Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 32

Θέμα: Τι ειχες Γιαννη, τι ειχα πάντα

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity

Τι ειχες Γιαννη, τι ειχα πάντα

πτωση χωρις συγκρουση. Ο φιλτατος ( ) οδηγός του αυτοκινητου (οδηγος και μοτοσικλετας οπως μου ειπε μετά) παρολο που με ειδε να ερχομαι συνεχισε ακαθεκτος να κανει ελιγμο για παρκαρισμα.

Το συμβαν καταγραφηκε απο την Αστυνομια (τα ζωα μου αργα)

Θα γινει δηλωση με τiς ασφαλιστικες.

Ο Θεος βοηθός. Ο παπιος εχει στραβο τιμόνι και γδαρμένα πλαστικά.
    Απ΄τους δυο μας ποταμούς
    θα γευτεί μια νύχτα η έρημος καρπούς.

Κακο σκυλι ψωφο δεν εχει! Το avatar του/της Vezouvios
    Για να καταλαβω,,
    Εσυ ερχομενος συναντησες μπροστα σου αυτοκινητο που βρισκοταν σε θεση για παρκαρισμα,και εσυ συνεχισες να περασεις?

Δεν μπορω να καταλαβω τι εννοεις?

Vstromάκιας από κούνια... Το avatar του/της NikdeV82
    Καλύτερα να προλαμβάνεις ... παρά να θεραπεύεις !

Σαφώς και έχεις δίκιο... αλλά πρόσεχε τα μοσχάρια με τα κουτιά, μέσα στην "ψευδή" αίσθηση ασφάλειας που τους περιβάλλει και στην γενική αναισθησία που τους διακατέχει μπορεί να αποβεί μοιραίο για σένα ένα ατύχημα και μερικά σίδερα για αυτούς...

Υγ. ναι... έτρεχε κύριε πόλισμαν...:hypnotize

Ρακό - μέλος Το avatar του/της villy

Re: Τι ειχες Γιαννη, τι ειχα πάντα

Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
    πτωση χωρις συγκρουση. Ο φιλτατος ( ) οδηγός του αυτοκινητου (οδηγος και μοτοσικλετας οπως μου ειπε μετά) παρολο που με ειδε να ερχομαι συνεχισε ακαθεκτος να κανει ελιγμο για παρκαρισμα.

Το συμβαν καταγραφηκε απο την Αστυνομια (τα ζωα μου αργα)

Θα γινει δηλωση με της ασφαλιστικες.

Ο Θεος βοηθός. Ο παπιος εχει στραβο τιμόνι και γδαρμένα πλαστικά.
    Αν κατάλαβα καλά από αυτά που γράφεις:

α) Ηθικά έχεις δίκαιο γιατί λογικά όταν ξεκινάει κάποιος να παρκάρει, όταν έρχεται μηχανάκι περιμένει 3 δεύτερα για να περάσει και μετά συνεχίζει. Αυτό γίνεται στο 80% των περιπτώσεων που έχω συναντήσει.

β) Νομικά μάλλον έχεις άδικο γιατί από την στιγμή που έχει ανάψει αλάρμ και κάνει όπισθεν να παρκάρει πρέπει να τον περιμένεις.

Παίζουμε?

Θέλω...
    Θέλω κι άλλες...
    Θέλω κι άλλες διακοπές...
    Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη............
    Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη το καλοκαίριιιιιιιιιιιι......

Φτουσκουλικομυρμηγκότρυπα Το avatar του/της Sabre
    Ο πάπιος έχει στραβό τιμόνι και γδαρμένα πλαστικά...ΕΣΥ είσαι οκ?
    Έχουμε δεί το τέλος της ιστορίας, το τέλος του υπαρκτού σοσιαλισμού, το τέλος της Θρησκείας, το τέλος της αυταπάτης, ακόμα και το τέλος της χιλιετηρίδας...
    Μόνο το τέλος της μαλακίας δεν προβλέπεται να δούμε σύντομα.

