Ξερεις Ευη, αν ειναι να ειναι καβαλα σε ενα μηχανακι το παιδι σου και να κινδυνευει, τουλαχιστον να μην σκοτωθει επειδη ειναι τελειως σαραβαλο το μηχανακι. Αφου δεν μπορουσαν αν το αποφυγουν οι ανθρωποι τουλαχιστον πηραν κατι το οποιο θα ειχε πιστευω λιγο καλιτερα φρενα και στριψιμο, να μην ειναι διτροχη νεκροφορα , και καλα εκαναν.Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI z750
και πηρε την ιδια απαντηση και πηγε και αγορασε με 200 ευρο ενα glx 50ri ΧΡΕΠΙ και πηγαν και του πηραν ενα σκουτερ.....αδικια ε?ισως....ισως παλι να επρεπε να το κανουν ετσι γιατι εγω δεν εξυνα γονατο στην πειραικη....ειναι πιο επιφοβος...
![]()
Ο φαδερ, οταν ειδε το ΚΤΜ διπλα στο ΚΛΕ με τους διπλους δισκους μπροστα συμπληρωσε μονος του τα υπολοιπα παρολο που δεν ηθελε να ειμαι καβαλα σε μια μηχανη. Τουλαχιστον ας ειμαι καβαλα σε μια καλη (οδικη συμπεριφορα=ασφαλεια εδω) μηχανη!
Απο την αλλη μου ζητησε φιλος να τον βοηθησω στην αγορα και φοβαμαι να σου πω την αληθεια γιατι αν εχει καποιο ατυχημα θα το εχω βαρος οτι τον βοηθησα εγω να μπει (ξανα) στο χωρο. Τωρα καταλαβαινω ενα φιλο που του ειχα ζητησει να βοηθησει στο πρωτο μηχανακι με δανεκα και δεν εδωσε , παροτι μηχανοβιος χρονια και αυτος, γιατι φοβοταν για μενα.
Ειναι περιπλοκο το θεμα.