Σελίδα 4 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 118

Θέμα: Στα διόδια "χώνεστε" πρώτοι??

Αρχικά δημιουργήθηκε από MIKE_16V
    Την τελευταια φορα που περασα τα διοδια "κερασει κρατος" αρχισαν να βαρανε κατι σειρηνες....με κατι παιδια που μιλησα μου ειπαν οτι επειδη επιασε 2 οχηματα ο σενσορας αρχισε να βαραει.....
    σας εχει τυχει?
    και εμενα παντα κερναει κρατος

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    distixos apodikniete pos oi perisoteroi otan exoume tin dinatotita kai ton tropo kanoume tin paranomia kai dialioume perisotero to kratos.apo tin poio mikri eos kai tin pio megali.
    Mikri gia mena einai na pigaineis mprosta sto fanari, prosexontas min pareis mazi sou kapoion perastiko pou pernaei ap tin diavasi, Megali gia mena einai na min plironeis ta diodia..

toulaxiston na stamatisei i karamela to kratos einai mpourd@#@lo(oxi oti den einai), kai na kanoume kati poio eksipno, i toulaxiston otan kanoume tin paranomia na xoume sto mialo mas kapoion tropo oste na allaksei i katastasi kai na min xreiastei na tin ksanakanoume

afta

Y. ta onomata oson omologisan pos pernane ta diodia tzampa exoun idi katatethoi stin troxaia athinon kai thessalonikis.have a nice day
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Πρόεδρος ΠΑ.ΣΥ.ΣΠΑ Το avatar του/της Tsakalaki
    Όταν ήμουν με το piaggio, μια φορά σταμάτησα, και πλήρωσα. βέβαια, με τον κλασικό τροπο. Κατέβηκα, το έσβησα, έψαξαν, και τελικά έδωσα 20Ευρώ. με το stromακι μου δεν έχω πληρώσει. Όλες τις φορές μπαίνω σιγά, σηκώνω την μαύρη ζελατίνα, κοιτάζω τον τύπο στο ταμείο, και μετά το νεύμα του, περνάω.....
    The golden light above you show me where you're from
    The magic in your eye bewitches all you gaze upon
    You stand upon your hill and behop all around you
    They wonder where you're from oh yeah they wonder where I found you
    Oh my love it's a long way where you're from, it's a long way
    Aμμουλιανη, διακοπές 2007
    Ανακοίνωση - προειδοποίηση Υπουργείου Εσωτερικών - Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    distixos apodikniete pos oi perisoteroi otan exoume tin dinatotita kai ton tropo kanoume tin paranomia kai dialioume perisotero to kratos.apo tin poio mikri eos kai tin pio megali.
    Mikri gia mena einai na pigaineis mprosta sto fanari, prosexontas min pareis mazi sou kapoion perastiko pou pernaei ap tin diavasi, Megali gia mena einai na min plironeis ta diodia..

toulaxiston na stamatisei i karamela to kratos einai mpourd@#@lo(oxi oti den einai), kai na kanoume kati poio eksipno, i toulaxiston otan kanoume tin paranomia na xoume sto mialo mas kapoion tropo oste na allaksei i katastasi kai na min xreiastei na tin ksanakanoume

afta

Y. ta onomata oson omologisan pos pernane ta diodia tzampa exoun idi katatethoi stin troxaia athinon kai thessalonikis.have a nice day
    ετσι ετσι.
    α και που εισαι εχω ψωνισει και απο internet χωρις να πληρωσω τελωνειο.Τελικα ειμαι μεγαλος παρανομος:rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος
    Ρε παιδια κυριολεκτικα εχω μεινει αφωνος. Καλα πως ειναι δυνατον να μην πληρωνεται διοδια?
    Αφου στα περισσοτερα διοδια εχει καμερες και μπατσικο μερικες φορες. Δλδ αμα κανεις διαδρομη μεγαλη περνας αερα πατερα ολα τα διοδια και δεν θα σε σταματησουν σε μπλοκο πιο κατω ? Οι κυρωσεις ποιες ειναι?
    Οχι τπτ αλλο αλλα καθε δευτερο σαβατοκυριακο πληρωνω 40 ευρω σε διοδια με το αυτοκινητο μου ανεβα κατεβα Αθηνα- Γιαννενα. Πρεπει να αρχισω να το κανω με την μηχανη μου φαινεται

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MOZART

οσο για τους δρομους μακαρι καποτε να φτιαξουν και θα το σκεφτω να πληρωσω
    etsi etsi..

kane oti thes, den eimai o pateras sou na se kano nta-nta
    ego tha sou po mono min paraponiese gia oti paei kata diaolou se aftin ti xora(sxedon ta panta)..vazeis kai si to xeraki sou..

oso gia ta psonia sou sto internet afto einai allo istoria..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Λοιπον ,

ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ:

-Στα διοδια να περναμε παντα πρωτοι (για να μην πω να περναμε και τζαμπε)

-Να ψαχνουμε με την ησυχια μας τα ψιλα , αφου βγαλουμε γαντια κ.τ.λ. αν κανεις οδηγος τουτου εκνευριστει.... καθυστερηστε περισσοτερο!

