Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 69

Θέμα: Κατανάλωση VStrom 650 ?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Grammarios
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΟ FORUM ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ EMAIL ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ kitselis@otenet.gr. ΥΓ. ΔΕΝ ΕΧΩ DEALER ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΩ!
    Σε καμμία περίπτωση δεν θεωρείται "ένταση", τουλάχιστον το ύφος των γραφόμενών μου δεν δηλώνει κάτι τέτοιο...
    Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει-μπορώ να εκφράσω τις όποιες επιφυλάξεις-αμφιβολίες μου....

Θα με ενδιέφερε να μάθω αν αυτά τα πειράματα αφορούν απλά κάποιες ιδιότητες των προσθέτων σε εργαστηριακές δοκιμές με διατάξεις τέτοιες ώστε να αναδεικνύουν αυτές ακριβώς τις ιδιότητες, ή είναι αποτελέσματα δοκιμών σε πραγματικές συνθήκες λειτουργίας παίρνωντας υπ' όψιν όλες τις παραμέτρους λειτουργίας σε έναν κινητήρα μαζί με τις αλληλεπιδράσεις με το λάδι....

Παλαιό μέλος
    ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΩΝ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΑΠΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΟΔΗΓΟΥΣ. ΠΙΟ ΕΙΔΙΚΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΣΟ ΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ. ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΑΝΑΦΕΡΟΜΟΥΝ ΣΤΟΝ OLDMAN ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΣΕΝΑ, ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ (ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ) ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ. ΟΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ.

Υιοθετημένο... ...μέλος Το avatar του/της athandim
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Ρε μ@λάκα athandim, ήθελες να το πάμε και στα Τεχνικά ...

(Ο Νόμος περί Ναρκωτικών είναι πολύ αυστηρός !!!)
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Απoφανθέντος Αντωνίου, ουκ έστι ετι χρεία μετακινήσεως

Γμτ, μου κάηκε η μητρική και χάνω επεισόδια.....Τα νετ καφέ θα μου τα φάνε...
    'Ενα Jameson με πάγο...

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71

Re: Κατανάλωση VStrom 650 ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από grpal
    Παιδιά είχα κάνει μια ερωτηση σε αλλη συζητηση αλλα δεν πηρα απαντηση. Τελικά ξέρει κανείς ποσο ειναι η καταναλωση του Vstrom 650 ?
    Είτε σε lt/100km ειτε σε euro/km ?
    Γενικά είναι οικονομικό το μηχανάκι.Ταξιδάκι εγώ βγάζω χαλαρά 370χλμ με τα 22λτ του ρεζερβουάρ με ταχύτητες 110-120χλμ/ώρα.Η ρεζέρβα βγάζει γκαραντί(sic) 80χλμ.Αν ανέβεις σε ταχύτητες 150-160χλμ/ώρα παίζει χοντρικά στα 12-13χλμ/λίτρο.Και πάλι καμμιά σχέση με τα χιλιάρια που ρουφάνε βενζίνη σαν μπεκρήδες:wacko:
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

V SRTOM DL 650 ABS
    ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΤΟΣΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ oldman. ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΠΛΑ ΤΑ ΔΙΑΚΕΝΑ ΜΙΚΡΑΙΝΟΥΝ.ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΕΧΕΙΣ ΤΡΙΒΗ ΜΕΤΑΛΛΟΥ ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΛΑΔΙ Η ΤΡΟΜΠΑ ΛΑΔΙΟΥ. ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΛΕΤΩΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ. ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ THEOD ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΕ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΟΗΣΕΩΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΩ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ KAI TI ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ.Π.Χ. ΤΟ ΤΗΣ ΣΥΜΠΙΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΥΜΠΙΕΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΔΗΛ 50% ΜΕΙΩΣΗ ΑΠΩΛΕΙΩΝ ΣΤΗ ΣΥΜΠΙΕΣΗ ΠΡΟΣΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ 50% ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΣΥΜΠΙΕΣΗΣ, ΔΗΛ ΑΝ ΤΟ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ 11:1 ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟΥΜΕΝΟ 10,2:1 ΤΟΤΕ Η ΔΙΑΦΟΡΑ*50% ΕΙΝΑΙ 0,4 ΑΡΑ ΤΕΛΙΚΑ 10,6:1 .ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΑΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ.( ΤΟ ΠΟΣΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΤΕΟ ΧΑΡΗ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΥΛΙΚΑ ΔΕ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ.) ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΟ FORUM ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ EMAIL ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ kitselis@otenet.gr. ΥΓ. ΔΕΝ ΕΧΩ DEALER ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΩ!