εγω ειμαι ΟΚ. (αν και ο ασφαλιστης με προετρεψε να παθω "πονοκεφαλο")

φιλε villy

αν και δεν έκανε οπισθεν, το αντιθετο μαλιστα, έκανε προς τα μπροστα (εφτασε μεχρι την μέση του δρόμου) για να κοψει το τιμονι και να "τον παρει" καλυτερα στο παρκαρισμα, και παλι θα είχα δικιο. Δεν παει να έχει αναψει αλαρμ και φάρους και να κανει οπισθεν. Οταν περναει αυτοκίνητο, μηχανή ή και πεζός ειναι υποχρεωμένος να το κοκκαλώσει. (εχει κοπει φίλος μου στο διπλωμα).
    Απ΄τους δυο μας ποταμούς

έτσι είναι
    και δεν ανάβεις ποτέ τα αλάρμ για παρκάρισμα,το φλας είναι για αυτήν την δουλειά

και μετα πρώτα περιμένεις να περάσει η κυκλοφορία και μετά κινήσε να παρκαρεις
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyota
    Νομίζω οτι αν κάποιος πάει να παρκάρει,είσαι υποχρεωμένος να σταματήσεις και να τον περιμένεις.Διορθώστε με αν κάνω λάθος.
    Πάντα όρθιοι.

Sex is like hacking.You get in,you get out and you hope you didn't leave something behind that can be traced back to you.

δεν ισχύει και θα σου πω πρακτικά τον λόγο. (εκτος του ΚΟΚ που σίγουρα δεν ισχύει).

Εγω καθως οδηγούσα ειδα ενα αυτοκίνητο να ειναι σχεδόν στην μέση του δρόμου. Δεν ξέρω αν παρκάρει ή ξεπαρκάρει. Αν ο μάπας έκανε όπισθεν (που και πάλι θα ήταν λάθος του) τοτε θα καταλάβαινα οτι παρκάρει και δεν θα πατούσα φρένο. (ειχε χωρο να περάσω). Αυτος αντίθετα ενω ήθελε να παρκάρει εκανε ελιγμο προς τα μπρος. Εγω με το που τον είδα λεω "ο μάπας βγαίνει". Γιαυτο και πατησα το φρένο παραπανω. Αν εξαιρέσεις οτι οι βολβοι των ματιων μου γκελαρανε στην ζελατίνα καμιά 10 φορες εγω σαν διερχόμενος οδηγος πως θα ξερω αν ο καθενας παρκαρει ή ξεπαρκάρει. Γιαυτο ο ΚΟΚ δινει προτεραιότητα σε εναν απο τους δύο και στην συγκεκριμένη περίπτωση στο διερχόμενο όχημα.
    Απ΄τους δυο μας ποταμούς

Μάλλον έχουμε ξεχάσει τον Κ.Ο.Κ. μας ε; Ποτέ, μα ποτέ δεν έχει προτεραιότητα αυτός που κάνει ελιγμούς για να σταθμεύσει. Πάντα έχει προτεραιότητα αυτός που κινείται επί του οδοστρώματος. Το ότι έχεις βγάλει alarm (ή μάλλον φλας όπως πολύ σωστά παρατήρησε ο/η La Villa) δεν σημαίνει ότι αποκτάς ταυτόχρονα και δικαίωμα προτεραιότητας. Το ίδιο ισχύει και όταν ανάβεις φλας για να στρίψεις ή να αλλάξεις λωρίδα. Το φλας και τα alarm είναι απλά για να ενημερώσουν τους άλλους οδηγούς για τις προθέσεις σου, δεν είναι αναγκασμένος ο οδηγός που κινείται κανονικά επί του οδοστρώματος να αλλάξει την πορεία του.
    I used to think it was a terrible thing that life was so unfair. Then I thought, 'what if life *were* fair, and all of the terrible things that happen to us came because we really deserved them?' Now I take great comfort in the general unfairness and hostility of the universe.