Και ολα αυτα γιατι με την επιλογη μας διευκολυνουμε ολους αυτους τους καραγκιοζηδες , να βρισκουν θεση parking , να περνανε τελευταια στιγμη με κοκκινο , να βαζουν καμια δευτερα μεσα στην πολη κ.τ.λ.-κ.τ.λ....αν οδηγουσαμε αυτοκινητο τα πραγματα θα ηταν τρις χειροτερα!!!

Οποτε γραφτε τους κανονικα !!!ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ πρωτοι στο διοδια , αλλα και παντου!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Dionisisk5
    Ρε παιδια κυριολεκτικα εχω μεινει αφωνος. Καλα πως ειναι δυνατον να μην πληρωνεται διοδια?
    στα διοδια μαλγαρων και τεμπων οι ιδιοι σ αφηνουν να περασεις.....και μαλιστα την πρωτη φορα ψαχνοντας κερματα να πληρωσω με φωναξαν απο το περοπολικο να σηκωθω και να φυγω .........

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lyk0s
    Κανω οτι κανω και στα φαναρια:παω οσο πιο μπροστα μπορω...

Δεν προσπαθω να περασω χωρις να πληρωσω γιατι 9 στις 10 μου κανουν νοημα για να φυγω...για αυτο δεν ετοιμαζω και ψιλα και οποιοι ειναι πισω την μια φορα την ψιλοπατησαν...

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Το avatar του/της Daffizx
    :a13: :a13: :a13: :a39:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alfa156
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kachius
    Εγώ είδα μια φορά ένα εντουράκι να περνάει μαζί με ΙΧ
    από το e-pass!!!!

Έμεινα!!!

Μια φίλη (με τουτου) μου είπε ότι τον έχει δει
    (αν υποθέσουμε ότι είναι ο ίδιος..) 2-3 φορές
    και έχει περάσει και "μαζί της"

Γενικά στα διόδια περιμένω στην ουρά με
    λίγες εξαιρέσεις όταν η ουρά "πέρνει" στροφή...
    ayto to κανω και εγω κατ εξακολουθηση..και γουσταρω πολυ...εχω να πληρωσω διοδια πανω απο 2 χρονια στην αττικη οδο...βασικη προυποθεση να μην φαινεται η πινακιδα καλα....
    οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται

Την τελευταια φορα που περασα τα διοδια "κερασει κρατος" αρχισαν να βαρανε κατι σειρηνες....με κατι παιδια που μιλησα μου ειπαν οτι επειδη επιασε 2 οχηματα ο σενσορας αρχισε να βαραει.....
    σας εχει τυχει?
    Μέχρι σήμερα δεν το είχα δει (στην Α.Ο). Σήμερα όμως είδα γκομενάκι, ξανθό, με το κινητό στο χέρι, οδηγόντας smart, η οποία κόλλησε στον μπροστινό, στο αριστερό e- pass, και πέρασε αέρα πατέρα. Και συναγερμοί βαράγαν, και πορτοκαλί φάροι ανάψαν και ένας τύπος με φλούο φώναζε....

Στα π@###ρια της. Μην την είδατε...

Αποτοξίνωση από το spam.. Το avatar του/της FestoNero
    Και εγω εχω προσπαθησει να περασω με εντουρακι απο τα διοδια, αλλα καθε φορα κατι παει στραβα και πλερωνω..

Λες να φταιει που ειμαι με το αμαξι;;

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ρεεεεεε
    κοφτε τις μαλακιες!!!
    Τα διοδια ειναι για να τα πληρωνουμε!!
    Πως θα παει αυτη η χωρα μπροστα, αν εμεις τη παμε πισω;;;
    Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
    Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
    Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
    Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..

Αρχικά δημιουργήθηκε από γεροπιτσιρικος
    Μέχρι σήμερα δεν το είχα δει (στην Α.Ο). Σήμερα όμως είδα γκομενάκι, ξανθό, με το κινητό στο χέρι, οδηγόντας smart, η οποία κόλλησε στον μπροστινό, στο αριστερό e- pass, και πέρασε αέρα πατέρα. Και συναγερμοί βαράγαν, και πορτοκαλί φάροι ανάψαν και ένας τύπος με φλούο φώναζε....

Στα π@###ρια της. Μην την είδατε...

την ειδαν οι καμερες ομως, πινακιδα...φωτο εμενα πινακιδα δεν βλεπουν!

Να ξερετε παντως γνωστος μου που περναγε Α.Ο. αερα πατερα διοδια χωρις κρυμενη πινακιδα...του ηρθαν ολα μαζι πακετακι σπιτι!!!
    Warning!! Motorsports can be Dangerous....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alfa156
    την ειδαν οι καμερες ομως, πινακιδα...φωτο εμενα πινακιδα δεν βλεπουν!

Να ξερετε παντως γνωστος μου που περναγε Α.Ο. αερα πατερα διοδια χωρις κρυμενη πινακιδα...του ηρθαν ολα μαζι πακετακι σπιτι!!!
    λες οι καμερες να εστειλαν και την κληση στο γνωστο αυτοκινητο που πηγαινε αναποδα στην αττικη οδο???
    οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται

Σελίδα 4 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. 90% αυξηση στα διοδια για τα δικυκλα
    από urban στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 15/09/2008, 19:09
  2. Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 27/08/2008, 18:44
  3. απατη στα διοδια ελευσινας?
    από marmel.gr στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 52