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΚΟΠΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙΣ ΛΙΓΟ ΣΤΙΣ ΜΕΛΕΤΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ:smilea:

ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ .... ΤΙΣ ΕΧΩ.... ΤΙ ΝΑ ΠΩ!!
    ΓΙΑΤΙ Η ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΔΕΝ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ??
    ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΘΕΙΡΟΥΝ ΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ??? ΛΕΩ ..ΤΩΡΑ

Κανένα site με ανάλογες πληροφορίες για τα εν λόγω προϊόντα υπάρχουνε να τα διαβάσουμε?

Και στο κάτω κάτω υπάρχουν προϊόντα τέτοια. Μάλιστα σε μεταμεσονύκτια telemarketing βάζανε κινητήρες χωρίς λάδι να δουλεύουν με τέτοια προϊόντα μόνον για να αποδείξουν του λόγου του αληθές. Στο αμέρικα όλα αυτά. Αν δεν κάνω λάθος, καμία εταιρεία στην αυτοκινητο-μοτοσυκλετοβιομηχανία δεν έδοσε πιστοποίηση για τέτοια προϊόντα για να το μοστράρουν ως επιχείρημα για την ποιότητα του προϊόντος τους.

Εγώ προσωπικά τηρώ τις επιφυλάξεις μου διότι αν στους αγώνες δεν χρησιμοποιούν τέτοια προϊόντα και τους φτάνει η καθαρή αγωνιστική βενζίνη για να πετύχουν την "τέλεια" καύση που θέλουν και με το κατάλληλο λάδι για να προστατέψουν τον κινητήρα, εμείς γιατί να το αγοράσουμε?
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Αυτα τα βελτιωτικα δεν ειναι καινουργια ιστορια Υπαρχουν παρα πολλα χρονια.
    Ειναι γνωστο σε όλους εμας που τα εχουμε χρησιμοποιησει, οτι οχι μονο δεν κανουν κακο, άλλα σε καποιες περιπτωσεις βοηθανε πολύ ειδικα σε θεματα τριβων με οτι συνεπαγεται αυτο.

Απλα εξω στον καταναλωτη δεν εφθαναν ευκολα τεκμηριωμενες μετρησεις για να πας πουν ακριβως τη διαφορα απο το να το χρησιμοποιεις, και το να μην το χρησιμοποιεις.

Με το περασμα του χρονου και τη διαδοση του Internet, τα δεδομενα αυτα ειναι πλεον προσιτα στο καθενα που θελει και επιθυμει να το ψαξει.
    Εμεις εδω εχουμε εναν ανθρωπο που μας προσφερει τις γνωσεις του και την εμπειρια του και παμε να τον φαμε?

Σοβαρευτειτε ρε παιδια λιγακι
    Οποιος θελει το βαζει και οποιος δεν θελει ας μην το βαλει
    Αλλα μην την πεφτετε ετσι χυμα στον αλλον που απλως ειπε μια γνωμη τεκμηριωμενη για κατι...

Και εγω grammarie σε ευχαριστω για την ενημερωση που μου προσφερες. Και προσωπικα θα το χρησιμοποιησω.
    -Εγω σε αυτό το ΓΑΙΔΟΥΡΙ δεν ανεβαινω

Παλαιό μέλος
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ DEALER. ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΩ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΤΟ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΠΑΩ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ. ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΑ ΤΡΙΒΩΝ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΕΔΩΣΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.ΦΙΛΕ nickpar ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΕ "ΕΙΔΙΚΕΣ" ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ. ΓΙΑ ,ΟΤΙ ΑΠΟΡΙΑ ΘΕΣ ΝΑ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΕΙΛΕ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ. anti_grammarios (ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΩ) ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΕΦΟΣ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΑ ΚΑΙ ΜΑΓΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΠΧ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΟ BUGATTI VEYRON 16-4 ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ "ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟ ΘΑΥΜΑ" ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ!... ΩΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΤΑΖΕΙΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ. ΔΕ ΜΙΛΗΣΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΙΚΙΝΗΤΟ Η ΓΙΑ 100& ΑΠΟΔΟΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΑ. ΔΕ ΔΙΝΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΤΣΑΚΩΜΟΥΣ ΤΟ FORUM. H.A.Balafoutre ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΤΟ www.interflon.com ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ PRODUCTS\AUTOMOTIVE ΚΑΙ ΣΤΟ PRODUCTS\ADDITIVES . KAI BEBAIA ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ TETOIA ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Π.Χ. ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΒΟΛΙΝΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ.

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από beholder
    απλως ειπε μια γνωμη τεκμηριωμενη για κατι...
    Πιθανά να ΜΗΝ συμπίπτουν οι απόψεις μας για την λέξη "Τεκμηρίωση" !!!

Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Παλαιό μέλος
    ΥΓ. Τα επίσημα πιστοποιητικά από πολλές εταιρίες που τα χρησιμοποιούν δεν είναι τεκμηρίωση;

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Και για να μην αρχίσουν πάλι οι χαρακτηρισμοί τύπου: Είρωνας, Απόλυτος κ.λ.π. ......

Αντιπαρερχόμενος τις Μηχανολογικές ΤΕΡΑΤΟΛΟΓΙΕΣ τσιμπάω απλά το :
    ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΑ Π.Χ. ΤΕΤΡΑΧΛΩΡΟΔΙΒΕΝΖΟΠΑΡΑΔΙΟΞΙΝΟΜΑΓΓΑΝΟΚΥΚΛΟΠΕΝΤΑΔΙΕΝΙ ΛΤΡΙΚΑΡΒΟΝΙΛΙΟΝΙΚΟΤΙΝΟΑΜΙΝΟΦΩΣΦΟΡΟΔΙΝΟΥΚΛΕΟΤΙΔΙΟ
    Τα νουκλεοτίδια σχηματίζονται με την ένωση των νουκλεοσίδιων στο 5' άνθρακα της πεντόζης με φωσφορικό οξύ (σε πουρίνες ή σε πυριμιδίνες) και είναι δομικές μονάδες των νουκλεϊκών οξέων (DNA και RNA).

Μιλάμε δηλ. για ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ ενώσεις, οι οποίες - εκτός του ότι είναι φορείς γενετικών "πληροφοριών" - Καταστρέφονται δομικά σε θερμοκρασίες μεγαλύτερες των 50βC !!!

Υ.Γ.1
    Αφήνω έξω τα παρακάτω 2 "παράδοξα":

1. Δεν μπορεί (εργαστηριακά) να επιτευχθεί "σύσταση" νουκλεοτιδίων (αλλοιώς θα φτιάχναμε συνθετικό DNA και τελικά "Ζωή").

2. Η χημική ένωση που αναφέρεται παραπάνω ΔΕΝ "κλείνει" χημικό τύπο (περισσεύουν 3 μη πολωμένες συζυγείς ρίζες και ένα - άγνωστο στην χημική ετυμολογία -"ΔΙΕΝΙΛ" ) !!!

Υ.Γ.2
    Ένας Μοριακός Βιολόγος και Χημικός Πλαστικών θα μας τα λέγανε καλύτερα ...

Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Παλαιό μέλος
    Σε αυτό έχεις δίκιο πρέπει να έκανα κάποιο λάθος στο copy paste.

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Σε αυτό έχεις δίκιο πρέπει να έκανα κάποιο λάθος στο copy paste.
    Θα ήθελα να ρωτήσω τον φίλο Grammario τα εξής...

Εκτός από τα interflon ποια άλλα προιόντα δοκιμάζατε στο ΕΜΠ ?

Ποιες χρονιές κάνατε αυτά τα πειράματα?

Με ποιά μηχανή βγάζεις 360km με 20lt ? Με v-strom ή με το intruder 1400 που έχεις στο προφίλ σου?

Εχεις κάποια Link παρόμοιων μελετών ?

Ήσουν ή είσαι ποδηλάτης με συμμετοχές σε αγώνες?
    Έχεις χρησιμοποιήσει και σε ποδήλατα αυτά τα προιόντα?
    (εννοώ λιπαντικά, καθαριστικά κλπ.)

