re paidia peite moy (apo ti) ora parakalo... 8a prospa8hso ki ego na er8o na sas ksanado.
Exei kaneis nea apo thn Maria (nick gia moto.gr den ksero) pou douleyei ston Phgaso? opoios exei as mou pei me pm
re paidia peite moy (apo ti) ora parakalo... 8a prospa8hso ki ego na er8o na sas ksanado.
Exei kaneis nea apo thn Maria (nick gia moto.gr den ksero) pou douleyei ston Phgaso? opoios exei as mou pei me pm
Αρχικά δημιουργήθηκε από Trans
επειδη τον τελευταιο καιρο εχουμε ξεχαστει και εχουμε αφησει την λεπτομερη καταγραφη των προσωπικων δεδομενων (ξερεις, τα τυπικα: που δουλευει ο καθενας, περιουσιακη και οικογενειακη κατασταση, κλπ κλπ) με αποτελεσμα να μην μπορουμε να ξερουμε ποια ακριβως εννοεις, μηηηηηηηηηπως θα ηθελες να βοηθησεις το κοινο λιιιιιιιιιιιγο παραπανω?:smilea:
![]()
οσο για την ωρα, απο τις 19:30 ως τις 1:30 (αντε με το ζορι 2:30) μπορεις να μας χαρεις και το αντιστροφο!!!![]()
![]()
Είπε κανείς ....pegaso???![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
Αρχικά δημιουργήθηκε από powerphot
Είπε κανείς ....pegaso???![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
θα ρθ'ς μωρ' συ και συ?![]()
λεω να ερθω και εγω.......μπας και κανουμε και καμια ανταλλαγουλα![]()
ayth th φορα δεν σε φοβαμαι. ανταλλαγη με την αφρικανα σου εγω ΔΕΝ κανω!Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
λεω να ερθω και εγω.......μπας και κανουμε και καμια ανταλλαγουλα![]()
![]()
![]()
![]()
...τι θα ελεγες για το CBF του Λεωνιδα?
κριμα παντως να μην ειναι εδω ο mcgyver να ανταλλαξετε με το varadero 125 ! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ρεμαλια......ακομη μπεκρουλιαζετε??????/Α ρε μακη τι μας εκανες!!!!
Με προσοχη μαγκες πισω!
![]()
![]()
Μπαινω στο merge...
"Γιαννη αφησε τον δικο μου"
εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
---------------------------------------------
Professor Einstein, does New York stop by this train?
Φωτό όπως υποσχέθηκα δεν θα "εμφανιστούν" στο φόρουμ,
αλλά θα "ανεβούν" σαν zip...![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
απαντάω σε πμ μόνο με σοβαρές προτάσεις..... (ρε λέμε θα με πάνε μέσα...) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Φωτό όπως υποσχέθηκα δεν θα "εμφανιστούν" στο φόρουμ,
![]()
Μου ειχε κολλησει σημερα στο Δελεαρ ενας τυπος και νομιζω οτι μου εβαζε χερι.
Αυτη με τον μπαρτλαλ να την ανεβασεις:rotflmao:
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
:smilea: :smilea: απο τα καλυτερα δελεαρ ever![]()
![]()
και ας χτυπησαμε κατι 8ωρα![]()
πολλες γνωστες και αγαπημενες φατσες..και πολλες συμπαθητικες καινουργιες φατσες![]()
μ'αρεσε πολυ που σας ειδα ολους μαζεμενους..αν και αποσυντονιστικα λιγο και με κυνηγουσε ο Tai :rotflmao:
@ Λαμπρος...κανονισε να λειπουν οι φωτο μου απο το zip αυτο :rotflmao:
@ Μακης...ενταξ...α-γαπαμε .+- εισαι αστερι και ψυχαρα ρε παιδι!!!
