραβδί λέιζερ θα μπορούν να κάνουν τα πάντα αόρατα. «Μπορεί να μας οδηγήσει σε ένα σωρό εφαρμογές. Φανταστείτε ένα λέιζερ που λειτουργεί σε συχνότητες τις οποίες δεν μπορούμε να δούμε με γυμνό μάτι, που όταν αυτό φωτίσει το χέρι μας, θα ανοίξει μια διάφανη τρύπα».

Τα «πλασμόνια». Επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο της Φιλαδέλφειας κατασκευάζουν «πλασμονικά καλύμματα», με τα οποία θα γίνονται αόρατα τα αντικείμενα. Το πλασμόνιο είναι κύματα στην πυκνότητα των ηλεκτρονίων τα οποία εμφανίζονται όταν τα ηλεκτρόνια μιας μεταλλικής επιφάνειας κινούνται συντονισμένα. Με τη μέθοδο αυτή εμποδίζουν τη διάχυση του φωτός και το αντικείμενο γίνεται τόσο μικρό που δεν φαίνεται.

sta NEA
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

just got me bike Το avatar του/της George-3-
    Δεν λεμε το ιδιο τελικα αλλα δεν το βρισκω. Τεσπα... εντυπωσιακα ολα αυτα αλλα πρακτικα μου φαινετε οτι δεν γινετε ορθη η χρηση τους. Εννοω οτι ειναι σαν ενα γραφειο που μετα απο 3 χρονια εργασιας προσπαθει να γινει μηχανογραφηση και οργανωση ετσι κι εμεις. Κανουμε προοδο χωρις να οργανωνουμε τους νομους και τις κοινωνιες να μην γινεται η χρηση για περιεργους σκοπους. Και για να μην βγω εντελως εκτος το nicopal πωλειτε μια χαρα στην Ελλαδα.

tsiros_temp, τυγχάνει να έχω ένα standalone DVD player (και χρησιμοποιώ μόνο το surround του επειδή είμαι τσίπης) και το hardware correction που έχουν αυτά τα διαόλια δε συγκρίνεται με οτιδήποτε παίζει σε windaws, πίστεψέ με...
    Φυσικά άν χρειαστεί να δώ πρόχειρα κάνα βιντεάκι και είμαι στα windaws μπαίνω με διπλό κλικ στη ταινία στο media player classic με ffdshow μέσα (ΚΑΙ αυτό έχει GPL άδεια) -όπου το αποτέλεσμα είναι υποφερτό άλλα καμμία σχέση με πχ τον Totem player (βασισμένο στο xine) σε ένα παλιούτσικο AMD 64bit 3000, με φρέσκο driver για την νβίδια -ακόμα και σε default kernel του φετινού Debian.

Μη μπερδεύεστε, το Debian δεν είναι για όλους, αλλά ακόμα κι εγώ που έχω ελάχιστες γνώσεις γύρω απο τη C (κάτι ψιλά μόνο configuration files και καστομαρισμένους kernels φτιάνω -τά'χω παρατήσει τα μπλιμπλίκια), μπορώ να αφοσιωθώ σε αυτό, και να αφήσω τη μπακατέλα τα windaws για παιχνίδια.

Είναι σαφές ότι αν τη ψάξεις ειναι 3*10^27 φορές πιο εύκολο να φτιάξεις το απόλυτα user-friendly λειτουργικό (ή οτιδήποτε) με βάση τα Linux, παρά όποιο άλλο κλειστό σύστημα -πχ winblows. Το γεγονός ότι πολλοί επιστήμονες καστομάρουν μια σειρά από πισιά (πχ clusters), και τα βάζουν να ψάχνουν την επιστήμη του μέλλοντος δεν είναι τυχαίο -μή σου πώ για τις χρήσεις του Linux στο rendering, στους servers κλπ.

Όσο για τον διάσημο Έλληνα επιστήμονα, χέστηκα, όποιος κουβαλάει κολλήματα τύπου "Θα ελέγχουμε μέσω του υπερόπλου μας τα Βαλκάνια, και μετά το πλανήτη", είναι τουλάχιστον επικίνδυνος, προτιμώ τον μακαρίτη Sagan και τέτοιου τύπου ανθρώπους και ταυτόχρονα επιστήμονες...

Highway To Hell... Το avatar του/της Boxer
    The Da Vinci Code
    Keep on rocking in a free world !!!

SUZUKIGSXR THE BEST!!! Το avatar του/της gsxrgirl
    Τον Γεώργιο Γκιόλβα τον ήξερα προσωπικώς καθότι τυγχάνει συγγενης.Απο κει και πέρα το τι γνώμη έχει ο καθείς,είναι προσωπική του.Σε καμία περίπτωση όμως αγαπητέ tsiros_temp
    εάν έθετες ένα θέμα και σου απαντούσα δεν θα χρησιμοποιούσα εκφράσεις του τύπου χέστηκα κτλπ..Εάν έχεις όντως επιχειρήματα να μου αποδείξεις πως ο Γεώργιος Γκιόλβας ήταν μία απάτη μπορείς κάλλιστα να μου τα πείς να τα συζητήσουμε,.Ασε με να ξέρω λίγα παραπάνω για το φαινόμενο Γκιόλβας αλλά πάνω απο όλα μάθε να συζητάς.Ανθρωπος με λεξιλόγιο του τύπου χέστηκα χωρίς κάν να έχει ψαχτεί βαθεια για μερικά θέματα και να κλείνει κεφάλια με τέτοια φρασεολογία αποδικνύει άτομο που δέν ΄σεβεται πάνω απο όλα έναν άνθρωπο νεκρό και κατόπιν εναν άνθρωπο που βοήθησε με κάθε τρόπο να πάει η Ελλάδα μπροστά.Τώρα,το τι ήταν ο καραθεωδορή άλλο καπέλο.Και προς θεού δέν έχω λέξεις να εκφράσω για την μεγαλειότητα κι αυτού του ανθρώπου όπως και τέσλα και πόσοι ακόμοι που ο καθείς επάνω στη δουλειά του είχε μιά πρωτιά.Αλλά όλοι μια αγάπη για τον κόσμο αυτόν.Κι όπως είδαμε/ακούσαμε όλοι χάθηκαν δυστυχώς και κανείς δέν τους τίμησε ποτέ όπως θα έπρεπε.
    Όταν πέθανε ο Γκιόλβας είμασταν πολλοί λίγοι στην κηδεία του.Γιατί άραγε; επειδή ήταν μιά απάτη;επειδή πρόσφερε παραπάνω απο κάποιους άλλους για την Ελλάδα;γιατί;
    Όσον αφορά τις ευρισιτεχνίες του έχω μερικές εφημερίδες που το αποδικνύουν.Τέλος πάντων έγραψα μόνο και μόνο γιατί το είχα ανάγκη να σας πω γι αυτό τον άνθρωπο,είχα ανάγκη να τον υπερασπιστώ ύστερα απο τα τελευταία μηνύματα που είδα απο τον tsiros_temp ..Λυπάμαι πάντως αν το λεξιλόγιο σου είναι τέτοιο για έναν άνθρωπο που ποτέ δεν γνώρισες ούτε κάν ασχολήθηκες απο ότι είδαμε απο τα συνηφραζόμενα σου...Τώρα απο κεί και πέρα εάν δέν το καταλάβεις και συνεχιστεί αυτό δέν έχω να απαντήσω ούτε και να συζητήσω κάτι ...
    Να πώ στον φίλο που μίλησε για το Nicopal ότι το πουλάνε στο εξωτερικό,πως και εδώ πουλιέται και αν χρειαστείς ποτέ απλά ενημέρωσε με.Ευχραιστώ και συγνώμη αν έβγαλα κάποια πικρία στο μήνυμα μου..Θα χαρώ φίλε μου tsiros_temp
    αν πραγματικά σε ενδιαφέρει το θέμα να το ψάξεις.Αν όχι πάλι,μην λές κουβέντες όταν δέν ξέρεις το ποιόν του άλλου !
    GSXR= GHOST RIDER . -

και για να μην ξεχνιόμαστε
    http://www.phpbbserver.com/motor

πρόκειται περί φαντασμένου ψεύτη, τίποτα παραπάνω τίποτα παρακάτω.

Ο einstein ποτέ δεν ήταν διευθυντής στο ανύπαρκτο "διεθνές γραφείο ευρεσιτεχνιών". Δεν ήταν ποτέ διευθυντής σε κανένα γραφείο ευρεσιτεχνιών. Τα περισσότερα που γράφετε για μανδύες ραβδάκια είναι το λιγότερο αντίστοιχα των ανοησιών που γράφουν τα παιδιά, για φανταστηκές (και ενδιαφέροουσες) εφευρέσεις, διατυπώνοντας τους ευσεβείς πόθους τους.

tsiros_temp, τυγχάνει να έχω ένα standalone DVD player (και χρησιμοποιώ μόνο το surround του επειδή είμαι τσίπης) και το hardware correction που έχουν αυτά τα διαόλια δε συγκρίνεται με οτιδήποτε παίζει σε windaws, πίστεψέ με...
    Δε σε πιστεύω. Η επεξεργαστική ισχύς που έχει μια κάρτα γραφικών είναι πολλή περισσότερη απο οτιδήποτε κυκλοφορεί σε hw player, εκτός ίσως αν κάνει αρκετές χιλιάδες ευρά. Δεν παίζει το dedicated hardwired τσιπακι να κάνει καλύτερη δουλειά. Όπως είπα, οτιδήποτε και αν κάνει το hw player, μπορείς να το κάνεις και σε software player: τώρα πια υπάρχει η υπολογιστική ισχύ.

sagan: +1.

Αρχικά δημιουργήθηκε από gsxrgirl
    μου αποδείξεις πως ο Γεώργιος Γκιόλβας ήταν μία απάτη μπορείς κάλλιστα να μου τα πείς να τα συζητήσουμε,.
    Όπως είπα, στη σελίδα αυτή γράφονται τρελά ψέματα. Ένα από αυτά ότι μίλησε με τον einstein όταν αυτός ήταν διευθυντής στο διεθνές γραφείο ευρεσιτεχνιών.

Δεν υπάρχει "διεθνές γραφείο ευρεσιτεχνιών".
    Δεν ήταν ποτέ ο einstein διευθυντής σε κανένα γραφείο ευρεσιτεχνιών.

Για το Αρτεμις δε ξέρω, αλλά Αν είχες γνώσεις φυσικής θα ήξερες ότι για τις περισσότερες υπόλοιπες εφευρέσεις πρόκειται περί ανοησιών.

Δεν ασχολούμαι άλλο με ανθρώπους που επειδή πήγαν στην κηδεία κάποιου και θεωρούν άρθρα εφημερίδων ως αποδείξεις για εφευρέσεις, τον βαφτίσαν μεγάλο επιστήμονα. Wishful thinking σου δίνει φτερααααά.

Σελίδα 2 από 9 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 15/06/2011, 18:19
  2. απωθημενα που εχετε για τον free rider
    από free rider στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 19/05/2005, 13:55
  3. Ποσοι εχετε GPS ???
    από Giannis_L στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 16/04/2005, 08:48