Φιλικά

Παλαιό μέλος
    Τα πειράματα και οι δοκιμές ξεκίνησαν εδώ και πολλά χρόνια. Η πρώτη μελέτη (πρέπει να έγινε πριν 25-30 χρόνια) ήταν για λιπαντικά και περιελάμβανε πάνω από 30 γνωστά προϊόντα της εποχής. Το αποτέλεσμα απογοητευτικό αφού κανένα από αυτά δεν τηρούσε τις προδιαγραφές που έλεγε. Εγώ ξεκίνησα να πειραματίζομαι από το 2001 σε όσα περισσότερα λιπαντικά μπορούσα. Έγιναν δοκιμές σε πολλά λιπαντικά της αγοράς (Shell, BP, Kluber, Castrol, Motul και πολλά άλλα) και σε πολλά είδη οχημάτων.Η μελέτη γίνεται σε συνεργασία και με άλλα πολυτεχνεία όπως του Eindhoven, του Austin Texas Univercity, του TMU, του ΜΙΤ κ.α. σκοπό τη μείωση των τιβών για εξοικονόμιση ενέγειας. Μια πολύ καλή εφαρμογή είναι αυτή που γίνεται στους "Οικολογικούς μαραθωνίους" της Shell. (Δες www.shell.fr). Το 1999 και το 2000 η Shell έτρεχε σε συνεργασία με την Interflon. Παραθέτω τα αποτελέσματα από το δελτίο τύπου.

Place
    ITIS - IPSIA, Istituto Tecnico Industriale Statale “E. MATTEI” (State Institute of Industrial Technology) - Istituto Professionale Statale per l'Industria e l'Artigianato “E. FERMI (State Vocational Institute for Corporations and Small Businesses
    Viale Ceramiche 25
    48018 FAENZA (RA), Italy
    t.: +39 0546 21913
    f.: +39 0546 25133
    Project coordinator: Ing. Riccardo SILIMBANI

Solution
    For both of the shows (1999 + 2000) the same Interflon products were used as follows:
    - Fin 25, as an additive to the engine oil;
    - Fin Super, on the drive transmission and bearings.

Result
    Results of 1999 show, Paul Picard circuit (France):
    Distance travelled 545 km with a litre of diesel, representing an approximate 20% increase in performance (the equivalent statistic for 1999 was 457 km/litre);

Results of 2000 show, Nogaro circuit (France):
    Distance travelled 626 km with a litre of diesel, an additional improvement of some 20%.

545km και 626km με ένα μόνο λίτρο Diesel δεν είναι και άσχημα,ε;!

Τα 360km είναι σε μεικτή χρήση (εθνική και πόλη) με Vstrom 650. Σε ταξίδι με ταχύτητα 120-140km/h και μερικά ανοίγματα στις 10000rpm για προσπεράσεις η κατανάλωση είναι περίπου 20 λίτρα για 400km.

Ναι, είμαι ποδηλατης και τρέχω σε αγώνες. Και βέβαια χρησιμοποιώ ειδικά λιπαντικά και καθαριστικά στα ποδήλατα τα δικά μου και όχι μόνο τα δικά μου. Γίνονται εφαρμογές από πολλούς αθλητές , την εθνική ομάδα και από κάποιες επαγγελματικές ομάδες στο εξωτερικό.

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    545km και 626km με ένα μόνο λίτρο Diesel δεν είναι και άσχημα,ε;!
    Καθόλου άσχημα....

Γενικά πάντως για τα διάφορα ενισχυτικά, λόγω σκοπιμοτήτων των εταιριών που ανταλλακτικά κυρίως τους συμφέρει να πουλάνε δεν υπάρχει περίπτωση να δούμε τέτοια πράγματα στην πράξη παρά μόνο από προσωπική πρωτοβουλία και έρευνα του καθενός μας με κίνδυνο όμως να εμπιστευτούμε λάθος προιόντα...

Εκτός από τα interflon έχεις δοκιμάσει σε μηχανάκι σου κι άλλα?

thanks για την προηγούμενη γρήγορη απάντησή σου...

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Κατανάλωση vstrom 650
    από apapadop στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 69
    Τελευταίο μήνυμα: 04/02/2017, 17:49
  2. ti gnomi exete gia to vstrom 650???
    από vstrom650 στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 41
    Τελευταίο μήνυμα: 11/03/2007, 11:56
  3. Vstrom 650
    από ΛΑΜΟΓΙΟ στο forum Suzuki V-Strom series