@Shumacher + george3...ελπιζω να μη τρομαξατε πολυ!! αν και ειδατε? σας σταμπαρα με τη μια..![]()
να στε ολοι καλα ρε guys..και να εχουμε παντα τοσο ομορφες στιγμες..και ας ειναι μια απλη Δευτερα στο γνωστο μαγαζι!!! το σημερινο πραγματικα θα μου μεινει ως πολυ ομορφη αναμνηση![]()
αχ αχ ειδες ρε Μακη?? και σου λεγα...μη μου δινεις τσικουδια :rotflmao:![]()
![]()
το original α-μηχανο™ μελος
Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!! Πραγματι ένα απο τα πιο όμορφα Δέλεαρ χθες....
Είναι πραγματι φοβερό συναίσθημα να γνωρίζεις απο κοντά τα πρόσωπα με τα οποία έχεις ανταλλάξει απόψεις....έχεις γελάσει.....κτλ...κτλ....
Μας επεστρεψαν οι ταξιδιώτες μας...(μας λειψατε βρε!!!)
γνωρίσαμε (εγω τουλαχιστον που δεν ειχα ξαναδεί) τον Τιφοπου απ οτι φανεται το τζι πι ες του εκανε τη δουλεια΄!!!!!!!!!!!
![]()
και βρήκε το δρόμο!!!
Τα υπολοιπα παλικάρια απο Ολλανδία.......
Τα παλικάρια μας απο την Πάτρα ήταν εκεί !!!
Καινούργιες φατσούλεςείχαμε.....
και φυσικά η φίρμα......ο απίστευτος, τρομερός, φαντασικός, 206 που γνωρίσαμε επιτέλους απο κοντα!!!
¨Ομορφη ατμόσφαιρα...πολύ γελιο...όπου φυσικά δεν έλειπαν οι ενοχλητικές φιγούρες...(βλεπε bartlal)![]()
![]()
φυσικά δεν έλειψαν οι φωτο![]()
![]()
![]()
και όπως συνήθως φυσικά ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ!!!!![]()
στα παιδιά του μαγαζιού που για ακόμα μια φορά τα έβγαλαν εις περας.......με όλο αυτον τον πανικό
Να μαστε παντα όλοι καλά!!!![]()
![]()
![]()
ΟΕΟ πήγα και εγώ να γράψω τι ώρα φτάσαμε Πάτρα και κόπηκε το ρεύμα![]()
![]()
καλά περάσαμε![]()
![]()
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
[FONT=arial]ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ[/FONT]
ΤΕΛΕΙΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ !Γνωρισαμε νεα παιδια , φιρμες ( α ρε Μακη..),γνωρισα κ παλιοτερους ( γεια σου ρε Λινα ! 10 λεπτα στα ορθια χρειαστηκαν για να ανοιξουμε τις ψυχες μας σαν βιβλιο!)
το κυριοτερο ομως , καθε φορα που φευγω απο το Δελεαρ ...σαν να ντοπαρομαι ενα πραγμα.......
Να στε ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ !!
Υ.Γ κορυφαιο το ρακομελο !
Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..
Τωρα βεβαια ειχαμε κ καποιες ενοχλητικες παρουσιες με κατι πολυπλοκα μηχανηματακια στα χερια...κ κυνηγουσαν οποιον εβλεπαν για να τσεκαρουν το πως δουλευει.....
Τροπεα για σενα λεω.........
Κανονισε...να κανεις ΚΑΛΟ ξεσκαρταρισμα στις φωτο που θα ανεβασεις...
Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..
Αρχικά δημιουργήθηκε από a-mixani
:smilea: :smilea: απο τα καλυτερα δελεαρ ever![]()
![]()
και ας χτυπησαμε κατι 8ωρα![]()
........@Shumacher + george3...ελπιζω να μη τρομαξατε πολυ!! αν και ειδατε? σας σταμπαρα με τη μια..![]()
.......
αυτοι παλι που ηταν .....και δεν τους ειδα![]()
![]()
μα να μη μου πουν ουε ενα γεια![]()
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