Ρακό - μέλος Το avatar του/της villy
    Αρχικά δημιουργήθηκε από thewhiteowl
    Μάλλον έχουμε ξεχάσει τον Κ.Ο.Κ. μας ε; Ποτέ, μα ποτέ δεν έχει προτεραιότητα αυτός που κάνει ελιγμούς για να σταθμεύσει. Πάντα έχει προτεραιότητα αυτός που κινείται επί του οδοστρώματος. Το ότι έχεις βγάλει alarm (ή μάλλον φλας όπως πολύ σωστά παρατήρησε ο/η La Villa) δεν σημαίνει ότι αποκτάς ταυτόχρονα και δικαίωμα προτεραιότητας. Το ίδιο ισχύει και όταν ανάβεις φλας για να στρίψεις ή να αλλάξεις λωρίδα. Το φλας και τα alarm είναι απλά για να ενημερώσουν τους άλλους οδηγούς για τις προθέσεις σου, δεν είναι αναγκασμένος ο οδηγός που κινείται κανονικά επί του οδοστρώματος να αλλάξει την πορεία του.
    Μάλλον έχετε δίκαιο.

Έχω όμως 2 ερωτήσεις:

1) Όταν ο δρόμος έχει μία λουρίδα, είναι μονής κατεύθυνσης κλπ, τι γίνεται; που θα σταματήσει αυτός που θέλει να παρκάρει; δεν θα πρέπει να περιμένουν οι πίσω ώστε να παρκάρει και να ελευθερωθεί ο δρόμος;

2) Νομίζω ότι φλας ανάβεις για να δηλώσεις προς ποια κατέθυνση θες να κινηθείς ή προς ποια πλευρά του δρόμου θες να παρκάρεις, ή ξεπαρκάρωντας. Από την στιγμή που σταματάς δίπλα στο παρκαρισμένο και πας να κάνεις όπισθεν πρέπει να έχεις αναμένα τα αλάρμ. (λάθος;;; )
    Παίζουμε?

Θέλω...
    Θέλω κι άλλες...
    Θέλω κι άλλες διακοπές...
    Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη............
    Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη το καλοκαίριιιιιιιιιιιι......

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    δεν ανάβεις ποτέ τα αλάρμ για παρκάρισμα,το φλας είναι για αυτήν την δουλειά

και μετα πρώτα περιμένεις να περάσει η κυκλοφορία και μετά κινήσε να παρκαρεις
    Up

Δεν έχει σημασία αν ο δρόμος έχει μια λωρίδα ή 10. Όταν παρκάρεις και διακόπτεις την ροή της κυκλοφορίας, την διακόπτεις με την ανοχή των άλλων. Όχι επείδη είναι υποχρεωμένοι να σε αφήσουν. (Εντάξει μέσα στα λογικά πλαίσια εννοείται ότι τον αφήνεις τον άλλον να παρκάρει ώστε αύριο να σε αφήσει και αυτός). Αλλά αυτό σημαίνει ότι στην περίπτωση οποιουδήποτε ατυχήματος κυρίως υπεύθυνος είναι ο οδηγός που κάνει τον ελιγμό στάθμευσης.

Το αλάρμ δεν χρησιμοποιείται ΚΑΘΟΛΟΥ κατά τους ελιγμούς της στάθμευσης. Μόνο τα φλας. Το πως τα χρησιμοποιεί ο Έλληνας οδηγός είναι άλλη υπόθεση.
    I used to think it was a terrible thing that life was so unfair. Then I thought, 'what if life *were* fair, and all of the terrible things that happen to us came because we really deserved them?' Now I take great comfort in the general unfairness and hostility of the universe.

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αυτοκόλλητα είχες στην πάπια ???

Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

οχι ρε γμτ.
    Απ΄τους δυο μας ποταμούς

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 01/12/2007, 14:30
  2. Τί να πάρω... τί να πάρω...
    από micmic στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 19/08/2005, 11:11
  3. Πανελληνια 2005 . Τι Σασ Αρεσε , Τι Θελετε Να Αλλαξει
    από bxtrm στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 28/06/2005, 17:01
  4. Τι Τρωει Και Τι Δεν Το Φορουμ?
    από Tigas στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 43
    Τελευταίο μήνυμα: 23/03/2005, 14:08

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα