Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 118

Θέμα: Στα διόδια "χώνεστε" πρώτοι??

Αρχικά δημιουργήθηκε από alfa156
    λες οι καμερες να εστειλαν και την κληση στο γνωστο αυτοκινητο που πηγαινε αναποδα στην αττικη οδο???
    Οι καμερες στην Α.Ο. ειναι για παρακολουθηση της κυκλοφοριας οπως θα ξερεις.

Οι αλλες στα διοδια ειναι οι "καλες"
    Warning!! Motorsports can be Dangerous....

ξερετε τι μ'αρεσει σ'αυτο το forum οτι παντα υπαρχει ενας συνειδητοποιημενος που θα μας την πει.
    Αν ρε φιλε εχεις πινακιδα μην μας το παιζεις οτι σκεφτηκες οτι η Ελλαδα σου χρειαζεται το ενα ευρω.γιατι τοτε το χρειαζεται και στις αποδειξεις, και στα εισητηρια του ηλεκτρικου, και σε ολα.
    Δεν νομιζω οτι πηγαινεις και με 120?μαλλον οχι.εκει ομως παρανομεις γιατι δεν σεβεσαι την Ελλαδα και τους νομους της.
    Εγω λοιπον δεν εχω πινακιδα καθολου στην μηχανη ετσι λοιπον δεν γινεται εν κινηση να με γραψουν.Μπορει ομως καποιος να με γραψει για πινακιδα και να συνεισφερω στην ελλαδα 33 ευρω.Αρα εχω πληρωσει 33 φορες διοδια.Ακομα δεν εχω περασει τοσα τσαμπα οποτε θα συνεχισω για να παρω τα λεφτα μου πισω

Αρχικά δημιουργήθηκε από MOZART
    ξερετε τι μ'αρεσει σ'αυτο το forum οτι παντα υπαρχει ενας συνειδητοποιημενος που θα μας την πει.
    Αν ρε φιλε εχεις πινακιδα μην μας το παιζεις οτι σκεφτηκες οτι η Ελλαδα σου χρειαζεται το ενα ευρω.γιατι τοτε το χρειαζεται και στις αποδειξεις, και στα εισητηρια του ηλεκτρικου, και σε ολα.
    Δεν νομιζω οτι πηγαινεις και με 120?μαλλον οχι.εκει ομως παρανομεις γιατι δεν σεβεσαι την Ελλαδα και τους νομους της.
    Εγω λοιπον δεν εχω πινακιδα καθολου στην μηχανη ετσι λοιπον δεν γινεται εν κινηση να με γραψουν.Μπορει ομως καποιος να με γραψει για πινακιδα και να συνεισφερω στην ελλαδα 33 ευρω.Αρα εχω πληρωσει 33 φορες διοδια.Ακομα δεν εχω περασει τοσα τσαμπα οποτε θα συνεχισω για να παρω τα λεφτα μου πισω
    Εσυ εισαι ενας ¨Λαρισαιος Καγκουρας" οποτε δεν κανει να μιλας!!

Αφου εσεις ρε μαλακα στα βορεια δεν πληρωνετε διοδια γιατι σας αφηνουν απο μονοι τους τσαμπαμαν...
    Warning!! Motorsports can be Dangerous....

Αρχικά δημιουργήθηκε από MIKE_16V
    Εσυ εισαι ενας ¨Λαρισαιος Καγκουρας" οποτε δεν κανει να μιλας!!

Αφου εσεις ρε μαλακα στα βορεια δεν πληρωνετε διοδια γιατι σας αφηνουν απο μονοι τους τσαμπαμαν...
    ενω οταν ερχομαστε στα νοτια πληρωνουμε.
    Απλα στα βορεια η ανθρωποι ξερουν οτι η μοτοσυκλετα ειναι το μελλον του κυκλοφοριακου και με καθε τροπο βοηθανε.

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    ενω οταν ερχομαστε στα νοτια πληρωνουμε.
    Απλα στα βορεια η ανθρωποι ξερουν οτι η μοτοσυκλετα ειναι το μελλον του κυκλοφοριακου και με καθε τροπο βοηθανε.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Στα διόδια, σχεδόν πάντα , όποτε έχει πήχτρα απο κόσμο , αν πάτε απο αυτά που είναι δεξιά-δεξιά που είναι οι νταλίκες, οι ίδιοι που είναι στα διόδια , σας λένε να περάσετε μαζί τους, για να μην καθυστερείτε και την ουρά.

Στην Ε.Ο. Αθηνών Κορίνθου αν πάτε απο τον παράπλευρο πριν τα διόδια , και πάτε απο την παλιά Ε.Ο. σε κάποιο σημείο δίνει ελαφρώς παρανόμως αριστερά σε ενα Βενζινάδικο , που με την μηχανή για να μπείς είναι παιχνιδάκι.
    Το ίδιο ισχύει και για την επιστροφή που πριν τα διόδια μετά το Λουτράκι, μπαίνετε απο την παλιά Ε.Ο. και στρίβετε μετά αριστερά , μετά την Κινέττα και είσαστε και πάλι στην νέα Ε.Ο.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

η χωρα αυτη παει κατα διαολου, οχι γιατι ο μοτοσυκλετιστης δεν πληρωνει τα διοδια, αλλα ακριβως γιατι το κρατος εχει το θρασος να του ζηταει παραλογα ποσα για διοδια (και σε σχεση παντα με τα αυτοκινητα), δηθεν για τη συντηρηση του οδοστρωματος & των λοιπων ανυπαρκτων υπηρεσιων που θα επρεπε να προσφερει το εθνικο οδικο δικτυο.....

μαθετε επιτελους μερικοι, να σκεφτεστε περισσοτερο και να μιλατε λιγοτερο...δε φταινε τιποτα τα ματακια μας πρωι-πρωι....
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    η χωρα αυτη παει κατα διαολου, οχι γιατι ο μοτοσυκλετιστης δεν πληρωνει τα διοδια, αλλα ακριβως γιατι το κρατος εχει το θρασος να του ζηταει παραλογα ποσα για διοδια (και σε σχεση παντα με τα αυτοκινητα), δηθεν για τη συντηρηση του οδοστρωματος & των λοιπων ανυπαρκτων υπηρεσιων που θα επρεπε να προσφερει το εθνικο οδικο δικτυο.....

μαθετε επιτελους μερικοι, να σκεφτεστε περισσοτερο και να μιλατε λιγοτερο...δε φταινε τιποτα τα ματακια μας πρωι-πρωι....

"Με την καλή έννοια" Το avatar του/της Trans
    kai h erothsh ths hmeras.....

me 1.30 euro kaneis kamia 30-50 xlm sthn E8nikh Odo... sostos?

me 1.03 (kai den exei stamathsei akoma) to litro h amolybdh h aplh sthn Athina (pou einai kai sxetika fthnh) posa xlm kaneis?

Mhpos exoume faei to paramy8i me ta diodia kai den koitame ta pio ousiastika?

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    MOZART, (pou maresei poli to nick sou),
    oute go exo pinakida ta teleftea 2 xronia, kai to xo plirosei arketes fores afto..giati sto kentro tis athinas opoios zitas me vlepei me stamataei.
    to oti den exo pinakida piso(einai apo kato) den to kano (i to theoro magia, kai aftes tis meres tha tin valo)
    episis prin ena mina me grapsan ena steno kato apo to spiti mou me to kranos sto xeri, tin monadiki fora pou den to xa foresei to teleftaio xrono..
    i adikia vriskete pantou, kai oi dromoi mpour#$@$lo einai, kai ta panta se afti tin koloxora.
    ego den diafono pos den mas sevete to kratos, apla den einai lisi kai taktiki afto pou polloi apo do mesa lete..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από Trans
    kai h erothsh ths hmeras.....

me 1.30 euro kaneis kamia 30-50 xlm sthn E8nikh Odo... sostos?

me 1.03 (kai den exei stamathsei akoma) to litro h amolybdh h aplh sthn Athina (pou einai kai sxetika fthnh) posa xlm kaneis?

