Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 15

Θέμα: Ακουσον θράσος

Angry Ακουσον θράσος

Ακουσον θράσος..Κάθε πρωί κατεβαίνω την Λ.Δεκελείας όπου από αριστερά λόγω του Πάρκου ( όπως πάμε για Αθήνα ) δεν υπάρχουν έξοδοι στη Λεωφόρο πλην μιας που έχει και φανάρι ενώ από δεξιά υπάρχουν στενάκια που συνήθως κάποιοι "βιαστικοί" εξέρχονται χωρίς να ελέγξουν αν κάποιος διασχίζει την Λεωφόρο Δεκελείας .Συνεπώς στο συγκεκριμένο κομμάτι είμαι αρκετά προσεχτικός .Σήμερα το πρωί διερχόμενος της Λεωφόρου με το ΧΤ διαπιστώνω πως στα 30 μέτρα μπροστά μου και δεξιά από ένα στενάκι πάει να πεταχτεί κουτί με γυναίκα οδηγό για να βγει στη Λεωφόρο .Ενώ με έχει δει ότι έρχομαι σχετικά γρήγορα με 80 χμ ( φώτα αναμμένα ) και έχω προταιρεότητα εντούτοις κάνει κίνηση να βγει και αφού διαπιστώνει πως εγώ δεν θα σταματήσω τη στιγμή που περνάω αρχίζει να φωνάζει κουνώντας το χέρι της μάγκικα και να με παρατηρεί που δεν κοκκάλωσα στη μέση της Λεωφόρου με λεωφορείο να με ακολουθεί και δεν την άφησα να βγει πρώτα αυτή που εξερχόταν από στενό κάθετο στη Λεωφόρο; Της απάντησα με τη διεθνή γλώσσα κατάλληλα αλλά παράλληλα απόρησα για άλλη μια φορά πόσο διαβρωμένο είναι αυτό το σύστημα χορήγησης διπλωμάτων που ενώ θα έπρεπε να συμπεριλαμβάνει και ψυχολογικό τεστ εντούτοις στη θέα αρκετών ευρώ όλα αποκτώνται χωρίς συνείδηση για το κοινωνικό σύνολο .

Κακο σκυλι ψωφο δεν εχει! Το avatar του/της Vezouvios

Re: Ακουσον θράσος

Αρχικά δημιουργήθηκε από kaps
    Ακουσον θράσος..Κάθε πρωί κατεβαίνω την Λ.Δεκελείας όπου από αριστερά λόγω του Πάρκου ( όπως πάμε για Αθήνα ) δεν υπάρχουν έξοδοι στη Λεωφόρο πλην μιας που έχει και φανάρι ενώ από δεξιά υπάρχουν στενάκια που συνήθως κάποιοι "βιαστικοί" εξέρχονται χωρίς να ελέγξουν αν κάποιος διασχίζει την Λεωφόρο Δεκελείας .Συνεπώς στο συγκεκριμένο κομμάτι είμαι αρκετά προσεχτικός .Σήμερα το πρωί διερχόμενος της Λεωφόρου με το ΧΤ διαπιστώνω πως στα 30 μέτρα μπροστά μου και δεξιά από ένα στενάκι πάει να πεταχτεί κουτί με γυναίκα οδηγό για να βγει στη Λεωφόρο .Ενώ με έχει δει ότι έρχομαι σχετικά γρήγορα με 80 χμ ( φώτα αναμμένα ) και έχω προταιρεότητα εντούτοις κάνει κίνηση να βγει και αφού διαπιστώνει πως εγώ δεν θα σταματήσω τη στιγμή που περνάω αρχίζει να φωνάζει κουνώντας το χέρι της μάγκικα και να με παρατηρεί που δεν κοκκάλωσα στη μέση της Λεωφόρου με λεωφορείο να με ακολουθεί και δεν την άφησα να βγει πρώτα αυτή που εξερχόταν από στενό κάθετο στη Λεωφόρο; Της απάντησα με τη διεθνή γλώσσα κατάλληλα αλλά παράλληλα απόρησα για άλλη μια φορά πόσο διαβρωμένο είναι αυτό το σύστημα χορήγησης διπλωμάτων που ενώ θα έπρεπε να συμπεριλαμβάνει και ψυχολογικό τεστ εντούτοις στη θέα αρκετών ευρώ όλα αποκτώνται χωρίς συνείδηση για το κοινωνικό σύνολο .

