Σελίδα 2 από 8 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 118

Θέμα: Στα διόδια "χώνεστε" πρώτοι??

ο trackαδόρος!!! Το avatar του/της Alx 84
    όταν είναι 6-7 αυτοκίνητα περιμένω. Παραπάνω δε μου έχει τύχει, αλλά δε θα κάτσω στην ουρά περιμένοντας 50 οχήματα.

Βέβαια εγώ έχω κ τη δικαιολογία τώρα ότι το στρώνω κ δε κάνει να ανεβάζει θερμοκρασίες!!!
    4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
    The MRT will be back soon!!!

μπα περναω πρωτος πηγαινω απο τα πλαγια περναω τα αμαξια και περναω πρωτος αν και οποτε το κανω δεν νιωθω καλα γιατι και αυτοι με τα αμαξια τι ειναι βλακες?αλα απο την αλλη γιαυτο εχω μηχανη για να με διευκοληνει δεν ειναι αμαξι η μηχανη που πιανει ογκο οποτε εγω πιστευω μας ψιλοκαταλαβαινουν οι αυτοκινητιστες.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Vezouvios

Διοδια τεμπων,, να πληρωσω για το χειροτερο κομματι εθνικης οδου της βορειου ελλαδος?
    Και παει λεγοντας..
    Μολις φτιαξουνε δρομο ο οποιος να ειναι ασφαλεις για τους μοτοσυκλετιστες,τοτε με χαρα να πληρωσω και να κατσω και στην σειρα,,,,
    E oxi kai χειροτερο.Τις στροφες δηλ. δεν τις ευχαριστιεσαι?χεχε

Στα σχολια των ανω συμφωνω και εγω.Μεχρι τώρα δεν εχω πληρωσει-που να σταματας να βγαζεις γαντια, πορτοφολι ,κερματα να ξαναβαζεις μεσα το πορτοφολι,να ξαναφορας να γαντια κλπ.

Τωρα δεν ξερω προς αθηνα που εχουν μπαριερες.Μαλλον εκει πληρωνεις κανονικα.
    In Thrust We Trust

Turn To Burn

Φανταστικό μέλος Το avatar του/της Nrgman
    www.bloka.gr

Παράκαμψη διοδίων.

ΕγώοΜικρόςοΑμνόςΤουΘεού Το avatar του/της jtoros
    Παιδιά στο Πάτρα-Αθήνα πληρώνω πάντα (μπάρες γαρ) και πάντα περνάω όσα αυτοκίνητα μπορώ. Βέβαια επιλέγω τη λωρίδα με τη μικρότερη ουρά.

Στο Λαμία-Θεσ/κη και πάλι περνάω. Πρακτικά, αν οι ουρές είναι μεγάλες, με αφήνουν και περνάω έτσι, οπότε δεν παίζει θέμα καθυστέρησης των από πίσω. Για το ηθικό του θέματος, είμαι λάθος και το ξέρω. Αλλά δεν περιμένω και πάλι.

Τέσπα. Όπως περνάω τα αυτοκίνητα στα φανάρια, με το ίδιο σκεπτικό τα περνάω και στα διόδια. Γιατί να είναι διαφορετικός ο τρόπος σκέψης μου;
    Αν δεν κοιτάς εκεί που θέλεις να πας, θα πας εκεί που κοιτάς.

Nothing is Impossible!

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    Αν θες να περασεις περνας και με τις μπαρες αφου δεξια εχουν ανοιγμα, δεν καλυπτουν ολο το δρομο.

Απλα το θεμα ειναι οτι επειδη καταγραφονται τα αμαξια/μοτο που περνανε τα πληρωνει ο διοδιος, αν φυγεις χωρις να πληρωσεις.

Παλια θυμαμαι με αφηναν να περασω, τωρα ποτε.

