Iδού η νέα fazer 600
H νέα fazer600 που θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά τον προσεχή Οκτώβρη ενώ αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα κατά την Ανοιξη(?) του 2007.
Η ζελατίνα τίνει να μοιάσει στο μεγάλο της αδερφό το FZ1, η εξάτμιση θυμίζει πολύ το R6, ενώ και η σέλα μου φέρνει στο μυαλό τη Ζ της Kawasaki.
Εγώ που είμαι ερωτευμένος με το παρόν μοντέλο δεν ειμαι κ πολύ ενθουσιασμένος με την καινούρια fazer.Έχω την εντύπωση οτι πάει να χάσει την έντονη κ πολύ ισχυρή προσωπικότητά της που την κατέστησαν από τις πιο όμορφες (για μένα δεν υπάρχει ομορφότερη) μοτοσυκλέτες μεσαίου κυβισμού και τίνει να μετατραπεί σε διχασμένη προσωπικότητα προσπαθόντας να πάρει στοιχεία από άλλες μηχανές αντί να ενισχύσει τον παλιό κ πολύ όμορφο σχεδιασμό.
Όλα αυτά βέβαια μέσα από μιά μόνο φωτογραφία και μόνο από μια οπτική γωνία δεν μπορεί παρά να είναι η πρώτη κ μόνο εντύπωση κ τίποτα παραπάνω.Στο τελικό μοντέλο που θα παρουσιαστεί τον Οκτώβρη μπορεί να προστεθεί μια τελευταία πινελιά που να τονίσει περισσότερο τον δικό της αυθεντικό χαρακτήρα.
Για τον κινητήρα οι μηχανικοί της Yamaha βρίσκονται σε δίλημα για το αν θα βάλουν αυτόν της R6 2006 καθώς ναι μεν είναι πολύ προηγμένος τεχνολογικά αλλά υστερεί σημαντικά στις μεσαίες.Σκοπός των μηχανικών είναι να εξαλείψουν την "τρύπα" στις μεσαίες αλλά με τον κινητήρα του νέου R6 είναι δύσκολο να το καταφέρουν.Οπότε όσον αφορά τον κινητήρα της νέας Fazer τα πράγματα είναι λίγο θολά ακόμα.
Για εμένα που είμαι επείδοξος αγοραστής της fz6 θα περιμένω να δω το συνολικό πακέτο και θα αποφασίσω για το αν θα πάρω το καινούριο μοντέλο ή όχι.Στην περίπτωση που η 2007 τα καταφέρει τόσο σε εμφάνιση (μακάρι αλλα...) όσο και σε επιδόσεις τότε θα είμαι πραγματικά χαρούμενος που θα οδηγάω μια μηχανή καλύτερη από το πολύ πετυχημένο υπάρχον μοντέλο.Σε αντίθετη περίπτωση πάλι ευτυχισμένος θα΄μαι γιατί και θα οδηγάω την πολύ όμορφη παλιά fazer αλλά θα την αγοράσω και σε πολύ καλή τιμή (λογικά οι τιμές της παλιάς θα πέσουν)
συγνώμη για την απαράδεκτη φώτο
την αυθεντική θα την βρείτε εδώ http://www.raptorsandrockets.com/ima...maha_FZ6_r.jpg
Το site αυτό είναι λάτρης του photoshop....
ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ....![]()
![]()
![]()
A gentleman would walk but never run...
Δεν παίζει να είναι καθόλου έτσι...Αρχικά δημιουργήθηκε από gojakla
Το site αυτό είναι λάτρης του photoshop....
ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ....![]()
![]()
![]()
εκτός κι αν οι ιάπωνες αποφασίσουν να το βγάλουν έτσι όπως φαίνεται... με διαφορετικό χρώμα ζάντας μπρος-πίσω...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
surfing the wild side
ΠΑΙΔΙΑ ΑΣ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ
ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ FZ6 ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΓΙΑΜΑΧΑ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΔΝ ΕΧΟΥΝ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΦΕΙΖΕΡ.
ΟΤΙ ΦΩΤΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΜΑΣΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣΟΠ ΚΑΙ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΓΚΕΙΡΕΣ.
ΟΤΙ ΝΕΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΠΡΩΤΟ ΣΤΟ FAZERCLUB.ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2007....![]()
Παίδες δεν ξέρω αν το συγκεκριμένο site είναι έγκυρο ή όχι πάντως ήταν η πρώτη φορά που είδα και άκουσα κάτι για την καινούρια fazer.Το σχετικό άρθρο θα το βρείτε εδώ http://www.raptorsandrockets.com/200...Triple_675.htm .
Μακάρι η νέα fazer να μην έχει την μορφή που φαίνεται στις φώτο και το καινούριο μοντέλο να έχει τουλάχιστον την ίδια κοφτερή κ ξεχωριστή προσωπικότητα που είχε το παλιό.
Ίδωμεν...
Eμενανε με αρεσει.
that I was where I would be,
Then I would be where I am not,
Here I am where I must be
Go where I would, I can not
Ρε παιδιά σοβαρευτείτε....
Δεν βλέπετε ότι η φωτό είναι φωτοσοπιά του καινούργιου 1000αριού ???
Ανάποδο πηρούνι, τετραπίστονες, ίδια ουρά με το χιλιάρι, ίδια σέλλα, όλα ίδια είναι....
Ε αφου υπαρχουνε;Να τα ξανασχεδιαζουμε;Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Ρε παιδιά σοβαρευτείτε....
Δεν βλέπετε ότι η φωτό είναι φωτοσοπιά του καινούργιου 1000αριού ???
Ανάποδο πηρούνι, τετραπίστονες, ίδια ουρά με το χιλιάρι, ίδια σέλλα, όλα ίδια είναι....
Ασε ρε φιλε με τοσα που μας πληρωνουνε εκει μεσα ολα τα νεα μοντελακια θα προκυπτουν απο μονταζ
that I was where I would be,
Then I would be where I am not,
Here I am where I must be
Go where I would, I can not
H foto tou link einai diaforetikh apo auth pou evales(h maska!)!Αρχικά δημιουργήθηκε από yiagt
συγνώμη για την απαράδεκτη φώτο
την αυθεντική θα την βρείτε εδώ http://www.raptorsandrockets.com/ima...maha_FZ6_r.jpg