Eγω αδερφε δεν απορω καθολου πλεων....

Ξερεις τι θα ελεγε αυτη εαν ειμουν εγω στην θεση σου????

θα έπρεπε να συμπεριλαμβάνει και ψυχολογικό τεστ..

θα ελεγε για μενα υστερα απο αυτα που εκανα.......:rotflmao:

Ρακό - μέλος Το avatar του/της villy
    Κι εγώ έχω δεί ταξί να σταματάει στη μεσαία λουρίδα της Ακαδημίας για να πάρει κόσμο χωρίς να αναψει φλας, χωρίς τίποτα, και με τα βίας κατάφερα να μην στουκάρω επάνω του!

Πλέον με τόσα που βλέπουμε να γίνονται κάθε μέρα πρέπει να μην έχουμε εμπιστοσύνη σε κανένα. Ούτε σε οδηγούς ούτε στον κώδικα!

Για τους μηχανόβιους το μόνο που μετράει είναι το ένστικτο, τα γρήγορα αντανακλαστικά και η εμπειρία, τίποτε άλλο!

Παίζουμε?

Θέλω...
    Θέλω κι άλλες...
    Θέλω κι άλλες διακοπές...
    Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη............
    Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη το καλοκαίριιιιιιιιιιιι......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Φιλαράκι έχω την εντύπωση πως ειδικά οι γυναίκες έχουν ξεφύγει τελείως!!!
    Δεν λέω ότι εμείς είμαστε άμεμπτοι και τα κάνουμε όλα σωστά. Τρίχες!!!
    Αλλά ρε σεις αυτές οι γυναίκες... πολύ αναίδεια...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Δεκελείας, σε εκείνη την άσφαλτο και πήγαινες με 80;... γυρεύοντας πήγαινες...

Απο όσο θυμάμαι , σε εκείνη την "ποιοτική" άσφαλτο , μπορώ κάλλιστα να ξυριστώ απο την αντανάκλαση του προσώπου μου κάτω (ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ).

Όσο για την κυρία/κύριο , που θεωρούν οτι η μηχανή θα κοκαλώσει, έχουν το ελαφρυντικό οτι δεν γνωρίζουν πως κινείται μια μηχανή και πως μπορεί να φρενάρει ή να ανοίξει γκάζι.

Το τι συμβαίνει , είναι αιτία ενός και μόνο λόγου...

Οι δρόμοι της Αθήνας είναι μόνο το πολύ για 300-400.000 αυτοκίνητα και κυκλοφορούν κοντά στο 1-1.5 μύριο... αυτό και μόνο τα λέει όλα.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Πράγματι το κομμάτι αυτό όταν βρέχει δεν είναι ούτε για πλάκα να πατήσεις φρένο.Τις προάλλες με τη δυνατή βροχή έκανα μια δοκιμή να δω πως είναι φρενάροντας έτσι για να μην την πατήσω κάποια άλλη φορά που θα παραστεί σοβαρός λόγος και παίδες πράγματι τα είδα όλα .Σαν να έκανα χορό στο πάγο...Αν δεν έκανα μια να μπω σε πάρκιν καταστήματος με κλιματιστικά δίπλα στο οδώστρωμα που ήτανστρωμένο με μπετό δεν θα σταμάταγα παρά μόνο στην Ομόνοια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Leipsippos

Re: Ακουσον θράσος

Αρχικά δημιουργήθηκε από kaps
    ... Της απάντησα με τη διεθνή γλώσσα κατάλληλα...

Αν θυμαμαι καλα ... στα Γαλλικα να υποθεσω!!!!

s'il te plait

ο trackαδόρος!!! Το avatar του/της Alx 84
    όλα αυτά μου έχουν δώσει μια ωραία ιδέα. όσο δεν έχω πινακίδα (και καθ'ότι κυκλοφορώ πάντα με τον εξοπλισμό μου), θα κατεβαίνω κ θα δερνω κόσμο. πάει κ τελείωσε. δε θα βγεί τίποτα, αλλά είναι ηθική ικανοποίηση.