Mhpos exoume faei to paramy8i me ta diodia kai den koitame ta pio ousiastika?
    δηλαδη
    εγω με ενα ευρω κανω 10 χιλιομετρα.
    ποια ειναι τα πιο ουσιαστικαγια πες?
    Γιατι ολοι την εχουμε φαει λεμε και ολοι εχουμε τα λεφτα μας, τα εξοχικα μας, της μηχανες μας, τα αυτοκινητα μας.μακαρι να την τρωω μια ζωη και να ειμαι τοσο ανετος.

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    ρε συνθετα, οχι εμεις, οι τραπεζες να ειναι ανετες.

αφου ολοι χρεωμενοι ειμαστε. Τα εχουμε ολα αυτα που ειπες αλλα ειναι της τραπεζας........

sotris like motoris Το avatar του/της taxydromos
    φιλαρακια παντα πληρωνω στα διοδια οχι γιατι συμφωνω με το αντιτιμο αλλα γαιτι δεν γουσταρω να μου την πουν για 1.30..
    οσο για την ουρα, δεν περιμενω γιατι αυτη ειναι η φιλοσοφια της μοτοσυκλετας και το πληρωνεις με την αυξημενη επικινδυνοτητα..
    νομιζω οτι οι autoτιστες τοχουν αποδεκτει...
    [font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]

My Dirty Blog!!
    ^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب

Athenians Enduro Lovers

Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..

Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!

Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
    [color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]

Κακο σκυλι ψωφο δεν εχει! Το avatar του/της Vezouvios
    ακουω κατι κουβεντες εδω μεσσα απιστευτες.........
    Ρε σεις πηγαινετε καλα στα μυαλα σας.
    Εγω οχι μονο δεν σταματαω στα διοδια,ουτε καν κοβω(εννοειτε απο τα πλαγια)
    Εχετε δει στην αγγλια που εχουν κανει παραλληλο δρομο στην εθνικη οδο για τις μοτοσυκλετες ??
    Εαν ηταν ετσι και εδω και το σλιπακι μου θα εδινα στα διοδια.
    Αλλα να πληρωσω και μολις ξεκινησω στα 10 μετρα να χωθει ο μπροστινος τροχος σε καμια λακουβα 5χ5 ...Ε,,οχι
    Και εαν λεω εαν με σταματησει ποτε η τροχαια τοτε ο μονος τροπος να πληρωσω ειναι να με παν αυτοφωρο.

Μην πληρωνετε διοδια.
    Δεν κανουμε κακο στο κρατος αλλα στις εταιριες κατασκευων.οι οποιες κατεχουν για 30-40 χρονια τα διοδια.και που δεν δινουν δεκαρα για την ασφαλεια των μοτοσυκλετιστων.

:a29:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Δεν το πιστεύω ότι έχει γίνει τόσο τεράστιο ζήτημα το αν πληρώνουμε τα διόδια και το αν "χωνόμαστε" ή όχι.
    Εγώ ρε παιδιά το βλέπω εξαιρετικά απλό!
    Στα διόδια σταματάω για να πληρώσω. Μόλις μου πουν φύγε και μου το έχουν πει αρκετές φορές ευχαριστώ και φεύγω.
    Τι πιο απλό;

Όσο για το αν χώνομαι εξίσου εύκολο.
    Πάω δίπλα από τα αυτοκίνητα και μόλις φτάσω κοντά στο κουβούκλιο ή εκεί που αρχίζει η τσιμεντένια γωνία σταματάω στρίβω ελαφρά τη μηχανούλα μου ΧΩΡΙΣ να ενοχλώ και περιμένω. Όπιος σταματήσει ή κόψει τον ευχαριστώ και μπαίνω.
    Ποιο το μεγάλο ζήτημα;;;;;

Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. 90% αυξηση στα διοδια για τα δικυκλα
    από urban στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 15/09/2008, 19:09
  2. Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 27/08/2008, 18:44
  3. απατη στα διοδια ελευσινας?
    από marmel.gr στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 52