Γενικα υπάρχει ενα ηθικό διλημμα αλλα περναω σιγα σιγα και ζηταω την αδεια απο το δευτερο τριτο να μπω Συνηθως με αφηνουν

Εγω εχω αλλο σπασιμο
    Σταματα βγαλε γαντια βγαλε λεφτα βαλε ρεστα στη τσεπη κλπ

Για την Αττικη οδό εχω βγαλει καρτα που βολευει παρα πολυ και σε ευχρηστια και σε λεφτα.
    -Εγω σε αυτό το ΓΑΙΔΟΥΡΙ δεν ανεβαινω

Επειδή περνάω καθημερινά τουλάχιστον μια φορά από τα διόδια (το γραφείο είναι πάνω στην Α.Ο.), όταν έχει 4-5 αυτοκίνητα περιμένω και εγώ στην σειρά. Όταν έχει παραπάνω, πάω μέχρι την αρχή του προτατευτικού τσιμέντου και κάνω νόημα στον οδηγό αν με αφήνει να περάσω. Έχω την εντύπωση ότι βλέπουν και την κάρτα των διοδίων που έχω (κρέμεται στο μπουφάν μου) και καταλαβαίνουν ότι θα περάσω γρήγορα. Στον 1,5 χρόνο που το κάνω μόνο ένας δεν με έχει αφήσει (το έπιασε λάστιχο λίγο πιο κάτω )

Αυτο που δεν καταλαβαίνω έιναι γιατί ενώ έχουν βγάλει το ασύρματο μηχανάκι για τα αυτοκίνητα, γιατί δεν το κάνουν και για τις μηχανές;;; Ούτως ή αλλιώς, το μηχανάκι το βάζουν στην πάντα από την στιγμή που βγάζεις κάρτα και έχω δει μηχανές που το χρησιμοποιούν.

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Αρχικά δημιουργήθηκε από γεροπιτσιρικος
    Ούτως ή αλλιώς, το μηχανάκι το βάζουν στην πάντα από την στιγμή που βγάζεις κάρτα και έχω δει μηχανές που το χρησιμοποιούν.

ή δεν έχω κοιμηθεί καλά το βράδυ ή έφτασε μεσημέρι και ρετάρω...

σε κάθε περίπτωση δε κατάλαβα τι είπες...

Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
    Απλα το θεμα ειναι οτι επειδη καταγραφονται τα αμαξια/μοτο που περνανε τα πληρωνει ο διοδιος, αν φυγεις χωρις να πληρωσεις.

αυτό ισχύει???

αν ισχύει, δεν αποτελεί ηθικό ανασταλτικό να περνάμε έτσι και να τα πληρώνει ο υπάλληλος?

(αλλά μη μπούμε στη διαδικασία ότι βγάζουν και χαρτιλίκι στη βάρδια τους από "ξεχασμένα" ρέστα γιατί αν περάσουν 30 μηχανές "έτσι" μαζεύεται ποσό)

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από γεροπιτσιρικος
    .................................
    Αυτο που δεν καταλαβαίνω έιναι γιατί ενώ έχουν βγάλει το ασύρματο μηχανάκι για τα αυτοκίνητα, γιατί δεν το κάνουν και για τις μηχανές;;; Ούτως ή αλλιώς, το μηχανάκι το βάζουν στην πάντα από την στιγμή που βγάζεις κάρτα και έχω δει μηχανές που το χρησιμοποιούν.

Στην Αττικη οδο, ΔΕΝ το κανουν (οι παπαρες) καθαρα για οικονομικους λογους (θα ξηγηθω αμεσα)!

Αν θες να περασεις με το "μηχανακι", περνας αλλα χρεωνεσαι σαν κουτι!

Κι επανερχομαι ... :smilea:

Αν βγαζαν "μηχανακια" με αλλο κωδικο, ωστε να χρεωνει για μοτοσυκλετα, τοτε οι "Ελληναρες" θα τα επαιρναν και θα τα εβαζαν στ' αμαξια, με την υποδομη που υπαρχει ...

Αυτο που χρειαζεται να αλλαξει, ειναι να μπουν "εξυπνες" σπαστες μπαρες, που να ανοιγουν ΜΟΝΟ οι μισες, οταν διαβασουν κωδικο μοτοσυκλετας ...

Και φυσικα μ' ενα "ποιος του βαμει του μηχανοβιους, λιγοι ειναι" δεν εγινε ποτε κατι τετοιο ...

Μας πεταν κι ενα "δεν γινεται γιατι ειναι επικινδυνο και το απαγορευι η Τροχαια" και καθαρισαν ... :wacko:
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra

ή δεν έχω κοιμηθεί καλά το βράδυ ή έφτασε μεσημέρι και ρετάρω...

σε κάθε περίπτωση δε κατάλαβα τι είπες...

Οταν πας να βγαλεις "Μοτοκαρτα", παιρνουν τον "κωδικο" απο μια συσκευη e-pass (η οποια και αχρηστευεται μενοντας στην "ακρη") και σου τον τυπωνουν σε μια καρτα! :smilea:

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Οταν πας να βγαλεις "Μοτοκαρτα", παιρνουν τον "κωδικο" απο μια συσκευη e-pass (η οποια και αχρηστευεται μενοντας στην "ακρη") και σου τον τυπωνουν σε μια καρτα! :smilea:
    ευχαριστώ,

όταν έγραψε ο φίλος ότι το μηχανάκι το βάζουν στην πάντα νόμιζα ότι εννοούσε ότι τους μηχανόβιους μας έχουν γραμμένους στα @@ τους.... για αυτό έχασα τη συνέχεια...

έχω και εγώ μοτοκάρτα και όντως απενεργοποιούν ένα e-pass για να χρησιμοποιήσουν τον κωδικό του στη μοτοκάρτα...

τώρα για το αν υπάρχουν μοτό που χρησιμοποιούν e-pass νομίζω ότι δεν είναι βολικό ...
    για να το έχεις "κολλήμενο" κάπου στη μοτό λίγο δύσκολο...
    αν το έχεις στη τσέπη το e-pass...πιάνει χώρο και πάλι πρέπει να βάζεις το χέρι στη τσεπη... εν κινήσει...

πάντως δε περίμενα ότι τόσοι πολλοί περνάνε "έτσι" στα διόδια....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
    .............................
    τώρα για το αν υπάρχουν μοτό που χρησιμοποιούν e-pass νομίζω ότι δεν είναι βολικό ...
    για να το έχεις "κολλήμενο" κάπου στη μοτό λίγο δύσκολο...
    αν το έχεις στη τσέπη το e-pass...πιάνει χώρο και πάλι πρέπει να βάζεις το χέρι στη τσεπη... εν κινήσει...

Χρεωνεσαι ΔΙΠΛΑ ειπαμε!

Ρε παιδια, παντως, στο θεμα των διοδιων κ κατα ποσον σε αφηνουν να περνας ελευθερα η οχι, εχω δει καποια περιεργα κατα καιρους.

Εχθες πχ φτανω στα διοδια κ μπροστα μου ειναι 2 οχηματα.

Το πρωτο που φτανει να πληρωσει ειναι ενα Mercedes E class. Ο φωτεινος πινακας ομως δειχνει ενδειξη 1 ευρω (για μηχανη)! Περναει κ στον επομενο κουτακια δειχνει ενδειξη 2,30 ευρω κανονικα.

Φτανω κ εγω να πληρωσω κ ενω μετα τον κουτακια η μπαρα ειχε κατεβει, ανοιγει την μπαρα πριν καν κανω οποιαδηποτε προσπαθεια να πληρωσω κ πριν σχεδον σταματησω!

Τι ηθελε να πει ο ποιητης; Ηθελε να με αφησει να φυγω ετσι; Για την ιστορια, πληρωσα κανονικα κ περασα, αλλα αν ειναι να μην πληρωνουμε τοτε να μην το κανω ουτε εγω ρε παιδια!
    Νίκος
    Open Horizons

Σελίδα 2 από 8 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. 90% αυξηση στα διοδια για τα δικυκλα
    από urban στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 15/09/2008, 19:09
  2. Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 27/08/2008, 18:44
  3. απατη στα διοδια ελευσινας?
    από marmel.gr στο forum Off topic