Δε με ενοχλεί τόσο να γίνει παράβαση, όσο ο τσαμπουκάς που πουλάνε μετά... δεν εχουν δει τα ζορια για αυτό!!
    4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
    The MRT will be back soon!!!

Τωρα γιατι με φτιαχνεται πρωι πρωι?

Τι θελετε, να στειλω στο νοσοκομειο κανενα ταριφα και εμενα στην φυλακη?

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Το ότι σε είδε ο οδηγός δε σημαίνει και ότι θα σταματήσει. Συνήθως έχουν την απαίτηση να σταματήσει αυτός που έχει προταιρεότητα όσο κουλό και αν ακούγεται.

Δεν υπάρχει λογική στο δρόμο... Θέλει μεγάλη προσοχή.

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Οντως ο ΚΟΚ πάει για κατάργηση..
    απο εδω και πέρα ΟΛΟΙ οσοι οδηγούν μηχανή, θα περνάνε απο την ακαδημία Jedi, ωστε να εμπιστεύονται το ένστικτό τους...

And may the force be with us..

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Συνήθως (με τον ΚΟΚ) όταν έχεις εμπόδιο στο μέρος σου πρέπει να σταματήσεις και να παραχωρήσεις προτεραιότητα...

όχι μόνο αυτό δεν έγινε αλλά ζήταγε και τα ρέστα που του την είπαμε με ένα "μάγκικο" στυλ-άκι "σας έχω όλους στο $#@%^0 μου" και μόλις αρχίσαμε τα όμορφα , και σταματήσαμε δίπλα του , την έκανε το χάρχαλο...

Η χειρότερη πάστα ατόμων για μένα είναι αυτοί που δεν παραδέχονται ή δεν θέλουν να παραδεχτούν το λάθος τους, αυτοί που αισθάνονται σαν να έχουν το αλόγιστο του πάππα, ή κάτι παρόμοιο, όχι αυτοί που γνωρίζουν το λάθος είναι προσεκτκοί και ζητούν συγνώμη...

Παλαιό μέλος
    Πριν λίγη ώρα παιδιά...
    Πλησιάζω με παπάκι το φανάρι το οποίο είναι κόκκινο και φτάνω δίπλα σε άλλα μηχανάκια μεταξύ των οποίων και σε μια γυναίκα με σκούτερ. Ανάβει το πράσινο και χωρίς καμμία πρόθεση "να βάλω κόντρες", "να φύγω πρώτος", "να το παίξω μούρη" κλπ, ξεκίνησα πρώτος και έστριψα στον κεντρικό δρόμο της Αλεξανδρούπολης! Η γυναίκα με το σκούτερ όπως είδα έφυγε τελευταία! "Έτσι είστε;;" Φαντάζομαι ότι είπε... Μας πιάνει το κόκκινο στο επόμενο φανάρι και ενώ σταματήσαμε όλοι. έρχεται και περνάει από ανάμεσά μας κανονικά, χωρίς να κομπιάσει ούτε δευτερόλεπτο, σκεπτόμενη "τους έδειξα πως οδηγούμε εμείς που αδικούμαστε που δεν είμαστε πρωταθλητές σε αγώνες, τους ανόητους"!

ΑΣΤΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΙΔΑ ΕΦΙΓΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΝΤΕΣ ΣΤΙΝ ΑΡΧΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΣΟΥΖΑ ΚΕ ΑΝΙΓΟΚΛΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΕΡΙ ΟΥΡΛΙΑΖΕΣ ΟΥΟΥΥΟΟΥΥΟΟΥΟΥΥΟΥ ΣΑΝ ΙΝΔΙΑΝΟΣ.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παρόμοια θέματα

1. Θράσος
    από jp79 στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2006, 17:22
  2. Οδηγός με πολύ θράσος!!!
    από Georg_ στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 04/04/2006, 14:14

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε