Παιδια βρηκα εισαγωγης, στα 7500 ευρω με συναγερμο,πινακιδα,και μανηταρια.
Να το κλεισω? Ο τυπος ειπε οτι εχει εγγυηση απο την Κawasaki 2 χρονια κανονικα.
Εσεις τι ξερεται?
Αντε μπας και τελειωσει αυτο το σηριαλ, τοσο καιρο το παλευω.
Παιδια βρηκα εισαγωγης, στα 7500 ευρω με συναγερμο,πινακιδα,και μανηταρια.
Να το κλεισω? Ο τυπος ειπε οτι εχει εγγυηση απο την Κawasaki 2 χρονια κανονικα.
Εσεις τι ξερεται?
Αντε μπας και τελειωσει αυτο το σηριαλ, τοσο καιρο το παλευω.
Εισαγωγης με 7500?
Με τιποτα
Τοσο μπορεις να βρεις και αντιπροσωπιας
Ή δωσε τοσα και παρε αντιπροσωπιας να εχεις το κεφαλι σου ησυχο, ή δωσε πολυ λιγοτερα(αυτο θα το βρεις εσυ) και παρε παραεισαγωγη
Με το συναγερμο 7500.
Αν θυμαμαι καποιος απο εδω μεσα εχει παρει εισαγωγης και δεν ειχε προβλημα.
Η αντιπροσωπεια το δινει 7800 και μαζι με συναγερμο και τα λοιπα παει 8100-8200.ειναι 600 ευρω διαφορα. Το θεμα ειναι στην εγγυηση την οποια δινει ο συγκεκριμενος γιατι με εγγυηση τα φερνει απο το εργοστασιο.
πολλα ειναι.. ψαξε λιγο ακομα....(οχι τηλεφωνα! face to face)
Στειλε μου με pm αν ξερεις και θελεις καποιον με καλη τιμη.Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
πολλα ειναι.. ψαξε λιγο ακομα....(οχι τηλεφωνα! face to face)
Εκει στη Μιχαλακοπουλου πηγα σε πολλα, ηταν το καλυτερο που βρηκα.
περνα μια απο το Χαλαρη στο Πειραια... (επισημος αντιπροσωπος)
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!
επειδή έψαξα και γω λίγο την αγορα με 7800 παίρνεις αν τα λέω καλά συναγιαρμό gemini μανιτάρια και κράνος συνολικής αξίας περίπου 500 ευρώ.με μετρητα. άξε τις αντιπροσωπειες και θα βρεις αυτά που λέω.
thisies yparxoun pantou kai na thimasai eisai akoma zwntanos
γνωμη μου ειναι να πας απο επισημο αντιπροσωπο αλλα να τον πιεσεις πολυ για δωρα ........εχουν μεγαλο ποσοστο κερδους ,χαμενοι δεν θα βγουν με τιποτα οποτε ψαχτο καλα......
μην βιαστεις
Επιτελους!
το εκλεισα με 7300, ειναι αντιπροσωπειας και θα το εχω απο Παρασκευη μαλλον.Απο ενα μαγαζι στο Πειραια
ΤΟ ΠΗΡΑ ΛΕΜΕ!!!!!
Απο χθες ειμαι κατοχος ενος ασημενιου Ζ750.
Απιστευτα καλη εντυπωση, μολις συνηθισα τη θεση και βολευτηκα ολα πηγαν αψογα. Τα φρενα ειναι λιγο ασαφη γιατι δεν εχουν πατησει τα τακακια λογικα. Εντυπωση μου κανει ο τροπος που ακουει τις εντολες που του δινεις και σε σχεση με το TDM που οδηγουσα τοσο καιρο εχω να πω οτι ειναι πολυ πιο σταθερο, αυτη την αισθηση πηρα, αλλα εχω πολλα να διαπιστωσω ακομα.
Συντομα θα βαλω και φωτογραφιες.
Εμαθα επισης οτι το μηχανακι πηγε 200 Ευρω πανω και κανει 8000 πλεον και οχι 7800 και επισης πινακιδες στο τελος καλοκαιριου θα χορηγουνται.Αυτα και τωρα παω βολτα, οχι μεχρι το Γερμανο μονο..
Αρχικά δημιουργήθηκε από Kawa-Z
ΤΟ ΠΗΡΑ ΛΕΜΕ!!!!!
Απο χθες ειμαι κατοχος ενος ασημενιου Ζ750.
![]()
ωραιο το ασημι στο Ζ .......
Ειναι οντως πολυ ωραιο το ασημι.![]()
![]()
![]()
Tetoia mou aresei na akouo!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Kawa-Z
ΤΟ ΠΗΡΑ ΛΕΜΕ!!!!!
Εντυπωση μου κανει ο τροπος που ακουει τις εντολες που του δινεις και σε σχεση με το TDM που οδηγουσα τοσο καιρο εχω να πω οτι ειναι πολυ πιο σταθερο
![]()
καλορίζικο φίλε και καλοτάξιδο!
να ρωτήσω κάτι εκ μέρους του κολλητού μου που ενδιαφέρεται να αγοράσει το Ζ750?
όταν το αγοράζεις καινούριο από την αντιπροσωπεία, τι περιλαμβάνει το "πακέτο"? δηλ, user manual, τσαντάκι με εργαλεία κλπ κλπ?
δεν εννοώ τα εκάστοτε δώρα που κάνει το κάθε μαγαζί, αλλά αυτά που δίνει η kawasaki από μόνη της σαν εταιρεία μαζί με κάθε καινούριο Ζ.
ευχαριστώ!!!![]()
![]()
![]()
Orange blood runs in my veins...